Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avira AntiVirus & Security Suite - Personal, Premium & Pro

Featured Replies

Avira ако включат WebGuard в Free версията ще са ненадминати, но предпочитам да дам 5 лева и да съм защитен с NOD отколкото да рискувам. Някой път отново ще се видим с Авирата.. :(

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 235,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Avira ако включат WebGuard в Free версията ще са ненадминати, но предпочитам да дам 5 лева и да съм защитен с NOD отколкото да рискувам.

Някой път отново ще се видим с Авирата.. :)

Аз и преди съм казвала.За тези които ползват Авира Free да си сложат това : http://free.antiviru...tection-add-on/

Безплатен URL Blocker от TrendMicro.

Trend Micro Web Protection Add-On

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

Да, но много по - добре е да съберат всичко в едно БЕЗПЛАТНО, а не да си играя да слагам TrendMicro, Dr.Web и прочее. Но нормално, гледат да изкарат парички.

Аз и преди съм казвала.За тези които ползват Авира Free да си сложат това : http://free.antiviru...tection-add-on/

Аз по принцип ползвам Clear Cloud DNS, твоето предложение по добро ли е от него или да сложа и него и клиар клоуд-а?:)

Аз по принцип ползвам Clear Cloud DNS, твоето предложение по добро ли е от него или да сложа и него и клиар клоуд-а?:)

Остани си с Cloud-a. На TrendMicro трудно може да имаш вяра... аз не помня да са изкарвали хубав продукт освен HiJackThis който отдавна е остаряла работа???????..

Ще работят заедно не се притеснявай.

Ще работят заедно не се притеснявай.

Те ще работят, ама е излишно... ClearCloud са си доста добри и няма смисъл да товари browser-a със излишни extensions.

Те ще работят, ама е излишно... ClearCloud са си доста добри и няма смисъл да товари browser-a със излишни extensions.

Това което съм дала не е добавка за Browser!....:)

Така е, съгласен съм. Петицата е страхотна и в много отношения ми допада повече от Авира. Просто ми е омръзнала песента в която Авира винаги е сред примерите за погрешни засичания. Не че моят опит е меродавен, но за годините, които съм я ползвал никога не съм имал проблеми с такива засичания.

Сравнена с другите е цвете http://www.av-comparatives.org/en/comparativesreviews/false-alarm-tests

Авира е с много добро представяне тази година !

Сравнена с другите е цвете http://www.av-comparatives.org/en/comparativesreviews/false-alarm-tests

Авира е с много добро представяне тази година !

Интересно, тоя report не го бях забелязал в сайта на AV Comparatives. Учуди ме резултата на Касперски.

Интересно, тоя report не го бях забелязал в сайта на AV Comparatives. Учуди ме резултата на Касперски.

И мен честно казано, но това са фактите, а Авира се справя отлично както си личи :)

Очаквам награда тая година -мое мнение !

И мен честно казано, но това са фактите, а Авира се справя отлично както си личи :cool:

Очаквам награда тая година -мое мнение !

А мен за пореден път изборът ми за платен и свободен Антивирус.

F Secure и MSE :P

За няколко дни ползване непрекъснати проблеми с ъпдейтите,голямо разочарование скоро авира няма да сложа отново,язък за промоцийте им, това да имаш антивирусна която ъпдейтваш ръчно не си е работа за мен....

За няколко дни ползване непрекъснати проблеми с ъпдейтите,голямо разочарование скоро авира няма да сложа отново,язък за промоцийте им, това да имаш антивирусна която ъпдейтваш ръчно не си е работа за мен....

Жалко, явно при всеки е различно. Аз съм с пакета, с ключ от промоция и нямам проблем с ъпдейтите. Вярно е, че имаха проблеми, но те бяха при безплатната версия.

От вчера ъпдейтвал ли се е пакета?

Да, преди 15-на минути пак, но не знам дали знаеш, че в събота и неделя обикновено няма ъпдейт на вирусните дефиниции, а само тези на Webguard-а. Така че версията на вирусните дефиниции ако я гледаш си е от 07.01.

• 2 седмици по-късно...

Здравейте!Аз съм с Avira free , и днес забелязах като и отворя началния екран, че е валидна до 01.09.2011г. Извинявайте за глупавия въпрос, но кога трябва да деинсталирам тази версия и да си слижа нова? На 31 август или на 1 септември?Благодаря предварително!

Здравейте!Аз съм с Avira free , и днес забелязах като и отворя началния екран, че е валидна до 01.09.2011г. Извинявайте за глупавия въпрос, но кога трябва да деинсталирам тази версия и да си слижа нова? На 31 август или на 1 септември?Благодаря предварително!

Ще пуснат нова безплатна версия, или ще има ремайндър да я обновиш.

Изведнъж се зачудих дали промоционалните ключове от Avira Premium Security Suite биха работили на Avira Premium-само антивирусната имам предвид, не цялостния пакет за защита...някой пробвал ли е до сега?

Редактирано от miazmatik (преглед на промените)

Изведнъж се зачудих дали промоционалните ключове от Avira Premium Security Suite биха работили на Avira Premium-само антивирусната имам предвид, не цялостния пакет за защита...някой пробвал ли е до сега?

Пробвал съм - не работят. Работеха преди доста време, но вече не.

Жалко,еми да се надяваме на някоя промоция тогава,защото да ползваш само антивирусната според мене е доста по-добре от suite-то, но на харизан кон зъбите не се гледат:yanim:

Security Suite е доста добра.След доста опити да я кракна със сумати работи(фиксове,serial keys finder...) не ставаше.А преди версия 3 се фиксваше с един TemDono Fix...аама. Сега сложих AVSC и съм доволен-идваше си със .reg ключ и направо се регна пакета :wors: А и е доста силна-AhEaD технология,напреднали еврисики и др.

Да, ама ако открие вирус като кликна 'REMOVE' той си стои... ако избера автоматично 'DELETE' в опциите, ептем не ме уведомява..

Не виждам защо трябва да се краква Security Suite-то след като има непрекъснати промоции за него, а относно това че понякога не премахва вирусите и аз съм с такива наблюдения затова се отказах от програмата...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.