Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Хитрувате ли понякога ?

Featured Replies

На всеки се случва да хитрува. ;)

...................................

за мен бай Ганьо е положителен герой, на предприемчив човек който разчита на ума си за да прогресира, а не като Хитър Петър който е селския ратай мързелив гледаш да излъже някой за да си осигури прехраната.

И двамата са много отрицателни герои. А Бай Ганьо изобщо не разчита на ума си, защото такъв у него липсва - той просто по един доста примитивен начин се нагажда към обстановката. А понеже българите се възхищават на "ума" на Бай Ганьо, то и положението в нашата държава е толкова хубаво. :nono:

• Отговори 91
  • Прегледи 12,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Хитрувам и аз,но резултатите от хитруването са временни.

• Белгиецо колко повече чета твоите постове се убеждавам , че в си една категория хора(дребни хитреци) които с удоволствие не бих си правил труда дори здравей да им кажа ! Освен като дребни хитреци са и

• На много им се иска да са Хитър Петър , но 99,99% са си бай Ганьо

На всеки се случва да хитрува. :yanim:

...................................

И двамата са много отрицателни герои. А Бай Ганьо изобщо не разчита на ума си, защото такъв у него липсва - той просто по един доста примитивен начин се нагажда към обстановката. А понеже българите се възхищават на "ума" на Бай Ганьо, то и положението в нашата държава е толкова хубаво. :blink:

Здрасти

в София на централния вход на ректората на СУ от двете страни има 2 скулптури на децата на бай ви Ганя , то хубаво е да се чете ама е хубаво да се разсъждава върху прочетеното

Редактирано от Стоби (преглед на промените)

Здрасти

в София на централния вход на ректората на СУ от двете страни има 2 скулптури на децата на бай ви Ганя , то хубаво е да се чете ама е хубаво да се разсъждава върху прочетеното

Виждал съм ги много често, докато учех там. И за разлика от Бай Ганя, въпросните двама братя са заделили някакви пари и за наука - докато от днешните Бай Ганьовци нито един не го е направил. :wors:

Редактирано от gothicrock (преглед на промените)

Виждал съм ги много често, докато учех там. И за разлика от Бай Ганья, въпросните двама братя са заделили някакви пари и за наука - докато от днешните Бай Ганьовци нито един не го е направил. :wors:

не бъркай мутрите и червената буржоазия с бай Ганьо, те са наследници на хитър петър и неминуемо ще си загубят парите, ако някой от тях успее да ги запази и увеличи, избегне силиконките евентуално внуците и правнуците ще са полезни роду

Хитър Петър, Бай Ганьо...да ви имам спора, той човека се чуди как да вкара Радка Пиратка в леглото си...вие умувута върху неговите качества, за нейните си мисля аз, за нейните... :wors:

Хитър Петър, Бай Ганьо...да ви имам спора, той човека се чуди как да вкара Радка Пиратка в леглото си...вие умувута върху неговите качества, за нейните си мисля аз, за нейните... :ph34r:

сигурна ли си че си навътре в темата на поп-фолка и психически подготвена ли си да загубиш спор върху тази тема в подходящия раздел

:rolleyes:

сигурна ли си че си навътре в темата на поп-фолка и психически подготвена ли си да загубиш спор върху тази тема в подходящия раздел :biggrin:

Аз спор тук не виждам.

Споделете някоя успешно приложена хитрост, да обмениме опит де .

Аз не хитрувам, за да вкарам някой в леглото си, те сами си идват.

Междудругото най-голямата хитрост според мен е да не разбереш, че си изигран, така че кой камилата, кой камиларя, никога не се знае....

Споделете някоя успешно приложена хитрост, да обмениме опит де .

Айде да кажа последната си-

заби компа та звъннах на комшията да дойде да го види кво му е.

Ама той наистина не беше у ред компа,честно

:)

Уаааа готин пич-дай го-

каза ангорката и тя флюбена вече

;)

Та какво питаше-

а да,компа е оправен

:)

Аз спор тук не виждам.

в предишния ти пост пролича неодобрение към поп-фолка а аз съм яростен негов защитник

нищо не ти разбрах от намеците

Нямаше намек, казала съм си го в прав текст.

в предишния ти пост пролича неодобрение към поп-фолка а аз съм яростен негов защитник

Нямам нищо против поп-фолка, виж образът на Радка Пиратка, носи със себи си определена идеология, която не одобрявам. :)

Нямаше намек, казала съм си го в прав текст.

Нямам нищо против поп-фолка, виж образът на Радка Пиратка, носи със себи си определена идеология, която не одобрявам. :P

xmm!!! :)
  • Автор

Eми в прав текст си се загрижила за моралните качества на дама която се опитва "да си пробива път" в  живота чрез вдигане на краката у кревата,  така ли ?

