Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дългоочакваният Хари Потър (Harry Potter)

Featured Replies

Брейййй ... ;) Уникално !!!

• 2 месеца по-късно...
  • Отговори 178
  • Прегледи 25,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Хайде ... първият официален тв спот !

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 TV Spot Official

19 ноември наближава !!!

При положение ,че книгата беше боза (за жалост) не очаквам филам да е нещо кой знае какво :rolleyes: , но ще поживеем и ще видим :nono:

• 2 седмици по-късно...

Уааааууууу ... :beer11: ! Още малко и ще го изгледаме на трейлъри :super:!

Печен , тази серия май че е добра ... това чувство имам !!!

Този трейлър беше добър :blink: Ох, вече нямам търпение... Ето ви и от мен със субтитрите... http://www.vbox7.com/play:e84bdfb2

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

ДНЕС Е ДЕНЯТ

http://www.youtube.com/watch?v=_EC2tmFVNNE

Днес е световната премиера на филма "Хари Потър и даровете на смъртта: Част 1", по едноименния роман на Джоан Роулинг. На 19 ноември 2010г. филмът излиза в киносалоните по света, включително и в България. След 10 години, 7 филма и почти 5 милиарда и половина печалби, поредицата за малкия магьосник достига своя край. "Хари Потър и даровете на смъртта: Част 1" е първият от двата филма по последния роман на Джоан Роулинг за момчето магьосник и битката му срещу злия лорд Волдемор. Последният филм от сагата трябва да излезе на 3D през юли следващата година. Да се надяваме че ще се появи по тракерите утре !

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ !!!

Ще се появят поне 357 658 фалшиви торента ! Моля ви проверете преди да сложите линка тук или където и да е било ! Ще трия всеки фалшив такъв без предупреждение !

Не знам в момента дали изобщо има нещо което да ме прави по щастлив от факта,че ще гледам и ще играя Хари Потър ! Това е велика поредица,последната книга беше просто невероятно добра вярвам,че и филма ще е такъв ... кофтито е,че ще го гледам ЧАК на 3-ти декември но пък до тогава ще играя играта ... Ще ми е адски тежко,когато гледам филма защото знам,че това е края но пък нищо не пречи да преглеждаме и препрочитаме филмите и книгите по още мноого пъти след това ! Знам,че скоро можеби ще се появи по тракерите но не бих си го истеглил защотто специално този филм трябва да се види на кино.До колкото знам преди втората част през лятото ще успеят да направят и първата в 3Д и ще я пуснат преди последната част :shock11: Хари Потър дъ бест ...

Ето първите 36 минути от филма

Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1

невероятни са !!!

Очаквам до довечера да се появи и целият филм ! НО това което гледах е ФЕНОМЕНАЛНО ! Все едно че чета книгата , нямам никакви забележки до тук ! Охххх ... как чакам целият релиис на филма ! Ако и вие сте такива нетърпеливци като мен ... нападайте !

Аааа искушаваш ме още повече като говориш така.. от вчера се мъча да не го гледам и мисля,че ще издържа до 3 декември :mad: На големия екран и целия филм май си е по интересно... :)

Изтървах го http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif ! Пуснаха го при руснаците ... и го свалиха докато сваря да го закача !!! Гадост ... ще чакаме друг релиис , ще се появят най малко още 10 - 20 , е всички ще ги свалят ... поне засега , ама все един ще засека !

Амии след официалната премиера появи ли се релийз го оставят вече до колкото знам !!! Аз се уредих за утре на кино,божееееееееее не знам дали има по щастлив човек на вселената от мен :eek::);) И играта ми пристига утре и филма вечерта !!! От това по хубаво къде ти .. ;)

Някой знае ли къде точно свършва първата част от филма, че понеже сега чета книгата и съм по средата някъде, щото ми е много скучна.

Някой знае ли къде точно свършва първата част от филма, че понеже сега чета книгата и съм по средата някъде, щото ми е много скучна.

Никой още не може да ти отговори на въпроса ... освен ако живее в Англия или САЩ и е гледал предпремиерната прожекция :hush: . Надявам се утре сутринта да мога да ти дам отговор !

Гледах филма,велик,неповторим,превъзходен .. НАЙ ДОБРИЯ !!! Бяха го направили така точно както си го представях докато четох книгата. Ефектите са страхотни,триото играят повече от перфектно... През цялото време ме побиваха тръпки от кеф,еротичната сцена между Хърмаяни и Хари си я представях малко по скромна но във филма е още по добре ! Имаше доста зловещи моменти... СПОЙЛЕР смъртта на Доби беше просто уникална сцена,очите ми се насълзиха,и докато Белатрикс измъчваше Хърмаяни също.Ужаса,напрежението дори и забавните моменти присъстваха във целия филм,това е НАЙ ДОБРИЯ Хари Потър филм,а и най добрия филм изобщо който съм гледал поне за мен. СПОЙЛЕР !!! Филма свършва точно когато Волди отива в гробницата на Дъмбалдор,взима и вдига пръчката ии просто КРАЙ :nono:

Защоо !!! Мамка му ... защо, ще го намеря на езика който нищо не разбирам - испански ! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Hanibal_Lektar дай го на Испански де please.. :huh: Стига ми само да си гледам Хърмаяни :clap: ... А и не ти трябва да разбираш,всичко ще ти е познато защото е направено точно както в книгата :clap: Невероятно е ! Някой да провери това наистина ли е филма http://netforbeginners.about.com/gi/o.htm?zi=1/XJ&zTi=1&sdn=netforbeginners&cdn=compute&tm=565&f=10&su=p284.9.336.ip_p504.1.336.ip_&tt=2&bt=0&bts=0&zu=http%3A//extratorrent.com/ ЕДИТ: Има го вече в аре*ата с САМ качество :yanim:

Редактирано от Half_Blood_Prince (преглед на промените)

Използвайте линка даден от vidimiq , същият е и се тегли по бързо ! НО няма по голям ужас от това ... мъка , мъка е качеството ... ама като в Айтос няма кино а ми се гледа http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif . Ако не сте такива киномани като мен НЕ гледайте филма с това качество !

Half_Blood_Prince , и испанският релиис е същите ла*** ... !

Значи филма свършва, където убиват доби ли?

Не, точно. Филмът свършва с разбиването на гроба на Дъмбълдор от Онзи, който не бива да се назовава, за да му гепи пръчката. Днес го гледах на кино, ми какво да кажа, бозица, гарнирана с малко специални ефекти. Предишните филми бяха направени по-добре. Иначе става за убиване на време.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.