Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какъв подарък да подаря на приятелката ми

Featured Replies

Първо здравейте ! въпроса ми е следния : С приятелката ми правим 6 месеца след няколко дни и не знам какво да и подаря .. за изминалите месеци съм и подарявал много неща и сега не знам какво да и подаря а искам да е изненадам много Искам да съм с нещо оригинален, но не знам точно с какво, затова искам съвет от вас. За почивки не може да става въпрос, защото учим а и нямам такава възможност Confused Благодаря на всеки отзовал се !!!

• Отговори 51
  • Прегледи 50,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Първо здравейте !

въпроса ми е следния : С приятелката ми правим 6 месеца след няколко дни и не знам какво да и подаря .. за изминалите месеци съм и подарявал много неща и сега не знам какво да и подаря а искам да е изненадам много Искам да съм с нещо оригинален, но не знам точно с какво, затова искам съвет от вас. За почивки не може да става въпрос, защото учим а и нямам такава възможност Confused

Благодаря на всеки отзовал се !!!

Това е строго индивидуално. Ако искаш наистина да си оригинален трябва да се замислиш какво би харесала тя. Няма как ние да ти го кажем, поради простата причина че не я познаваме. В повечето случай хубавия подарък не е задължително скъп. Хубава книга (хаха, не мога да повярвам че го казах) ако обича да чете от любимия и автор разбира се. Ако обича делфини ... Ако обича Justin Бибата... Ако има домашен любимец нещо за него... има толкова много неща които може да я очароват, ако види че ти я разбираш и наистина слушаш каквото ти казва.

Ако това е твърде трудна задача.... е, всички жени обичат бижута...

Редактирано от eminem_vr (преглед на промените)

Фазомер ?

А защо не и някоя бормашина? Шегувам се, разбира се, напълно подкепям мнението на eminem_vr.

Фазомер ?

Лепило за гума или помпа за въздух...шегувам се заради идеята за фазомер...
  • Автор

Мисля да и взема букет от 60 рози, и първата ни снимка заедно в рамка какво мислите?

Виж тук,наистина има ценни предложения

:help wanted:

http://www.unikalni-podaraci.com/puzzle.html

Става да, но толкова мн. рози да не скрият по-важната част от изненадата-снимката... Изненадай половинката си и отидете да се почерпите някъде. (разумна(нормална) почерпка)

Аз пък чак на 2 години и подарих нещо.. ама стойностно - сребро :help wanted:

• Автор

Ми да несе 60 примерно да са само 6 що то правим 6 месеца?

Ми да несе 60 примерно да са само 6 що то правим 6 месеца?

2,4,6 и така нататък са за починал.Подаряват се нечетен брой цветя на жив човек!!!

2,4,6 и така нататък са за починал.Подаряват се нечетен брой цветя на жив човек!!!

Така е,трябва да е нечетен брой,

прибави +1 -

за следващата ви година заедно

:whist:

Може и с момини сълзи като този

Публикувано изображение

• Автор

Ох да бе :speak: забравих че несе подарява 2 4 6 и така нататак, ами значи 7 :whist: + рамката със снимката и мисля ето това: http://www.unikalni-podaraci.com/images/tabakeri/ogledalo_dami_6_BIG.jpg Какво ще кажете?

Ох да бе :D забравих че несе подарява 2 4 6 и така нататак, ами значи 7 :speak: + рамката със снимката и мисля ето това:

http://www.unikalni-podaraci.com/images/tabakeri/ogledalo_dami_6_BIG.jpg

Какво ще кажете?

:whist:

Страхотен избор!

Рамка с твоя (ваша) снимка нещо не ми се струва подходящ подарък... Аз поне не бих се зарадвал на нещо подобно, особено ако е придружено и със снимката на този, който ми прави подаръка. Особено когато рамката не е злато и диаманти, примерно, а проста ламарина или ламаринена кутийка. Според мен, една роза е напълно достатъчна, всичко повече е разсипия и ... аз лично не го приемам. До тук комбинация от роза, парфюм и приятно изкарване на вечерта на някое тихо място ми се струва сравнително добре, при положение, че не ви познавам. едит: Винаги малко прибързвам да отговарям, без да съм прочел внимателно първия въпрос... 6 месеца какъв повод са?... Плюс това си ученик, не работиш и не изкарваш пари. Ако тръгнеш така, то за годишнина какво ще и подариш?... Роза и излезте някъде, не я глези с парфюми и т.н. Ако и беше рожден ден е друго, ама за този "повод" всичко е прекалено, то повечето хора едва ли броят кога са се запознали за първи път и кога са...

