Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avira AntiVirus & Security Suite - Personal, Premium & Pro

Featured Replies

"SUPERAntispyware FREE няма реална защита, но при сканиране върши ли същата работа?" Да - според мен. През последните 2 години заради постоянните промоции често ползвах версиите на Авира , която е "лидер" в някои германски и руски тестове. Съгласен съм с критичните констатации - програмата вече е по-стабилна, но пропуска доста! Вече почти няма фалшиви тревоги - но нарастват случаите с пълно несправяне- все едно я няма....96 %или 99 % са измислица и реклама, австрийският Икарус я превъзхожда с разлика - очевидно и очевадно е... Нека някой заклет фен на Авира пробва сериозен интегриран пакет - просто се усеща разлика... Лично аз, след Икарус съм си наумил за инсталиране 3-месечната промоция на Panda Internet Security 2009 - както в предни години - вероятно пак ще съм впечатлен... Но - нека не избързвам ... Поздрави

• 1 месец по-късно...
  • Отговори 1,8k
  • Прегледи 235,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Малеейй колко отдавна не е писано за Авирата ?! Публикувано изображение

Явно ще е подновим малко темата ' че пак проблем имам ' ? Публикувано изображение

Проблема ми е,че пак Авирата не ми се ъпдейтва,незнам защо ? Дори преди малко излезе прозорчето ' където е часовника ' и аз натиснах да се ъпдейтне и так и нестана ! Публикувано изображение

Ето снимка да видите от кога не се е ъпдейтвала програмата ми !

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от asus_ (преглед на промените)

Малеейй колко отдавна не е писано за Авирата ?! Публикувано изображение

Явно ще е подновим малко темата ' че пак проблем имам ' ? Публикувано изображение

Проблема ми е,че пак Авирата не ми се ъпдейтва,незнам защо ? Дори преди малко излезе прозорчето ' където е часовника ' и аз натиснах да се ъпдейтне и так и нестана ! Публикувано изображение

Ето снимка да видите от кога не се е ъпдейтвала програмата ми !

Имаш ли защитина стена, ако да сложи Авирата в доверената зона.

А тук имаш ли отметка?

Публикувано изображение

Публикувано изображение

При мен не е имало проблеми с ъпдейтите.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Защитна стена нямам,освен на уиндоуса !

А колкото до втория ти въпрос - всичко си е така както на снимката ?

Както е дадено тук така и аз е направих

Защитна стена нямам,освен на уиндоуса !

А колкото до втория ти въпрос - всичко си е така както на снимката ?

Както е дадено тук така и аз е направих

Тогава провери в Sheduler-а имаш ли отметки срещу задачите за ъпдейт.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Отбелязано е и там !

И преди съм имал такъв проблем,но незнам защо се получава така ? :speak:

Хайде да ми е честито :P Най накрая да се ъпдейтне :clap:

Отбелязано е и там !

И преди съм имал такъв проблем,но незнам защо се получава така ? :P

Хайде да ми е честито :) Най накрая да се ъпдейтне :hush:

Само при безплатната версия го има този момент.Все пак не си плащаш за поддръжката :P

И аз имах този проблем с ъпдейтите. Незнайно защо, но само излиза прозорцето за ъпдейтване на програмата, но все ми изписва, че не може да се осъществи връзка, въпреки че си имах нет. Вчера пак излезе това прозорче и пак не стана. Няколко пъти натисках Update и на третия или четвъртия път най-сетне се получи. Това ми се случва за втори път този месец.

Здравейте!

От вчера имам един много изнервящ проблем, който се повтори и днес. Когато си пуснах FlashGet-a (версия 1.9), антивирусната ми (Free версия) полудя. Ето какво ми излиза:

Публикувано изображение

И през 3-4 секунди се появява същия прозорец. И това става само когато пусна FlashGet-a. Само за днес имам тази колекция от вирусчета в карантината на антивирусната ми:

Публикувано изображение

Ако не спра даунлоуд мениджъра, ще имам сигурно стотици такива тройaнеца.

