Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Nokia 6230 - 6230i - проблеми, линкове, дискусия

Featured Replies

освен nokia конвертора имали друга програмка да конвертиране на avi\3gp

Редактирано от aaliyah_st (преглед на промените)

• Отговори 418
  • Прегледи 30,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

освен nokia конвертора имали друга програмка да конвертиране на avi\3gp

<{POST_SNAPBACK}>

Eто ти няколко линка:

Линк

Линк

А пък може да видиш резултатите от търсенето с Гугъл Тук

а е на това ако можеш да ми дадеш пълната версия Xilisoft Video Converter2.0.14

<{POST_SNAPBACK}>

Дръпни си trial версията от тук и помоли някой за "лекарство", защото аз нямам достъп до съответните сървъри.

Xilisoft.Video.Converter.v2.0.9.1018b

Има антибиотик кийген .Той е безплатен в аптеката на Др.Торент.

• 3 седмици по-късно...

Казват че 128 MB MMC не тръгва с версия 4.28.

Аз не съм пробвал и ако е така, от къде могат да се намерят

най-новите версии 4.44 i 5.24.

Попаднах на 1 случаен сайт, където уж имало този софтуер.

Ако някой знае повече, моля за HELP!!!

Редактирано от Tragedy (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

има нещо такова.приятел на баща ми който си купи модела когато излезе на пазара си купи 128мегабайтова памет. оплакваше се че има проблеми с четенето на клиповете.май е това.що се отнася до другото аз лично имам нокиа6230 и софтуерът е 4.44.ако искаш да си го смениш защо просто не идеш в някой сервиз,мисля че струва около 5 лева.

• 3 седмици по-късно...

А как можеш да провериш коя е версията на софтуера? Тъй като мисля да си купя 128 карта скоро.

• 6 месеца по-късно...

Здравейте! Искам да попитам дали имате добри впечатления от този телефон, защото мисля да си взема такъв... на мен ми допада доста. Първо се 'запалих' по 6230, но след като разбрах, че има 6230i... :temperature: До колкото знам 6230i е с по добра камера (1.3 мегапиксела), но само това ли е разликата ?

П.С. Ако някой има такъв телефон нека каже дали си струва/заслужава парите. :speak:

THX!

Ам скоро си купих такъв телефон...

Добра батерия, Висок клас дисплей ( 208 х 208 65к ) - е не са като самсунг ама бива.

Звука е просто перфектен!!! Предпочетох го пред К750i и Samsung E730

Доста е добър!

Добра батерия, Висок клас дисплей ( 208 х 208 65к ) - е не са като самсунг ама бива.

Доста е добър!

<{POST_SNAPBACK}>

Да и според мен дисплеят му е малко по-нисък клас от тези на Самсунг, но е само това, всичко останало е просто супер. :rolleyes: Телефона е много добър, само малко да му падне цената и го взимам веднага. cool.gif

EDIT: Някой може ли да даде линк към снимки, които е правил с този телефон (Nokia 6230i) ?

Редактирано от eXRuLeZz (преглед на промените)

Здравейте и аз наскоро си го купих този телефон лично аз за сега съм много доволен камерата му наистина е много добра но само на дневни снимки нощните не са особенно добри но все пак няма светкавица.За екстрите да не говорим има всико вазможно което може да се сложи на един телефон единственният му недостатък е че не е на Symbian но за сметка на това е малък и много удобен.

Изборът си е твой ти решаваш зависи за какво ти трябва телефона:sobbing:

Здрасти,

И аз съм с такъв телефон.

Днес го занесох в сервиза защото имам проблем със синхронизацията с PC. Ще видя какво са направили след ден-два...

Друго, което ми направи не добро впечатление е лекото движение на капаците му. Иначе телефона не е лош, с много разнообразни екстри, но звукът му не е като на Samsug X100, например. Иначе разговорите се чуват много добре. Камерата, както спомена колегата, снима добре на дневна светлина. На нощна снимките са слаби.

Раздвоен съм във впечатленията си. За тия пари очаквах повече...

Поздрави и ВНИМАВАЙ в избора си laugh.gif

Доста е добър!

