Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за компютър

Featured Replies

Кажете какво мислите за третата конфигурация.Според мен излиза по-евтино от колкото да се вземат поотделно частите, но все пак кажете и вашето мнение.

post-229098-0-27456400-1302716229_thumb.

Ами да може би ще излезе по-евтино,но аз съм по навит за 2-та конфигурация третата много мощна и не виждам смисъл да се дават толкова пари просто за компютър за използване за игри интернет и....,но това си го решаваш ти аз просто давам съвет.

Никога ама НИКОГА не си копувайте готова конфигурация !

При готовите конфигурации рядко се дава изчерпателна информация. Примерно едно хубаво захранване с читава кутия може да е 178 лв. а може и да е с китайски за 78лв. Цените на паметта също варират според марката. Демек имаме над сто лева разлика за конфигурация с уш еднакви спецификации.

Да ,но пък един посредствен потребител как ще му излезе по-евтино да си купи частите и ако няма съвпадения ще си купува друга защото е сбъркал защото не знае и след тов понеже няма да може да го склоби ще трябва да дава пари за сглабяне(още разходи).

Редактирано от Kras4ooo (преглед на промените)

Ами ще му го сглобят безплатно от фирмата от която закупи частите. А в форума има достатъчно хора които ще му дадат съвет ако каже сума и магазин от които иска да пазарува.

Най-добре да идеш в някоя фирма която слобява компютри(само да не е гаражна :handshake:)и да им кажеш за парите които струва 2-рата конфигурация какво могат да ти сглобят.И да сравниш кое е по-доброто ^^

Пич, благодаря, че ме разсмя преди да тръгна за работа xD . Страшни конфигурации! "DVD- чете и записва всичко!", "Памет - нова и бърза!!!" Остава да добавя от себе си - частите се монтират в кутия със захранване. А иначе по-сериозно. Не уточняваш за какво ти трябва компютъра. Има една хубава английска поговорка. Не съм толкова богат, че да купувам евтини неща. В твоя случай важи точно това. Привидно евтиното не само може да ти излезе скъпо, а и наистина да е такова, поради липсата на информация за марката и модела на монтираните компоненти в готовите конфигурация. Затова направи следното. Кажи си бюджета и изискванията за конфигурация, а тук колегите ще ти предложат някоя конфигурация на възможно най-ниска цена. Ще ти кажат и как да я поръчаш, ако не си от София.

ЮСБ Минимум 4бр

DVD RW Чете и записва всичко! :ph34r:

ГОЛЕ-Е-Е-ЕМ смех :clap:

ОФФТОПИК:

6 гб 1333 Нова и бърза , яки бисери има в този сайт. :lol6:

Да ,но пък един посредствен потребител как ще му излезе по-евтино да си купи частите и ако няма съвпадения ще си купува друга защото е сбъркал защото не знае и след тов понеже няма да може да го склоби ще трябва да дава пари за сглабяне(още разходи).

Офф, колко тъпи коментари ще срещна още... Като не знае, ще пита тук или другаде. Никъде поне досега не се заплаща за информация в нета, още повече че ако се поръча от една фирма, се сглобява БЕЗПЛАТНО!

P.S. В сайта ли личи колко за го закъсали, та чак стават смешни със описанията... :ph34r:

Редактирано от Viiipeer (преглед на промените)

Те от тази фирма са най-големите :ph34r: Имаха по едно време рекламно съобщение "Тук се работи 100% с нови части - ГАРАНТИРАНО"... По принцип това би трябвяло да се подразбира, нали? Лично аз като видя подобно съобщение и започвам да се съмнявам :clap:

• Автор

Компютъра ще се използва предимно за игри, гледане на филми, музика, интернет... От Варна съм и просто исках съвет, какво мислите за следната конфиг.Мислих си да ходя до магазина и да попитам, какви са частите и дали не са някакви 2ра употреба.. Но все пак може да дадете примерна конфигурация до 700 лв./рам поне 4 гб и хард 1тб/

Дъно - ASROCK 880GMH/USB3 - 129 лв.