Бихте ли ми казали какъв е вероятният проблем и какво трябва да направя? :angry:

Редактирано от petinka90 (преглед на промените)

Здравейте!

От вчера имам един много изнервящ проблем, който се повтори и днес. Когато си пуснах FlashGet-a (версия 1.9), антивирусната ми (Free версия) полудя. Ето какво ми излиза:

Публикувано изображение

И през 3-4 секунди се появява същия прозорец. И това става само когато пусна FlashGet-a. Само за днес имам тази колекция от вирусчета в карантината на антивирусната ми:

Публикувано изображение

Ако не спра даунлоуд мениджъра, ще имам сигурно стотици такива тройaнеца.

Бихте ли ми казали какъв е вероятният проблем и какво трябва да направя? :angry:

Вероятно си ъпдейтнала FlashGet-a вчера и Авирата намира троянец в ъпдейта. Откъде го ъпдейтна. Ако можеш засега се върни на предишната версия докато се изясни въпроса.

Вероятно си ъпдейтнала FlashGet-a вчера и Авирата намира троянец в ъпдейта. Откъде го ъпдейтна. Ако можеш засега се върни на предишната версия докато се изясни въпроса.

Хм, не съм ъпдейтвала FlashGet-a. Последното такова беше преди месеци, но нямаше проблеми никакви. Иначе бях дръпнала тази версия от официалната страница на FlashGet. Не мога да си обясня защо става така. Вчера трих вируси от компа и го дефрагментирах под Safe Mode, но не вярвам това да е причината. Явно ще се наложи да сменям даунлоуд мениджъра си. Публикувано изображение

Яд ме е, защото сега не мога да тегля нищо, тъй като Avira-та ще побеснее пак и няма нищо да свърша като хората. ;)

Редактирано от petinka90 (преглед на промените)

Хм, не съм ъпдейтвала FlashGet-a. Последното такова беше преди месеци, но нямаше проблеми никакви. Иначе бях дръпнала тази версия от официалната страница на FlashGet. Не мога да си обясня защо става така. Вчера трих вируси от компа и го дефрагментирах под Safe Mode, но не вярвам това да е причината. Явно ще се наложи да сменям даунлоуд мениджъра си. Публикувано изображение

Яд ме е, защото сега не мога да тегля нищо, тъй като Avira-та ще побеснее пак и няма нищо да свърша като хората. ;)

Другия вариянт (всъщност доста по-вероятен) е да си изтеглила тези дни нещо заразено с FlashGet-a.

Теглила ли си някакви ъпдейти за друга програма с FlashGet-a? Щом Авира те алармира със сигурност има нещо.

Другия вариянт (всъщност доста по-вероятен) е да си изтеглила тези дни нещо заразено с FlashGet-a.

Теглила ли си някакви ъпдейти за друга програма с FlashGet-a? Щом Авира те алармира със сигурност има нещо.

Единственото, което съм теглила са песни. Но последните съм ги теглила преди 3-4 дни, т.е. няма те да са причината за това откачане на Avira-та. А други програми скоро не съм обновявала. Не знам вече и аз какво да мисля. Публикувано изображение

В крайна сметка се стигна до деинсталацията на FlashGet-a (за мен най-доброто решение). Изтрих всичко, което бе в карантината на антивирусната, сканирах за евентуални други вируси, но не намери. Утре отново ще разровя компа за нови "приятелчета".

В крайна сметка се стигна до деинсталацията на FlashGet-a (за мен най-доброто решение). Изтрих всичко, което бе в карантината на антивирусната, сканирах за евентуални други вируси, но не намери. Утре отново ще разровя компа за нови "приятелчета".

Защо не ползваш Internet Download Manager работи перфектно.

Защо не ползваш Internet Download Manager работи перфектно.