Eми в прав текст си се загрижила за моралните качества на дама която се опитва "да си пробива път" в  живота чрез вдигане на краката у кревата,  така ли ?

:P когато човек има претенции за нещо, трябва да има някакви качества. Не следиш постовете. Изказването ми беше във връзка със спора за Хитър Петър и Бай Ганьо, аз просто вмъкнах женския образ, все пак в една двойка душите са двама. А, това кой, кой е, не се наемам да твърдя.

...

Абе, ти верно си невероятно недосетлив индивид...Аз го прочетох и го разбрах...

С риск да е спам и оффтопик, силно дразни надменноста ти в отношеният с другите хора, сляпата вяра че си "всичко най" и прекалено високото самочувствие ще ти изиграят една лоша шега.

Честно казано, вие двамата със Стоби сте просто уникати!(не в положителен смисъл)

....

Що за гордост? Да се похвалим, че разбираме от чалга е все едно да се похвалим, че сме се изср*ли пред църквата/съда/кметството...

...

Що за отношение към жените..Просто неприемливо от моята гледна точка...Ако познаваш само такива, които си вдигат краката за изгода, то и ти не си много по-нагоре от посочените индивиди...Изглежда просто не искаш да видиш другите, за да ти е по-лесно? Или "гроздето е кисело"(по Лафонтен)?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Не ви знам вас двамката, но аз не обичам да хитрувам и не го правя. Има си много други подходи към нещата и света, които се отблагодаряват с много по-добри резултати. И имайте едно на ум, че когато надхитреният от вас се усети, той далеч не ви става приятел...

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Абсолютно съм съгластна с гореспоменатото :whist: Изказванията на този господинчо винаги,ама винаги злепоставят,унижават,снижават достойнството на жените. В повечето от темите му има изказвания,за които....майко мила. Ако това ти се трува неприемливо,трябва да прочетеш вече затворената му тема(за което благодаря на модератора) "Що дамите ни провокират". В изказванията си,че жените постигат нещо в живота си с отваряне на краката не е единствения път,в който този човечец се опитва да избие комплексите си. Просто съм погнусена.

• Автор

1) ...С риск да е спам и оффтопик, силно дразни надменноста ти в отношеният с другите хора, сляпата вяра че си "всичко най" и прекалено високото самочувствие ще ти изиграят една лоша шега.

2) Що за отношение към жените..Просто неприемливо от моята гледна точка...Ако познаваш само такива, които си вдигат краката за изгода, то и ти не си много по-нагоре от посочените индивиди...Изглежда просто не искаш да видиш другите, за да ти е по-лесно? Или "гроздето е кисело"(по Лафонтен)?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

3) Не ви знам вас двамката, но аз не обичам да хитрувам и не го правя. Има си много други подходи към нещата и света, които се отблагодаряват с много по-добри резултати. И имайте едно на ум, че когато надхитреният от вас се усети, той далеч не ви става приятел...

1) Много ти благодаря за неподправената откровенност, има полза от такиви хора като теб.

2) Еми кво да ти кажа, ако някоя дама ( която не е с особено отблъскваща външност) ми постави условие че, трябва да си легна първо с нея и после тя ще ме уреди за нещо което ми е много важно на мен и няма как да го постигна сам, то тогава, ако не бях женен щях да се съглася да я гушкам и галя у кревата да й стане кеф на жената. Даже ще симулирам че ми харесва, с цел да се радва добрата услужлива жена. Услуга за услуга, хора сме трябва да си помагаме с каквото можем. Или не е така ?

3) Твое право си е да не обичаш да хитруваш. Ама то си е човещинка да постигнеш нещо с хитрост.

Преди много години един приятел ми иска да му дам ключа от едно мое помещение ( с парно и легло ) да заведе там някаква "страхотна" мадама, според неговите вкусове де. Дадох му аз ключа и му казах да си носи негов чаршав. Хубаво, оправил оня мадамата, весел и щастлив и т.н. Обаче тайно си направил капие на ключа от секретната брава, за да може после да си води и други дами без да ми се моли да го пускам да влиза там. И почна да ми се обажда без причина по телефона да провери че не съм в помещението и че няма вероятност да отида в следващите два три часа. На мен ми стана странно че ми звъни без причина но не се сетих веднага що го прави. Един ден обаче намирам фас от цигара с червило по него в кошчето за боклук. И опааааа, сетих се че моят приятел е влизал там без мое съгласие. Смених патрона на бравата и си трая, не му се сърдя че ме е лъгал. Той после пак си направи устата да му давам ключа , но му отказах с една фалшиво обяснение що не може. Не му казах че не му го давам щото си е направил копие. После като дойде време да се изселвам, този приятел искаше да го уредя той да наеме след мен същото помещение, ама не му се уреди въпроса. Уредих друг приятел, който не съм го хващал да ме будалка.

