Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дългоочакваният Хари Потър (Harry Potter)

Featured Replies

Eми с единия плейър пускаш филма с английския дублаш,с другия този и се получават работите :yanim::):no-no:

• Отговори 178
  • Прегледи 25,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • 4 седмици по-късно...

Филмът е супееер! :cool: Гледайте го непременно, заслужава си! Ако някой още не го е гледал, ето една рецензия, която се надявам, че ще го обеди, че филмчето си заслужава: http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B8/20-%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%BC%D0%B8/841-%D0%9F%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D0%A5%D0%B0%D1%80%D0%B8-%D0%9F%D0%BE%D1%82%D1%8A%D1%80-%D0%B2-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BC%D1%83-%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82

Мими , кажи им на тези от незнам.бг че в калдата.сом сме много напред с материала и сме гледали филма и сме писали доста рецензии по него !

Със здраве !

Мими , кажи им на тези от незнам.бг че в калдата.сом сме много напред с материала и сме гледали филма и сме писали доста рецензии по него !

Със здраве !

Просто споделих, не исках да засегна никой. Но щом така се приемат коментарите в този форум, просто спирам да влизам и коментирам.

Хайде със здраве!!

Просто споделих, не исках да засегна никой. Но щом така се приемат коментарите в този форум, просто спирам да влизам и коментирам.

Хайде със здраве!!

Просто виждам как искате да наложете мнението на друг сайт ... което не е лошо НО нека чуем ваше мнение !???!

Споделих мнението си за филма още в началото на коментара си. Пуснах рецензията, за да бъде полезна, на тези, които още не са го гледали. Не мога да разбера какъв е проблема!

Споделих мнението си за филма още в началото на коментара си. Пуснах рецензията, за да бъде полезна, на тези, които още не са го гледали. Не мога да разбера какъв е проблема!

А аз не мога да разбера с какво някаква " тъпа " рецензия ще бъде полезна и с какво за потребител който не е гледал филма ! Вашето мнение ОК , но все пак ние обсъждаме първа част с другите потребители в темата от лятото ... че някой във световно безизвестният сайт незнам.бг е решил да пише за филма ... ами закъснял е доста , това им предайте от мен !

На мен лично ми хареса предпоследната част и беше добре направена.

• 3 месеца по-късно...

Велик постер !

Публикувано изображение

Ще ми липсва чакането на нов постер,нова сцена игра или,каквото и да е ново свързано с Хари Потър просто не искам да свършва http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

• 5 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...

WooWwwww ....

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=QU7xpeAkJOY

е това е края ... като го гледам и настръхвам ! Дано по бързо дойде 15.07 ....

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Финалът на "Хари Потър" на живо в YouTube

Публикувано изображение

„Хари Потър и Даровете на смъртта – Част II” ще получи своята бляскава премиера в Лондон на 7 юли. Събитието се очаква с огромен интерес, тъй като по червения килим за последно ще минат актьорите, които точно преди 10 години се появиха за първи път на големия екран в екранизацията по популярната поредица.

За всички фенове, които не могат да присъстват на живо в британската столица, ще се погрижи най-големият сайт за споделяне на видеофайлове.

От 20:00 до 23:00 местно време YouTube ще излъчва директно всичко случващо се преди началото на прожекцията.

Освен това в канала „Harry Potter” ще бъдат пуснати интервюта, кадри от снимането на продукцията, както и всички досегашни 7 филма от поредицата. Те обаче няма да се безплатни.

Подобни отразявания на премиери на хитови заглавия стават все по-често явление в интернет. YouTube показа шоуто преди дебюта на „Здрач: Затъмнение” миналия юни, докато MTV.com се нае с отразяването на „Хари Потър и Даровете на смъртта – Част I” в Ню Йорк през ноември.

dnes.bg

Изключително обещаващ трейлър, изглежда тази част ще акцентира върху действието и най-вече екшъна за разлика от миналата. Лично аз намерих първата част на седмия филм бавна и на моменти бих казъл дори скучна и имeнно затова очаквам с още по-голям интерес тази. :)

Аз съм един от тези, които роптаеха срещу решението на Уорнър да раздели “Даровете на смъртта“ на два филма. И продължавам да мисля, че студиото на Бъгс Бъни допусна грешка като не прие да потвърди ясно че това което ги привлече в идеята за разделянето на филма, беше финансовата изгода и печалбата. Въпреки това ние феновете на Хари се наслаждавахме на филма.

Виж цялото резюме тук>>>>

• 2 седмици по-късно...

Надявам се поне последният филм да не ме разочарова... дано да са представели Снейп наистина като герой :) мисля, че това ще е филма който ще ми хареса повече от книгата... даноооо

Тъкмо го изгледах... с една дума СТАВА... Хубаво е, че добре са показали какъв всъшност е Снейп

Аз също гледах вече филма, наистина има голяма разлика с първата част. Нещата тук се развиват бързо, не се усещат двата часа, освен това ми хареса лекотата с която доста неща от филма се разкриха и станаха ясни. Ефектите са впечатляващи, характерно за поредицата, актьорската игра великолепна - отново характерно за английското кино, сценария - изпипан. Според мен тази част най много ще се хареса на по-възрастната аудитория, просто тази част е много далече от детската интрига заложена в първия филм. Предлагам на всички фенове на филма, ако разбира се имат възможност да му се насладят на 3D, мисля че няма да съжаляват.

• 2 месеца по-късно...

На мен филма много ми харесва и не го казвам просто така.Гледал съм и другите части и е много интересен.

• 5 седмици по-късно...

Хари Потър омагьосва ефира на bTV през ноември

Публикувано изображение

От 5 ноември в четири поредни съботи зрителите на bTV ще имат възможност да проследят първите филми за превърналия се във феномен магьосник Хари Потър. Първата лента, предизвикала фурор по целия свят – "Хари Потър и Философският камък" ще бъде излъчен по bTV на 5 ноември. На 12 ноември от 13 ч. зрителите ще имат възможност да гледат "Хари Потър и Стаята на тайните", на 19 ноември – "Хари Потър и Затоврникът от Азкабан", а на 26 ноември – "Хари Потър и Огненият бокал".

Първият филм от поредицата – "Хари Потър и Философският камък" е режисиран от легендарния Крис Колумбъс. На единайстия си рожден ден Хари Потър научава, че и двамата му родители са били магьосници и самият той притежава уникални магични сили. Хари е изпратен в училището за маия Хогуортс, където да започне образованието си. Там намира домът и семейството, които отдавна е загубил и така магическото приключение започва.

След този филм поредицата за младия магьосник Хари Потър се превърна в социален и културен феномен по цял свят. Филмите се нареждат на първо място сред най-успешните поредици с повече от 7.7 милиарда долара приходи от продажба на билети. Поредицата има 9 номинации за "Оскар", 64 други спечелени награди и повече от 200 номинации на церемонии за филмови награди.

Фурорът, които предизвиква още с първия филм може да бъде сравняван само с класически заглавия като "Междузвездни войни”, "Индиана Джоунс” и "Джеймс Бонд”.

btv.bg

• 2 седмици по-късно...

Вече не помня всички филми. Последният ми хареса за разлика от седмия филм 1 част.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.