Благодаря за предложението, но видях, че я има като Shareware. Затова се насочих към Download Master, която е безплатна. И преди съм я имала, въпреки че ми създаваше малко неприятности.

Благодаря все пак! Публикувано изображение

Благодаря за предложението, но видях, че я има като Shareware. Затова се насочих към Download Master, която е безплатна. И преди съм я имала, въпреки че ми създаваше малко неприятности.

Благодаря все пак! Публикувано изображение

О,тя е станала по добра вече.Ползвам я на един комп с Авирчето и няма проблеми.Не посмях да ти предложа Руска програма :P Авирата ми е на руски,данлоуд менажера също Публикувано изображение

Виж тука ==>> http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...iew=getlastpost

Колегата май има и той проблем като твоя преди ;)

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Здравейте имам следният проблем антивирусната ми програма забива на следният файл ( C:\System Volume Information\...\A0000286.exe>ProgramFilesDir/blocklist.dat ) забива дотук и неможе да прскочи този файл чакал съм повече от 30 мин и не отцепва процесора стои на 100 процента заетост и нищо моля ви помогнете ако някой има представа това системен файл на уиндоус ли е или е нещо друго.... задавам въпроса си тук защото мисля че това е свързано с уиндоуса. С XP съм много ще съм благодарен яко някой ми окаже съдействие ! :)))

Здравейте имам следният проблем антивирусната ми програма забива на следният файл ( C:\System Volume Information\...\A0000286.exe>ProgramFilesDir/blocklist.dat ) забива дотук и неможе да прскочи този файл чакал съм повече от 30 мин и не отцепва процесора стои на 100 процента заетост и нищо моля ви помогнете ако някой има представа това системен файл на уиндоус ли е или е нещо друго.... задавам въпроса си тук защото мисля че това е свързано с уиндоуса. С XP съм много ще съм благодарен яко някой ми окаже съдействие ! ;)))

Това при сканиране ли става? Пробвай да изключиш и отново да включиш систем рестора и след това пак сканирай.

Редактирано от delig (преглед на промените)

Но това не ми харесва A0000286.exe

Послушай колегата delig

Спри System Restore:

Десен бутон на My Computer => Properties => System Restore => слагаш отметка пред Turn Off System Restore

След, което я пусни отново да сканира с последни ъпдейти.

После дай един лог:

Изтегли: HiJackThis

1. Сваляш го в негова собствена папка, например C:\HiJackThis

2. Преименуваш го на "post"

3. Влизаш в него

4. Избираш до Do scan system and save a log file

5. Копираш, каквото се появи в Notepad и го copy/paste в следващия си коментар тук,но не затваряш програмата