Редактирано от djagi (преглед на промените)

• Администратор

Когато мислиш за подарък за любим човек, винаги помисли дали не можеш да подариш преживяване, а не предмет. Покани я на вечеря. Заведи я на концерт. На пиано бар. Дори просто на излет. Ако не можеш да измислиш преживяване, няма подходящо в момента или не можеш да си го позволиш, потърси нещо, което не е за един ден. Което няма да бъде оставено някъде сред другите неща. Това е хубавото на парфюма и бижуто, които са класика - че се носят дълго време. Плюшената играчка остава някъде сред вещите. Ще я впечатлиш ако й подариш някоя дреха - бижу лесно се избира, за дрехи трябва да си внимавал в час. Ако търсиш внимателно, можеш да забележиш много неща, които не са просто за един ден. Но най важното при избора на подарък е именно вниманието към човека. Времето отделено да намериш нещо специално за него. Да знаеш от какво се интересува. Какво й харесва. Какво иска да има. Ако пие кафе можеш да подариш чаша по поръчка. Но това е за хората които не стават без кафе, а не за тези, които пият кафе когато са на кафене. Ако се интересува от нещо можеш да й подаръш книги на тази тема. Ако подаряваш просто някоя книга - подари трилогия например. Мисълта ми е, ако бе трудно да бъде проследена, когато избираш подаръка, не търси моментния ефект от отварянето на кутията. А помисли какво ще помни след още 6 месеца. Розата, която си донесъл? Снимката, която някъде събира прах? Чашата, в която все още си пие кафето? Или страхотното място, на което си я завел? В краен случай можеш да подариш цвете в саксийка... за разлика от розата, която ще увехне, то ще иска ежедневна грижа. Всичко това са само набързо нахвърляни идеи. Както ти писаха, предполага се че ти си познаваш приятелката, ти трябва да избереш подаръка. Няма да е очарована, че си искал съвет тук. Но ще се очарова, ако направиш нещо повече от това просто да купиш подаръка... личното отношение е най-важно. И още един, последен съвет... Подаръците без повод са най-хубави. Тогава наистина показваш специално отношение, а не, че се чувстваш задължен, защото е примерно свети валентин. За поводите обръщай внимание - няма по-ценно от времето прекарано заедно. Но за повода подаръка е очакван, а щом искаш да я изненадаш... роза и вечеря за повода, а подарък някой път когато не очаква. Успех, момче!

• Автор

Много благодаря за съветите ви, само искам да допълня че уча и работя. И все още незнам на какво да се спра, но идеята за снимката за розите и за огледалото със наша снимка ми допадат най-много, също и това за някое хубаво и тихо местенце е добро колебая се между тях двете! :mad:

Много благодаря за съветите ви, само искам да допълня че уча и работя. И все още незнам на какво да се спра, но идеята за снимката за розите и за огледалото със наша снимка ми допадат най-много, също и това за някое хубаво и тихо местенце е добро колебая се между тях двете! :mad:

Ти ще усетиш най-добре какво би ви зарадвало,каквито и съвети да даваме,вие сте си на една емоционална вълна.Мисля,че идеята ти е отлична.Жестовете,каквито и да са трогват.Дано да сте щастливи още дълго,дълго.Стискам палци.
  • 1 година по-късно...

Всеки път когато наближи Коледа съм пред дилема какво да купя на половинката ми. Вече 6 г. сме заедно и идеите за подарък взеха да ми свършват. Мисля че с една такава тема всеки като сподели идеите си за подарък, може да помогне и на много други, които също като мен не са избрали нищо.

Аз пък мисля, че ако за 6 години и в частност последната година не си усетил от какво има нужда тя и какво иска... е много зле положението. Вслушвайте се малко в жените си ей те винаги си казват какво искат, винаги показват от какво имат нужда и какво искат, просто трябва уши и очи, за да го забележи човек. - Аз лично реших къде поради финансова криза, къде поради това, че не съм привърженик на празника да не подарявам на никой нищо. Единственият човек който ще получи подарък това е майка ми, защото се прибирам за коледа и я виждам много рядко, НИКОЙ друг няма да получи нищо от мен ;) Айде весели празници.

Ами питай я, какво толкова, така ще си сигурен какво иска, ще и хареса и няма да го захвърли в някой ъгъл. 

Питах яни ми каза че очаква да е изненада. Най лошото е че още към нищо не съм се ориентирал. Исках да е нещо по различно тази година и очаквам някой да сподели свежа идея. Това което ми се искаше няма как да стане защото сме на работа покрай празниците. Исках една тридневна почивка в някой хотел в планината да и подаря, където да отпусне от лудницта в града, но просто отпада като вариант.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.