Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как се прави boot-ващ диск

Featured Replies

С Това си записваш диска и нямаш грижи.Имай на предвид че след като инсталираш програмата може да поиска рестарт,тогава рестартирай.също така след като я инсталираш няма да имаш на десктопа икона отваряш старт менюто и намираш шорткъта на програмата запиши диска на скорост която автоматично ти избира програмата

1во избираш исото като натиснеш номер 1 където съм посочил на снимката

Публикувано изображение

2-ро натискаш на номер 2 където съм посочил на 2-рата снимка чакаш да се запише диска и като е готов само ще се отвори cd-dvd устройството и диска ще е готов

Публикувано изображение

Инсталираш х86 ако имаш до 3 гигабайта рам памет х64 ако имаш 4 гигабайта или повече рам памет.

Редактирано от Gangosa (преглед на промените)

Здравейте. Имам проблем с бутването на диск. Вече пробвах с 2 диска и инсталацията въобще не се стартира. Явно не съм разбрал по горните инструкции или не съм направил нещо. Ето и какво точно искам да бутна - Windows 7 файлът е ISO. и използвам Неро 8 обаче там не намирам никаде Burn CD Image. В Неро 8 има само Data Burning. А до колкото разбирам в ISO. файла си има автоматично стартиране или не съм разбрал нещо. Като дам Data Burn не вижам никакви настройки за скорост и тем подобни неща кадето са обяснени. Кажете по какъв начин да направя това бутване. Имам и още един въпрос ако по някаква случайност подкарам системата коя от версиите е най-добра х86 или х64 битовата че не мога също така да разбера. Благодаря много.

3 начина на запис на имидж файл с Nero:

1.Поставяш празен диск в устройството,цъкаш с десен бутон на мишката върху ISO-то->Open With->Nero Burning ROM->в прозореца който ти се отвори нагласяш ниска скорост на запис->Burn

2.Поставяш празен диск в устройството->Отваряш Nero Burning ROM,затваряш прозореца New Compilation,кликваш в/у бутона Recorder, избираш Burn Image,отваря се прозорец за търсене и от него избираш имидж файла,следва да избереш скорост на запис колкото се може по-малка(4-12),даваш му Burn и се записва бутабъл.

3.Поставяш празен диск в устройството->Nero Express->Image,Project,Copy->Disc image or Saved Project->отваря се прозорец за търсене и от него избираш имидж файла->нагласяш ниска скорост от бутончето на левия ръб на прозореца->Burn

Аз лично използвам първият метод! :)

3 начина на запис на имидж файл с Nero:

1.Поставяш празен диск в устройството,цъкаш с десен бутон на мишката върху ISO-то->Open With->Nero Burning ROM->в прозореца който ти се отвори нагласяш ниска скорост на запис->Burn

2.Поставяш празен диск в устройството->Отваряш Nero Burning ROM,затваряш прозореца New Compilation,кликваш в/у бутона Recorder, избираш Burn Image,отваря се прозорец за търсене и от него избираш имидж файла,следва да избереш скорост на запис колкото се може по-малка(4-12),даваш му Burn и се записва бутабъл.

3.Поставяш празен диск в устройството->Nero Express->Image,Project,Copy->Disc image or Saved Project->отваря се прозорец за търсене и от него избираш имидж файла->нагласяш ниска скорост от бутончето на левия ръб на прозореца->Burn

Аз лично използвам първият метод! :)

Бладодаря много !!! Надявам се да стане този път.

• 4 седмици по-късно...

при мен неро не бачка трябва с някоя друга програма а и искам да си запиша WINDOWS VISTA

С "ashampoo burningstudio" или с "UltraISO Premium ".
  • 1 година по-късно...

Здравейте все още има хора който немогат да правят диск със Windows за да ви помогна ви давам този сайт правите стъпките и ще имате диск със Windows http://onlinepchelp.org/useful/48-howto.html :D  :wink12:  ;)  :)  :wors:

• 1 година по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.