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Здравейте имам подобен проблем с антивирусната ми програма,като на sahata_353.Забива ми на следният файл C:\System Volume Information\...\A0036372.exe-->ProgramFilesDir/blocklist.dat и до там..не помръдва повече..Изключих и отново включих систем рестора и след това пак сканирах и отново блокира на същия файл.. Сканирах и със HiJackThis.ето и резултата Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.0 (BETA) Scan saved at 20:43:21, on 09.11.2008 г. Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) Boot mode: Normal Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\WIDCOMM\Bluetooth Software\bin\btwdins.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\Program Files\Lavasoft\Ad-Aware\aawservice.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Hp\HP Software Update\HPWuSchd2.exe C:\Program Files\Hewlett-Packard\HP Wireless Assistant\HPWAMain.exe C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static\MOM.EXE C:\Program Files\Analog Devices\Core\smax4pnp.exe C:\Program Files\Adobe\Reader 9.0\Reader\Reader_sl.exe C:\Program Files\Java\jre6\bin\jusched.exe C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe C:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\NMBgMonitor.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Avira\Avira Premium Security Suite\sched.exe C:\Program Files\WIDCOMM\Bluetooth Software\BTTray.exe C:\PROGRA~1\WIDCOMM\BLUETO~1\BTSTAC~1.EXE C:\Program Files\Avira\Avira Premium Security Suite\avguard.exe C:\Program Files\Avira\Avira Premium Security Suite\avesvc.exe C:\Program Files\Java\jre6\bin\jqs.exe C:\Program Files\Raxco\PerfectDisk2008\PD91Agent.exe C:\Program Files\Alcohol Soft\Alcohol 120\StarWind\StarWindServiceAE.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\Program Files\Hewlett-Packard\Shared\hpqwmiex.exe C:\Program Files\HPQ\Shared\Sierra Wireless\Win32\Unicode\SWIHPWMI.exe C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static\ccc.exe C:\Program Files\Avira\Avira Premium Security Suite\avmailc.exe C:\Program Files\Avira\Avira Premium Security Suite\AVWEBGRD.EXE C:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\NMIndexingService.exe C:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\NMIndexStoreSvr.exe C:\PROGRA~1\HEWLET~1\Shared\HPQTOA~1.EXE C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe C:\WINDOWS\system32\wuauclt.exe C:\Documents and Settings\VENCI\Desktop\post.exe R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = about:blank O2 - BHO: Adobe PDF Link Helper - {18DF081C-E8AD-4283-A596-FA578C2EBDC3} - C:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelperShim.dll O2 - BHO: flashget urlcatch - {2F364306-AA45-47B5-9F9D-39A8B94E7EF7} - C:\Program Files\FlashGet\jccatch.dll O2 - BHO: Java Plug-In SSV Helper - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - C:\Program Files\Java\jre6\bin\ssv.dll O2 - BHO: Java Plug-In 2 SSV Helper - {DBC80044-A445-435b-BC74-9C25C1C588A9} - C:\Program Files\Java\jre6\bin\jp2ssv.dll O2 - BHO: JQSIEStartDetectorImpl - {E7E6F031-17CE-4C07-BC86-EABFE594F69C} - C:\Program Files\Java\jre6\lib\deploy\jqs\ie\jqs_plugin.dll O2 - BHO: FlashGet GetFlash Class - {F156768E-81EF-470C-9057-481BA8380DBA} - C:\Program Files\FlashGet\getflash.dll O4 - HKLM\..\Run: [startCCC] C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static\CLIStart.exe O4 - HKLM\..\Run: [HP Software Update] c:\Program Files\Hp\HP Software Update\HPWuSchd2.exe O4 - HKLM\..\Run: [hpWirelessAssistant] %ProgramFiles%\Hewlett-Packard\HP Wireless Assistant\HPWAMain.exe O4 - HKLM\..\Run: [soundMAXPnP] C:\Program Files\Analog Devices\Core\smax4pnp.exe O4 - HKLM\..\Run: [soundMAX] C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\Smax4.exe /tray O4 - HKLM\..\Run: [NeroFilterCheck] C:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\NeroCheck.exe O4 - HKLM\..\Run: [KernelFaultCheck] %systemroot%\system32\dumprep 0 -k O4 - HKLM\..\Run: [Adobe Reader Speed Launcher] "C:\Program Files\Adobe\Reader 9.0\Reader\Reader_sl.exe" O4 - HKLM\..\Run: [sunJavaUpdateSched] "C:\Program Files\Java\jre6\bin\jusched.exe" O4 - HKLM\..\Run: [avgnt] "C:\Program Files\Avira\Avira Premium Security Suite\avgnt.exe" /min O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe O4 - HKCU\..\Run: [bgMonitor_{79662E04-7C6C-4d9f-84C7-88D8A56B10AA}] "C:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\NMBgMonitor.exe" O4 - HKCU\..