Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avira AntiVirus & Security Suite - Personal, Premium & Pro

Featured Replies

Защо понякога спира това и в този момент изключена ли е авира премиум (чадърчето стои затворено)!!!???

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 235,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Защо понякога спира това и в този момент изключена ли е авира премиум (чадърчето стои затворено)!!!???

Пише че ти е спряна WEB защитата ... Резидентната работи според снимката ,а да спира така от само себе си не е добре !

Това от кога ти се получава ? Веднага след инсталация или след това ?

Пише че ти е спряна WEB защитата ... Резидентната работи според снимката ,а да спира така от само себе си не е добре !

Това от кога ти се получава ? Веднага след инсталация или след това ?

От както съм я инсталирал около5-6 месеца ,ми се случва за втори път,реснах компа ,но нямаше ефект.Първият път сама се оправи, след време.От какво точно защитава web защитата.Мога ли да си ровя в нета или е опасно така?

От както съм я инсталирал около5-6 месеца ,ми се случва за втори път,реснах компа ,но нямаше ефект.Първият път сама се оправи, след време.От какво точно защитава web защитата.Мога ли да си ровя в нета или е опасно така?

Ми от вредоносни сайтове от сваляне на вредоносни файлове преди да са стъпили на харда ти от там нататък ги поема резидентната защита, която в случая работи ,но не трябва да е така !

Също web защитата ти сканира e-mail-те ако получаваш поща на компютъра си ...

Пробва ли да я преинсталираш наново ? И ако да- я направи един скан с Malwarebytes и кажи има ли нещо ...

Ми от вредоносни сайтове от сваляне на вредоносни файлове преди да са стъпили на харда ти от там нататък ги поема резидентната защита, която в случая работи ,но не трябва да е така !

Също web защитата ти сканира e-mail-те ако получаваш поща на компютъра си ...

Пробва ли да я преинсталираш наново ? И ако да- я направи един скан с Malwarebytes и кажи има ли нещо ...

Не съм пробвал реинстал.Но с малерто сканирах миналата седмица и нищо не показа.

От както съм я инсталирал около5-6 месеца ,ми се случва за втори път...

Аз имам някакъв бегъл спомен за предния ти път,но тогава тя май сама се оправи! Но ти тогава не я преинсталира! И както URIEL те посъветва,пробвай сега да я преинсталираш!

Ще те помоля и да видиш има ли логове в C:\WINDOWS\debug и във C:\WINDOWS\Minidump ,ако има нещо го качи в http://dox.abv.bg/files/share и дай линка за изтеглянето му! Посочвам ти там да ги качиш,понеже ако има нещо в папката Minidump ще е с доста по-голям размер!

Имаше само в C:\WINDOWS\debug: http://dox.bg/files/dw?a=474b0490ca

Хм,стари неща,общо взето нищо тревожно!

Добре,какво ти пречи да я преинсталираш,лиценза си го запазваш?

Ако пък ти остават малко дни,ако питаш мен слагай безплатната и без това излезе нова версия днес,цък!

Ами незнам точно как се маха старата.Май имаше някаква специфика?

от Control Panael - Add/Remove Programs ,няма нищо специфично!

Ръководство и решение за най често срещаните проблеми за : Avira AntiVir Personal - Free Antivirus http://www.avira.com/en/support-for-free-knowledgebase-search#tab1 Avira AntiVir Premium and Avira Premium Security Suite http://www.avira.com/en/support-for-home-knowledgebase-search Ръчен ъпдейт тук http://www.avira.com/en/support-vdf-update-info

Здравейте,а кое е по-доброто avast! free или avira free?

Въпрос на избор.

«на вкус и цвет товарищей нет»

Предпочитам avast пред avira.

Редактирано от Burkoff (преглед на промените)

Здравейте,а кое е по-доброто avast! free или avira free?

Зависи дали ще комбинираш с нещо друго. Аз лично предпочитам на приятелите си, които не им се занимава със защитни програми и въпросите им да слагам само Avast Free. На по-напреднали юзери слагам Avira в комбинация с някой безплатен ХИПС. Не, че не може да се комбинира Avast с HIPS, но с неговия блокатор по поведение (който скоро ще заработи реално в предстоящата последна версия) има по-голяма вероятност за дублиране на модули и конфликти, отколкото с безплатната Avira, която засега си е чист антивирус.... (перфектен вариянт за мене е Avira free + Online Armor Free). Зависи ти как ще решиш да комбинираш, или не.....