Процесор - AMD Athlon II X3 Triple Core 445, 3.10GHz - 126 лв.

RAM - ADATA 2 x 2GB DDR III 1333 - 67 лв.

Хард диск - SAMSUNG 1000GB SpinPoint F3 7200rpm - 103 лв.

Видео карта - PALIT 1024M GTS450 DDR 5 PCI-E - 188 лв.

Кутия и захранване - COOLER MASTER ELITE 430 BLACK with 400W PSU - 112 лв. (имаха вариант с 500W захранване, по-добре да питаш за него за всеки случай).

Общо: 725 лв.

Компютъра ще се използва предимно за игри, гледане на филми, музика, интернет...

От Варна съм и просто исках съвет, какво мислите за следната конфиг.Мислих си да ходя до магазина и да попитам, какви са частите и дали не са някакви 2ра употреба..

Но все пак може да дадете примерна конфигурация до 700 лв./рам поне 4 гб и хард 1тб/

И трите конфигурации са с вградени мършави видео карти, не ставт за игри.

Монитор имаш ли си?Някаква периферия?

Във Варна в мола доколкото си спомням има магазин на Мост. Цените са нормални, гаранцията и качеството също.

GA-MA770T-UD3 (rev. 3.1) ще разпиташ за това дъно , ако го нямат аз бих изчакал , около 130лв

AMD Athlon II X3 Triple Core 445, 3.10GHz http://www.sky.bg/Details.aspx?ID=16599 126лв

ADATA 2 x 2GB DDR III 1333 http://www.sky.bg/Details.aspx?ID=15317 67лв

SAPPHIRE 1024M HD5770 HDMI DDR5 http://www.sky.bg/Details.aspx?ID=14930 202лв

WD 1024GB 32MB SATA III Blue http://www.sky.bg/Details.aspx?ID=17541 101лв

COOLER MASTER ELITE 430 BLACK with 400W PSU http://www.sky.bg/Details.aspx?ID=17670 112лв

735лв

Частите са нови, няма какво да питаш в магазина. Въпреки това, не е добра идея да вземаш тази конфигурация. Виж горната с AMD или тази: http://nikem-bg.net/cart/44006p1r43801p1r41307p1r36543p1r40223p1r43696p1r43287p1rf.html с I3 процесор. По-добре дай още 50 лв. и вземи GTX460 видеокарта, щом ще се ползва предимно за игри.

Тези три оферти звучат супер непрофесионално, няма да се впускам в излишен коментар просто си потърси друга фирма може и гаражна но поне хората да ти кажат за какво си даваш паричките.

И ако смея да попитам защо да не си купува???

Освен това , което ти отговориха колегите ще добавя още един минус . Това , че слагат гаранционни лепенки също е голям минус . За да ти е чист компютъра трябва да им го занесеш във фирмата и да им платиш за почистване и да ги чакаш да ти го чистат 1 , 2 , 3 дена . Просто загуба на време и пари :ph34r:

• Автор

А можете ли да кажете магазин за компютри и компоненти на сравнително изгодни цени? Този в МОЛ-Варна е затворен.

Редактирано от eXtreameR (преглед на промените)

А можете ли да кажете магазин за компютри и компоненти на сравнително изгодни цени?

Този в МОЛ-Варна е затворен.

sky.bg, outmax.bg, iskampc.com

Редактирано от The_Reaver (преглед на промените)

Sky са с най-ниските цени и са много коректни. Пазарувал съм от тях 2 пъти и останах доволен. Наложи ми се да ползвам гаранция, в същият ден харда беше заменен с нов. Същото и за Outmax- там цената на доставката е твърда и също са много коректни. Със IskamPC не съм работил, но съм чувал, че конфигурациите са им качествени и от там може да се закупи и готова. Успех!

А можете ли да кажете магазин за компютри и компоненти на сравнително изгодни цени?

Този в МОЛ-Варна е затворен.

Преместиха го в Grand Mall.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.