Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avira AntiVirus & Security Suite - Personal, Premium & Pro

Featured Replies

Къде е настройката да не трие вирусите автоматично,а да пита.

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 235,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Авира през почивните дни (събота и неделя) се ъпдейтва много рядко. Събота нямаше никакъв ъпдейт. Неделя авира се ъпдейтна в 19,34 h .

През работните дни (от понеделник до петък) има МНОГО ъпдейти. По 5-6 пъти на ден а някой път се е стигало и до 7.

Отностно ъпдейтите може да видите повече информация ТУК .

:speak:

А за скриване на рекламите някакво "лекарство" има ли ;)

Редактирано от dimitrov09 (преглед на промените)

Авира през почивните дни (събота и неделя) се ъпдейтва много рядко. Събота нямаше никакъв ъпдейт. Неделя авира се ъпдейтна в 19,34 h .

През работните дни (от понеделник до петък) има МНОГО ъпдейти. По 5-6 пъти на ден а някой път се е стигало и до 7.

Отностно ъпдейтите може да видите повече информация ТУК .

:speak:

А за скриване на рекламите някакво "лекарство" има ли :whist:

win7/vista - http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=91110&view=findpost&p=1534530

win XP - http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=91110&view=findpost&p=1020836

Как да спра досадните рекламни прозорци(с безплатната версия съм)?

Е, то хубаво че темата за Авира е доста обемна, ама да не си направиш труда и не погледнеш поста преди твоя поне, не е мързел, ами незнам какво е.....

П.П. И аз съм ЦСКА фен, ама чак толкова не съм се издухал - не е от това.... :laughing5:

Редактирано от stefanvalja (преглед на промените)

Е, то хубаво че темата за Авира е доста обемна, ама да не си направиш труда и не погледнеш поста преди твоя поне, не е мързел, ами незнам какво е.....

П.П. И аз съм ЦСКА фен, ама чак толкова не съм се издухал - не е от това....   :)

Сега стана по рано нещо не ставаше :)
  • 2 седмици по-късно...

Колеги, някой има ли представа кога изтича срока за обновяване(update) на безплатната Avira 9. В официалния сайт, преди бях за някакъв срок (има ли такъв изобщо). Но съм забравил.

Редактирано от ieenso (преглед на промените)

Колеги, някой има ли представа кога изтича срока за обновяване(update) на безплатната Avira 9.

В действителност срока не изтича,когато наближи датата автоматично се удължава!

Трябва да се е обновила сама вече до версия 10,ако не инсталираш направо в/у старата !

Download: Avira AntiVir Personal - Free Antivirus 10.0.0.567

Имам сериозен проблем с Авирката (Personal). Последна версия, ъпдейтната.

Имам специфичен софтуер (платен), който Авирката засича като "вирус или нежелан файл". Файлът със сигурност не е вирус. Задавам като изключение всички файлове с това име и пак го засича. Гледам в логът ме, че адресът до засичаният файл е по-различен, копвам го, вкарвам го в изключенията, рестартирам компютъра и... пак пищи Авирата при опит да ползвам софтуера. Какво да правя? ):

Имам специфичен софтуер (платен), който Авирката засича като "вирус или нежелан файл". Файлът със сигурност не е вирус. Задавам като изключение всички файлове с това име и пак го засича. Гледам в логът ме, че адресът до засичаният файл е по-различен, копвам го, вкарвам го в изключенията, рестартирам компютъра и... пак пищи Авирата при опит да ползвам софтуера. Какво да правя? ):

Пиши ми на Л.С. по подробно за проблема със снимков материал и ще отнеса въпроса до по-нисоко ниво на P.M. във форума на Avira... :down:

Отиди на тази страница http://analysis.avira.com/samples/index.php и в полето на File type:* избери Suspected False Positive(Not Malware).Попълни данните си,прикачи инсталационния файл на програмата и изпрати за анализ.Имай предвид,че максималния размер на файла трябва да е 8 мегабайта.Ако не стане,прикачи файла тук и да го припратя на някои лаборатории, да видим те какво мислят. :cool

Редактирано от ivan_baroveca (преглед на промените)

Благодаря ви за помощта. Файла е под всякакво съмнение, но не ме карайте да ви убеждавам в това. Неприятна изненада за мен беше, че не успях да го добавя в изключенията и Авирата му пречи да работи.

B-boy[styLe], имаш ЛС : )

ПП: Както правилно отбеляза B-boy[styLe], пропуснал съм да добавя като изключение проблемният файл и на двете места - в скенера и в guard-а.

Благодаря ти за пореден път Публикувано изображение

Редактирано от am-am (преглед на промените)

Благодаря ви за помощта. Файла е под всякакво съмнение

Че и плюсче си получил за тоя пост, хехе.Искаш да кажеш"файлът е вън от всякакво съмнение", вероятно.:blink:

Че и плюсче си получил за тоя пост, хехе.Искаш да кажеш"файлът е вън от всякакво съмнение", вероятно.:huh:

Вече да... :)

Ciela50.exe FALSE POSITIVE

The file 'Ciela50.exe' has been determined to be 'FALSE POSITIVE'. In particular this means that this file is not malicious but a false alarm. Detection will be removed from our virus definition file (VDF) with one of the next updates.

Добре, че засичането бе базирано на дефинициите, а не на енджина и затова го фиксната толкова бързо иначе щеше да се влачи около месец-два...

Колкото до плюсовете, аз съм дащен ама много бързо свършват... :P

Здравейте, от доста време не мога да ъпдейтна безплатната авира,която е на виртуалната ми машина.Винаги се е ъпдейтвала,но от юли месец не може!Значи дали авт. или аз ще пусна ъпдейтване,то започва стига до средата и зацикля.Стои още 4,5 мин. и спира.Ос-то е 7 ултимат авирата е 10.0.0567.

Здравейте,

от доста време не мога да ъпдейтна безплатната авира,която е на виртуалната ми машина.Винаги се е ъпдейтвала,но от юли месец не може!Значи дали авт. или аз ще пусна ъпдейтване,то започва стига до средата и зацикля.Стои още 4,5 мин. и спира.Ос-то е 7 ултимат авирата е 10.0.0567.

и аз съм така само че съм с XP и в момента направо се побърквам някакви идеи от какво може да е ?

и аз съм така само че съм с XP и в момента направо се побърквам някакви идеи от какво може да е ?

Aз вече мисля да я сменя с някоя друга ,че май няма решение на проблема...

Aз вече мисля да я сменя с някоя друга ,че май няма решение на проблема...

Предложения ?

Едва ли ще помогне нещо. Най вероятно има друга причина,като натоварени сървари или нещо подобно. Защо мисля така?

Защото я инсталирах на чисто и няма обновяване!

Едва ли ще помогне нещо. Най вероятно има друга причина,като натоварени сървари или нещо подобно. Защо мисля така?

Защото я инсталирах на чисто и няма обновяване!

Абсолютно вярно. VDF 7.10.11.156 при мен в 15.30 ч. е с размер 3.5 МБ. Винаги в такъв случай Free версията се затруднява с ъпдейта. Използвайте manual update, ако не искате да изчакате.

Абсолютно вярно. VDF 7.10.11.156 при мен в 15.30 ч. е с размер 3.5 МБ. Винаги в такъв случай Free версията се затруднява с ъпдейта. Използвайте manual update, ако не искате да изчакате.

Незнам какъв е този manual update ,но аз отварям прозореца на програмата и натискам update .

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.