\Run: [AlcoholAutomount] "C:\Program Files\Alcohol Soft\Alcohol 120\axcmd.exe" /automount O4 - HKCU\..\Run: [filehippo.com] "C:\Program Files\filehippo.com\UpdateChecker.exe" /background O4 - HKCU\..\Run: [uTorrent] "D:\Program Files\uTorrent.exe" O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'LOCAL SERVICE') O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'NETWORK SERVICE') O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'SYSTEM') O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Default user') O4 - Global Startup: Bluetooth.lnk = ? O6 - HKLM\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Restrictions present O6 - HKLM\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control Panel present O8 - Extra context menu item: &Сваляне на всички с FlashGet - C:\Program Files\FlashGet\jc_all.htm O8 - Extra context menu item: &Сваляне с FlashGet - C:\Program Files\FlashGet\jc_link.htm O8 - Extra context menu item: Send to &Bluetooth Device... - C:\Program Files\WIDCOMM\Bluetooth Software\btsendto_ie_ctx.htm O9 - Extra button: @btrez.dll,-4015 - {CCA281CA-C863-46ef-9331-5C8D4460577F} - C:\Program Files\WIDCOMM\Bluetooth Software\btsendto_ie.htm O9 - Extra 'Tools' menuitem: @btrez.dll,-12650 - {CCA281CA-C863-46ef-9331-5C8D4460577F} - C:\Program Files\WIDCOMM\Bluetooth Software\btsendto_ie.htm O9 - Extra button: FlashGet - {D6E814A0-E0C5-11d4-8D29-0050BA6940E3} - C:\Program Files\FlashGet\FlashGet.exe O9 - Extra 'Tools' menuitem: FlashGet - {D6E814A0-E0C5-11d4-8D29-0050BA6940E3} - C:\Program Files\FlashGet\FlashGet.exe O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe O18 - Protocol: skype4com - {FFC8B962-9B40-4DFF-9458-1830C7DD7F5D} - C:\PROGRA~1\COMMON~1\Skype\SKYPE4~1.DLL O20 - Winlogon Notify: !SASWinLogon - C:\Program Files\SUPERAntiSpyware\SASWINLO.dll O22 - SharedTaskScheduler: Browseui preloader - {438755C2-A8BA-11D1-B96B-00A0C90312E1} - C:\WINDOWS\system32\browseui.dll O22 - SharedTaskScheduler: Component Categories cache daemon - {8C7461EF-2B13-11d2-BE35-3078302C2030} - C:\WINDOWS\system32\browseui.dll O23 - Service: Lavasoft Ad-Aware Service (aawservice) - Lavasoft - C:\Program Files\Lavasoft\Ad-Aware\aawservice.exe O23 - Service: Avira Premium Security Suite Firewall (AntiVirFirewallService) - Avira GmbH - C:\Program Files\Avira\Avira Premium Security Suite\avfwsvc.exe O23 - Service: Avira Premium Security Suite MailGuard (AntiVirMailService) - Avira GmbH - C:\Program Files\Avira\Avira Premium Security Suite\avmailc.exe O23 - Service: Avira Premium Security Suite Scheduler (AntiVirScheduler) - Avira GmbH - C:\Program Files\Avira\Avira Premium Security Suite\sched.exe O23 - Service: Avira Premium Security Suite Guard (AntiVirService) - Avira GmbH - C:\Program Files\Avira\Avira Premium Security Suite\avguard.exe O23 - Service: Avira Premium Security Suite WebGuard (antivirwebservice) - Avira GmbH - C:\Program Files\Avira\Avira Premium Security Suite\AVWEBGRD.EXE O23 - Service: Ati HotKey Poller - ATI Technologies Inc. - C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe O23 - Service: Avira Premium Security Suite MailGuard helper service (AVEService) - Avira GmbH - C:\Program Files\Avira\Avira Premium Security Suite\avesvc.exe O23 - Service: Bluetooth Service (btwdins) - Broadcom Corporation. - C:\Program Files\WIDCOMM\Bluetooth Software\bin\btwdins.exe O23 - Service: hpqwmiex - Hewlett-Packard Development Company, L.P. - C:\Program Files\Hewlett-Packard\Shared\hpqwmiex.exe O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Driver\11\Intel 32\IDriverT.exe O23 - Service: Java Quick Starter (JavaQuickStarterService) - Sun Microsystems, Inc. - C:\Program Files\Java\jre6\bin\jqs.exe O23 - Service: NMIndexingService - Nero AG - C:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\NMIndexingService.exe O23 - Service: PD91Agent - Raxco Software, Inc. - C:\Program Files\Raxco\PerfectDisk2008\PD91Agent.exe O23 - Service: PD91Engine - Raxco Software, Inc. - C:\Program Files\Raxco\PerfectDisk2008\PD91Engine.exe O23 - Service: ServiceLayer - Nokia. - C:\Program Files\PC Connectivity Solution\ServiceLayer.exe O23 - Service: StarWind AE Service (StarWindServiceAE) - Rocket Division Software - C:\Program Files\Alcohol Soft\Alcohol 120\StarWind\StarWindServiceAE.exe O23 - Service: SWIHPWMI - Sierra Wireless Inc. - C:\Program Files\HPQ\Shared\Sierra Wireless\Win32\Unicode\SWIHPWMI.exe -- End of file - 8932 bytes Днеска сканирах и под safe mode като там го няма проблема...

