Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avira AntiVirus & Security Suite - Personal, Premium & Pro

Featured Replies

Да попитам за тези, които сме с беазплатната версия на програмата. Автоматично ли ще се ъпдейтне до 10 версия...

След ръчен ъпдейт преди няколко минути НЕ се ъпдейтна до 10-та серия, но може би по-късно през деня или утре и това ще стане, ако не греша, така бе и при прехода от 8-ма към 9-та.
  • Отговори 1,8k
  • Прегледи 235,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

защо неще да се ъпдейтне страно нищо неще да се стартира

Публикувано изображение

Публикувано изображение

няколко пъти я преинсталирах пак същата работа

На гадинка мяза с тия йероглифи и непозволение за ъпдейт.:huh:

Не вярвам - но скоро никаква програма от Европа вероятно няма да ме заинтригува за пробване. Изостанаха напоследък и всичките засега са с недостатъчна ефективност.Вероятно сървърите им пак временно са претоварени.

защо неще да се ъпдейтне страно нищо неще да се стартира

Публикувано изображение

Публикувано изображение

няколко пъти я преинсталирах пак същата работа

Аз също я ъпдейтнах до десета серия. Проблема с йероглифите го нямаше, но изобщо отказа да стартира Guard-а и Online защитата. Махах, слагах, ръчках, какво ли не пробвах... докато накрая я смених временно с друга програма. Явно новата версия има сериозен проблем. Помислих, че проблемът е в моя телевизор, но явно не е така. За ъпдейтване се ъпдейтваше, само дето горните два таба, както на скрийновете, седяха в червено (ползвах Avira AntiVir Premium).

http://www.softpedia.com/screenshots/Avira-Premium-Security-Suite_1.png - горните два бяха в червено.

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

Е хайде стига вече.При мен работи перфектно и се обновява.Нагласил съм я на най-параноичните възможни настройки.Върви гладко, не се забелязват бъгове.

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Да добавя само.Не съм очарован от количеството на засечените проби.тествам я със стари неща, но...

Уж сте пекани пичове, а правите елентарни грешки при инсталиране и използване на програми. Деинсталирайте,Почистете и чак тогава сложете 10-ката. После се оплаквайте :huh:

проблема е решен.досега пробвах на виста.на win7 проблем нямаше.незнам дали проблема е бил в това но важното че стана.

Публикувано изображение

има доста нови неща

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Уж сте пекани пичове, а правите елентарни грешки при инсталиране и използване на програми.

Деинсталирайте,Почистете и чак тогава сложете 10-ката.

После се оплаквайте :wub:

Смяташ ли, че не съм?

Хмм пробвах преди БЕТА версията на Avira Security Suite още в началният стадий на тестването и се държеше прилично. Нямал съм проблеми нито с езика,нито с ъпдейта и Guard-а явно при финалната версията нещата са различни. Доста приятели които я ползват се оплакват от този ъпгрейд. Така,че не е изолиран случай. Някой пробвал ли е на чиста инсталация,като преди е почистил с инструмента на Авирка?

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Хмм пробвах преди БЕТА версията на Avira Security Suite още в началният стадий на тестването и се държеше прилично. Нямал съм проблеми нито с езика,нито с ъпдейта и Guard-а явно при финалната версията нещата са различни.

Доста приятели които я ползват се оплакват от този ъпгрейд. Така,че не е изолиран случай.

Някой пробвал ли е на чиста инсталация,като преди е почистил с инструмента на Авирка?

така направих под win7 и всичко стана

След опит да инсталирам 10-та версия на Windows7 вече нямам AVIRA :) Windows-а изкарваше някаква грешка че AVIRA-та иска да инсталира несъвместим драйвер ?! След ъпдейтването и рестартирането на компа програмата изкарваше едно прозорче до часовника да съм минел на 9 версия. Махнах я, сложих 9-та - след ъпдейт и рестарт - пак същото прозорче - единствената разлика че не вадеше грешката с драйвера. А преди да сложа 10-та, 9-та версия си работеше съвсем нормално. За съжаление не направих ресторе поинт преди инсталацията на 10-та версия и сега не мога да върна старото положение. За сега съм временно с Microsoft Security Essentials, ама нещо и нямам много доверие - все пак е на M$.

