Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся proxy за замунда

Featured Replies

Начи нали ся е лятна ваканция - та отидох в чужбина. Обаче ни ще ми зареди замундата щот била само българска.Може ли някво прокси или нещо от сорта та да мога да влезна в замундата?

Редактирано от FnTsTiC (преглед на промените)

Начи нали ся е лятна ваканция - та отидох в чужбина. Обаче ни ще ми зареди замундата щот била само българска.Може ли някво прокси или нещо от сорта та да мога да влезна в замундата?

Ето Тук

• 1 година по-късно...

Идеята е да работи със замунда

Коментара ми беше само за Замунда.Аз за този сайт го ползвах.

Това е най-бързо и най-добро: http://bg-proxy.com/

Работи безотказно

На торент клиента къде да сложа прокси

На торент клиента къде да сложа прокси

Не ти трябва нищо друго.През проксито, което дадох се влиза и си дърпаш торента, както досега.

OK, сега ще пробвам друго да дръпна, защото този торент не върви

Ами файловете не се теглят и ми казва, че няма връзка със тракера

Публикувано изображение

• 3 седмици по-късно...

За Замунда трябват БГ проксита - ето тези всички работят -

http://konnichiwa.info/

http://nqma.net/

http://proxy-free.org/

http://proxy.stranabg.com/

Редактирано от serviz_ (преглед на промените)

OK, сега ще пробвам друго да дръпна, защото този торент не върви

Ами файловете не се теглят и ми казва, че няма връзка със тракера

Публикувано изображение

Aко браузъра по подразбиране,е този със зададените прокси,няма да сваля с уторент.Защото самия торен клиент,ще бъде принуден да тегли и да се свързва,през бавната връзка,изполваща прокси. Аз правя така. Гъгул ,като браузър по подразбиране.Моция,с ръчно зададени прокси,за отваряне на замунда и теглене само на торент файла,необходим,за да самия уторент.Така свалям с максимална скорост торентите.Може,да се използва  Моция,за браузър по подразбиране,но когато се влиза в Замунда,с прокси и се свърши работата с нея,трябва отново да се връща системната настройка,без прокси.В противен случай,Моция е много бавен,както и у торента няма да тегли.

Редактирано от Димитър 59 (преглед на промените)

слагаш проксито на браузъра само за да дръпнеш торент файла. после махаш проксито. ако се опираш да сваляш през прокси целия трафик ще се опира да мине през проксито и админа на проксито ще те банне на момента...

аз правя друго - намирам торента в замундата, по името му намирам през гугъл международен тракер, а от замунда само си дърпам субтитрите...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Торента се тегли през проксито. След това вече не необходимо прокси. Тегли се директно.

Извинявай, какво е това "Моция", че не мога да схвана?

Mozilla така я наричат Испанците и аз по енерция не съм се усетил...

Торента се тегли през проксито. След това вече не необходимо прокси. Тегли се директно.

Не е баш така.

При мен трябваше да хакна прокси у торент клиента, за да тръгне

Не е баш така.

Баш така е , поне при един мой съученик в момента е в Шикаго, USA. Тегли си торенчето през прокци и дърпа на корем директно след това от Замунда. Не знам защо при тебе не става.

Баш така е , поне при един мой съученик в момента е в Шикаго, USA. Тегли си торенчето през прокци и дърпа на корем директно след това от Замунда. Не знам защо при тебе не става.

Показал съм снимка, така че от различните краища на света е различно.

За това и съм написал, че не е баш така, а не съм писал, че не е така

Не е баш така.

Ще тръгне,но с каква скорост сваляш!Започва в най-добрия случай с 300кб.с и пада до 5кб.с,до края на тегленето.Ако премахнеш проксите на уторент,както и на браузъра по подразбиране,дава максимум скорост.За безжична връзка ми е стигало до 1.6 мб.с. на торент,който с проксите на уторент,ми е падал на нула!

Ще тръгне,но с каква скорост сваляш!Започва в най-добрия случай с 300кб.с и пада до 5кб.с,до края на тегленето.Ако премахнеш проксите на уторент,както и на браузъра по подразбиране,дава максимум скорост.За безжична връзка ми е стигало до 1.6 мб.с. на торент,който с проксите на уторент,ми е падал на нула!

Погледни на снимката, че пише, че няма връзка с тракера!

След като сложих проксито се оправи

Погледни на снимката, че пише, че няма връзка с тракера!

След като сложих проксито се оправи

Tочно за същия случай писах преди малко.Направи Гугъл хром ,да е браузър по подразбиране,с нормалните си настройки.Тогава правиш проверка на торента(от уторент),стартираш го след това от бутона и той си тръгва с голяма скорост.Аз съм в Испания и съм пробвал всички варианти.За да не задавам и после махам прокси,съм ги сложил само на Mozilla.Отварям и кликам в лентата на отметките,направо върху запаметената Замунда.Отваря ми я както съм вписан.Маркирам филм за сваляне.Той се отваря в уторента и направо се тегли на максималната ми скорост.Така работя с Замунда от доста години.Сменял съм версии на уторент,на браузърите,все работи.Забравих да вметна,че Гугъл хром с прокси,не разрешава връзката, също през IE с прокси,пак не може да се влиза.Само Mozilla със зададени прокси ,успява да отвори сайта.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.