Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Хитрувате ли понякога ?

Featured Replies

Хитрувам и аз,но резултатите от хитруването са временни.

• Отговори 91
  • Прегледи 12,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Хитрувам и аз,но резултатите от хитруването са временни.

• Белгиецо колко повече чета твоите постове се убеждавам , че в си една категория хора(дребни хитреци) които с удоволствие не бих си правил труда дори здравей да им кажа ! Освен като дребни хитреци са и

• На много им се иска да са Хитър Петър , но 99,99% са си бай Ганьо

Хитрувам и аз,но резултатите от хитруването са временни.

Това е един много сериозен недостатък на хитруването. :rolleyes:

• Автор

Така ли избиваш ти комплекси? :) Унижавайки и наричайки жените лесна плячка,повърхностти,лекомислени,глупави(защото си повдигнали леко поличката когато си ги снимал)?

С това съм съгластна,но не за сметка на другите.

Един въпрос-как за всичко,което се говори в този форум ти имаш пример от личния ти живот?

Имай малко повече уважение към жените.Всички сме колкото добри,толкова и лоши по равно.

Поличката е вдигната високо чак до кръста с двете ръце и голям мерак, може да я разгледаш пак на първа страница в темата ми за снимки на хора ( в подписа е линка ).

Въобще не унижавам всичките жени. Само давам примери на реално съществуващи поведения на няколко жени.

Още малко и ще ме изкараш мен виновен, затова че е пълно с жени от източна Европа по сайтовете за запознанства с западняци.

То си е повече от ясно що са се записали там безплатно. Това че аз мога да го напиша на някой сайт баш как си е, не означава че аз съм лошият, а пък те миличките кандидат-булки са ангелчета.

Мисля че няма никаква уважителна причина да имам по-голямо уважение към жените отколкото към мъжете. На 1 френски форум даже му теглих една майна на един модератор французин , който си мислеше че ще ме уплаши. Та няма мъжко , няма женско, кой за каквото си е заслужил това си получава. 

Нямам пример от личния ми живот за всичко за което си говорите вие тук на този форум.

Но просто ми е по-лесно да пиша на базата на реални случки, така не се обърквам къде какво съм разправял. Защото ако си измислях разни истории, щеше да трябва да си водя записки на кой сайт ква лъжа съм писал, за да не си противореча. А това е трудоемка работа, която не е за мен. Аз си пиша истината, ама представена така че да провокира реакция де, щото иначе ако е безвкусна манджа няма да е интересно. Трябват си то малко литературни подправки за вкус.  :clap:

Няма смисъл да се спори с един абсолютен шовинист,комплексиран и отхвърлен от женското съсловие.Също така няма смисъл да помниш какво си казал,защото никога не повтаряш случките,винаги изникват нови. Не обичам да обиждам хората,за което се извинявам на осстаналите учасници във форума,но просто се чувствам задължена да защитя дамите.

• Автор

Няма смисъл да се спори с един абсолютен шовинист,комплексиран и отхвърлен от женското съсловие.Също така няма смисъл да помниш какво си казал,защото никога не повтаряш случките,винаги изникват нови.

Не обичам да обиждам хората,за което се извинявам на осстаналите учасници във форума,но просто се чувствам задължена да защитя дамите.

Ти кво разбираш под думата ШОВИНИСТ  ?

Сега, ако гледаме само крайния резултат, може и да се каже ( погрешно ) че съм отхвърлен от едно ограничено женско съсловие в рамките на Република България. Та понеже са ме подритвали хубавиците в бг, съм бил принуден да се задоволя само с положителното отношение на чужденки посетили страната. 

Последствията от това пренебрежително отношение към мен от страна на българските хубавици е задомяване с чужденка и изселване от бг. Ами какво да се прави съдба, било ми е писано жена ми да има личен годишен доход то четиредесен и осем хиляди евро ( по 1,95 = 93600 лв ).  

