Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Хитрувате ли понякога ?

Featured Replies

Линковете доказват,че отново няма какво да правя в Бг и няма нужда да мисля за прибиране. От вторият линк,не видях къде е Англия в тази класация,но зная аз как са заплатите. Тук е горе долу същото,но в английски лири. Естествено в момента обясняват,че няма работа - но това според мен е субективно понятие. Има хора,които си мислят,че трябва да работят шеф веднага щом завършат. Белгия никога не съм я мислил като варянт,защото бих предпочел финансовият сектор или банките. Интересува ме обаче, трябва ли да владе Френски и на какво ниво? мога ли да аплаивам само с английски>?

• Отговори 91
  • Прегледи 12,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Хитрувам и аз,но резултатите от хитруването са временни.

• Белгиецо колко повече чета твоите постове се убеждавам , че в си една категория хора(дребни хитреци) които с удоволствие не бих си правил труда дори здравей да им кажа ! Освен като дребни хитреци са и

• На много им се иска да са Хитър Петър , но 99,99% са си бай Ганьо

...

Никой не се интересува от френският ти, нехранимайко. Българска майка живот ти е дала, а ти си с такова отношение...

....

Ти ощетяваш другите хора. Който го прави рано или късно си плаща, бъди уверен. И докато от затвора можеш да избягаш, от някой побеснял ощетен с брадва или пистолет в ръка няма да можеш да избягаш.

Заради такива мизерници като теб, които не плащат данъци, страдат всички-както образователната система, така здравеопазването и т.н и т.н. Страдат всички, по вина на тарикати като теб.

Проблемът е, че сте много маймуни на клона. За това в България например положението е такова.

Чесно казано-отвращаваш ме. Имаш самочувствието за тотална безнаказаност. Не, аз не ти завиждам, аз не искам в никакъв случай да съм като теб. Но заради хора като теб страдат всички останали. Избрал съм да бъда професионалист в това, което правя, да бъда изобретателен и коректен.

Няма смисъл да продължавам да говоря. Знай обаче, че ако беше пред мен, щеше да изядеш пердаха...

Никой не се възхищава на хора като теб. Никой не обича тарикатите, понеже те вредят на цялото общество. Никой не обича измамниците, които ощетяват хората.

Честно казано, темата е просто за да дразниш другите хора. Не знам защо все още не са я затрили, но съм уверен че и това ще стане. Единствената ти цел е да създаваш напрежение, ненавист и омраза. Да провокираш, предизвикваш и дразниш.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

Линковете доказват,че отново няма какво да правя в Бг и няма нужда да мисля за прибиране. От вторият линк,не видях къде е Англия в тази класация,но зная аз как са заплатите. Тук е горе долу същото,но в английски лири. Естествено в момента обясняват,че няма работа - но това според мен е субективно понятие. Има хора,които си мислят,че трябва да работят шеф веднага щом завършат.

Белгия никога не съм я мислил като варянт,защото бих предпочел финансовият сектор или банките. Интересува ме обаче, трябва ли да владе Френски и на какво ниво? мога ли да аплаивам само с английски>?

E в Брюксел без френски не може.

Аз бих казал че има какво да прави човек в България, заради по-ниските данъци.

Като стане време еврото да смени левчето, може да измисля нещо тарикатско в сътрудничество с хора от България.

Само дето е прекалено трудно да намери човек точни и коректни хора, които на всичкото отгоре да приемат че печелбата ще се разпределя според разходите за живот в Белгия и България , а няма да делиме по равно. Демек аз ще прибирам доста повече парчета от баницата. През миналото двама мои роднини не се навиха на тази схема. От пуста завист че аз ще гушкам много повече кинти. Наложи се да се оправям сам без никаква тяхна помощ. А беше толкова лесно да си изкарват по 750лв на месец, без да трябва да ходят на работа, само да намират други хора които да работят. Но те предпочетоха нищо да не взимат, но и аз да не изкарвам лесно пари благодарение на тях.

