Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо показваш твои снимки тук ?

Featured Replies

:lick lips: Белгиец, абе таз дама на аватара ти, жена ти, ли е? П.П Стана ми любопитно, дали това е любовта заради, която си напуснал БГ....Та да попитам, ако не е много невъзпитано от моя страна.
  • Отговори 51
  • Прегледи 10,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

:) Белгиец, абе таз дама на аватара ти, жена ти, ли е?

П.П Стана ми любопитно, дали това е любовта заради, която си напуснал БГ....Та да попитам, ако не е много невъзпитано от моя страна.

Като не посещаваш този подфорум, виж колко си непросветена Публикувано изображение

Нтц, жена му е естествено руса, така каза. А тази е някаква женица, която е снимал до Халите (ако се не лъжа).

Редактирано от fedora (преглед на промените)

Като не посещаваш този подфорум, виж колко си непросветена Публикувано изображение

Нтц, жена му е естествено руса, така каза. А тази е някаква женица, която е снимал до Халите (ако се не лъжа).

е то и аз съм естествено руса, ако не знаеш :(

Е, що си я е метнал за аватар?

е то и аз съм естествено руса, ако не знаеш :(

Ама не си белгийка Публикувано изображение

Не знам, сигурно, защото му харесва.

Това е за последно, че сеа ще ми скръцнат със зъбки, че спамя.

Ама не си белгийка Публикувано изображение

Не знам, сигурно, защото му харесва.

Това е за последно, че сеа ще ми скръцнат със зъбки, че спамя.

а не съм, ако трябва ще стана, бе :biggrin:

Шъ ги тръкне дежурния, ако се оплачат. :biggrin:

• Автор

Сам ли се сети или някой ти го подсказа това?

За избиването на комплекси чрез пускане на снимки си се сетих сам самичък, виж колко съм умен, а ?

Само че за целта не трябват никакви познания нито по оптика, нито по физика, нито по математика та може да ти е скучно обяснението на технологията. Ти нали си с техническо образование и ти трябват точности, пък то човешката психика хич тамън не работи като точните науки. 

Та децата, които не могат да изразят с думи някакво събитие, като им кажеш да го нарисуват и си проличава тяхното детско преживяване. Само трябва после компетентен човек да го разбере правилно. Идеята ми дойде малко от тази практика, която ми е известна.

Значи гяволъка с пускането на снимки е хем да си избиеш комплексите, хем да кажеш лични свои неща за които има много малък риск да ти се присмеят, понеже ти възприемат откровенията на подсъзнателно ниво и им е по-трудно да го преведат на писмен български.

Пък и като не си писал в прав текст ( с думи ) какво казваш, винаги можеш да се изметнеш и да кажеш че не са ти разбрали правилно картинката. Това изметване е дразнещо за опонентите, ама няма начин, мачка по гръб не пада.

Особено подходящи рецептори ( хора приемащи нещо ) на посланията ми са дамите, просто защото от 2001 г. насам тях си ги изучавам и изследвам задълбочено. Уча се да ги разбирам и да им помагам. Не става въпрос за мъжкараните, а за истинските женствени дами. 

Значи с картинките най-лесно става по метода "проба - грешка - пак проба".

За заблуда на противника, се примесват същинските послания със случайни картинки, така си проличава кой разбира какво става и кой само търси за какво да се хване да се заяде. Най-често допусканата грешка от опонентите е, че почват да проверяват дали картинката е правена по "православните фотографски канони". Понеже най-същественото е невидимо за очите, тези които нямат вроден  усет за разграничаване на съдържанието от формата ( съдържанието е същинският подарък, а формата е лъскавата опаковка ) се чувстват леко неудобно при общуването чрез картинки. Но важното е да се намират и малко хора, с които да можете да се разбирате без излишни обяснения чрез лицемерни хвалби на снимките.