А за случките, ами случва ми се да пиша по повече от един път за една и съща дама. Интернет пространството не е ограничено до този форум. Даже на форума на фото-базара един беше запомнил до подробности как съм си бил намерил гадже гъркиня. Все едно че си е водил записки, така ми напомни след няколко месеца за оная дама. Ако си нямаш друга работа и отидеш да изчетеш всичко което съм писал там относно жените и ако изчетеш и тука пак същото, със сигурност ще откриеш много положително отношение към някои дами, като по случайност все чужденки живеещи извън бг към настоящия момент. Те ти и пример, ако не знаеш да търсиш 

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=170851&st=0&p=1901207&fromsearch=1&#entry1901207

п.п.

иначе шовинизъм означава национализъм проповядващ превъзходството на една нация над други, придружено с омраза към другите народи. Няма нищо общо с мразене на жени от мъже, ако си си мислила нещо такова. Ти до кой клас си ходила на училище ?

Понякога като шовинизъм се определя и омаловажаващото отношение на мъжете към жените и то се нарича мъжки шовинизъм от феминистките. За тях този израз е равносилен на анти-женски сексизъм. По подобен начин, идеята че хетеросексуалността е единствената възможна и допустима сексуалност, понякога се нарича хетерошовинизъм или хетеросексуален шовинизъм.

Я да видим кой до кой клас е учил.Не се обаждай неподготвен.

Шовинизмът е крайно и сляпо поддържане на собствената група, съчетано със злонамереност и омраза към съперничеща група

....

Tи май си от типа хора, които предпочитат жена им да ги храни, а? Що за мекотело си?Що за горделивост лъха от поста...

Бил си отхвърлен ПОГРЕШНО, видиш ли...Може би българките са те подритвали не без причина...Като ти гледам отношението към хората, което лъха от твоите постове, никак не съм учуден... Поведение, вечно изпълнено с горделивост, високомерие, високо самомнение без покритие, мисли че си най-най тарикат и ще можеш да цакаш всички... Унизително отношение към другите хора...

А всички жени били уличници и неуки, всички българи били простаци, незавършили дори начално образование. А видиш ли на запад били най-хубавите хора, които някога си виждал и ние трябвало да се срамуваме от това, че не сме тях..Ай сиктир..

Те те търпят само от благоприличие/изкривено чувство на толерантност... И за това си промълчават това, което аз ти казвам.

Я слез на земята, драги... Това, че на теб ти е крив света, не значи че всички на него са боклуци, а ти си най-възвишеното създание. Мога да те определя просто като шувенистично хейтърче, нищо повече.

Просто нямаш представа колко дразниш хората. Спри докато е време. Спри да си печелиш врагове и мисли преди да говориш.

Спри да се правиш на тарикат, понеже все ще си намериш майстора.

Бай Ганьовският манталитет май все още е жив и не сме успели да го доубием...Жив в твоят облик..

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

@  janis joplin 

Аз чета в ето тези три дебели книги кво пише. Червената е френски тълковен речник, нали думата е от френски де.

Публикувано изображение

та в тези тричките дума няма за кварталната ти феминистична ( и тази е френска дума ) организация и вашите там начини на изразяване.

Та следващия път като я употребяваш тази дума си имай едно на ум, че никой няма да те разбере, освен фиминистките.

Или се разбери там с Българската академия на науките, да добави твоите интерпретации на думата в нов речник и ми го прати по пощата да се образовам и аз по феминистичному.

Tи май си от типа хора, които предпочитат жена им да ги храни, а? Що за мекотело си?Що за горделивост лъха от поста...

Бил си отхвърлен ПОГРЕШНО, видиш ли...Може би българките са те подритвали не без причина...Като ти гледам отношението към хората, което лъха от твоите постове, никак не съм учуден... Поведение, вечно изпълнено с горделивост, високомерие, високо самомнение без покритие, мисли че си най-най тарикат и ще можеш да цакаш всички... Унизително отношение към другите хора...

А всички жени били уличници и неуки, всички българи били простаци, незавършили дори начално образование. А видиш ли на запад били най-хубавите хора, които някога си виждал и ние трябвало да се срамуваме от това, че не сме тях..Ай сиктир..

Те те търпят само от благоприличие/изкривено чувство на толерантност... И за това си промълчават това, което аз ти казвам.

Я слез на земята, драги... Това, че на теб ти е крив света, не значи че всички на него са боклуци, а ти си най-възвишеното създание. Мога да те определя просто като шувенистично хейтърче, нищо повече.

Просто нямаш представа колко дразниш хората. Спри докато е време. Спри да си печелиш врагове и мисли преди да говориш.