В Словакия си го имат еврото, но не намерих разбиране от страна на едно лице в което бих могъл да имам достатъчно доверие. Всъщност лицето не е бизнес ориентирана личност и си кара само на заплатка и така. И като нямам намерение да падам на колене пред някого , да му правя насила добро, да си докарва допълнителни доходи към заплатата и го зарязах словашкия вариант. Поне за сега де, след някоя и друга година може пак да ми се прииска да се опитам да помогна на въпросното лице, въпреки неговото отношение.

Освен от хитруване в бизнеса е много полезно да познаваш много различни хора.

Аз предпочитам да работя с жени, понеже по-лесно ми признават че аз съм "шефа".  Мъжете, все нещо ги тегли да се опитват да са равни по права с мен.

Не знам как ще те приемат англичаните в  финансовият сектор или банките. Ако не си нещо повече от другите кандидати, май ще е трудна работа ти да си избрания. Ако се беше оженил за англичанка в България и беше приел нейното фамилно име и ако си беше сменил малкото име с някакво което го има и там, например Стефан, Виктор, Филип, Гошо ( George ) и други, тогава щеше да ти е по-лесно. Аз не се сетих да приема името на жена ми и да си го сменя малкото ( чисто българско ) с някакво познато на белгийците и сега още ме е яд че съм си с българските имена тук. При белгийците става много трудно да си смениш името, трябва да звучи нещо смешно за да мине номера.

Опитвам се да те науча на тарикатлък, да ги надхитриш англичаните , лишавайки ги от възможността да те отблъскват заради произхода ти. Е, сега сигурно ще ми наскачат пак разни не хитруващи хора, ама ... карай.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TechMaster

нищо не си разбрал правилно, защото явно не ти се налага да търсиш клиенти. 

Те клиентите и клиентките искат ако може да им отделиш 60 минути време да им помагаш за едното мерси после.

Само че чистачката на която плащам да идва да чисти не иска мие за без пари, само за едно мерси.

Повече от сигурно е че след като си платят при мен ще са по-добре после отколкото ако се опитват да се оправят сами. Аз това го знам с 100% сигурност.  И те го проумяват, ама чак след време като видят резултатите след консултация при мен. И будалкането и хутруването е с цел да се навият да ми ползват услугите. Щото като им говориш нормално те си мислят тогава че ги лъжеш.

Абе, кво да се мъча да ти обяснявам като няма да ме разбереш ???

Редактирано от Белгиец (преглед на промените)

E в Брюксел без френски не може.

Аз бих казал че има какво да прави човек в България, заради по-ниските данъци.10% плосък данък + осигоровки. Проблемът е покупателната възможност на насалението,бюрократичен и прочие...

Като стане време еврото да смени левчето, може да измисля нещо тарикатско в сътрудничество с хора от България. - тогава ще стане по зле според мен,заради чисто икономически причини. Там продуктивността на труда е ниска както и заплащането. Тъпото е,че дори и да работиш - пак не плащат,тъй че какъв е смисъла?!?!?!

Само дето е прекалено трудно да намери човек точни и коректни хора, които на всичкото отгоре да приемат че печелбата ще се разпределя според разходите за живот в Белгия и България , а няма да делиме по равно. - това е леко нечестно,зависи от работата,която всяка страна върши и отговорносттие които поема. Демек аз ще прибирам доста повече парчета от баницата.- отново зависи,кой колко работа върши. Както ти търсиш човек там,така те може да търсят в Белгия :lol6: През миналото двама мои роднини не се навиха на тази схема. От пуста завист че аз ще гушкам много повече кинти. - бизнес с роднини..банално...още повече поговорката: не е важно на мен да ми е добре,а на Вуте да му е зле :lol6: Наложи се да се оправям сам без никаква тяхна помощ. А беше толкова лесно да си изкарват по 750лв на месец, без да трябва да ходят на работа, само да намират други хора които да работят. Но те предпочетоха нищо да не взимат, но и аз да не изкарвам лесно пари благодарение на тях.- ами може и на тях да не е лесно! ;) ...зацепих какво си искал да правиш ;)

