Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avira AntiVirus & Security Suite - Personal, Premium & Pro

Featured Replies

http://www.virustotal.com/
  • Отговори 1,8k
  • Прегледи 235,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не искам да сравнявам с другите програми.Има ли начин да пратя файла до лабораторията на avira за анализ?Примерно както е при EES.

Не искам да сравнявам с другите програми.Има ли начин да пратя файла до лабораторията на avira за анализ?Примерно както е при EES.

Може да не искаш, но нямаш друг избор. Ако Avira-та ти със сигурност е ъпдейтната с последните дефиниции, то защо мислиш, че като пратиш въпросния файл в централата, там ще го проверяват пак с Avira и само с нея. Ами нали първо ще потърсят помощ при конкуренцията, която пък е представена в линка, който ти бе даден по-горе.

Същото се отнася и до всички останали, разбира се, едва ли в ESET България (използвам примера ти, не се заяждам) ползват за защита и анализ само собствения си продукт, това би било най-малкото несериозно.

Да не говорим за напразно изгубеното време, особено при наличието на толкова много възможности.

Все пак ти си решаваш.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

За да изпращаш заразени файлове на Avira за анализ можеш да използваш и този линк:

http://analysis.avira.com/samples/index.php

За да изпращаш заразени файлове на Avira за анализ можеш да използваш и този линк:

http://analysis.avira.com/samples/index.php

Да добавя и това http://www.avirus.ru/content/view/54/107/ Руско езичен сайт на Авира

Мерси на всички за подробната информация! ;) Програмата мисли въпросния файл за подозрителен и ми беше изписано ако искам да го пратя за анализ.Не знам как става и за това питам,а колкото до http://www.virustotal.com/ файла е подозрителен според avira и Fsecure,а webwasher го мисли за троянец.

Редактирано от jamc (преглед на промените)

Аз бих искал да попитам, каква трябва да e maximum recursion depth на сканиране на архивите, защото от представянето на deliq се вижда в модула SCAN, че е maximum recursion depth е 99 , а при модула GUARD max. recursion depth е 1

Предполагам, че това е свързано с дълбочината на сканиране на архивите, но не мога да разбера коя е по-голямата дълбочина 99 или 1 ?

Тъп въпрос ли зададох, че никой не ме отразява....... :yanim:

Тъп въпрос ли зададох, че никой не ме отразява....... :cheers:

Не, не е тъп. Аз лично се въздържах да отговоря, тъй като не се чувствам достатъчно компетентен и по-специално за 2-рата част на въпроса:

Аз бих искал да попитам, каква трябва да e maximum recursion depth на сканиране на архивите, защото от представянето на deliq се вижда в модула SCAN, че е maximum recursion depth е 99 , а при модула GUARD max. recursion depth е 1

Предполагам, че това е свързано с дълбочината на сканиране на архивите, но не мога да разбера коя е по-голямата дълбочина 99 или 1 ?

При сканиране смятам, че е добре да сканира архивите в максимална дълбочина т.е. 99, но при модула GUARD дали трябва да се зададе на max. recursion depth стойност 20 (това е максимума там) незнам.

Редактирано от delig (преглед на промените)

И аз не знам как да променя въпросните настройки, та затова и ги държа както са по подразбиране.

Здравейте отново, сега бих искал да попитам за съвместимостта на Авира Фрее със антишпионска програма с защита в реално време. Досега ползвах само Авирата заедно с Comodo Firewall 3, но сметнах да си сложа и третия важен елемент според мен за шпиони и то с реалновремева защита. Вчера си инсталирах Spyware Terminator и той се оказа интегриран с някакъв антивирусен модул на ClavAV.Инсталирах и него и някакъв Web guard и още някакъв тулбар,който се прикачи към IE и лисичката, а бе въобще вкилючих всички екстри и модули на Spyware Terminator. Та въпроса мие, дали някой друг е ползвал Авира и ST заедно и дали се спогаждат. Аз мисля да оставя нещата така известно време и сам да разбера, но съм чувал, че не е желателно да има два антивируса на един компютър, но засега (1 ден) всичко изглежда наред. Благодаря за съвети и препоръки предварително.....

Добре е да се изключи антивирусния модул на ClavAV... Експериментираш с два хипса !?! Можеш да си позволиш да ползваш стената на Win вместо Comodo - за да е по-бърза системата ... Трябва сам да прецениш... Поздрави

2_пъти съм се издънвал с авирата,понеже съм изключил автоматичния скан , като натрупам 4-5 вируса и антивира издивява ,направо лудва и неще да чисти,за да се управи трябва с друга чистачка да се изчисти всичко за да тръгне нормално авирата.не знам за тука ли е въпросът ми но мой познати твърдят че на всеки 6 месеца е хубаво да се преинсталира компа независимо дали работи или не,с уин хр професионал съм , да ли е вярно твърдението им?

