Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

В очакване края на света

Featured Replies

Какво всъщност ще стане

На 21-ви учениците във Варненско нямат да учат,

макар че официалната причина за това не е краят на света,

а усложнените метеорологични условия.

Редактирано от ined (преглед на промените)

• Отговори 138
  • Прегледи 17,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

не знам за вас - аз чакам Ной да звънне да каже кога ша ни вземе с ангорката

Публикувано изображение

http://www.webcafe.bg/id_2042171208

Google отбеляза края на света с ново лого - Край на календара на маите

Публикувано изображение

Ей значи, така се надявах да се свърши с мъките, но и тоя 21-ви няма да е....Нищо, ще почакаме

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

Утре как ще се поздравяваме, с "Добър ден" или с "Честито оцеляване"? Запланувал съм едно различно посрещане на Коледа, та се надявам края на света да се отложи поне за десет дни.

Бойко отмени края на света - много готина карикатура.

Вижте я в 29:35 - http://btvnews.bg/tazi-sutrin/pregled-na-pechata/pregled-na-pechata-21-dekemvri-2012-g.html

За съжаление не зная как се копира и ще ми бъде кеф, ако някой го стори.

Путин знае, защото Чък Норис му е казал :)

Путин знае щото края на света се намира в едно куфарче, което постоянно го придружава където и да отиде, подобно куфарче се навърта и около американският президент...Вътре има няколко големи "пускови" бутона, нормална клавиатура и лист с кодове за задействане на изстрелването на атомните и вече някои други, базирани на околоземна орбита оръжия.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Последно какво е направил Борисов : отменил, открил или може би отложил за по-късна дата "края на света"?

Светът отдавна е свършил- още с появяването на човечеството.

Иначе много се посмях на бръщолевенията на любителите на конспиративните теории. Бедата при тези индивиди е, че горките трябва да четат повече книжки, за да не изпадат в подобни комични ситуации. Ако го правеха, щяха да знаят, че любимите им масони се ръководят по древноегипетския календар, а не по този на маите.Справка- събитията от 11 септември( По-начетените знаят, че това е началото на древноегип. Нова година). Ей тия неща щяха да забележат, ако кибичеха по-малко пред компютрите си и повече наблягаха на книгите.

П.П. Ей сега се връщам от дискотека и съм бесен к'ви простотии пускаха тая вечер...

Поздрави

Светът отдавна е свършил- още с появяването на човечеството.

Иначе много се посмях на бръщолевенията на любителите на конспиративните теории. Бедата при тези индивиди е, че горките трябва да четат повече книжки, за да не изпадат в подобни комични ситуации. Ако го правеха, щяха да знаят, че любимите им масони се ръководят по древноегипетския календар, а не по този на маите.Справка- събитията от 11 септември( По-начетените знаят, че това е началото на древноегип. Нова година). Ей тия неща щяха да забележат, ако кибичеха по-малко пред компютрите си и повече наблягаха на книгите.

П.П. Ей сега се връщам от дискотека и съм бесен к'ви простотии пускаха тая вечер...

Поздрави

Ама що не ни го каза това преди 1-2-3 дена, че да не бех праил заем за 100к ;-)

Поредният сапунен мехур се пукна. Цял свят тръпнеше в очакване как днес ще се изпарим и планетата Земя ще остане пустиня. Хиляди предприемчиви хора направиха бизнес с предсказанието, във всички държави паникьосани богаташи се скриха в бункери и пещери и накрая – хлъц!

http://youtu.be/abnVrSkzt4Q

Краят на света тази година ми се стори някак по-скучен от обикновено...

Краят на света тази година ми се стори някак по-скучен от обикновено...

Сигурно краят на света през 2013 да бъде по-интересен :D

Казват,че планетата Нибиру щяла да унищожи земята. Едва ли. Виж,ако се казваше Немабиру,щях да се притесня...

Края на света стигнал до България, огледал се: хм, май вече съм бил тук.

Краят на света не дойде, понеже се стресна от резултата -  единствените оцелели ще са Рич и Брук от "Дързост и красота", Дънкан Маклауд, Чък Норис и Лили Иванова!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.