В Словакия си го имат еврото, но не намерих разбиране от страна на едно лице в което бих могъл да имам достатъчно доверие. Всъщност лицето не е бизнес ориентирана личност и си кара само на заплатка и така. - е като има заплата и не му пука за бизнес,какво очакваш/??И като нямам намерение да падам на колене пред някого , да му правя насила добро, да си докарва допълнителни доходи към заплатата и го зарязах словашкия вариант. Поне за сега де, след някоя и друга година може пак да ми се прииска да се опитам да помогна на въпросното лице, въпреки неговото отношение. - ТОВА Е ПРОБЛЕМА,ПОМАГАТЕ СИ ВЗАЙМНО! ИЗЛАГАШ СЕ, а ОЧаКВАШ УВАЖЕНИЕ И РАЗБИРАНЕ! Освен от хитруване в бизнеса е много полезно да познаваш много различни хора.

Аз предпочитам да работя с жени, понеже по-лесно ми признават че аз съм "шефа". - Комплекс ли ДОЛАВЯМ??? :)   Мъжете, все нещо ги тегли да се опитват да са равни по права с мен. - типично мъжка черта. Доказано е,че жените са по добри работници,но такак както жена може да ти забие нож в гърба - мъж НЕ МОЖЕ!

Не знам как ще те приемат англичаните в  финансовият сектор или банките. ТО Е БЪКАНО с ЧУЖДЕНЦИ,ВСЕ ПАК ЛОНДОН БЕШЕ СВЕТОВЕН ФИНАНСОВ ЦЕНТЪР ;)Ако не си нещо повече от другите кандидати, май ще е трудна работа ти да си избрания. - ТО НАВСЯКЪДЕ Е ТАКА!КАТО ШЕФ,СПОРЕД МЕН НЕ ИЗБИРАШ НАЙ - КАЛПАВИТЕ КАНДИДАТИ Ако се беше оженил за англичанка в България и беше приел нейното фамилно име и ако си беше сменил малкото име с някакво което го има и там, например Стефан, Виктор, Филип, Гошо ( George ) и други, тогава щеше да ти е по-лесно. Аз не се сетих да приема името на жена ми и да си го сменя малкото ( чисто българско ) с някакво познато на белгийците и сега още ме е яд че съм си с българските имена тук. При белгийците става много трудно да си смениш името, трябва да звучи нещо смешно за да мине номера. - ЗА ДА СЪМ ЧЕХЪЛ?? ГОРДЕЯ СЕ С ПРОИЗХОДА И ВЪЗМОЖНОСТТИТЕ СИ...АЗ СЪМ БЪЛГАРИН И ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ТАКЪВ - БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КОЛКО ЕЗИКА ГОВОРЯ,МАЙЧИНИЯТ Е БЪЛГАРСКИЯТ!

Опитвам се да те науча на тарикатлък, да ги надхитриш англичаните , лишавайки ги от възможността да те отблъскват заради произхода ти. Е, сега сигурно ще ми наскачат пак разни не хитруващи хора, ама ... карай. - БЛАГОДАРЯ,НО АНГЛИЧАНИТЕ ПРАВЯТ БИЗНЕС ЧУДЕСНО! ПРЕДПОЧИТАМ АНГЛИЧАНИ ПРЕД БЪЛГАРИ,ЗАЩОТО Е ПЪЛНО С БЪЛГАРИ ХИТРЕЦИ ТУК - ДЕН ГОДИНА ХРАНИ...МОЖЕ И 5 ЕВЕНТУАЛНО! ДА НАПОМНЯМ ЛИ ВИЦА ЗА КАЗАНА И АДА???

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TechMaster

нищо не си разбрал правилно, защото явно не ти се налага да търсиш клиенти. 

Те клиентите и клиентките искат ако може да им отделиш 60 минути време да им помагаш за едното мерси после.

Само че чистачката на която плащам да идва да чисти не иска мие за без пари, само за едно мерси.