Avira Free + Online Armor Premium, според мен е още по-добър вариант - защото работят всички модули на стената, тоест тя не е орязана.Вижте http://www.online-armor.com/products.php

Зависи дали ще комбинираш с нещо друго. Аз лично предпочитам на приятелите си, които не им се занимава със защитни програми и въпросите им да слагам само Avast Free. На по-напреднали юзери слагам Avira в комбинация с някой безплатен ХИПС. Не, че не може да се комбинира Avast с HIPS, но с неговия блокатор по поведение (който скоро ще заработи реално в предстоящата последна версия) има по-голяма вероятност за дублиране на модули и конфликти, отколкото с безплатната Avira, която засега си е чист антивирус.... (перфектен вариянт за мене е Avira free + Online Armor Free). Зависи ти как ще решиш да комбинираш, или не.....

Така, радвам се да чуя че в предстоящата версия на аваст ще има такива промени,интересува ме дали ще има конфликти, ако аваст (предстоящата версия имам превид)е комбинирана с прайвътфайъруол,както е сега при мен и ако има явно ще мина на тази комбинация авира +онлайн армор:cooking1:

Avira > Administration > Scheduler > Complete System Scan > махаш отметката на "Enabled"

Ако те разбрах правилно?

Ами имам предвид да спра сканирането,което Авира започва всеки път след като засече вирус.

Ами имам предвид да спра сканирането,което Авира започва всеки път след като засече вирус.

Няма такъв вариант. И във форума им някои хора питат и това е отговорът. Така нареченият "generic scan" след всяко засичане не може да се спре.

Здравейте, интересува ме как мога да ползвам повече от 3 месеца промоцията на Avira-Security Suite,като изтекат 3-те месеца, деинсталирам, взимам си нов ключ и инсталирам наново или има и друг начин? П.С.Също така моля ако това със suite-то не е възможно и не може да се ползва повече от три месеца да ме посъветвате с какво да комбинирам безплатната avira,пробвах със Online Armor но и двете версии,безплатната и премиум много ми бавят компа уиндоуса зарежда по 10 мин, а със стената на avira направо лети. Е може да не е кой знае каква защита нейната( на авира) стена но мисля че ми е достатъчна:) П.П.С.Също така не че е проблем но веднъж докато се ъпдейтваше авирата в бързината, дадох отметка на не показвай повече това съобщение и вече не ме уведомява като се ъпдейтва, мога да проверя от контролния панел кога е имало ъпдейт но ми се ще да го оправя има ли начин? Приятна вечер.

Редактирано от miazmatik (преглед на промените)

Здравейте, интересува ме как мога да ползвам повече от 3 месеца промоцията на Avira-Security Suite,като изтекат 3-те месеца, деинсталирам, взимам си нов ключ и инсталирам наново или има и друг начин?

П.С.Също така моля ако това със suite-то не е възможно и не може да се ползва повече от три месеца да ме посъветвате с какво да комбинирам безплатната avira,пробвах със Online Armor но и двете версии,безплатната и премиум много ми бавят компа уиндоуса зарежда по 10 мин, а със стената на avira направо лети. Е може да не е кой знае каква защита нейната( на авира) стена но мисля че ми е достатъчна:speak:

П.П.С.Също така не че е проблем но веднъж докато се ъпдейтваше авирата в бързината, дадох отметка на не показвай повече това съобщение и вече не ме уведомява като се ъпдейтва, мога да проверя от контролния панел кога е имало ъпдейт но ми се ще да го оправя има ли начин?

Приятна вечер.

Няма нужда да деинсталираш - просто ако има работеща промоция си взимаш нов 3-месечен ключ и го слагаш през интерфейса на програмата. В повечето случаи, за да вземеш нов ключ, трябва да подадеш различен мейл от този, с които си взел предишния.

Да благодаря аз точно за това разглеждах конторл панела на програмата но не видях възможност за пререгистрация, но мерси като му дойде времето ще му мислим:speak:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.