2_пъти съм се издънвал с авирата,понеже съм изключил автоматичния скан , като натрупам 4-5 вируса и антивира издивява ,направо лудва и неще да чисти,за да се управи трябва с друга чистачка да се изчисти всичко за да тръгне нормално авирата.не знам за тука ли е въпросът ми но мой познати твърдят че на всеки 6 месеца е хубаво да се преинсталира компа независимо дали работи или не,с уин хр професионал съм , да ли е вярно твърдението им?

Ако спазваш добра "хигиена" няма да ти се налага толкова често.Зависи и какви експерименти си правиш с него.Аз специално съм с версия Windows XP /SP2 от както е излязла,май беше в началото на 2007 или в края на 2006 не помня вече.Не съм преинсталирал до сега,но на "тестовия" почти на всеки 2 месеца.

Що се отнася за тези 6 месеца,няма такова "правило"

Поздрави!

p.s. има във форума как да се направят настройките на Авира ,за да си защитен на MAX.

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

.. но мой познати твърдят че на всеки 6 месеца е хубаво да се преинсталира компа независимо дали работи или не,с уин хр професионал съм , да ли е вярно твърдението им?

300 дни е за препоръчване.Най добре на шест месеца ако ти се разправя.

300 дни е за препоръчване.Най добре на шест месеца ако ти се разправя.

Ако си на Vista, не се изисква reinstall, това важни само за XP!

През последните 2 години най-много съм ползвал различните версии на Авира... Преди 4 дни след деинсталацията на Twister отново инсталирах Avira Premium Security Suite 8 - никакви констатации при пълно сканиране...На мен Avira винаги ми е допадала-деинсталирах я защото исках да пробвам и другия китайски продукт... Същото се повтори и след инсталирането на Rising-пълно сканиране и никакви констатации, а някои изводи за достигнатото ниво от китайските продукти възникват сами... Поздрави

Здравеите утре мисля да се разделя с любимата ми антивирусна програма КАСПЕРСКИ (или в моя случеи КИС2009 .357) не защото не сам доволен от нея ами просто ми товари много машината и мисля да си сложа Авира та искам да попитам дали да си сложа Security Suite или Фрии версията

Редактирано от tigertron (преглед на промените)

Здравеите утре мисля да се разделя с любимата ми антивирусна програма КАСПЕРСКИ (или в моя случеи КИС2009 .357) не защото не сам доволен от нея ами просто ми товари много машината и мисля да си сложа Авира та искам да попитам дали някои има Кеи за Security Suite или да си сложа Фрии версията

Толкова бързо ...Не че е зле но Авирата не е по бърза определено :) Лична констатация

Здравеите утре мисля да се разделя с любимата ми антивирусна програма КАСПЕРСКИ (или в моя случеи КИС2009 .357) не защото не сам доволен от нея ами просто ми товари много машината и мисля да си сложа Авира та искам да попитам дали някои има Кеи за Security Suite или да си сложа Фрии версията

Ами...

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер като кракове, пачове и серийни номера, както и заявките за такива.

Иначе ползвай безплатната.

Толкова бързо ...Не че е зле но Авирата не е по бърза определено :) Лична констатация

Ми добре даите нещо леко все пак машината ми е кошница

1gb ram

AMD 1.67ghz 2000+

Ми добре даите нещо леко все пак машината ми е кошница

1gb ram

AMD 1.67ghz 2000+

:)Това напълно те устройва за която и да е.На мене лично ми хареса доста платената версия на Авира.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

За предпочитане е Suite - пакета на Авира... Да не би да спряха почти непрекъснатите си промоции... Поздрави

За предпочитане е Suite - пакета на Авира... Да не би да спряха почти непрекъснатите си промоции... Поздрави

От Кис 2009 на Avira Suite? С какво стената на Авира е по добра?

Вече спира някои неподписани файлове при опит за външно свързване, но лично аз бих предпочел Premium + Comodo...Поздрави

"""У меня начал что-то выключаться сам по себе монитор , просканировала ничего не показало, поставила Ashampoo Security Pack 2 , туда входят 4 программы: Ashampoo AntiSpyWare 2 Ashampoo AntiVirus Ashampoo FireWall PRO Ashampoo Magical Security 2 После сканирования этим пакетом всего показало 88 зараженных файлов, из них 6 вирусов и 4 трояна,эти "бяки" он удалил, а остальное все отправлено в карантин. Скажите пожалуйста, что собой представляет этот пакет, стоит ли его оставлять? У меня стояло и стоит: AVZ, Avira AntiVir Personal- Free AntiVirus,Sygate Personal Firewall Pro, Spyware Terminator,Ad-Aware, а теперь еще и этот "набор"."""Славянката няма защо да лъже ... Толкова ли са добри Ashampoo и не е ли озадачаващо ? Случайно го намерих... Поздрави

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.