Повече от сигурно е че след като си платят при мен ще са по-добре после отколкото ако се опитват да се оправят сами. - ТУК СЪМ СЪГЛАСЕН НАПЪЛНО! Аз това го знам с 100% сигурност.  И те го проумяват, ама чак след време като видят резултатите след консултация при мен. И будалкането и хутруването е с цел да се навият да ми ползват услугите. Щото като им говориш нормално те си мислят тогава че ги лъжеш. - ЧОВЕК В БИЗНЕСА НЯМА БУДАЛКВАНЕ! ПАЗАРА РЕГУЛИРА САМ СЕБЕ СИ И БУДАЛКАЩИТЕ ЗАМИНАВАТ!ТРЯБВА КОРЕКТНОСТ,ТОЧНОСТ,БЪРЗИНА,РАЗБИРАНЕ И ДА НЕ ПРОДЪЛЖАВАМ!Абе, кво да се мъча да ти обяснявам като няма да ме разбереш ??? - ОТНОВО НАДМЕННОСТ,ЗАТОВА НЯМА РАЗБИРАНЕ!ВСИЧКИ СМЕ РАВНИ ПРЕД БОГ И СМЪРТТА..ОСТАВИ ТАЗИ НАДМЕННОСТ,ВЪПРЕКИ ЧЕ СЪМ МЛАД ДА ТИ ГО КАЗВАМ!

Благодаря за отделеното време и съвети,позволих си да отговоря по нестандартен стил!
  • Автор

Лицето в Словакия ще трябва да издържа студент след няколко години, пък после и студентка и само на заплатката, май ще бъде неприятно трудно. Но този случай е по-специален. Не мога да го обяснявам в Интернет пространството, щото няма никаква гаранция че няма да го прочете след време и ще стане грешка.

...

В Ад-а само на казана на българите няма страж, понеже ако някой понече да изпълзи, другите го дърпат обратно...

Обаче това важи само за хората тип Бай Ганьо и ме съмява, че за Белгиеца е в сила.

А с него разговор не може да се води, поради тоталната надменност и неговото мислене да цака всички.

Иначе съм съгласен с повечето написано от теб.

В Ад-а само на казана на българите няма страж, понеже ако някой понече да изпълзи, другите го дърпат обратно...

Обаче това важи само за хората тип Бай Ганьо и ме съмява, че за Белгиеца е в сила.

А с него разговор не може да се води, поради тоталната надменност и неговото мислене да цака всички.

Иначе съм съгласен с повечето написано от теб.

Вица е това,не сметнах за нужно да го пиша.

Абе то има толкова Бай Ганъовци в Европа,че някой път ме е срам да кажа,че съм Българин. Щастливеца (както е известен Алеко Константинов) е написал творбата преди повече от век време, но от тогава нищо не се променило...важи в пълна сила за 'Бай Ганъо'и ' До Чикаго и назад' - все още за всеки трети в чужбина съм готов да възкликна "Пази боже сляпо да прогледа!"

Най ме кефят Българите,които си учат децата да говорят само езика на страната,в която живеят. Особено са ми смешни Българите в Гърция,които се правят на тамошни! А отделно Българите в Испания и Италия са още по интересни!..

Колкото до мисленето за цакането,нали знаете: Хитрата сврака с двата крака или Бог забавя,но не забравя!

Ами радвам се,но аз съм обективен!Естествено няма нужда да сте съгласен на 100%, различни хора - различни идеали! Приятели на цвят и вкус няма - казват Руснаците. Отделно аз съм само на 22, тъй че тепърва ще си променям времето и становището.Благодарен съм на съдбата обаче,че ми позволи да порастна и прогледна по - бързо от много хора!

Редактирано от maver (преглед на промените)

• Автор

1.) Най ме кефят Българите,които си учат децата да говорят само езика на страната,в която живеят.

2.) Колкото до мисленето за цакането,нали знаете: Хитрата сврака с двата крака или Бог забавя,но не забравя!

1.) Моето синче е родено от майка белгийка и си учи майчиния му език - френски. При условие че няма да живее никога в България, не му трябва български за нищо смислено. 

2.) Да де, ама аз като съм атеист и не съм подвластен на вярата  и минавам ненаказан.  :baby:

1.) Моето синче е родено от майка белгийка и си учи майчиния му език - френски. При условие че няма да живее никога в България, не му трябва български за нищо смислено. 

