Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Small Office Security

Featured Replies

Може би не е тази темата, но като стана въпрос Adblock Pro сякаш е по-добрия вариант, а и не е кой знае колко трудно да се регистрира

безплатно. :P

Който има нужда намира най-добрия за себе си вариант. ;)

Ами предполагам,че е тази защото бяха сравнени двата блокера(Kaspersky и АБ+)

А пък и тук четът хора които не знаят и какви са тези неща за които говорим.Така,че ще им е интересно да прочетат нещо.

• Отговори 198
  • Прегледи 26k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

А пък и тук четът хора които не знаят и какви са тези неща за които говорим.Така,че ще им е интересно да прочетат нещо.

@Coccinelle с която и версия на Касперски да съм никога не са ми трябвали допълнителни адони за блокиране на реклами,нито с Mozilla нито с Opera, IE 6-7-8 и сега с Maxthon (той си има вградени филтри за блокиране на изкачащи прозорци и реклами) Не съм ползвал,дори списъка с бели и черни адреси.

Но и както каза Miroslav Kirilov Kaspersky не е програма за блокиране на реклами,а антивирусна. Доколкото схванах не ти прави забележка.

Ами това си го може без адон.Един от най добрите антибанери е този на Касперски,може би само кравата http://www.admuncher.com е по ефективна.

Можели повече субективност РЕАЛНОСТ или ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ :P

А пък и тук четът

ВСЯКАКВИ

хора които не знаят и какви са тези неща за които говорим.

Все пак рано или късно научават нещо за тези неща които си говориш или ГОВОРИТЕ ;) или пишете знам ли вече как да разбирам нещата много ПРОФЕСОРИ

Така,че ще им е интересно да прочетат нещо.

МММ Дай малко пояснение колко ще ви бъде интересно малко или много или %

Знам ли има много хора които прочитат нещо и само минава през очите и след това не си давам сметка къде отива :P

OFF / Topic

Редактирано от MIIGLENE (преглед на промените)

Можели повече субективност РЕАЛНОСТ или ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ :(

ВСЯКАКВИ

Все пак рано или късно научават нещо за тези неща които си говориш или ГОВОРИТЕ :eek: или пишете знам ли вече как да разбирам нещата много ПРОФЕСОРИ

МММ Дай малко пояснение колко ще ви бъде интересно малко или много или %

Знам ли има много хора които прочитат нещо и само минава през очите и след това не си давам сметка къде отива :P

OFF / Topic

:PТака на мен не ми се говори .Уважавам хората и искам със същото да ми се отвръща.

Ще те помоля да не се месишш в чужди разговори.Знаеш ли колко ми е писнало от такива като теб в този форум.Всички тук сте "специалисти".Развъртяли по някоя програма на компа и вече са много "напред с материала".За разлика от вас никога не съм се перчила,че много съм знаеща.Ровя се и чета в разни форуми.Споделям впечатления и споделям прочетено..Това е.Така,че ще те помоля да си стоиш там в ъгъла и да си играеш с камиончетата. ;)

@Coccinelle с която и версия на Касперски да съм никога не са ми трябвали допълнителни адони за блокиране на реклами,нито с Mozilla нито с Opera, IE 6-7-8 и сега с Maxthon (той си има вградени филтри за блокиране на изкачащи прозорци и реклами) Не съм ползвал,дори списъка с бели и черни адреси.

Но и както каза Miroslav Kirilov Kaspersky не е програма за блокиране на реклами,а антивирусна. Доколкото схванах не ти прави забележка.

Не е нужно да ми превеждаш текста....Може би трябва да ти преведа моя?Предполагам човека е разбрал това за което сме си говорили.Благодаря за реферствто ,ако има нужда ще те поканя да заемеш длъжност...Само си бъбрим. :D

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

:PТака на мен не ми се говори .Уважавам хората и искам със същото да ми се отвръща.

