Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя е любимата ви игра?

Featured Replies

Тук можете да коментирате вашата любима игра.

• Отговори 70
  • Прегледи 10,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Е аз баш любима игра нямам ... но от тези които най-много ми харесват са Ъндъграундите на Неед Фор Спйид , Коънтер-Страйк 1.5;1.6 , Стар Крафт , Хироус 3 има и други които съм играл но това е каймака така да се каже!А да зарибил съм се по Celtic Kings но немога да си я намеря никаде ... нито в локалния ни хъб на доставчика нито в някой торент!Ако някой може да ми помогне в намирането му благодаря предварително! biggrin.gif:sobbing:

• Автор
Е аз баш любима игра нямам ... но от тези които най-много ми харесват са Ъндъграундите на Неед Фор Спйид , Коънтер-Страйк 1.5;1.6 , Стар Крафт , Хироус 3 има и други които съм играл но това е каймака така да се каже!А да зарибил съм се по Celtic Kings но немога да си я намеря никаде ... нито в локалния ни хъб на доставчика нито в някой торент!Ако някой може да ми помогне в намирането му благодаря предварително! biggrin.gif  :sobbing:

<{POST_SNAPBACK}>

Ще се опитам да ти помогна човече. :huh:

• 1 месец по-късно...

От както излезе до януари 2006 играх GTA:San Andreas , но вече не ми е толкова интересна и сега играя 1-2 пъти седмично Counter-Strike.

Поредицата от приключения на кака Лара "Tomb Raider". Няма друга такава игра! Всички други малко, или много си приличат една с друга (понякога и независимо от жанра). Това е за мен играта на игрите cool.gif .

F.E.A.R.

Project IGI; Need for Speed (от 4 до Most Wanted); The Thing; Indiana Jones: The Emperor's Tomb; Commandos (всички части); Desperados; Grand Theft Auto(всички части); Robin Hood (мисля, че така се казваше играта); Fifa (от 99 до 2006); Oni (първата част) и много други, за които сега немога да се сетя.

Ако някой може да ми намери игри като Desperados; Robin Hood; Commandos (1/2), ще съм му много благодарен!!!

Най любимата ми игра е:

1во място The Chronicles of Riddick Escape from Butcher Bay

2ро място Prince of Persia The two thrones

3то място Need for Speed Underground 2

Стана малко като конкурс ама... biggrin.gif

Поздрави, rainov!

Разбира се че е Counter-Strike 1.5 много ме кефи а пък и др игри нема да ми тръгнат :eek:

Neighbours from hell 1 и 2 .... Age of Mythology ...може това да се каже ,че са най-добрите Игри според мене ...а и на HITMAN поредицата :eek:

Minesweeper biggrin.gif

<{POST_SNAPBACK}>

какъв ти е рекорда ;-0

1. Безаплеационно се заема от Thief серията. Особено 1 и 2. Третата част също беше чудесна, а expansion-а Т2х също беше отличен.

2. За Heroes of Might & Magic 3

3. WarCraft III: The Frozen Throne

4. StarCraft: Brood War

5. MechWarrior 3

6. Need for Speed: Underground 2

7. Need for Speed: High Stakes

Само един въпрос

Нали в unreal стреляш по извънземни или нещо такова

<{POST_SNAPBACK}>

Има само Unreal и Unreal Tournament.В само Unreal-a се гоните с някви извънземни ама е сингъл и няма мултиплеър и не е толко интересно..... cool.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.