2.) Да де, ама аз като съм атеист и не съм подвластен на вярата  и минавам ненаказан.  :baby:

Мой човек,не съм ВИЗИРАЛ ТЕБ! Това е представителна извадка/мнение за повечето хора.Всяко правило си има изкл#чение.

Отговори:

1)Нямам нищо напротив. Аз ако бях на твое място щях да дам на сина си още един език - езикът винаги е предимство. Ако ме вземе жена Англичанка,ще си науча детето на Български и Английски.Ако обаче ме взема жена с трета националност,гарантирам ти,че ще се опитам да дам на поколението си 3 езика - какъв по - добър старт от това???За мен това си е висше образование!

Аз визирах Българи,които живеят във въпросните страни с Българи от противоположният пол,но учат децата само на езика,в която страна са - това за мен е смешно..А като започнат въпросните хора да се правят на чужденци пред Българи - нямам думи.

2)Недей така, това са глупостти.Казах го образно, ако ощетяваш хора,те със сигурност биха ти го върнали - ЗА ТЯХ НЯМА ЗНАчЕНИЕ с КАКВА ВЯРА СИ.Ако ощетяваш държавата си, то това си е твой проблем - според мен Белгия ти е дала толкова,че можеш поне данъците да си плащаш.Според мен ти се опитваш да кажеш и направиш едно,но ние потребителите разбираме друго. Да не си зодия Рак - "дойдох тук неразбран, отивам също неразбран, само един ме разбра и то погрешно"???

• Автор

Не на всички деца им се отдава да учат езици. И само им се пречи ако ги насилва човек. Описал съм го подробно тук http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=23651&view=findpost&p=1682002 А Белгия ми е дала доброволно само едно почти безплатно образование. След това, ако не беше на жена ми баща й да ме назначи на служба в една администрация ( на която той беше директора), ония другите белгийци работодатели не ме искаха. Даже като бяха измислили един единствен път, един интересен кратък курс по международен маркетинг ( тука сме три държави .be .lu .fr ) , организиран съмвестно с обществени пари и участие на хора от реалния частен действащ бизнес, там един пуяк ме разпитва що искам да се запиша на този курс. То беше цяла зала от над 100 човека мераклии за около 15-тина места. И аз му викам че ще ми бъде много полезно в съчетание с това което учех тогава. А той идиота ми чете  в CV-то че имам шофьорска книжка като за камьон и че съм карал джипка по време на отбиването на военнта ми служба. Аз му обяснявам че не съм ходил на медицинския преглед задължителен за хората който искат да работят с камион, защото нямам намерение да си съсипвам здравето в шофьорска кабина на камион и му давам за пример чавек от бг който е работил такава работа и знам че е неприятна. Оня почва да се ядосва и ми обяснява че съвременните камиони са с много удобни кабини и съм бил могъл да си изкарвам добре прехраната с тоя занаят. Аз го усетих че няма да ме избере да ме запише защото съм чужденец и му напомних че съм дошъл за курс по международен маркетинг и не ми трябва неговото мнение относно камионите, защото не съм дошъл в Белгия да ставам работник доброволно и че шофьорската книжка са ме накарали комунистите насила да я изкарам в гимназията ( да така го бяха измисилили ) защото са им трябвали шофори за в казармата.  Та това беше отношението на белгийците към мен, когато трябваше да се обръщам аз към тях да искам да ме избират измежду други хора. Докато нямах белгийска диплома не можело да ме назначават. После като я изкарах пък казваха че "дипломата не правела човека" ( на френски е с рима).  Сега и да искат да ме назначат, аз пък не искам да им работя на тях в качеството на наемен служител. Белгийците да си ги плащат данъци по тяхните ставки колкото си искат, аз съм по тарикат от тях и не плащам.

...

Е...Нали България ти била лоша на тебе, преди викаше-"На мен България нищо не ми даде, всичко в Белгия получих.", а после излиза, че в Белгия никак не са те искали и ако не беше си намерил жена, от която да цоцаш щеше да си някой пропаднал...