Много жалко за този начин на разбирне който цари във съзнанието ви имах съвсем по различно мнение за вас от това което получих токущо въобще не ви пиша със някаква друга мисъл или пък да ви пиша на определен език

както и да е благодаря ви все пак

Редактирано от MIIGLENE (преглед на промените)

Много жалко за този начин на разбирне който цари във съзнанието ви имах съвсем по различно мнение за вас от това което получих токущо въобще не ви пиша със някаква друга мисъл или пък да ви пиша на определен език

както и да е благодаря ви все пак

Тук в този раздел има само мерене на ....Така,че не видях нищо любезно в вашият пост.Ако искате да ви разбера по-добре ,моля редактирайте си поста.

От днес няма да търпя повече обижданя в този раздел и никакви надyвания на никого.Искам да влизам тук и да чета приятни неща и да наyчава нещо от вас.(като казвам вас визирам всички постоянно пишещи тук).Искам да чета интересна информация от вас а не някакви подигравки от зрели мъже които си мерят Антивирусните.

• 4 седмици по-късно...

Тук в този раздел има само мерене на ....Така,че не видях нищо любезно в вашият пост.Ако искате да ви разбера по-добре ,моля редактирайте си поста.

От днес няма да търпя повече обижданя в този раздел и никакви надyвания на никого.

:lol6: Че то кой и ще посмее :hit: Мина повече от месец, а мераклии не виждам :wub: . Сякаш с това се закри темата :speak: . Хареса ми какъв хаплив език има Калинка :mad: и не мога да се здържа да не напиша че, ако има нужда ще я поканя да заеме длъжност, и то не като съдия, а като капитан на отбора ;) .Нейни коментари в други теми не липсват като, че тази е от друг форум. Тя дори не вижда :) нищо любезно в поста на MIIGLENE който (свит в ъгъла с камиончето) в 1 изречение е използвал 4 пъти "ви" и един път "вие"

п.п. Това май не е по темата, трябваше да си извадя антивирусната. :no-no:

• Автор

:) Че то кой и ще посмее :)

Аз например. Друг е въпросът - ДАЛИ ди заслужава да си тровя нервите? Много от нас пишат в други форуми и едно такова преповтаряне обикновенно води единствено до банннннн !!!! Не,че нещо ама това е реалната ситуация. Тука всеки пише нещо като прочете някъде,обича да се прави на нещо си.... Затова предпочитам да оставя тия безсмислени спорове на хората които водят такъв начин на живот.

Апропо. Нямам впредвид тебе - нито който и да е!!! Просто си пиша ей тъй безсмислици. Нали съм невеж и се уча от тия дето го могат! :(:)

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

:lol6: Че то кой и ще посмее :hit: Мина повече от месец, а мераклии не виждам :wub: . Сякаш с това се закри темата :speak: . Хареса ми какъв хаплив език има Калинка :girl1: и не мога да се здържа да не напиша че, ако има нужда ще я поканя да заеме длъжност, и то не като съдия, а като капитан на отбора :( .Нейни коментари в други теми не липсват като, че тази е от друг форум. Тя дори не вижда :ph34r: нищо любезно в поста на MIIGLENE който (свит в ъгъла с камиончето) в 1 изречение е използвал 4 пъти "ви" и един път "вие"

п.п. Това май не е по темата, трябваше да си извадя антивирусната. :dog61:

Не виждам нищо смислено в поста ти.Да съдим другите е най-лесно. :lol6:

С удоволствие ще прочета твои постове.

:ohmy:

...p.s.Ти четеш ли какви ги пишеш?Ти как си ме представяш мен, да вися по цял ден пред компютъра и да се занимавам с такива като теб примерно и да им редактирам постовете?Грешно си ме измерил.

Не виждам нищо смислено в поста ти.Да съдим другите е най-лесно. :D

С удоволствие ще прочета твои постове.

:D

...p.s.Ти четеш ли какви ги пишеш?Ти как си ме представяш мен, да вися по цял ден пред компютъра и да се занимавам с такива като теб примерно и да им редактирам постовете?Грешно си ме измерил.

Нямам и намерение да ограмотявам никого, най вече теб. :hush:

Освен това, нито съм те мерил, нито си те представям, но както виждам бързо се отзоваваш.

