Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Nokia 6230 - 6230i - проблеми, линкове, дискусия

Featured Replies

Ами тръгват 3gp-та , видеото е на mpeg4 ,а аудиото е на amr_nb, качеството на картината е задоволително ,но звука е отвратителен! Ако някой знае как трябва и с какво, да се кодира звука нека да сподели.

• Отговори 418
  • Прегледи 30,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Имам проблем с 6230i. Преди няколко часа се появи едно "2" в горния ляв ъгъл и незнам какво означава и как се е появило; в същото време когато се опитам да набера някой веднага ми изписва "Verbindungsfehler" - някаква грешка при свързването - знаете ли как да оправя проблема?

П.С. Днес само пробвах 1-2 панела за телефона...не мисля, че е възможно от тях да се е получило нещо.

Добавка: Намерих решение на проблема :clap: - върнах фабричните настройки на телефона и всичко се оправи. Единственият недостатък беше, че настройвах всичко наново, но поне сега работи :down:

Редактирано от SteFo (преглед на промените)

Ами тръгват 3gp-та , видеото е на mpeg4 ,а аудиото е на amr_nb, качеството на картината е задоволително ,но звука е отвратителен! Ако някой знае как трябва и с какво, да се кодира звука нека да сподели.

ми незнам мойе би има някакав начин да тръгват във amr_wb ако успееш по някакав начин да го направиш сподели

Звука ви е в amr_nb защото конвертирате с 3GP Convertor-a! Има си Imtoo MP4 Convertor, който е направен за конвертиране в MPEG-4 (MP4). А този, който използвате масово за тази работа е Imtoo 3GP Convertor, който е направен за конвертиране в 3gp (без значение че може да конвертира и в други) а звука, който се използва в .3gp формат е amr_db.

Може да свалите Imtoo MP4 Convertor(който конвертира звука към MP4 файла в MPEG4aac, което е далеч по-качествено от amr_nb) от тук

Също така Imtoo MPEG Video Converter е вариант, като той е с малко по-големи възможности от MP4 Converter при конвертирането. Сваляне тук

Редактирано от PcMan (преглед на промените)

Здравейте, искам първо да ви кажа едно голямо БРАВО за темата.

Та, искам да ви питам имам 6230i мисля да си слагам мемори карта, въпроса ми е, ако сложа 512 дали ще ми бави телефона, ако някой е пробвал да сложи да ми обясни дали върви с такава карта, ако не може да ми кажете каква е максималната карта която може да се сложи на този модел?

• 2 седмици по-късно...

Здравейте !

С Нокиа 6230и съм може ли някой да ми каже как да се активирам GPRS-а 'щот аз не успях :P

Имам проблем с 6230i. Преди няколко часа се появи едно "2" в горния ляв ъгъл и незнам какво означава и как се е появило; в същото време когато се опитам да набера някой веднага ми изписва "Verbindungsfehler" - някаква грешка при свързването - знаете ли как да оправя проблема?

П.С. Днес само пробвах 1-2 панела за телефона...не мисля, че е възможно от тях да се е получило нещо.

Добавка: Намерих решение на проблема :rolleyes: - върнах фабричните настройки на телефона и всичко се оправи. Единственият недостатък беше, че настройвах всичко наново, но поне сега работи :clap:

Със зъдържане на бутона # се активира Leitung 2. Деактивира се отново чрез задържане на същото копче.

Здравейте, искам първо да ви кажа едно голямо БРАВО за темата.

Та, искам да ви питам имам 6230i мисля да си слагам мемори карта, въпроса ми е, ако сложа 512 дали ще ми бави телефона, ако някой е пробвал да сложи да ми обясни дали върви с такава карта, ако не може да ми кажете каква е максималната карта която може да се сложи на този модел?

Препоръчва се на този телефон да се слагат 512 MB карти. Можеш да сложиш и 1 GB, но, ако я напълниш ще се появи забавяне в ''мисленето'' на GSМ-а. Ако решеш да сложиш 1GB, трябва да знаеш, че телефона е капризен и не приема всички марки, затова пробвай паметта в магазина. 100% работи с 1GB Kingston (лично съм го изпитал).

az sam s 6233 imam IrDa i Bluetooth i infrared kam pc oba4e ne moga da namerq nikade igri i temi vav format savmestim s telefona mi sad.gif bihte li mi pokaza li site ot kade da gi izteglq pls

Виж първата страница на темата и също тук: http://www.nokia6230i.ucoz.ru/forum/

Няма да стане, и на мен ми се искаше така когато го имах този телефон.