След опит да инсталирам 10-та версия на Windows7 вече нямам AVIRA :whist:

Аз да попитам: след като на офиц. сайт все още няма обявена версия 10, от къде аджеба я сваляте??? :)

И каква е гаранцията, че там откъдето я сваляте, не са я "пипали"?

Само питам...

ОТТУК!

обявена e тук.

Ти кажи каква е гаранцията.

Аз да попитам: след като на офиц. сайт все още няма обявена версия 10, от къде аджеба я сваляте??? :)

И каква е гаранцията, че там откъдето я сваляте, не са я "пипали"?

Само питам...

ОТТУК!

обявена e тук.

Ти кажи каква е гаранцията.

Ами то за безплатната версия точно този си е сайта, който си посочил.

Ined как няма да ти излиза отново 9-та версия при положение, че 100% и ти не си прочел първият път при инсталацията какво пише и си дал Next веднага. Натискаш repair / update, а не го оставяш на modify. Пробвай и ще видиш, че ше стане :whist::)

Публикувано изображение

Ами то за безплатната версия точно този си е сайта, който си посочил.

Ined как няма да ти излиза отново 9-та версия при положение, че 100% и ти не си прочел първият път при инсталацията какво пише и си дал Next веднага. Натискаш repair / update, а не го оставяш на modify. Пробвай и ще видиш, че ше стане :)

Тц и за двете.

И за платените версии сайтът е този, и съм/сме прочел/и какво пише, и съм/сме натиснал/и именно Repair/Update.

Тц и за двете.

И за платените версии сайтът е този, и съм/сме прочел/и какво пише, и съм/сме натиснал/и именно Repair/Update.

В този "по-официален" сайт, защо за сега няма нищо за професионалните версии?

Редактирано от engineer (преглед на промените)

Сериозно?

http://www.avira.com/en/downloads/avira_antivir_premium.html ; http://www.avira.com/en/downloads/avira_premium_security_suite.html и http://www.avira.com/en/downloads/avira_antivir_professional.html .

Сигурно ползващите FREE версията са забелязали новия процес avshadow.exe(AntiVir shadow copy service) във v.10 (при мен 3124К). Опитах да науча нещо за него, но освен няколко цитата на немски от бета тест преди време нямам други попадения - все пак може би не е нещо ново изобщо за AVIRA, а само за Free? Иначе се инсталира до Comodo без никакви проблеми. Не забелязах подобрение във времето за сканиране, даже обратно - то се увеличи, но като че ли по - дълъг е скана за скрити процеси. Както и да е, за мен това не е най - важно. За да сканирам с GMER временно изключих Guard-а, но след като го активирах отново ми товареше процесора между 43-93% и компютъра замръзна. Ако някой сподели информация или даде линк за процеса ще е ОК, не можах да се ориентирам добре в представянето на новостите за отделните версии. Поздрави.

В ляво има едно бутонче "Downloads" ,натисни го и виж сам дали няма.

Просто не са обновили рускоезичните версии все още явно. Немско- и англоезичните са вече десета серия.

Просто не са обновили рускоезичните версии все още явно. Немско- и англоезичните са вече десета серия.

явно е така...ама аз понеже винаги превключвам на руски, когато има такава опция, и веднага вдигнах пушилка.... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

@amat, може ли да погледна цитата? Тук или на лична, както прецениш.

Опитах се,но без успех.Снощи я инсталирах и търсенето с Google беше веднага след това. Сега вече виждам нови неща в т.ч.въпрос във форума на Avira нужен ли е процеса или може да бъде изключен - отговор не може, нужен е.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.