Ако искаш, можеш да се пробваш да опишеш за себе си на лист хартия, какво виждаш на тази снима и после да питаш по избор, някоя от дамите пускащи снимки на форума, дали твоят начин на възприемане точно на тази снимка й се струва на нея правилен. Дамата трябва да зряла жена, а не младо момиче. Ето я снимката, пускана е вече ( не й трябват точки ):

Публикувано изображение

• Автор

Ми щото аз съм я снимал и съм бил трогнат от вътрешната красота на тази истинска българска Майка.

Тя сама си реши така да се усмихне, аз не съм й намеквал по никакъв начин да го прави.

Живопистта не й е базразлична и е рисувала с маслени бои.

А иначе не се притеснявай че питаш дали не е жена ми, само 10 минути след снимката до халите, една моя тогавашна бизнес партньорка от София , ме пита в един ресторант дали е съпругата това. След което се почувства неудобно, че се е поизложила с прибързания й въпрос. Ама бързо й мина.

Ако искаш да те уредя за някой заможеш белгиец, кажи си, не се срамувай. Само че те искат тънки фиданки, нераждали и да знаят френски. Аз не им разбирам вкусовете де, ама само те информирам.

За избиването на комплекси чрез пускане на снимки си се сетих сам самичък, виж колко съм умен, а ?

Само че за целта не трябват никакви познания нито по оптика, нито по физика, нито по математика та може да ти е скучно обяснението на технологията. Ти нали си с техническо образование и ти трябват точности, пък то човешката психика хич тамън не работи като точните науки. 

Та децата, които не могат да изразят с думи някакво събитие, като им кажеш да го нарисуват и си проличава тяхното детско преживяване. Само трябва после компетентен човек да го разбере правилно. Идеята ми дойде малко от тази практика, която ми е известна.

Значи гяволъка с пускането на снимки е хем да си избиеш комплексите, хем да кажеш лични свои неща за които има много малък риск да ти се присмеят, понеже ти възприемат откровенията на подсъзнателно ниво и им е по-трудно да го преведат на писмен български.

Пък и като не си писал в прав текст ( с думи ) какво казваш, винаги можеш да се изметнеш и да кажеш че не са ти разбрали правилно картинката. Това изметване е дразнещо за опонентите, ама няма начин, мачка по гръб не пада.

Особено подходящи рецептори ( хора приемащи нещо ) на посланията ми са дамите, просто защото от 2001 г. насам тях си ги изучавам и изследвам задълбочено. Уча се да ги разбирам и да им помагам. Не става въпрос за мъжкараните, а за истинските женствени дами. 

Значи с картинките най-лесно става по метода "проба - грешка - пак проба".

За заблуда на противника, се примесват същинските послания със случайни картинки, така си проличава кой разбира какво става и кой само търси за какво да се хване да се заяде. Най-често допусканата грешка от опонентите е, че почват да проверяват дали картинката е правена по "православните фотографски канони". Понеже най-същественото е невидимо за очите, тези които нямат вроден  усет за разграничаване на съдържанието от формата ( съдържанието е същинският подарък, а формата е лъскавата опаковка ) се чувстват леко неудобно при общуването чрез картинки. Но важното е да се намират и малко хора, с които да можете да се разбирате без излишни обяснения чрез лицемерни хвалби на снимките.

Ако искаш, можеш да се пробваш да опишеш за себе си на лист хартия, какво виждаш на тази снима и после да питаш по избор, някоя от дамите пускащи снимки на форума, дали твоят начин на възприемане точно на тази снимка й се струва на нея правилен. Дамата трябва да зряла жена, а не младо момиче. Ето я снимката, пускана е вече ( не й трябват точки ):

Публикувано изображение

Това е много весела идея. Уча се да разбирам за да помагам. :wors: И до кога ще се учиш, като остарееш няма да можеш вече да помагаш, даже и да си се научил. :cheers:

Изключително е дразнещо натрапването на коша за боклук, ако имаше едно хубаво боке, снимката щеше да е много по добра.

Ми щото аз съм я снимал и съм бил трогнат от вътрешната красота на тази истинска българска Майка.

Тя сама си реши така да се усмихне, аз не съм й намеквал по никакъв начин да го прави.