Спри да се правиш на тарикат, понеже все ще си намериш майстора.

Бай Ганьовският манталитет май все още е жив и не сме успели да го доубием...Жив в твоят облик..

Това много ми харесва, та си го прихванах за да не изчезне.

Абе не разбирам за какво се карате. ;):nono: Във всяко стадо овце има и черна...мърша и прочие,схванахте замисъла.Който е чел повече знае и с какво е известен Наполеон (изключвам фактите,че е бил комплексар,но умен...става дума за мисълта за жените,майките и сестрите). Относно това коя жена каква е и 'тъпите' механизми (автора има малък проблем, според мен, с темата и неговите мисли, и вълнения),има един куп външни и вътрешни фактори/обстоятелства. Ако на една жена й се прави любов и намери някой,то не значи,че е 'лоша'..просто задоволява нагон. Може да не й се прави любов,това не значи,че някой е грозен,не става и прочие...просто за тая работа трябват 2ма човека и над 50% желание ;)... Може да е в различни етапи от живота си - колко на 18 години са си мислили за сватба и деца???Нима на 18 никой не се е изкушавал и мечтал да вземе всичко на куп по лесният и бърз път???А колко на 50години се надяват/мечтаят да са отново на 18 и да се върне онова време без отговорностти?!?!?! Има и един милион други причини...ако една жена няма възможност да нахрани детето си, то тя би направила всичко,за да има то какво да яде - а всеки идиот възползващ се от това,според мен,не заслужава нищо.Отделно във време на разруха и тотален разпад,как искате едно девойче на 18 години да е нормално - особено ако родителите нямат никакви възможностти, образованието е зле (така или иначе,факт),тя няма какво да яде и облече, моралът почти липсва и прочие..ЗА всички,които буха ме упрекнали,има и такива жени,и мъже - те не непременно са лоши или утайка, просто всеки търси начин!Това не е ли от както свят светува??? Сещам се моментално за творбата Бел Ами (дано има четящи,тя обаче е базирана на историята на мъж или жиголо) или филма Куртизантките (или нещо подобно,даваха го наскоро отново по националните телевизии), а още колко такива факти и истории има...

Белгиец, ако трябва да съм честен, принципно в твоите постове могат да се намерят и верни неща, но отношението ти е някак злонамерено. Казвам ти го най-добронамерено. ;)
  • Автор

@ maver,

не се караме, разменяме си само опит относно хитруването, различно е.  :ph34r:

Аз като бях първолаче, ето тази учителка ни четеше приказки за Хитър Петър:

Публикувано изображение

и оттогава съм разбрал че хитруването може да е полезна дейност, особено ако няма друг начин.

После, в даскалото се налагаше да хитрувам с цел избягване на неприятни дейности като бригади в 9-ти клас, воено обучение 15 дена в планината в 10-ти клас, физическо възпитание в 11-ти  клас.

Бях се изучил и станал добър симулант на вътрешни болести. 

Даже и в казармата, по навик, изкръшках да не дам кръв, благодарение на това че не ми пукаше да лъжа яко пред всички, че съм бил с разклатено здраве и съм щял да припадна ако ми източат 300 грама кръв. Само дето не ми дадоха шоколад като на послушните войничета.

А във родната казарма, най-голямото хитруване беше че, като ни бяха строили в началото и ни питат кой може да пише с "хубав технически шрифт", аз се сетих че дядо ми е бил писар в казармата и е било добра скътавка и излъгах  старшината, че аз мога да пиша много хубаво и бързо даже и мога и технически шрифт ако трябва. Само дето като не съм учил в техникум техническия шрифт само съм го гледал брат ми как го пише. На полковника му хареса почерка ми и ми даде ключ от кабинета му да пиша, до като другите ходеха на занятия по гонене на Михаля. 

Така е, с хитруване живота е по-приятен.

Белгиец, ако трябва да съм честен, принципно в твоите постове могат да се намерят и верни неща, но отношението ти е някак злонамерено. Казвам ти го най-добронамерено. :)

Злонамерено към кого ?

На този форум съм показал и доказъл че много обичам да помагам ( когато съм на кеф) на непознати хора с каквото мога.

...

