Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какъв подарък да подаря на приятелката ми

Featured Replies

Като жена мога да те уверя, че и по десет пъти в годината да й подаряваш бижу, няма да ти се сърди, че нямаш въображение и не сменяш подаръка. :)

Подаръкът е отношение - това, че си помислил за човека, когото обичаш. Ако за шест години не си разбрал какво би я стоплило като твой жест, едва ли ще улучиш това, което би я изненадало чрез нашите съвети.

• Отговори 51
  • Прегледи 50,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Нещо май криво ме разбрахте всички. Много добре знам от какво има нужда и не желая да купя нещо от сорта на изтърканите подаръци телефон, ботуши, яке , бижу и тн. Исках нещо нестандартно да ми хрумне, защото тази година наистина искам да я изненадам и някоя свежа идея може да ми дойде добре. Като съм се сетил късно, защо никой не казва какво е взел на половинката си . Май повечето ще пазаруват на 23-ти -:)

Аш шъм най - шамотния, шамотник на швета :) - И аз нямам половинка за тези празници. Ако искаш нещо нестандартно й подари въпросната почивка за дните тогава между коледа и НГ, все някога почивате нали?

http://www.ebay.com/itm/1-60-ct-Natural-Diamond-Ruby-Heart-Pendant-925-Sterling-Silver-w-chain-/310496632824?_trksid=p5197.m1998&_trkparms=aid%3D222002%26algo%3DSIC.FIT%26ao%3D1%26asc%3D17%26meid%3D4243346979177209953%26pid%3D100017%26prg%3D1006%26rk%3D1%26sd%3D181030738671%26

Аз взех точно това! Ти казваш изтъркано е, ама аз ти казвам на мен не ми писва да гледам женски гърди, а на жените не им писва да получават бижута за посаръци. Полицейска логика!

А иначе едно време се заиграх и направих колаж върху кадастрон от общи снимки. Но и за това си закъснял трябва  ти време да избереш снимки, да ти ги изкарат, да ги изрежеш да ги залепиш и после една огромна червена панделка. Честно да ти кажа не знам дали на това мое произведение на изкуството се зарадваха много

Редактирано от a4ko1984 (преглед на промените)

СПА пакет за двама! :)

На теб може да не ти хареса, но на нея със сигурност...

Точно за спа имах в предвид. Бях гледал един хотел в планината и съм сигурен че много щеше да и хареса, но двата дни в които и двамата почиваме са 25-ти и 31-ви. Сигурен съм че ще и хареса а и на мен също, но времето ни ограничава.

Ужас ! Пич ти си по-зле и от тези които обсъждат любовни романи ! Вземи спри малко турските сапунки и се дръж като мъж !

Точно това имах предвид в предния си пост като написах, че оригиналността на една хрумка може да се превърне в изненада само, когато познаваме човека и знаем дали ще го оцени.

Този твой кадастронен подарък за мен лично би бил по-скъп и от най-скъпо бижу, защото е отношението ти, мисълта ти, времето, което си отделил... Да не оценим такъв подарък, означава, че не знаем цената на човека, който ни го подарява.

----------------------------------------

А по темата какво да кажа... Щом СПА пакета минава в графа "изненади" и "свежи идеи"... просто ще замълча.

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Ужас ! Пич ти си по-зле и от тези които обсъждат любовни романи ! Вземи спри малко турските сапунки и се дръж като мъж !

Това че, ТИ не харесваш турските сериали и любовните романи, не означава, че на жена му няма да й хареса СПА центъра, нито че ти си повече мъж от стартиращия темата.

Поздрави! :)

Мойто мнение, е че трябва да остане нещо, което да напомня за тази Коледа. Спа-то е просто за приятна изненада, просто ей така без повод

Какъв смисъла да питаш като знаеш отговора ! Явно този не знае отговора и затова пита ?! Или може би търси одобрение ли ?!

Поне аз нямам нужда някой да ме съветва как да изненадам половинката си !!!

• 10 месеца по-късно...
  • 5 седмици по-късно...

Някакъв подарък със снимка остава спомен за цял живот. Според мен една обща снимка на чаша или нещо подобно е идеално. :)

Аз съм правила подарък с чаша от един сайт, наистина имат качествен печат и са много коректни!

Ето и сайта: http://www.rabotilnitzata.com

Я да видим:

- Разходка до луната ........ъъъъъъ, не!

- Едно Ферари с цвят червен ........не, не!

- Бяло злато с диаманти и романтична разходка с хеликоптер ........... твърдо, не!!!

Ми да слезем на земята тогава.

Направи я "Кралицацата на вечерта":

- Голям букет бели рози с момини сълзи

- Шикозен романтичен ресторант. Дай малко пари на персонала, че да я поглезят

- Уютна хотелска стая за теб и нея пълна  с дребни изненади.

Какво повече!!!!

Я да видим:

- Разходка до луната ........ъъъъъъ, не!

- Едно Ферари с цвят червен ........не, не!

- Бяло злато с диаманти и романтична разходка с хеликоптер ........... твърдо, не!!!

Ми да слезем на земята тогава.

Направи я "Кралицацата на вечерта":

- Голям букет бели рози с момини сълзи

- Шикозен романтичен ресторант. Дай малко пари на персонала, че да я поглезят

- Уютна хотелска стая за теб и нея пълна  с дребни изненади.

Какво повече!!!!

За това ли питаше одеве за програма, която да ти скрива отворените сайтове? Да не би жена ти да прочете съветите, които даваш,а? Хитряга си, ама ша та хване все един път!Това беше в рамките на шегата , приятел!

Изненадай я с някакво еротично бельо ;).. То това ще е подарък повече  за теб  ама..  ;)  и тя ще се чувства специална :tongue2:

Изненадай я с някакво еротично бельо ;).. То това ще е подарък повече  за теб  ама..  ;)  и тя ще се чувства специална :tongue2:

става, но много добре трябва да знае предпочитанията й

иначе си вкарва автогол

Мога да ти предложа един сайт -

Разгледате го двамата..така няма да има разочаровани ;))

Много плитка реклама !

п.п. След 2 и нещо години изкарахте темата от нафталина.

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Какъв подарък да подаря на приятелката ми

Мотика с панделка!

Най-добрият подарък за половинката е този който ти сам го измислиш.Оставете глупавите еднообразни подаръци който всички знаем.Напрегнете си малко сивите вещества,и както каза дамата във форума този тип подаръци се ценят най-много.Ако ще да е най-глупавото нещо на света подарено по начин който жената ще запомни за дълго време,повярвайте е най-ценен.Преди да подаряваме нещо трябва да си познаваме другата половина до нас.В противен случей започва една главоблъсканица и времето лети.

П.С - Аз подарих на мойта половинка подарък избран от мен и подарен в ден който тя не очакваше да и го подаря.По някога за да се получи ефекта на подаръка,може да не се подари на дадата или деня.Просто го подарете след 1-2 дни,но както казвам всичко е творчество.При едни го има,при други не,както едни са художници други не.

Поздрави !

Някакво бижу,обици примерно..никога не е лош подарък :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.