А иначе не се притеснявай че питаш дали не е жена ми, само 10 минути след снимката до халите, една моя тогавашна бизнес партньорка от София , ме пита в един ресторант дали е съпругата това. След което се почувства неудобно, че се е поизложила с прибързания й въпрос. Ама бързо й мина.

Ако искаш да те уредя за някой заможеш белгиец, кажи си, не се срамувай. Само че те искат тънки фиданки, нераждали и да знаят френски. Аз не им разбирам вкусовете де, ама само те информирам.

:wors::):cool::(:clap:

Белгиец!

И аз не съм раждал бе. Уреди и мен.

Има много истина в това, което казваш и съм съгласен. Отново ти написах + , защото точно пък тази ти снимка, много ми харесва. Навярно е за това, щото много, ама много обичам децата. А такъв разбор, просто нямам време да ти правя, както ме помоли. И един комплимент!

Абе не си лош младеж!!!Публикувано изображение

• Автор

Изключително е дразнещо натрапването на коша за боклук, ако имаше едно хубаво боке, снимката щеше да е много по добра.

Всеки вижда това което е способен да забележи.

На теб явно ти стига акъла за да видиш бокучийски метален кош.

Щото си приел сляпо вярата в бога Bokeh.

Тази снимка въобще не е пусната ( първия път, на другата тема ) за да я гледат хора с "подковано" фотографско мислене. Съжалявам.

Я ми кажи, като си толкова отворен, преди да я е имало фотографията, на същата сцена по какъв начин е щял да бъде нарисуван задния план, ако картината е била поръчана от краля на франция ?

Щото, доколкото аз знам, модата на бокетата на Ф1.2 още не я е имало тогава.

Можеш да ни покажеш какво боке ти трябва, свали я, отвори я в Sharpener Pro и мажи с отрицателните стойности за "фокус" и локален контраст, като наслагаш достатъчно контролни точки по тялото, косата и роклята на момиченцето, за да не се замъглят и те. На мен не ми трябва да има боке от обектива и да е на фокус само част от тялото. Бокета не снимам, щото нищо не изразяват. Имам 2 обектива на Ф1.8 но ги ползвам на тази бленда само когато няма достатъчно светлина, не съм ги купувал за да снимам бокета с тях.

Така че, ако искаш можеш да ми се разкараш от главата с твоите бокета, запиши си някъде че не ме вълнуват.

Редактирано от Белгиец (преглед на промените)

Всеки вижда това което е способен да забележи.

На теб явно ти стига акъла за да видиш бокучийски метален кош.

Щото си приел сляпо вярата в бога Bokeh.

Тази снимка въобще не е пусната ( първия път, на другата тема ) за да я гледат хора с "подковано" фотографско мислене. Съжалявам.

Я ми кажи, като си толкова отворен, преди да я е имало фотографията, на същата сцена по какъв начин е щял да бъде нарисуван задния план, ако картината е била поръчана от краля на франция ?

Щото, доколкото аз знам, модата на бокетата на Ф1.2 още не я е имало тогава.

Можеш да ни покажеш какво боке ти трябва, свали я, отвори я в Sharpener Pro и мажи с отрицателните стойности за "фокус" и локален контраст, като наслагаш достатъчно контролни точки по тялото, косата и роклята на момиченцето, за да не се замъглят и те. На мен не ми трябва да има боке от обектива и да е на фокус само част от тялото. Бокета не снимам, щото нищо не изразяват. Имам 2 обектива на Ф1.8 но ги ползвам на тази бленда само когато няма достатъчно светлина, не съм ги купувал за да снимам бокета с тях.

Така че, ако искаш можеш да ми се разкараш от главата с твоите бокета, запиши си някъде че не ме вълнуват.