Злонамерено и подигравателно отношение към всички хора, които не заобикалят правилата. С какво ти си по-специален, че ще се скатаваш от всичко? По същата логика утре можеш да си помислиш да правиш каквото си искаш, да убиваш, да крадеш, да укриваш данъци, понеже си "голям хитрец"?

Каква гордост, че си ЛЪЖЕЦ. С какво ти се различаваш тогава от някой престъпник?

Тия мизерници, дето съсипаха живота на цяла България и крадат пари, също като тебе "се скатават" и взимат всичко "по лесният начин". Говоря както за политиците, така и за разни субекти...

И да, особено на жените във форума много обичаш да им "помагаш", няма що...Ама понеже аз си ги обичам българските жени, думите ти засягат и мен.

Големият проблем е, че "скатаването" е само в твоя полза, но във вреда на всички останали хора. Това рано или късно буди гняв и скатаването често след това "тъпкано се връща".

Тоя модел на поведение не е на Хитър Петър, той хитрува, когато е в безизходица, за да избяга от явни абсурди, като тоя, дето го карали да плаща, за дето си сложил хляба на парата.. За да пребори НЕПРАВДАТА.

А Бай Ганьо просто си лъже, маже, хитрува, мошенничества, скъперничи защото е мизерник и отрицателен герой, осмиващ чертите, притежаващи някои хора по онова време. Той не хитрува, за да се бори с неправдата, хитрува за да получи по-голяма лична изгода. Изглежда нищо не си разбрал от това, което учителката ти е прочела.

Ти не се бориш с неправдата, ТИ СИ НЕПРАВДАТА.

п.п Аз пък съм учил технически щрифт..

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Белгиец, моята госпожа ми четеше за Петър, но не за този, който и твоята (много неуместно го използва). Та сещайки се за Петър Моканина... след твоят коментар веднага се сетих за едно изречение: Господи,колко мъка има по този свят,Господи! :yanim: :P

ПП: С риск да те засегна,въпреки,че си ми давал +чета и лошо не съм видял от теб, ще споделя че съм чул,че в затвора най - много 'обичали' педофилите, предателите и хитреците (които наричали мишоци). ;)

Редактирано от maver (преглед на промените)

Белгиец, моята госпожа ми четеше за Петър, но не за този, който и твоята (много неуместно го използва). Та сещайки се за Петър Моканина... след твоят коментар веднага се сетих за едно изречение: Господи,колко мъка има по този свят,Господи! :yanim: :P

някой ми беше казал че хубавите круши не бива да се дават на прасетата, а съседа ми като иска да обиди някой му вика пролетарий, та според него пролетарий е тъп мързелив впиянчил се селянин който си продал имота за да го изпие и поради това че никои не е толкова луд че да вземе за ратай мързеливец и пияндурник е отишъл в града да се прехранва с хитрост и лъжа.
  • Автор

TechMaster  ти изглежда си доста млад и не си ходил в казарма, та вероятно не знаеш каква подигравка е с личността на хора които с нищо не са виновни. По мое време беше 24 месеца задължителна воена служба. Две години от живота ти изгубени за едно голямо НИЩО. Аз даже и се пробвах да се изкарам болен ама не ми мина номера. Щото като не съм имал помощ от родителите ми, да намеря доктори да ме научат как да се изкарам болен и трябваше сам да търся книги в градската библиотека, да се мъча да измисля нещо. Заради тази гадост казармата, съм бил навит даже да замина далече и да не се връщам. Ама комунягите бяха затворили границите и послушните им слуги ( мои връстници ) граничари, стреляха на месо по гръцката граница.   А заобикалянето на правилата ( измислени от други без да ми искат моето мнение ), си го правя по законен начин. Хем се вижда че не плащам данъци в Белгия, хем си е законно. Това е положението. Държавните чиновници само скърцат завистливо със зъби но не могат нищо да направят, щото аз внимателно съм слушал приказките за Хитър Петър.  Е, има разни завистници тука които ми го показват че не одобряват моя начин на живот, но аз се правя че не съм разбрал какво им е мнението. Сега ти тука много ми помагаш, като засвитеделстваш истинска неприкрита омраза към тарикатите. Рядко има искрени хора като теб съгласни да кажат какво точно мислят.  Ти си нещо като барометър на завистта на хората нямащи възможност да хитруват.  А иначе ония дето са станали много богати в България, няма да ги коментирам. 

