Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дългоочакваният Хари Потър (Harry Potter)

Featured Replies

Дразни ни ;) ! Да беше го снимал :)
  • Отговори 178
  • Прегледи 25,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

А, ето ги и първият разказвач Публикувано изображение

Добре, тово звучи доста хубаво, но аз съм търпелива душица и ще почакам още малко

Митак, ако откриете нещо, уведомете, моля :P

Веднага Веси ! Засега НЕ ТЕГЛЕТЕ нищо ... само FAKE-ве пускат ... Ако някой намери линк да ми го даде да го преслушам първо :P !

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Ето го и моето мнение - тъй като тази книга е много динамична и се случват толлкова много неща,във филма няма как да отразят всички и според виждането на режисьора и сценариста са пропуснати някой.Леко като че ли са забавили темпото на филма...Ама аз съм си претениозен,иначе филма е добър.Имаше и доста комични сцени.Та това е в общи линии според моето виждане.

Пфуууу .... цял ден го тегля от пиратите ... сега ще го дръпна за 10 мин . !

Half_Blood_Prince какво е аудиото ???

Незнам,не съм го теглил като гледам кво е качеството и нямам мерак.Ам сега го тегля де ама утре ше ми е готов Публикувано изображение ти все пак не го ли свали ?

Сравнение с другите части на филма,тази беше слабичка,особено за хора,които са чели книгата. Щеше да е по-интересно,ако бяха отделили малко внимание на срутилият се мост,пропуснаха да споменат за новият Министър на Магията,пропуснаха класовете по черна магия и как Снейп ги учи да правят магий без да ги казват на глас,прекалено акцентиране върху Рон и Хармаяни.. Това е моето мнение.

Така е но,да се надяваме 7 и "8" филм да са по добри :P Все пак нали за това го правят в две части "за да не пропускат" моменти от книгата,а в 7 част има най много приключения от която и да е била Хари Потър книга.Трябва да монтират дракони,пак в Хогуортс да снимат Публикувано изображение аве много неща :) дано наистинада го направят най хубавия до сега.Иначе на мен ми най хареса 6 филм до сега :)

Печен ... TS качество е

TELESYNC (TS) -

Тези релийзи също са записвани в киносалон, както САМ, но с разликата, че звукът е получен от друг източник(в повечето случаи това е външен микрофон) и публиката не се чува. Записвани са със професионална видеокамера и се отличават с по-добро качество на картината. Качеството ваарира, затова проверявайте sample-a, коагто има такъв. Много Telesync release-и, обикновено се оказват грешно обозначени CAM версии.

:P

изгледах вече 5 релииса ще чекам DVDRip !

Печен ... TS качество е

TELESYNC (TS) -

Тези релийзи също са записвани в киносалон, както САМ, но с разликата, че звукът е получен от друг източник(в повечето случаи това е външен микрофон) и публиката не се чува. Записвани са със професионална видеокамера и се отличават с по-добро качество на картината. Качеството ваарира, затова проверявайте sample-a, коагто има такъв. Много Telesync release-и, обикновено се оказват грешно обозначени CAM версии.

;)

изгледах вече 5 релииса ще чекам DVDRip !

Качеството е приемливо и ще го гледам Публикувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от ПеЧеН ЛиГлЮ (преглед на промените)

Аз вече го изгледах ;). Останах приятно изненадан, но честно казано, очаквах повече. Имаше някои малки нередности с книгата, но това си е филм все пак.

Иначе съветвам всички да го гледате, има доста комични моменти, дори мога да кажа, че преобладават...особено със Рон, когато пие от любовната отвара Публикувано изображение

Редактирано от yankod (преглед на промените)

Шестият ”Хари Потър” спечели 104 милиона долара за един ден

19 юли 2009

Новият шести филм от хитовата поредица за Хари Потър, "Хари Потър и Нечистокръвния принц", спечели 104 милиона долара от продажба на билети в целия свят, писаха от avtora.com.

Внушителната сума е натрупана едва в първия ден след официалната световна премиера на лентата. Така "Хари Потър и Нечистокръвния принц" успя да подобри собствения си рекорд за най-високи приходи в дебютния ден от излъчването си, съобщиха от Warner Bros Pictures.

В САЩ фимът, заснет по едноименната книга на Дж. К. Роулинг, натрупа печалба от 58.18 милиона долара. С тази сума новият "Хари Потър" се нарежда на четвърто място в класацията за приходи на филми, отчетени само в първия ден от тяхното излъчване. Челното място в това подреждане държи "The Dark Knight" с 67.1 милиона, следван от "Transformers: Revenge" и "Spider-Man 3" с 59.8 милиона долара.

dir.bg

http://######/details.php?id=c8c5e5f8...omms#trcomments

Още едно TS с доста хубаво качество :brick wall:

Напротив, същото е. Единсвената разлика е, че няма онова испанско лого в началото. Виж още в първите минути Хари като чете вестника отдолу се появяват испанските субтитри на другия релийз. Същото е само, че в друго име...

Нишо впечетляващо, даже бих казал безинтересно, за да не кажя гавра с невероятния роман........... Добре че книгата я четох преди доста време и не се сещам за кой знае какво от нея... но филмът беше потресаващо тъп, дори се чудя дали някой който не е чел книгата ще успее да го схване. Поредната развалена книга :angry:

Редактирано от ПеЧеН ЛиГлЮ (преглед на промените)

Миналите филми не ми харесаха особено (разбирай: имах по-високи очаквания), съвсем не одобрявам разликите с книгите. Дразня се, че обичат да преувеличават със зрелищата например. То бива ефекти, ама... Е, то това искат зрителите главно, ефекти. Разбирам, че не могат да покажат всичко, което се случва в книгата, но не ми харесва как понякога наблягат на някои неща, а други съвсем ги изрязват. Новия филм не съм го гледал, но в скоро време смятам да го видя. В киното. Нещата, които са пуснали по тракерите не смятам да си ги причинявам, само ще си разваля удоволствието. Интересно ми е, сред хората, взимащи участие в темата, има ли такива, които не са чели книгата?

Тцъ и на мен не ми хареса :angry: И въобще не ми е ясно, къде ги видяхте тия комични ситуации ? :speak: Язък за чакането, за подготовката и за истериятя около този филм. Моите любими серии си остават "Стаята на тайнети", "Затворникът от Азкабан" и "Огнения бокал"....туй то :angry:

Още не съм гледала филма, но книгата много ми хареса. За разлика от предишните, не звучи толкова детска, дори е доста мрачна на моменти. Въпреки критиките тук, все пак се надявам филма да не ме разочарова и ще го гледам непременно.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.