Така,исках да се убедя,че нямаш стартиращ нежелан процес,всичко е ОК.

Спри процеса System Restore показано по-горе, след което трябва да изтриеш архива на System Restore ,без последната точка на възстановяване(тя си остава) .

Start => run => cleanmgr => More Options => System Restore => Clean UP

Пусни да сканира Avira,би трябвало файла A0000286.exe да го няма вече и отново включи System Restore за всички дискове.

Можеш да направиш и едно сканиране с Malwarebytes Anti-Malware 1.30 инсталирай,обнови и сканирай(пълно) с БГ интерфейс е програмата.

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Направих всичко което ми беше написал в горният си пост,но проблема си остава..като стигне сканирането до въпросният файл C:\System Volume Information\...\A0036372.exe-->ProgramFilesDir/blocklist.dat и до там..не помръдва повече.Сканирах с Malwarebytes Anti-Malware 1.30 не откри нищо..също и с SUPERAntiSpyware Free Edition и там нищо...

Направих всичко което ми беше написал в горният си пост,но проблема си остава..като стигне сканирането до въпросният файл C:\System Volume Information\...\A0036372.exe-->ProgramFilesDir/blocklist.dat и до там..не помръдва повече.Сканирах с Malwarebytes Anti-Malware 1.30 не откри нищо..също и с SUPERAntiSpyware Free Edition и там нищо...

След като сложиш отметка пред Turn off Sistem Restore on all drives и натиснеш Apply изчакваш ли цялото очертано поле (там където пише Disk C и Disk D) да посивее? Полето трябва да посивее и едва след това махаш отметката от Turn off Sistem Restore on all drives и отново Apply, едва тогава цялата процедура е изпълнена правилно.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Спрях процеса System Restore,като сложиш отметка пред Turn off Sistem Restore on all drives и натиснеш Apply изчаквах да посивее цялото очертано поле (там където пише Disk C и Disk D) и натиснах ок.След това изтрих архива на System Restore Start => run => cleanmgr => More Options => System Restore => Clean UP и сканирах и отново си заби на въпросният файл..Под safe mode го няма проблема..Деинсталирах си антивирусната Avira Premium Security Suite и на ново я инсталирах...проблема пак е на лице. п.п. Разрових се и по други форуми относно проблема на Avira при сканиране..и се оказа,че доста потребители на Avira се оплакват от същият проблем..Дано по скоро от Avira си решат проблема,защото програмката им е супер и нямам никакво желание да я сменям с друга..

Редактирано от chelsea_1 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.