Белгиец,всеки може да хитрува,но зависи кой ощетява. Това за казармата действа и до днес, набор 88 съм и от 13 момчета в класа 10 бяха с един куп измислени болестти - аз бях от тия тримата,които бяха горди,че НЕ са НГВС (знаеш какво означава). Колкото до това,кой колко е хитър за данъците - ами хората от край време са го измислили и мога да изреждам с часове,на прима виста ми е офшорка в офшорна зона (която не се гледа с толкова добро око,но на кой му пука). Върджин на Ричард Брансън е такава компания - има си начини,но това не е мишка. Миши работи са тия от типа - скрил, прекарал,прееебал. Това не е работа в дългосрочен аспект - хората биват наранени,а 99% от тези наранени хора отмъщават :wors: А ако 'онези богатите' в България бяха осъзнали това, някой още щяха да са живи :(

• Автор

maver хитрите хора не ходят в затвора, имъкват се с хитрост от евентуални присъди , чат ли си ?  :( При мен може и без офшорка, имаме си Люксембург с много по ниски данъчни ставки. Съвсем близо съм до границата.

Редактирано от Белгиец (преглед на промените)

maver

хитрите хора не ходят в затвора, имъкват се с хитрост от евентуални присъди , чат ли си ? :(

Тия,които преебават и убиват - нямат нужда от затвора. Богат човек в затвора не влиза :wors: .Чат ли си,че понякога имат умни адвокати,които са хитри :wors: но това е друга тема на разговор. Мога да напиша роман ;)
  • Автор

Абе нещо се презастъпват мненията и става разбъркано. Та за хитростта , имам си една голямаааааааа белгийска диплома на която пише пак с големи букви че съм съветник по нещо. Значи даваш му на някой който е неспособен да хитрува същата диплома и гледаш сейр. Гарантиран фалит.

Абе нещо се презастъпват мненията и става разбъркано.

Та за хитростта , имам си една голямаааааааа белгийска диплома на която пише пак с големи букви че съм съветник по нещо.

Значи даваш му на някой който е неспособен да хитрува същата диплома и гледаш сейр. Гарантиран фалит.

Завършвам Маркетинг Мениджмънт и на една голямааааааааааа Английска диплома ще го пише. С удоволствие ще те контрирам отново - хитреци на принципа на ден - година храни имат шанса да фалират в дългосрочен план поне 5 пъти по - голям, отколкото тия които работят с честност,коректност,акъл,уважение и прочие. Има един милион фактора,освен хитрост.Хората под хитрост разбират един куп неща (няма нужда да отваряш тълковният речник). Ако една фирма има добър продукт,продава на добро място, промотира се добре и предлага прекрасни цени - шанса да фалира е нищожен. :wors:За да успее да постигне това,тя трябва да направи един добър анализ на пазара,индустрията и икономиката като цяло...след това да направи стратегия в дългосрочен и краткосрочен план...да има отлични счетоводители (такива,които също знаят 'вратички' - не Хитрини) и перфектни съветници :(

А твоята диплома е?

• Автор

Е аз с честност не знам как става, рибата не кълве. Тука при мене преди няколко години, въпреки че си имаше законови разпоредби, заради едни такиви като мен и заради прекалената изобретателност на моя милост ( която другите набързо копираха ), една от големите вестникарски групи изкара вътрешен правилник за текстовете на обявите. Разпратиха ни го на всичките "хубавци" и след два месеца вече който не спазваше този правилник, не му пускаха обявата.  Преди това бяхме стигнали до там да връщаме пари ( абсолютно без да се пазариме ) на клиенти които са подавали жалба където трябва. Имаше си законови разпоредби да не ги будалкаме клиентите, ама те като обичат хората все да им е гратис и в обявите така го извъртах че се ловеха на въдицата. Ако си в Англия, чети ги договорите за продажби или за предоставяне на услуги, винаги има уловки и то доста гадни. Аз съм преговарял с една голяма американска фирма с цел на промяна на договора който предлагат. Отначало не се навиха на моите условия. Обаче, понеже не са вчерашни хамериканците и ме бяха наблюдавали и усетили че се справям успешно и без тях. И след 8 месеца те ми се обаждат уж без да са си дали сметка че ми звънят точно на мен и ми предлагат сътрудничество. Аз им говорих в цифри как се справям и ми пратиха нов договор, написан още по-ситно и пак на английски. Върнах  им го с дописано на ръка от мен на последната страница няколко реда с моите условия. И после ги почнах наред по телефона всичките шефове там, докато им писна и го дадоха на голямата шефка да го подпише. Тя ги питала къв е тоя та ще дописва договора, ама като й обяснили къв съм и го подписала. Леле после какви сладки парички падаха, рахат работа. Ама ако не ги бях надхитрил дребните риби "шефчета" на заплатка и не бях намерил начин да се докопам до директните телефони на по-големите началници във фирмата, ония малките шефове щяха чисто и просто да не го поднесат за подпис на голямата шефка, щото е щяла да ги нахока че са некадърници. Та хитрост си трябва, няма живот иначе.