<{POST_SNAPBACK}>

Човече направо ти се чудя че си прадпочел пред К750.Прозвучами като кокошка пер расов кон.Чувал съм коментар от твърд привърженик на Nokia,че К750 е най-доброто в момента на пазара като изключим смартфоните.Та за това се учудих от избора ти.е ако включим и паричките може би бих те разбрал cool.gif

Уникален е!!!!!!

От 2 седмици съм с такъв.Луд е телефона.Има абсолутно всичко - и мп3 и камера, която прави страшно добри снимки и видеоклип снима, и радио си има и мемори карта и е НОКИА, което е много важно.

P.S: Airfen коментара ти е безсмислен, защото ако според теб нокиата е кокошка а сони расов кон(не си в ред брато). Не отричам добрите качества на Сони Ериксон, но освен с 2мегапиксела камера, с какво друго превъзхожда нокиата.Като не си почитател на нокиа, защо трябва да обиждаш марката.Аз например не понасям сони ериксон, обаче не казвам че са боклуци, защото не са, а просто на мен не ми харесват.Щом не ти харесва нокиа е боклук така ли?

:bye:

Ако става въпрос нокиа 6230i е номер едно в класа си. :bye:

SonyErocsson телефони ли правят? Батерия? Дисплей? Само панели хубави имат.... и са опитват да подкарат софтуер що годе добър на калкулатор. Тва не са телефони... ако им четеш характеристиките мн добри изглеждат. Ама като го пробваш друго мнение изграждаш. Сменил сам над 20 телефона за 2 години така че да не си говорим за расов кон и кокошка... тя поне яиця снася.

От Самсунг по добри няма... освен смартфоните на нокия. Всички други са боклуци.

Редактирано от Shadow_X_ (преглед на промените)

Звукът е изключително добър.За дисплея мнението ми е,че той е много по-добър от който и да е телефон,защото е малък,а с много пиксели.Наблегнато е на качеството,а не на размера.За мен това е телефонът бижу laugh.gif

Редактирано от Schnapper (преглед на промените)

Звукът е изключително добър.За дисплея мнението ми е,че той е много по-добър от който и да е телефон,защото е малък,а с много пиксели.Наблегнато е на качеството,а не на размера.За мен това е телефонът бижу  laugh.gif

<{POST_SNAPBACK}>

На едно мнение сме! :)

• 5 седмици по-късно...

Това е най-хубавия телефон.С такъв съм от 5 месеца и съм много доволен.Повярвай ми няма да сбъркаш.Поне продавам телефони и от всички нокии без Симбиан този телефон е най-хубав

Това е най-хубавия телефон.С такъв съм от 5 месеца и съм много доволен.Повярвай ми няма да сбъркаш.Поне продавам телефони и от всички нокии без Симбиан този телефон е най-хубав

<{POST_SNAPBACK}>

И аз съм на това мнение. cool.gif Телефончето много ми харесва(не само защото е Нокия). :offtopic_s:

аз лично биx избрал сони ериксона,тъй като превъзхожда нокията в много параметри,но това си е твое решение :offtopic_s: :bye:

Внимавай от къде го купуваш защото на места са гадно разкодирани и с течение на времето почват да дават дефекти.

Аз пострадах по този начин,първо си взех 6230 , после 6230i ,все проблеми даваха.

Значи проблемите бяха:

1. сменяше си мелодията когато си иска.

2. вибрацията ту работеше ту не.

п.п. Абе кво да ти кажа , много внимавай от къде го купуваш иначе са супер телефони.java script:emoticon(':offtopic_s:')

smilie

Значи аз съм с 6230 от малко повече от година.Когато го купих още нямаше 6230i.По принцип съм много доволен от него.Просто няма забележка.Имах възможност наскоро да изпробвам 6230i за около 20 дена.Освен разликата в камерата има разлика в самото зареждане на менютата при браузване из телефона .При 6230 то е по-бързо.По-бързо чете от паметта на картата и въобще при поизкването на каквато и да е услуга от 6230 той реагира по-бързо от 6230i.Значи разликата е около 1-2 сек. Лично на мен ми направи впечатление.А колко за камерата-преди всичко си купуваш телефон а ако ще правиш снимки си купи фотоапарат.Иначе телефона не е лош

:bye:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.