Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 2012

Featured Replies

• Автор

Защото малко бави стартирането.Но не е болка за умиране.

Ами ще си стоиш със удивителен :P Кво те бъркат 15-20 секунди ?

• Отговори 750
  • Прегледи 66,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ами ще си стоиш със удивителен :P Кво те бъркат 15-20 секунди ?

Ами 15-20 секунди са много време за мен.Аз съм свикнал да карам на бързи обороти- докато включа лаптопа и направо да зарежда уиндоуса-така се получава при ползването на Avira,Avast,NOD32(при мен)...а и не винаги ползвам КИС, така че..не ми трябва със стартиране на системата.Като работя с флашки и др. тогава ще го пускам..

Ами 15-20 секунди са много време за мен.Аз съм свикнал да карам на бързи обороти- докато включа лаптопа и направо да зарежда уиндоуса-така се получава при ползването на Avira,Avast,NOD32(при мен)...а и не винаги ползвам КИС, така че..не ми трябва със стартиране на системата.Като работя с флашки и др. тогава ще го пускам..

Най-добре е без антивирусна според мен.

Вече излезе и сръбската версия/кирилица/ на КИС 2012.Скоро май и на нашата улица ще изгрее слънце.. :)

• Автор

Вече излезе и сръбската версия/кирилица/ на КИС 2012.Скоро май и на нашата улица ще изгрее слънце.. :)

Аз съм с нея вече доста време. Всичко е ток и жица :P

http://www.multiupload.com/KKONE15OPE

Публикувано изображение

Благодаря! :) Отстранени ли са вече всички проблеми от бета-версиите,за които се говореше в предишните постове?

• Автор

Благодаря! :) Отстранени ли са вече всички проблеми от бета-версиите,за които се говореше в предишните постове?

За какви проблеми например си прочел при ВЕРСИЯ 2 БЕТА ? Единственият проблем е,че засича МВАМ като несъвместимо приложение и го трие. Затова първо се деинсталира МВАМ и после се инсталира пак. Вторият вариант е описан по назад в постовете.

Публикувано изображение

За какви проблеми например си прочел при ВЕРСИЯ 2 БЕТА ? Единственият проблем е,че засича МВАМ като несъвместимо приложение и го трие. Затова първо се деинсталира МВАМ и после се инсталира пак. Вторият вариант е описан по назад в постовете.

Реших да не пиша,но няма как да пропусна поста ти!

Въпреки симпатията ми към продуктите на Kaspersky Lab не мога да се съглася, че програмата е безпроблемна,особено като става въпрос за версии 2011/2012. !

Ако беше казал че KAV WKS 6MP4 е безпроблемна,по -мога да се съглася

Ако беше казал,че KIS/KAV 7 е безпроблемна,също мога да се съглася

Но в случая от това което си написал,мога само един извод да си извадя...фенщина! Не се сърди,знаеш че съм директен и при мен няма недомлъвки!

Кога ще оправят проблема с explorer-a във и извън виртуална среда?

Кога ще оправят проблема със замръзването на task bara (от 3 до 5 сек. не е никак малко време,за да те подразни адски) при минимизиране на приложения?

И изобщо като цяло,програмата си остава с проблем с виртуализиращите и механизми,така също и с до болка познатия им explorer.exe,

А за спирането на правилната работа на по-старите версии на драйвърите на графичните карти Nvidia при първоначално стартиране,тях не ги броя.Не броя също и проблемното,казвам проблемното засичане и неутрализиране на заплахи,чиито и само единствен подход към тях е неутрализирането преди запис на диска.Преди време потулиха,казвам потулиха понеже програмата се бъгваше при изтегляне на eicar test file и те дума не продумаха,даже и темата я заключиха и тихомълком го оправиха (сещаш се) ...смешно беше от тяхна страна!

Та в тази насока,остава си за мен проблема с неутрализирането на заплахи,водещо често и до срив на системата,кой каквото да ми говори,че програмата била безпроблемна...да ама не!

Поздрави!

Редактирано от lost in (преглед на промените)

• Автор

Въпреки симпатията ми към продуктите на Kaspersky Lab не мога да се съглася, че програмата е безпроблемна,особено като става въпрос за версии 2011/2012. !

Но в случая от това което си написал,мога само един извод да си извадя...фенщина! Не се сърди,знаеш че съм директен и при мен няма недомлъвки!

Кога ще оправят проблема с explorer-a във и извън виртуална среда?

Кога ще оправят проблема със замръзването на task bara (от 3 до 5 сек. не е никак малко време,за да те подразни адски) при минимизиране на приложения?

И изобщо като цяло,програмата си остава с проблем с виртуализиращите и механизми,така също и с до болка познатия им explorer.exe,

А за спирането на правилната работа на по-старите версии на драйвърите на графичните карти Nvidia при първоначално стартиране,тях не ги броя.Не броя също и проблемното,казвам проблемното засичане и неутрализиране на заплахи,чиито и само единствен подход към тях е неутрализирането преди запис на диска.Преди време потулиха,казвам потулиха понеже програмата се бъгваше при изтегляне на eicar test file и те дума не продумаха,даже и темата я заключиха и тихомълком го оправиха (сещаш се) ...смешно беше от тяхна страна!

Та в тази насока,остава си за мен проблема с неутрализирането на заплахи,водещо често и до срив на системата,кой каквото да ми говори,че програмата била безпроблемна...да ама не!

Поздрави!