А на тебе просто не ти стига акъла, затова и не можеш да снимаш. Апарата не може да направи снимката вместо теб. Така че не се опитвай да оригиналничиш, като прехвърляш топката към живописта, щото там си още по гола вода. Човешкото око наистина вижда по различно от обектива, ама не чак толкова колкото ти си въобразяваш. Не ми пречи и да се мислиш за краля на Франция и Наполеон Бонапарт едновременно. И на теб явно не ти пречи, така че дерзай. :mad:

Редактирано от Нeо (преглед на промените)

• Автор

А на тебе просто не ти стига акъла, затова и не можеш да снимаш. Апарата не може да направи снимката вместо теб. Така че не се опитвай да оригиналничиш, като прехвърляш топката към живописта, щото там си още по гола вода. Човешкото око наистина вижда по различно от обектива, ама не чак толкова колкото ти си въобразяваш. 

На мен ми стига акъла за да забележа че нормалните хора, с които имам контакти тук, въобще не се заплесват по бокета, даже и не знаят каква е тая размазана щуротия. Та на мен ми трябва тези нормални хора от мнозинството, да ми разбират снимките. Не ми трябва, някакво си там нищожно малцинство, да ме било оценявало по неговите фотографско-религиозни критерии.

Я се замисли малко, в Сфия има точно 2 специализирани магазина за фотографска техника, добре заредени. Единия е на две места , на Витошка и в Гое Милев, другия е срещу един МОЛ. ( така бяха миналото лято, сега са се размърдали ). А, та за 1200000 жители само два магазина. Малцинството сте хората които зе заплесвате по бокета, малцинство !!!

И това е в Столицата, ами в провинцията ?

Миналата седмица дойде един съсед да ме пита как да попълва едно пълномощно.

По едно време ми каза, че ме бил видял из града да снимам и че и жена му ме била видяла друг път. Аз му казах че пускам снимки в интернет и му показах и страницата с каките тука. Оня се радва като малко дете, не виждало такиви хубости. Каза че, те това са хубави снимки. Напълно спонтанно и изкрено изказано отношение. Въобще не ти е гледал че ги било нямало твоите бокета. Обаче, ако ги имаше твоите бокета, тогава е щял да си помисли, че не знам да снимам та са ми размазани снимките така. 

Те и оперните певци се имат за голяма работа, ама кой ли ти ходи да ги слуша на живо ? Аз още не съм ходил доброволно на опера.

Преди да се изнеса окончателно от бг, имах ателие на гърба на галерията на Шипка 6. Преди да се запозная с жена ми, там си рисувах разни гаджета. Имаше и едно малко легло и парно в ателието. Като си покажех на някого рисунките и много ги харесваха ( и мъжете и жените ). Обаче като се опитвах да заведа някое гадже да разгледаме нещо в галерията на Шипка 6 и там настъпваше голямото чудене и мълчене пред "гениалните" творби на връзкарите художници. Въобще нармален човек не можеше да им разбере нищо. Веднъж един приятел направо ме пита какво им гледам на тия цапаници в галерията. Аз почнах да се оправдавам, че ако се уредя по някакъв начин да вляза в специалност скулптура, после ще взимам за един още по-грозен паметник , от цапаниците, по сто хиляди лева. Тогава човека рече, че имало файда от тая работа. Той пък се правеше на писател, след 1989г.  пък издател, ама не на неговите собствени шедьоври, ами на преведени чуждестранни автори.

Такиви работи, братчет.

Редактирано от Белгиец (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

На мен ми стига акъла за да забележа че нормалните хора, с които имам контакти тук, въобще не се заплесват по бокета, даже и не знаят каква е тая размазана щуротия. Та на мен ми трябва тези нормални хора от мнозинството, да ми разбират снимките. Не ми трябва, някакво си там нищожно малцинство, да ме било оценявало по неговите фотографско-религиозни критерии.

Я се замисли малко, в Сфия има точно 2 специализирани магазина за фотографска техника, добре заредени. Единия е на две места , на Витошка и в Гое Милев, другия е срещу един МОЛ. ( така бяха миналото лято, сега са се размърдали ). А, та за 1200000 жители само два магазина. Малцинството сте хората които зе заплесвате по бокета, малцинство !!!

И това е в Столицата, ами в провинцията ?