Сега какво излиза последно? България и българите, срещу които изписа толкова глупости излязоха по-добри от твоята любима Белгия, където никой не те иска. Но това са фактите-никой не се ръпа да наема чужденци, като може да наеме местни хора...или поне повечето...

А сега мина с номера на онеправдания и как едва ли не си принуден да мамиш и мажеш, за да оцелееш.. :)

п.п Когато на човек му дават нещо безплатно, той би трябвало поне да не мърмори. Аз дадох 600лв за шофьорският курс, а ти ми ревеш, че си получил това БЕЗ пари.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

То изписа какви ли не глупости,че колко били мизерни и глупави жените,че си отваряли краката за да постигнат нещо в живота си.Сега разбрахме от къде ти идват комплексите драги.Точно това си направил и ти.Както много пъти си споменавал,имал си само чужденки за гаджета нали така?А това не е ли отчаян опит да избягаш от мизерияте в БГ?Добре че си се оженил за тази белгийка за да те приямат в тази държава.И после жените били материалистки и интересчийки хахахаххахахааха.

• Автор

Е...Нали България ти била лоша на тебе, преди викаше-"На мен България нищо не ми даде, всичко в Белгия получих.", а после излиза, че в Белгия никак не са те искали и ако не беше си намерил жена, от която да цоцаш щеше да си някой пропаднал...

Сега какво излиза последно? България и българите, срещу които изписа толкова глупости излязоха по-добри от твоята любима Белгия, където никой не те иска. Но това са фактите-никой не се ръпа да наема чужденци, като може да наеме местни хора...или поне повечето...

А сега мина с номера на онеправдания и как едва ли не си принуден да мамиш и мажеш, за да оцелееш.. ;)

п.п Когато на човек му дават нещо безплатно, той би трябвало поне да не мърмори. Аз дадох 600лв за шофьорският курс, а ти ми ревеш, че си получил това БЕЗ пари.

Комунистическата диктатура в България беше отвратителна.

Трябваше да подавам молба да ми бъде разрешено да се оженя за чужденка. Някакви подлоги на комунистическа върхушка са преценявали дали аз имам право на лично щастие. При подаването на самите документи, там където става церемонията, оная послушна служителка ми поднесе за подпис документ в който пишеше, че съм наясно че сключването на граждански брак не ми осигурява автоматично право да напусна страната. Аз написах "Не съм съгласен" и се подписах. Оная се дзвери като някоя извънземна, как съм се бил осмелявал да не зачитам законите на Народната Република България, ама нищо не можа да направи, защото междувременно вятърът на промените беше задухал в друга посока.

Да, България нищо не ми е дала, ама нищо. Само ми е пречела да си живея живота така както съм искал. Ако не бяха затворени границите и ако я нямаше задължителната военна служба, животът ми е щял да протече по различен начин.

И въпреки това, аз си я броя София като възможно място за бизнес и като дойде време за пенсия и да прекарват там по няколко месеца в годината, докато не е студено времето.

А жена ми когато си я намерих на автобусната спирка в Студентски град, си беше една бедна студентка, без собствени доходи. В момента в който съм я харесал, още не съм знаел каква е по народност. Виждаше се ясно само че е от Северна Европа, заради естествено русата й коса и бяла кожа. И аз понеже си бях майстор на спорта, я разходих пеша от Университета чак до НДК-то , спочивки за кафе. Оттам с такси до Студентски град и уредена среща за след два дена. Всичко това безда знам френски а тя не искаше да говори на английски, та се мъчих на българо-руски да й говоря. Тя руски знаеше по-добре от мен, щото това и беше следването в Брюксел.

Преди мен са се опитвали да я свалят в Русия, Полша и в България предишната година, ама не им се е уредил въпроса на кантидатите. Та като си тренира човека ума с хитрости и е проницателен, после даже и да не хитрува е способен на успехи. 