Ако говориш за картата - става. В момента съм с 1GB :ph34r:

Говорех за друго. На човека, на който отговорих поста му беше на шльокавица и са го изтрили.

Иначе на 6230 съм пробвал 1 гигабайт карта, горе-долу държи фронта, обаче понякога ми правеше проблеми със запаметяването на файловете когато ми ги пратят например през блутуута, със четенето на файловете също съм срещал проблеми.

Редактирано от RefreshMe (преглед на промените)

Някой може ли да ми каже коя е най-новата версия на софтуера за 6230и и ако може да кажете как да го преинсталирам (:

• 2 седмици по-късно...
Някой може ли да ми каже коя е най-новата версия на софтуера за 6230и и ако може да кажете как да го преинсталирам (:

Миналата седмица срещнат версия 5. нещо си, като не намерих самия софтуер а прочетох някъде из форумите, че един пич си е сложил такъв.

Искам да те посъветвам ако не разбираш да не се захващаш ти да си го правиш. Най- добре си намери човек, който се занимава с това. Той ще ти намери съответния софтуер, а цената е около 15лева(поне в Бургас е толкова).

Дано да съм ти помогнала.Поздрави!

Здравейте

наскоро си зех NOKIA 6230 от заложна къща и нямам книжка с упътване и имам проблем с радиото :/

нз как да го пусна, зех си хандс фрее и вклучвам го в телефона цъкам на бързото менио от там -радио- но ми пи6е-моля, поставете аксесоар например слушалки.. а аз съм ги вклучил ве4е.. моля ако някой може да ми обясни как да си пусна радиото по подробно ще съм мн благодарен : ) , а и за радио предполагам ми трябва да си пусна GPRS нали ? или трябват някакви специални слушалки..?

Здравейте

наскоро си зех NOKIA 6230 от заложна къща и нямам книжка с упътване и имам проблем с радиото :/

нз как да го пусна, зех си хандс фрее и вклучвам го в телефона цъкам на бързото менио от там -радио- но ми пи6е-моля, поставете аксесоар например слушалки.. а аз съм ги вклучил ве4е.. моля ако някой може да ми обясни как да си пусна радиото по подробно ще съм мн благодарен : ) , а и за радио предполагам ми трябва да си пусна GPRS нали ? или трябват някакви специални слушалки..?

Ми незнам аз имам Nokia 6230i и нямам такъж проблем.И не ти трабжа да пускаш GPRS за да ти тръгне радиото. ама ако искаш си вземи некви слушалки и пробваи с тях. Успех

Продавам ММCplus 256MB ако някои иска да ме търси на skype name:xsk1ll

Здравеите ако някои може да ми каже от каде да си зема яки приложения за GSM-ma ще съм му много благодарен! :wors:

Здравейте и аз вече съм с Вас, взех си 6230 и и смених софта с версея 05.50 и сега като избера да видя какви групи контакти имам и ми враща в началото, това от версията ли е или е от мен и незнам как да си направя група контакти, благодаря Ви предварително

Тела ако е чисти нив небива да прави такива изпълнения.. сигорно е от соф. които си инсталирал..

Здвавейте наскоро си закупих нокиа 6230 от един познат.Днес взех кабел и инфраред.Нямма проблеми с тях, но като трагна да слагам тема телефона дава че неможе да отвори формата какво да правя?С игри, приложение и др нямам проблем само с темите....

Здравейте,имам нокиа 6230.Инсталирах Nokia PC Suite и се опитах да се свържа с телефона чрез Bluetooth,въведох кода натиснах Next и започна да мисли но не стана нищо.Моля ви,ако някои знае как да ми помогне.

Здвавейте наскоро си закупих нокиа 6230 от един познат.Днес взех кабел и инфраред.Нямма проблеми с тях, но като трагна да слагам тема телефона дава че неможе да отвори формата какво да правя?С игри, приложение и др нямам проблем само с темите....

В Нокия 6230 няма опцията да си слагаш теми, това го има в 6230i.

Ще си караш доживот с default темата.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.