Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 процесора скача на 60-70% при пускане на музика

Featured Replies

Здравейте, сложих си windos 7. Тръгнах да слушам музика онлайн с едно флаш плейърче и процесора от 5-10% натовареност скочи на 60-70... Затворих браузера и след около 5-10 минути се оправи. Помислих си, че проблема в браузера и си сложих и JetAudio, свалих си песнички и ги пуснах. Хоп процесора пак скочи този път даже достига и 100% и постоянно е така, трябва да рестартирам компютъра за да се оправи... Имате ли идеи какъв му е проблема? Процесор: AMD Phenom2 4 ядрен 3.2Ghz OS: Windows 7 Ultimate SP1

Редактирано от capnemo
заглавието (преглед на промените)

Здравейте, сложих си windos 7. Тръгнах да слушам музика онлайн с едно флаш плейърче и процесора от 5-10% натовареност скочи на 60-70... Затворих браузера и след около 5-10 минути се оправи. Помислих си, че проблема в браузера и си сложих и JetAudio, свалих си песнички и ги пуснах. Хоп процесора пак скочи този път даже достига и 100% и постоянно е така, трябва да рестартирам компютъра за да се оправи... Имате ли идеи какъв му е проблема?

Процесор: AMD Phenom 2 4 ядрен 3.2Ghz

Ctrl+alt+del такс менажера и направете един скрийншот и го постнете тука.Антивирусна има ли и каква?

Може да е от драйверите за аудиото. Изчисти старите и сложи най-новите от сайта на производителя. И една проверка за вируси няма да е никак лошо да се пусне.

• Автор

Може да е от драйверите за аудиото. Изчисти старите и сложи най-новите от сайта на производителя. И една проверка за вируси няма да е никак лошо да се пусне.

Каква проверка за вируси, снощи го инсталирах тоя уин, освен самия той да е вирус (хаха..)

Драйверите са ми от дисковете с компютъра, които си вървят, на диска пише, че се поддържа win 7.

Редактирано от anonim (преглед на промените)

Това не е гаранция, че си се отървал от вируси. Има особено кофти екземпляри. Но по този въпрос по-добре да се обърнеш към HJTTeam да те проверят.

Бих ти препоръчал да свалиш най-новите драйвери от сайта на производителя.

Каква е причината за преинсталацията ?

• Автор

Това не е гаранция, че си се отървал от вируси. Има особено кофти екземпляри. Но по този въпрос по-добре да се обърнеш към HJTTeam да те проверят.

Бих ти препоръчал да свалиш най-новите драйвери от сайта на производителя.

Каква е причината за преинсталацията ?

Омръзна ми XP-то, а и много се раздуха в интернет пространството, че windows 7 е по-производителен и реших да го пробвам.

А с ХР-то имаше ли подобни проблеми ? Трябва да си сигурен, че драйверите, които инсталираш са предназначени за точната ОС. Ако има неподходящи драйвери - има и проблеми.

• Автор

А с ХР-то имаше ли подобни проблеми ? Трябва да си сигурен, че драйверите, които инсталираш са предназначени за точната ОС. Ако има неподходящи драйвери - има и проблеми.

С XP-то нямах проблеми. Направи ми впечатление обаче, че програмата която служи за настройка на звука след инсталирането на драйверите при windows 7 е различна. Не е като тази на XP. Да не би проблема да е, че съм с 64 битов уин?

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showforum=265 Лично аваст не го харесвам.Предполагам е безплатната версия,тоест само базова защита.Можете да посетите горната секция където съм публикувал линк относно промоции на антивирусни и подаряване на лицензи. http://www.malwarebytes.org/ А оттук можете да свалите безплатната версия и да сканиране.Накрая има логове и ги запазете на десктопа.Постнете ги в раздел премахване на зловреден софтуер.
  • Автор

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showforum=265

Лично аваст не го харесвам.Предполагам е безплатната версия,тоест само базова защита.Можете да посетите горната секция където съм публикувал линк относно промоции на антивирусни и подаряване на лицензи.

http://www.malwarebytes.org/

А оттук можете да свалите безплатната версия и да сканиране.Накрая има логове и ги запазете на десктопа.Постнете ги в раздел премахване на зловреден софтуер.

Не е безплатна версия. Internet Security с лиценз.

Както казах уиндоуса съм го инсталирал снощи и не съм свалял никакви съмнителни програми до сега!

Не е безплатна версия. Internet Security с лиценз.

Оригинален или от торент.
  • Автор

Оригинален или от торент.

Какво значение има? Същия аваст съм го ползвал дълго време на XP без абсолютно никакви проблеми.

Има защото кракнатия,пачнат антивирус не действа функционално.Поне този софтуер трябва да е на ниво.Затова ти препоръчах тази секция.

• Автор

Сега забелязах, че и при клиповете от vbox и youtube е така. Въобще каквото и да "плейна" процесора се сбозва.. Най-интересното е, че и скайпа забива след това. Edit: докато процесора циклеше реших да проверя с какъв DirectX съм. И хоп DirectX-а крашна. При втория опит да проверя ето какво съобщение излезе: post-201739-0-10750000-1303318629_thumb.

Наистина пачната или кракната антивирусна я отпиши! Или се ползва безплатна или се ползва промоционален лиценз, ако си намериш. Просто там компромис не може... Нелегалните антивирусни работят на няма и 50%... п.с. Чист Windows ли си сложил (MSDN) или не? Все повече ми прилича на омазана инсталация.

Редактирано от quickJO (преглед на промените)

• Автор

Абсолютно чист, единственото добавено нещо е IE 9.

Аз имах проблем с Аваст 6 под Windows7.Нито един браузър не работеше при включен интернет щит и затова се върнах на Ав 5. Microsoft също посочват,че съвместимите с Windows7 версии на Аваст са 4 и 5.

• Автор

Аз нямам проблем с аваст-а, колко пъти трябва да го намекна? :speak:

• Автор

Няма какво да му обновявам, той си е 11. Пъхнах пак диска с драйверите и тоя път вместо ауторън инсталирах ръчно DirectX-а, инсталацийката си провери за нови версии и си го инсталира. Проблема отлетя. :speak:

защо имаш толкова много стартирани процеси,а си инсталирал уйндолса вчера? виж при мен колко процеса са стартирани,а не съм преинсталирал скоро. http://prikachi.com/images/675/3248675w.jpg http://prikachi.com/images/676/3248676q.jpg или нетие направена инсталацията както трябва или си със ковти уйндолс. моя е пиратски,свален от някаде и със драйвъри не се занимавам. чрез апдейтване си прави всичко,аз при нужда само потвърждавам. по интелигентна ос и от мене..

Изчисти си процесите.Проследи си всички процеси в таск мениджера (от видяното имам съмнения за "нелегални" процеси)Махни този гаден антивир.Използвай TuneUp Utilities за оптимизация.Изпозвай безплатния софт на PC Tools.Инсталирай нови драйвъри на всичко, свалени от оригиналните сайтове.Инсталирай аудио-видео кодеци от тук www.doom9.org Аз лично използвам - TuneUp Utilities за оптимизация, PC Tools Firewall,Ad-Aware 1 път в месеца,Spybot-S&D резидентен и онлайн антивирус понякога. Надявам се да съм бил полезен.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.