Ще послушам nikssi и ще спра да си тровя нервите, че току виж съм отишъл при камиончето :*

Нямам и намерение да ограмотявам никого, най вече теб. :nono:

Освен това, нито съм те мерил, нито си те представям, но както виждам бързо се отзоваваш.

Ще послушам nikssi и ще спра да си тровя нервите, че току виж съм отишъл при камиончето :)

Тихо сега и не ме излагай пред хората за да не те пратя да си играеш в пясъка. :bye1:

Здравейте. Имам инсталиран KSOS на служебния компютър, който е в пробна версия и остават 2 дни до изтичането на лиценза. Пускам днес компютъра и долу в трея ми се появява иконата на Касперски със удивителна. Отварям го и виждам това което е на снимката, пише че остават 2 дни до края на лиценза а горе в лентата на Касперски пише че вече е изтекъл. Бихте ли ми казали от какво може да се получи така. Не че е болка за умиране, но до сега не беше се случвало.

post-238442-0-07952200-1319008700_thumb.

Здравейте.

Имам инсталиран KSOS на служебния компютър, който е в пробна версия и остават 2 дни до изтичането на лиценза. Пускам днес компютъра и долу в трея ми се появява иконата на Касперски със удивителна. Отварям го и виждам това което е на снимката, пише че остават 2 дни до края на лиценза а горе в лентата на Касперски пише че вече е изтекъл. Бихте ли ми казали от какво може да се получи така. Не че е болка за умиране, но до сега не беше се случвало.

Веднага ти отговарям - нищо лошо не ти се е случило, имаш още 2 дни, това е грешка в превода - би трябвало да се вижда "Срокът на действие на лиценза изтича" благодаря ти :D , добре е, че някой е останал с толкова лиценз, за да видим тази грешка, независимо, че това е грешка която трае два дни. В BGSkin е оправена, в инсталатора е по-сложно,ще изчакам, ако излезе още нещо.

Редактирано от Miroslav Kirilov (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...
  • 3 седмици по-късно...

Привет някой има ли проблем със лецнзите на Kaspersky всчко блеклиства дори и истинстките триал лицензи много тромаво актуализиране по 30-40минути от близо седмица има и много други потребители от други държави със това явление

Публикувано изображение

Привет някой има ли проблем със лецнзите на Kaspersky всчко блеклиства дори и истинстките триал лицензи много тромаво актуализиране по 30-40минути от близо седмица има и много други потребители от други държави със това явление

Публикувано изображение

Засега корпоративните лицензи не ги пипат иначе тези за KIS ги режат яко !

Засега корпоративните лицензи не ги пипат иначе тези за KIS ги режат яко !

Не Не целия Kaspersky е пощурял а за корпоративните знам ли ето един шот

Публикувано изображение

Не Не целия Kaspersky е пощурял а за корпоративните знам ли ето един шот

Аз лично пробвах днес лиценза ,който ти пратих и нямаше проблеми !

Публикувано изображение

Имало е нещо прецакано но след преинстал на програмата и наново инсталирах и сега и всичко както трябва

Благодарности на URIEL

Имало е нещо прецакано но след преинстал на програмата и наново инсталирах и сега и всичко както трябва

Благодарности на URIEL

Ами няма защо, но все пак се радвам ,че всичко е наред !

На скрийна се вижда,че черният списък е повреден не,че е блокиран лиценза. :D

И аз това му казах и всичко вече е наред . :ohmy:
  • 2 седмици по-късно...

От няколко дена имам тези засичания,в архива ли е проблема или в utorrent-a ;)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

• Автор

От няколко дена имам тези засичания,в архива ли е проблема или в utorrent-a :ph34r:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Архива със субтитрите го изтеглих от тука http://subs.sab.bz/i...attach_id=61078 и няма проблеми с него !

Сега свалям и филма

Публикувано изображение

Ще го оставя да видя зали ще има някакъв проблем впоследствие.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Архива със субтитрите го изтеглих от тука http://subs.sab.bz/i...attach_id=61078 и няма проблеми с него !

Сега свалям и филма

И при скан ли няма засичане при теб ?

П.П. Филма не е лош :ph34r:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.