А за безплатната шофьорска книжка, аз найстина не я исках като разбрах че ще трябва да ходя по два пъти в месеца на практика в международния гараж при автомонтьорите да си цапам ръцете там. Самото каране на кола и после камьон почна чак като бяхме навършили 17 години. Та в началото на 9-ти клас ходих при директора да искам да ми смени практиката по шофьорство, и да ме сложи да ходя на практика с момичетата, които пък пак насила ги караха да висят зад щандовете в ЦУМ да се учели да стават продавачки. Да не останат с една гола гимназия децата, че после какво щяли да работят. Ама директора рече, че не може да ходя с момичетата щом като съм здрав и прав. 

То изписа какви ли не глупости,че колко били мизерни и глупави жените,че си отваряли краката за да постигнат нещо в живота си.Сега разбрахме от къде ти идват комплексите драги.Точно това си направил и ти.Както много пъти си споменавал,имал си само чужденки за гаджета нали така?А това не е ли отчаян опит да избягаш от мизерияте в БГ?Добре че си се оженил за тази белгийка за да те приямат в тази държава.И после жените били материалистки и интересчийки хахахаххахахааха.

Само да добява,че според мен,само отчаяна жена вдига краката за нещо - жена без качества,морал,ценности и акъл да постигне нещата по нормалният начин

ПП: Белгиец,зле е работата! Взимай мерки,че не са добре нещата...с добри намерения пиша това!

Редактирано от maver (преглед на промените)

• Автор

Това какви са били жените ти сама си го измисляш, аз не съм писал така.

Ако беше чела внимателно всичко от всичките теми, си щяла да видиш че и българки е имало и че съм бил влюбен в една даже. Тази българка ако е искала е могла да се омъжи за мен веднага. Ама като не ме искаше, аз какво съм виновен, а ?

Иначе, специално за твое сведение, преди да сключа граждански брак ходих да проверя в Белгия дали става за живот, демек дали ще ми понася климата, нали. Собственият ми баща не е вярвал че ще се върна тогава, това майка ми ми го каза след 10-тина дена. И никой не ме е чакал да ме посреща на аерогарата. Пък аз си се върнах. А съм могъл да остана там и без да се женя. После като се заселих окончателно там и след една година като станах белгийски поданик, съм могъл да отида да живея където си искам в Европа. Ама от любов към булката ми си живея все с нея.

А и не знам дали се сещаш, ама ние мъжете не си двигаме краката, друго трябва да се вдигне за да стане работата и ако не ти харесва мадамата, не става по поръчка. По онова време виагра нямаше, та да може да глътне човек едно синьо хапче и да симулира полово влечение. Така че, без харесване трудно става при мъжете, това което им е много лесно на жените. 

Освен това, тази дето я надхитрих да ме сгушка после ми беше като еталон за "качество" на нежна бяла женска кожа. И беше руса. И трябваше да успея да се уредя с подобна на нея, щото иначе е нямало да съм доволен от "качеството" на това което имам. Хубаво, ама русите гаджета бяха по-скоро дефицитна стока и много си вдигаха цената. Та трябваше да се заглеждам и по русите чужденки с надежтата и аз да се уредя с каквото ми харесва.

Сега тука като има изобилие от естествено руси мадами и се радвам за синчето че той ще има богат избор. 

----------------------------------------------------------

п.п.

ти ако знаеш какъв добър съпруг и грижовен татко съм, само как яко ще й завиждаш на моята нежна половинка да знаеш, ...

Само да добява,че според мен,само отчаяна жена вдига краката за нещо - жена без качества,морал,ценности и акъл да постигне нещата по нормалният начин

ПП: Белгиец,зле е работата! Взимай мерки,че не са добре нещата...с добри намерения пиша това!

За да се сети да си вдигне краката когато трябва също се иска акъл.

Не ме карай да повръщам търсейки гнусните ти изказвания за жените.Знаеш много добре както и много хора от този форум,че си казал всичко това. И да ѝ завиждам??????????? Аз я съжалявам,милата тя.

• Автор

Не ме карай да повръщам търсейки гнусните ти изказвания за жените.Знаеш много добре както и много хора от този форум,че си казал всичко това.

И да ѝ завиждам???????????

Аз я съжалявам,милата тя.

Не не съм, ти си измисляш.

Ами съжалявай я ако това те утешава, тя си е на 7-мото небе от щастие.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.