Та хитруването си е нормално за нормалните хора, трябва само да не им позволяваш да успяват да го правят и всичко си е наред.

Абсолютно съм съгластна с гореспоменатото :ph34r:

Изказванията на този господинчо винаги,ама винаги злепоставят,унижават,снижават достойнството на жените.

В повечето от темите му има изказвания,за които....майко мила.

Ако това ти се трува неприемливо,трябва да прочетеш вече затворената му тема(за което благодаря на модератора) "Що дамите ни провокират".

В изказванията си,че жените постигат нещо в живота си с отваряне на краката не е единствения път,в който този човечец се опитва да избие комплексите си.

Просто съм погнусена.

Избиването на комплексите си е полезна дейност за запазване на нормално психическо равновесие. 

Също както на теб ни е полезно да напишеш че си погнусена от нещо.

А иначе затворена тема, не беше затворена точно поради обяснената причина де.

Аз не снижавам достойнстовото на жените, само си уреждам сметките с някои от тях.

Ние мъжете сме устроени да ги обичаме жените, иначе не знам как щяхме да ги търпиме с години наред.

Така ли избиваш ти комплекси? :) Унижавайки и наричайки жените лесна плячка,повърхностти,лекомислени,глупави(защото си повдигнали леко поличката когато си ги снимал)?

Избиването на комплексите си е полезна дейност за запазване на нормално психическо равновесие

С това съм съгластна,но не за сметка на другите.

Един въпрос-как за всичко,което се говори в този форум ти имаш пример от личния ти живот?

Имай малко повече уважение към жените.Всички сме колкото добри,толкова и лоши по равно.

....

Та хитруването си е нормално за нормалните хора, трябва само да не им позволяваш да успяват да го правят и всичко си е наред.

....

Избиването на комплексите си е полезна дейност за запазване на нормално психическо равновесие. 

Също както на теб ни е полезно да напишеш че си погнусена от нещо.

А иначе затворена тема, не беше затворена точно поради обяснената причина де.

.....

Аз не снижавам достойнстовото на жените, само си уреждам сметките с някои от тях.

Ние мъжете сме устроени да ги обичаме жените, иначе не знам как щяхме да ги търпиме с години наред.

Защо си мислиш, че другите не мислят по същият начин за теб. Дали те искат да се опитваш да хитруваш с тях? Дали им е приятно? Защо си мислиш, че като хитруваш на гърба на друг, после няма да ти се върне тъпкано, както в случая с "приятеля ти". Представи си, че ти беше на мястото на горепосоченото лице. А дали някога няма да си?

Защо си мислиш, че е по-добре да се правиш на тарикат и след това да си патиш негативите от всичко това, вместо просто да си уредиш въпроса открито, без скрити и явни негативи, последвали това.

Помисли за момент, нали все още имаш сиво вещество? Защо да хитрувам и да си навлека негативите и отмъщението на някого, вместо да НЕ хитрувам и да не си печеля врагове?

Ако се замислиш, ще разбереш колко вредно е реално поведението ти за самият теб и как така само си печелиш неприятели.

Препрочети предният ми пост. Може да те светне за някои неща и да получиш някое прозрение..От къде да знам...Повторението е майка на знанието, а знанието е основа за разбирането..

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Напротив, снижаваш дойстойнството на жените до някакви глупачки, уличници или до нивото на чисто материален предмет. Така не може. В моята идеология дълбоко е залегнала идеята за равенството между хората, равенството между половете.

Всеки има какво да даде на другият...Жените са цветята, звездиците на нощното небе, които правят живота с една идея по-светъл и поносим. Поне истинските такива.

п.п А да знаеш как една жена може да пързаля един мъж...Дали ако те изпързаля, ще продължиш да си на същото мнение за тях и да се мислиш за най-големият "хитрец". Знай, че всеки рано или късно си намира майстора...

Въобще, защо по дяволите да се правиш на хитрец, като има по-лесни и по-ползотворни алтернативи???

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Хората, които избиват комплексите си върху околните и то по възможност не в тяхно присъствие или изливайки простотии в мрежата са просто комплексари и тролещи лица. Никому не прави чест да бъде част от посочените лица.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ако това ти се трува неприемливо,трябва да прочетеш вече затворената му тема(за което благодаря на модератора) "Що дамите ни провокират".

Преглеждал съм темата и спрямо тази, онази и много други изграждам силно негативни представи за лицето, подвизаващо се под прякора "Белгиец". Надявам се, същият разбира, че в интернет няма нищо напълно анонимно и че е въпрос само на желание на заинтересованите от това лица да го издирят и открият.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.