Хайде да направим една проверка на всичко. Даваш файловете и казваш подробно какво си правил,аз ще опитам да възпроизведа отново ситуацията и ще пиша на администрацията им във форума.

Замръзване на таск бара,при минимизиране на приложения? Става за секунда. Някои файлове действително ги трепе на диска вместо да блокира свалянето им. забелязъл съм на по тежки,обемисти файлове да го прави. Нямам проблеми нито с графичната работа нито с видеокартата (тя не е на NVIDIA и няма как да го повторя това)

Да на Eicar преди се мъчеше,обработката беше бавна. Сега няма проблем при триене освен,че натоварва компа повечко,но това е разбираемо.

Виртуализацията им почти не я ползвам,но забелязах един интересен момент. При стартиране под виртуализация на един файл който не го засичаше в реална среда там го блокира. В реална среда поведението беше по различно. Оттам и извода си правя,че във виртуална и реална среда поведението е различно,а не би трябвало да е така.

Безпроблемна програма досега не съм виждал

Както казах чакам предложения за конкретни тестове. Добре е да са дадени тука и да се пробват от повече хора,защото при един може да стане същото при друг не. Тъкмо ще правим нещо полезно и интеесно вместо да спорим за дивотии. Само не ме карай да си ръчкам настройките,че няма да стане.

Но в случая от това което си написал,мога само един извод да си извадя...фенщина!

Мина отдавна времето на фенщината , не се сърдя и ти го знаеш прекрасно.

• 2 седмици по-късно...

Откъде да сваля превода на български?

На официалния им сайт няма на bg за сега...освен nikssi или Dumper да ти дадат...

P.S. http://www.multiupload.com/KKONE15OPE

Редактирано от Burkoff (преглед на промените)

Откъде да сваля превода на български?

Виж на предната страница,мнение №480-има линк.

• Автор

Фичи невидимого фронта

Публикувано изображениеSeptember 15, 2011 by e_kaspersky Публикувано изображение8 Comments

Как-то так получается, что в анонсах новых продуктов незаслуженно замыливаются небольшие, но очень вкусные и полезные фичи. Спасибо пресс-релизам и пресс-конференциям, что у нас, таким образом, есть возможность посмаковать эти фичи тут...

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Макар и рядко, с това съм напълно съгласен :yanim: Може само да променя 7 на 8 .Още бих ползвал KIS 2009_ 8.0.0.506, ако драйверите и бяха съвместими с Win7 ,но да сме благодарни, че излезе KAV6 WKS

Как мога да премахна обектите от репорта?Не се получава нещо по лесния начин с Delete.

Публикувано изображение

• Автор

Как мога да премахна обектите от репорта?Не се получава нещо по лесния начин с Delete.

Публикувано изображение

Пита те за изтриване,после те пита дали да ги премахне от карантината/резервното хранилище и са изтрити.

http://www61.zippysh...80483/file.html

Не, не се получава! Потвърждавам да бъдат изтрити от хранилището, но си остават.

Изтрих всички репорти от настройките, но без резултат.

Публикувано изображение

Редактирано от 3SSS (преглед на промените)

• Автор

Не, не се получава! Потвърждавам да бъдат изтрити от хранилището, но си остават.

Изтрих всички репорти от настройките, но без резултат.

Публикувано изображение

И при мене някои не се трият. Няма ги в резервното хранилище,но присъстват в отчета. Явно е някакъв бъг на ГУЯ

На официалния им сайт няма на bg за сега...освен nikssi или Dumper да ти дадат...

P.S. http://www.multiupload.com/KKONE15OPE

Няма ли го превода катo файл?Да може да се прикачва.

Редактирано от qqrr (преглед на промените)

Наистина много се забави превода.Някой да има повече информация кога ще се появи на бял свят?

П.С. Kaspersky 2012 skin ferrari edition final release:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

http://www.megaupload.com/?d=I8QOVP42

Редактирано от 3SSS (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Ще ви попитам нещо, за да бъда 100% сигурен. Преди два дни спечелих едногодишен лиценз за KIS 2012 от Softpedia Giveaway. Въпросът ми е- може ли да не го активирам сега, а когато аз пожелая? Лицензът и във вид на сериен номер ХХХХХ-ХХХХХ-ХХХХХ-ХХХХХ.

• Автор

Ще ви попитам нещо, за да бъда 100% сигурен. Преди два дни спечелих едногодишен лиценз за KIS 2012 от Softpedia Giveaway. Въпросът ми е- може ли да не го активирам сега, а когато аз пожелая? Лицензът и във вид на сериен номер ХХХХХ-ХХХХХ-ХХХХХ-ХХХХХ.

Качи го само в кабинета си и там ще пише - активиран ли е и докога. Като се прикачи кодът не се активира. Просто си стои там и когато се активира почва да тече.

Най добре да се направи запитване пак чрез личният кабинет до съпорта.

http://support.kaspe.../?qid=208640544

Срок годности у кода активации, который не был активирован ни разу, отсутствует. Если вы приобрели коробочную и/или электронную версию продукта, то код активации будет действителен сколько угодно времени до тех пор, пока не будет произведена первая активация. С момента первой активации (то есть активации кода на любом из двух компьютеров, для которых была приобретена лицензия) начинается отсчет срока действия лицензии.

Публикувано изображениеЭта информация не относится к пробным (триальным) кодам активации и кодам, которые поставляются на компакт-дисках с различными печатными изданиями. Срок годности таких кодов активации ограничен.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.