Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изчезнаха ми всички абонати

Featured Replies

Здравейте, днес като влезнах в скайп бяха ми изчезнали всички абонати.Не съм изтривала нищо и не съм си давала паролата на никои.Търсих в Google пробвах няколко различни варианта за оправяне на този проблем, но не стана.Някои знае ли някакъв начин, с които мога да оправя този проблем?

И такива мизерии стават със Skype. Ако случайно имаш записани контактите във .vcf файл, можеш да ги възстановиш от него, но иначе, струва ми се, ще трябва всички да ти искат пълномощно наново.

• Автор

И такива мизерии стават със Skype. Ако случайно имаш записани контактите във .vcf файл, можеш да ги възстановиш от него, но иначе, струва ми се, ще трябва всички да ти искат пълномощно наново.

Ами нямам ги записани в такъв файл.Явно ще се наложи да ги добавям наново.

Опитайте следното нещо,дано стане.Изберете някой файл,без значение кой.Десен бутон и му задайте да го изпратите чрез скайп.Ще ви излезе списък с абонатите.При мен поне излизат даже и тези,които отдвна не са в моето скайп... :wow: .Възможно е при вас да проработи този начин.Или поне може да пробвате.

Здравейте, днес като влезнах в скайп бяха ми изчезнали всички абонати.Не съм изтривала нищо и не съм си давала паролата на никои.Търсих в Google пробвах няколко различни варианта за оправяне на този проблем, но не стана.Някои знае ли някакъв начин, с които мога да оправя този проблем?

Пробвайте така:

Изберете функция "Скайп" и после излизане. Предполагам, че си помните паролата. Излизате от скайпа и правите почистване на регистрите. Примерно с Scleaner.

Сега наново отваряте скайпа и ще се появи прозорец за вписване на ник и парола. По подразбиране, никът ви ще бъде автоматично поставен, а паролата ще си я въведете наново. След като натиснете ENTER за вход, след малко трябва да се отвори скайпа с всичките ви абонати. Говоря за версии до 4.2. Ако сте с 5 версия, можете за сега спокойно да я махнете. И по- честичко си почиствайте регистрите, както си сменяте бельото например. То е почти едно и също.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Имах съшия проблем преди няколко месеца. :huh: Дори щях да търся помощ във форума. :eek:

Разликата беше, че зная как се получи при мен - опитах да стартирам Skype 2.5.254 и ми изведе съобщение, че версията е стара и трябва да я обновя. Аз отказах, т.к. ползвах само *.ЕХЕ-то. Опитах 2-3 пъти и разбрах, че няма да го бъде и се принудих да го заменя със Skype 4.2.0.187.

Когато стартирах по-новата версия, нямах нито един абонат. Рестартирах го няколко пъти - същото.

Опитах от PDA (Pocket PC), на който също имах Skype - и там ми бяха изчезнали абонатите.

Как реших проблема?

Видях (едва тогава :lol6: ), че Skype има опция за резервиране на абонати във файл и респективно за възстановяването им.

Да споделя моя опит

Възстанових си системата от бекъп.

При изключен Интернет стартирах стария Skype 2.5.254. Естествено не можа да се свърже със сървъра и да познае, че е стара версия.

Използвах горната опция за резервиране на моите абонати във файл.

Замених *.ЕХЕ-то на Skype, с това от версия 4.2.0.187.

Включих Интернет и го стартирах. Листата с абонати беше празна, но вече можах да ползвам опцията за възстановяването им от файл и :lol6::clap:

Дано съм бил полезен! :P И дано имаш бекъп... ;)

http://lanix.org/blog/comments.php?y=08&m=09&entry=entry080907-020304 Тук има човек с подобен проблем. Файлът с абонатите според него се запазва на всеки компютър, на който сте влизали. Сетете се за някой такъв. Ако си с Windows 7, файлът се намира в директорията C:/потребители(Users)/username/АppData/Roaming/Skype/User/config.xml Поддиректорията AppData е скрита и трябва да се разреши показването и.

Редактирано от WildHorse (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.