Миналата седмица дойде един съсед да ме пита как да попълва едно пълномощно.

По едно време ми каза, че ме бил видял из града да снимам и че и жена му ме била видяла друг път. Аз му казах че пускам снимки в интернет и му показах и страницата с каките тука. Оня се радва като малко дете, не виждало такиви хубости. Каза че, те това са хубави снимки. Напълно спонтанно и изкрено изказано отношение. Въобще не ти е гледал че ги било нямало твоите бокета. Обаче, ако ги имаше твоите бокета, тогава е щял да си помисли, че не знам да снимам та са ми размазани снимките така.

Те и оперните певци се имат за голяма работа, ама кой ли ти ходи да ги слуша на живо ? Аз още не съм ходил доброволно на опера.

Преди да се изнеса окончателно от бг, имах ателие на гърба на галерията на Шипка 6. Преди да се запозная с жена ми, там си рисувах разни гаджета. Имаше и едно малко легло и парно в ателието. Като си покажех на някого рисунките и много ги харесваха ( и мъжете и жените ). Обаче като се опитвах да заведа някое гадже да разгледаме нещо в галерията на Шипка 6 и там настъпваше голямото чудене и мълчене пред "гениалните" творби на връзкарите художници. Въобще нармален човек не можеше да им разбере нищо. Веднъж един приятел направо ме пита какво им гледам на тия цапаници в галерията. Аз почнах да се оправдавам, че ако се уредя по някакъв начин да вляза в специалност скулптура, после ще взимам за един още по-грозен паметник , от цапаниците, по сто хиляди лева. Тогава човека рече, че имало файда от тая работа. Той пък се правеше на писател, след 1989г. пък издател, ама не на неговите собствени шедьоври, ами на преведени чуждестранни автори.

Такиви работи, братчет.

Не количеството е важно, а качеството. Бокето си е неизбежно в някои случаи, но ако не искаш боке, защо си си взел ДСЛР с телеобектив???

Сега ще те светна и какъв обектив да си купиш, за да ти е всичко на фокус:

Публикувано изображение

http://www.photozone...-samyang8f35eos

• 3 месеца по-късно...
  • Автор

Логичната развръзка е, че преди няколко дена си ИЗТРИХ снимките дето ги бях качил за гласуване по фотофорумите.

Много им е изкривено съзнанието на горките хорица там и търсят под вола теле.

Прочели някаква книжка и ПОВЯРВАЛИ, че точно така както пишело точно в тази книга, трябало да изглеждат снимките на всички хора.

Какви фотофоруми какви гласувания? Вие за това ли снимате да получите виртуално одобрение от някакъв непознат на другия край на света? И като не ви одобрят се цупите и сърдите. Аз си снимам за кеф, и за кеф споделям снимки тук и на още едно две места.

Логичната развръзка е, че преди няколко дена си ИЗТРИХ снимките дето ги бях качил за гласуване по фотофорумите.

Лъжеш.

Въртоглавата кокошка още е в профила ти :P .

• Автор

Какви фотофоруми какви гласувания?

Вие за това ли снимате да получите виртуално одобрение от някакъв непознат на другия край на света? И като не ви одобрят се цупите и сърдите.

Аз си снимам за кеф, и за кеф споделям снимки тук и на още едно две места.

Този форум тук не е фотографски и не мога да си трия нито снимките нито мненията 7 дена след като съм ги пуснал.

А на фотографските форуми, се утрепват да качват снимки за да гласуват за тях други щракачи. И борбата е "безмилостно жестока", ако искаш точки трябва да гласуваш като робот застанал на заводска поточна линия и биещ печат - "Харасва ми" - на всички снимки наред.

Снимките които съм изтрил, ги бяха одобрили и бяха гласували положително от 20 до 45 човека за тях. На български и на руски сайт.

Я кажи къде си споделяш снимките, ако знаеш някой нефотографски форум където има и някакъв подраздел и за снимчици, да ида да пусна и там. Ама пускането да е в теми като тука, да не е направено специално с галерии за гласуване. Може и да няма бутон като тука за одобрение, достатъчно ще е да ги виждат "нормални" хора , не четящи книги по фотография.

