Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента, днес, понякога

Featured Replies

Юле, мести ако искаш...

Гутоу, предостъпвам ти topic 20237 за временно ползване... и убидиняване. :biggrin:
  • Отговори 2k
  • Прегледи 97,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А, а, а .... не .Сакън, човече - не ща да съм султан.Не помниш ли песничката ? Если б я был султан, я`б имел трех жен И тройной красотой был бы окружен Но с другой стороны при таких делах

• ъхъ - ще си водя подробни записки но смятам сушените домати да ги пропусна, че не ги видях нийде у супера Вил, как беше тортата? само да ви покажа как е заспало псето

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Тортата беше великолепна, всички са втрещени от вида и, и от вкуса и. Аз тотално каталясах и съм полужива от студ, добре, че каминката ми държеше жар. Нашичкият е толкова див и як, че едвам

Алоууу исполинката Бел, нали имаш телефон бре, чукни ми и веднага съм на линия, иначе има ме дебиииш ... :biggrin:

Сега да се изфукам, какво ви говори купчината в долния лев ъгл на снимката от днес да попитам ?

Аз от купчини не разбирам...http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Баси работния наарод в тоз форум - дано да прихвана....

Hihihhihii... няма да кажа коя думичка ми се появи :biggrin:

/*****/

Хахаха, аз затова на емотиконката съм дала линкче... за сравнение.

Кой за каквото си мисли се сеща. В моя случай обикновенно за глупости.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Аре и с това се оправих :ph34r: Това не го бях правила до сега, ама наместих се де :biggrin:

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Лаптопчето ни пристигна...:biggrin:Асусче..(нямам идея това хубаво ли е или е долнопробна марка).Малкия е в еуфория....Стария кютюк остава за мен... Сега го разучават с 2л Шуменско...

Хахаха, аз затова на емотиконката съм дала линкче... за сравнение.

Кой за каквото си мисли се сеща. В моя случай обикновенно за глупости.

Хахахх ... чак сега видях линка :biggrin:

и аз така, и аз ...

чак се заливам от смях на глупостите където ми се въртят из тиквата :lol6::lol6:

Лаптопчето ни пристигна...:cool:Асусче..(нямам идея това хубаво ли е или е долнопробна марка).Малкия е в еуфория....Стария кютюк остава за мен...

Сега го разучават с 2л Шуменско...

Йееееееееее ... хайде да ви е честито и със здраве да си го коландрисвате :baby::cool:http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif :ph34r:

Лаптопчето ни пристигна...:clap:Асусче..(нямам идея това хубаво ли е или е долнопробна марка).Малкия е в еуфория....Стария кютюк остава за мен...

Браво, вече си само наша http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

До обяд купувах. Кучката в мен строи петимата в пет редици и никой не посмя да гъкне. Дори колегата. :whist:

Шефа вися в офиса цял ден.

Прибрах се, разходих псето, ходих до Кауфланд

Забърках една лопушена супичка и картофена яхнийка. Гарнитура - вурстчета.

Почетох за пуйката. Идеална е за кухнята.

Болят ме краката да съм красива и с осем сантиметра по-висока цял ден http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Лаптопчето ни пристигна...:clap:Асусче..(нямам идея това хубаво ли е или е долнопробна марка).Малкия е в еуфория....Стария кютюк остава за мен...

а такаааа :clap: смени паролите и го давай само срещу заплащане /миене на чинии, изхвърляне на боклук..../

И кътните зъби си знаем, а?! :clap:

а аз съм просто кучка :speak:

Демек, са ти останали само кучешките ли :clap::whist:

това е състояние на духа - зъбите нямат нищо общо :speak:

Мацките, айде в говорилнята, докато няма никой, да си побъбриме :clap:

Ние сме на маса...Друг път...http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Мацките, айде в говорилнята, докато няма никой, да си побъбриме :clap:

ида, ида :whist:

х,ндт пдэе вс да ми каже зщо сенапих ?! ;)

Май ти става навик. Вземи се в ръце... :biggrin:

х,ндт пдэе вс да ми каже зщо сенапих ?! :speak:

... казва ли ти някой :yanim::)

дано поне е било качествено, че след малко ще е зле положението туту се събудиш

Мисля си за нечие, таз сутрешно главоболие :yanim:

Дано има алказалцер в изобилие http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Това пък кога съм го писал ?! :

х,ндт пдэе вс да ми каже зщо сенапих ?! :yanim:

баси.

даже и спомен нямам, че съм влизал във форума.....

ужас.

Явно emmi от тук е разбрала.

пак баси.

не е човешко да се налющиш в понеделник вечерта

баси едно изречение от английски не мога да си преведа като хората :yanim:

не е човешко да се налющиш в понеделник вечерта

Един колега имаше теория, че е по-добре да се наковеш в делничен ден, така и така после ще си на работа и ще ти е гадно, поне да си прецакаш делничен ден, а не почивен. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Един колега имаше теория, че е по-добре да се наковеш в делничен ден, така и така после ще си на работа и ще ти е гадно, поне да си прецакаш делничен ден, а не почивен. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Колегата ти е прав, с изключение на това, че за мен и без това и днешния ден би трябвало да е почивен.Публикувано изображение Друг обаче е върпосът, че пиша в момента от болницата -тоест - по default съм си прецакан, прецакал съм си и почивката, прецакал съм си и главата.

Интересно е друго -уж не пих много.

Уж....

Явно не трябваше след виното да пия и бира.Мхм.А то преди виното имаш и ракийка съответно.То салатката с друг не върви.

Колегата ти е прав, с изключение на това, че за мен и без това и днешния ден би трябвало да е почивен.Публикувано изображение Друг обаче е върпосът, че пиша в момента от болницата -тоест - по default съм си прецакан, прецакал съм си и почивката, прецакал съм си и главата.

Интересно е друго -уж не пих много.

Уж....

Явно не трябваше след виното да пия и бира.Мхм.А то преди виното имаш и ракийка съответно.То салатката с друг не върви.

Голяма грешка. Винаги започвай с бира, но никога не завършвай с нея. Бира след концентрат е ужас... ;)

Голяма грешка. Винаги започвай с бира, но никога не завършвай с нея. Бира след концентрат е ужас... :nono:

ооооооооооооо, Пилеее, ти живо ли си? ;) Къде ходиш като те няма, а? :nono:

Голяма грешка. Винаги започвай с бира, но никога не завършвай с нея. Бира след концентрат е ужас... ;)

Грешка не грешка - преди малко си разделихме със старшата сестра една малка "Астика" - половинка за мен, половинка за нея и мога ти кажа, че ми се стори елексир :nono:

Вече не ме боли и главата , да не говорим,че денят е прекрасен - оправям се тук бързо, загасям компютъра и си отивам в къщи да подрежа трендафила :nono:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.