Редактирано от Белгиец (преглед на промените)

Е аз с честност не знам как става, рибата не кълве...

>>>.

Ако си в Англия, чети ги договорите за продажби или за предоставяне на услуги, винаги има уловки и то доста гадни.

Та хитрост си трябва, няма живот иначе.

Аз избирам коректност и честност,може би защото съм още млад. Много момчета около мен избраха лесният път и не стигнаха далече.

Да ,тук договорите са такива. Малките букви са много по важни от големите - особено при зарибяващите договори!

Хитрост или ум и досетвливост + малко изобретателност>.>

Сега ще видим каква ще бъде,защото търся работа. В интрес на истината не зная какво да избера.Вероятно няма да е България (бих работил и за 1000лв, но няма да търпя останалите тъпотии и завист) и вероятно ще се скитам още из Европа (мин 1000евро в Европа се изкарват почти навсякъде),но каквото сабя покаже...

• Автор

Аз избирам коректност и честност,може би защото съм още млад. Много момчета около мен избраха лесният път и не стигнаха далече.

Да ,тук договорите са такива. Малките букви са много по важни от големите - особено при зарибяващите договори!

Хитрост или ум и досетвливост + малко изобретателност>.>

Сега ще видим каква ще бъде,защото търся работа. В интрес на истината не зная какво да избера.Вероятно няма да е България (бих работил и за 1000лв, но няма да търпя останалите тъпотии и завист) и вероятно ще се скитам още из Европа (мин 1000евро в Европа се изкарват почти навсякъде),но каквото сабя покаже...

Не знам за кой лесен път говориш.

Има законно печелене на пари и незаконно. Второто не е препоръчително, от момента от който има риск от осъждане на затвор. Ако риска е само глаба, тогава си смяташ дали ще имаш пари да я платиш  и действаш смело.

Аз съм работил с хора от българия, но понеже прекаляваха и не плащаха както аз изисквах от тях това което в нормалните държави плащаме (когато извършваме някаква дейност) се наложи да прекъсна отношенияте ни за да не трябва после аз да плащам заради тях големи суми. Те ме лъжеха че си плащат всичко по реда, ама аз като съм "българче" и се сещах че ме будалкат и го проверих чрез човек на място. Мислих си няколко месеца кво да правя и накрая им бих дуспата. После реваха по безплатния телефон, ама късно е чедо. 

п.п.

не ми е ясно как ти е английска дипломата ако си във София, ама карай, с такава брутната ти заплата ще започва от 2000 евро нагоре, ако говориш езика като местните ( може и с акцент, ама да ги разбираш всичко кво говорят без да ги питаш често да обясняват).

Говоря,евентуално да се прибера обратно в БГ. В Лондон съм и завършвам тук!.Това за 2000 хиляди евро не го разбрах точно, но говоря английски перфектно. Казах това за 1000лв образно казано и за шанса да се прибера...

• Автор

Eми ето ти за в Белгия на френски, заплатите за начинаещи първо  http://www.references.be/carriere/combien-gagne-un-collaborateur-marketing и после след години ако си станал шеф http://www.references.be/carriere/combien-gagne-un-marketing-manager но това е брутната заплата върху която има данъци, шефската я делиш да две ако нямаш жена и две деца

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.