Щото и аз си снимам точно за кеф, ама показването на резултата от кефа е полезен за психичното здраве на щракача.

Качвам снимките във Фейсбука,и после давам линкове към снимките във форуми като калдата. Публикувам снимки в един цветарски форум, в някои хардуерни форума където има подобни на този раздел. В един форум за домашни любимци. На такива места.

Защо точно тук? А че къде другаде? Нямам профил във Facebook, за какво ми е... Останалите форуми, които посещавам, обикновено са тясно специализирани и нямат развлекателен характер. Понякога качвам снимки тук, за да покажа на останалите потребители нещо, което в някаква степен ме е впечатлило. Дали и на другите ще им допаднат или не, аз не бих могъл да кажа, но и един да ги хареса поне малко, все ще е от полза. Щракам с най-обикновена сапунерка, както ги наричате шеговито - Praktiсa Luxmedia 7303 7,1 мегапиксела и нямам никакви претенции за качество. Не ползвам никакви пособия, нито каквато и да е обработваща програма - Photoshop за мен е само познато име на непознат софтуер. Единствено ги "ресайзвам", за да ги направя по-лесни за качване във форума. Банално? Може и да е, но е искрено.

• Автор

Публикувам снимки в един цветарски форум, в някои хардуерни форума където има подобни на този раздел.

карай поименно де, че както ми е минал мерака за хардуера , хич не ги знам форумите

Мес!

Регистрирай се на mail.ru Там също има фотографски раздел за хиляди посетители. Интересно е и мисля, че ще те харесат "каките" Все пак правиш много добри и забележителни снимки. Пишат се коментари, оценки - има класация и т.н. Сам погледни и реши. Ето:

www.mail.ru

В нищо нямаш ограничения.

Погледни тук: http://foto.mail.ru/mail/stefko55/ фотоалбум

http://video.mail.ru/mail/stefko55/ Видеоалбум

Спокойно можеш да си ползваш фотоалбума или видеоалбума за "АРХИВ" без да плащаш на някой сайт за това. Няма ограничения на размера на фотографиите. Всяка папка можеш да си я направиш достъпна само за определени хора или да си я заключиш за себе си.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

lz4jw Мерси за предложението, сега се сещам че съм ги гледал вече твоите снимки там. Обаче руския ми е малко мъчен за писане. Отнема ми много време да го нацеля да не им е смешно на руснаците. Никога не съм го учил с желание, да го знам правилно. Аз ги разбирам де. И пиша на руски когато ми трябва за нещо, ама гледам да ми е по-лесно.

Защо точно тук? А че къде другаде? Нямам профил във Facebook, за какво ми е... Останалите форуми, които посещавам, обикновено са тясно специализирани и нямат развлекателен характер.

Има най-различни места за качване на снимки.

В един от другите сайтове,къде то качвам, няма гласуване. Хората гледат тъмбнейлчета, и ако им се стори интересно, разглеждат в цял размер. Могат и да оставят коментари. Преди малко преброих - мои снимки там са разглеждани 201 572 пъти, или почти по хиляда пъти на снимка.

Впечатляващо, нали :ph34r: ?

...В един от другите сайтове,къде то качвам, няма гласуване. Хората гледат тъмбнейлчета, и ако им се стори интересно, разглеждат в цял размер. Могат и да оставят коментари. ...

Повече от впечатляващо! Но за да се качват снимки другаде се изисква време, а аз едва успявам тук да вляза. Каквото мога, гледам го и почти винаги ми харесва.

Не разбрах само какво общо има гласуването.

• Автор

Аз си направих гаргара с админа на фотобазара, като му писах само 1 точка, от 4 възможни и той днес пак ми е прецакал и последната ми регистрация на неговия сайт. Снимал човека яко размазана балерина в черно бяло и това му е най-големият майсторлък. А и има нахалството да иска по 200 лв за курс, да учи хората да снимат размазано.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.