Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Първият филм, който съм гледал/a?

Featured Replies

:yanim: Можете ли да се сетите кой е първият филм който сте гледали?

Моят първи спомен е от филма "Стас и Нели" по Сенкевич. Най-ярко си спомням, как един скорпион ухапа майка им, докато женицата си почиваше в шезлонг. :yanim:

Имам и един много смътен спомен за едни делфини, на които едни лоши чичковци прикачаха бомби и ги пращаха да потапят кораби, но въобще не мога да се сетя за заглавие или някаква друга информация...

• Отговори 93
  • Прегледи 32,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Ей, ти ме разби. Спомням си, че първият филм, който гледах на видеокасета(като си купихме видео, била съм на 10-12г, сега съм на 22) беше някакъв със Синтия Ротрок. ама въобще първия филм, който съм гледала......май не помня. sad.gif

оо, за първия въобще не знам, сигурно нещо руско, на времето предимно такива даваха по тв. иначе си спомням че първия пълнометражен филм който свалих от нета беше Старгейт, някъде през 1997-8, една седмица го теглих през модема;) ...

Браво vboychev, браво!

Направо ме върна доста години назад ;) , а и в интерес на истината помня първият пълнометражен филм, който съм гледал на кино! Беше началото на 80-те, 5 или 6 годишен да съм бил, а филма се казваше "Мездузвезни войни V: Империята отвръща на удара" на Джордж Лукас. Майка ми ни води двамата с брат ми за да мога аз да се уча да чета на субтитрите ;) . Помня го понеже по-малкият ми брат ревна почти в началото и аз останах сам в салона (в смисъл майка ми изведе брат ми и седнаха на близката сладкарница да ме чакат, а иначе салона си беше пълен) да догледам филма. Ехеееее колко години минаха оттогава ;) ...

сещам се за сериали, че тъкмо въртяха Робинята Изаура, а после и Шатовалон;)

... а преди тях не бяха ли "Птиците умират сами" и "Шогун" ? Но това са все пак ТВ сериали ... ;)

Леле, страшна тема ;) Не помня кой филм съм гледала за първи път, но най-вероятно е била някоя анимация.

Мисля че бяха "Ласи" и "Бенджи, Закс и звездния принц".

• 2 седмици по-късно...

макар че е сериал мисля, че "Алф" ми е първия

по отношение на игралните мисля че беше "Боговете сигурно са полудели"3 и 1/3

Първи филм като много малък... имам спомени от Бамби, Слончето дъмбо и някав делфин biggrin.gif

<{POST_SNAPBACK}>

да не е Ум белия делфин?

Първи филм като много малък... имам спомени от Бамби, Слончето дъмбо и някав делфин biggrin.gif

<{POST_SNAPBACK}>

делфина да не се казва Fliper

Най-вероятно някоя анимация, но първия игрален филм(сериен) който съм гледал е Досиетата Х

Или "Ну Пагади" или "Том и Джери" беше ама точно не се сещам :sobbing:

• 1 месец по-късно...
  • Автор

Като се замислих по темата си спомних за един чешки филм, който навремето гледах на кино (преди двадесеттина години може би). Казваше се "Принцът и вечерницата" и бях влюбен в главната героиня (вечерницата) - страхотна мацка. Е тоя филм ако го намеря отнякъде...

За първи филм не мога да се сетя .

Сещам се обаче , че първият филм който гледах на кино беше "Опасен ум".

Спомням си, че на 5 или 6 съседката ни ме забираше от детската градина и после с нея гледахме 2 сериала. Единият беше "Пътеводна светлина", а пък другия "Докато свят светува". Странно е, че знам при условие, че не си спомням какво съм гледала миналата година biggrin.gif

Star Wars - "A New Hope"! В киното на Централна гара, два часа прав, навалица и още куп екстри! Ама затова сега съм такъв маниак на филма!

Редактирано от duhast (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.