Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avira AntiVirus & Security Suite - Personal, Premium & Pro

Featured Replies

Nologo, влизам навсякъде -ако е нужно и с изключване на защитни програми.............

Не, не ти вярвам. Всеки ден имаш поне три съобщения за това, че не се отваря някоя страница или че нещо блокирало достъпа ти до по-опасни сайтове. Аз ти препоръчвам наместо да си единствен с проблемите при отварянето на опасни линкове просто да не ги посещаваш или да не коментираш, че имаш проблем с достъпа. Виждаш, че даваме мирър в повечето случаи. Но понякога и това е проблем при теб с няколкото ти компа. Успех с Avira!
  • Отговори 1,8k
  • Прегледи 235,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Nologo, сега ще си настроя и инсталирам 5 броя различни браузъри и Авира няма всички да може да ги защити. Нормално - но има и задклавиатурно участие в мое лице. Ако поне донякъде не си вярваме - да се чуди човек защо се мотаем във форум !? Казвам донякъде - защото понякога грешим и е нормално да се съмняваме. Поздрави

Nologo, сега ще си настроя и инсталирам 5 броя различни браузъри и Авира няма всички да може да ги защити. Нормално - но има и задклавиатурно участие в мое лице. Ако поне донякъде не си вярваме - да се чуди човек защо се мотаем във форум !? Казвам донякъде - защото понякога грешим и е нормално да се съмняваме. Поздрави

TNN....човече...... пак си навлязъл във фазата на "отрицанието"....дай поне веднъж едно шотче, с което да подкрепиш многобройните си превъплащения и усуквания. От днес почвам да броя за всяка програма колко пъти ще я хвърлиш от "осанна- до разпни я"! Публикувано изображение

TNN....човече...... пак си навлязъл във фазата на "отрицанието"....дай поне веднъж едно шотче, с което да подкрепиш многобройните си превъплащения и усуквания. От днес почвам да броя за всяка програма колко пъти ще я хвърлиш от "осанна- до разпни я"! Публикувано изображение

Вместо това си мнение - защо не пробва и написа нещо в темата за изследване възможностите на антивирусите -сега отивам с Авира там - няма проблем и сам да си поставям загадки. Поздрави

От TNN снимка, лог от съобщения на програми, лог за "бавни" проверки например от hijackthis просто забрави. Човекът си има принципи...

От TNN снимка, лог от съобщения на програми, лог за "бавни" проверки например от hijackthis просто забрави. Човекът си има принципи...

Какво говориш - какви принципи - накрая пак не зная кои бяха най-добрите защитни продукти ! Е - това нормално ли е ? Ако не е - по-добре да ги зарежа всичките и да съм кротък потребител на Интернет. Това и без защита го мога. Поздрави

Вместо това си мнение - защо не пробва и написа нещо в темата за изследване възможностите на антивирусите -сега отивам с Авира там - няма проблем и сам да си поставям загадки. Поздрави

В темата за "изследването" аз по принцип никога не пиша...не ме вълнува много. Има публикувани безброй тестове на програми, от които човек може да си направи извод "коя програма къде е", и затова не ми трябват лични изследвания, а и колкото да съм защитен не ми се иска "да си го набивам сам", търсейки "тръпка".... В темите, които са ме интересували съм пускал и шотове, и диаграми, и мои анализи и коментари. Ти обаче, като отявлен и запален "екстрийм" би трябвало поне веднъж да пуснеш една снимка, с която да подтвърдиш многочислените ти усуквания и извъртания на 180 градуса...ако знаеш как се прави "снимка" разбира се.... Публикувано изображение

В темата за "изследването" аз по принцип никога не пиша...не ме вълнува много. Има публикувани безброй тестове на програми, от които човек може да си направи извод "коя програма къде е", и затова не ми трябват лични изследвания, а и колкото да съм защитен не ми се иска "да си го набивам сам", търсейки "тръпка".... В темите, които са ме интересували съм пускал и шотове, и диаграми, и мои анализи и коментари. Ти обаче, като отявлен и запален "екстрийм" би трябвало поне веднъж да пуснеш една снимка, с която да подтвърдиш многочислените ти усуквания и извъртания на 180 градуса...ако знаеш как се прави "снимка" разбира се.... Публикувано изображение

Снимките и този тип "услуги" противоречат на изискванията за елементарна сигурност и собствено подсигуряване - не че има какво да крием - но кой ти се замисля изобщо...И какво да снимам - щуротии или простотии... Пак българска работа...Не е принцип - просто ми е излишно - иначе всичко може да се научи и ползва, ако има смисъл - хайде, помислете...На мен онагледявания не са ми нужни - нали мога да проверя.Да се научиш да можеш да проверяваш е къде-къде по-важно, според мен.То е и по-трудно. Поздрави

Да разбирам ли от отговора,че не си се научил да правиш ШОТ,но пък знаеш как да проверяваш ;)

Тодоре,на всички и е ясно мнението ти и ще сме ти благодарни ако някога направиш поне една снимчица с това не се разкриваш изобщо - може и да изрежеш излишното.По естетично е!

А,за анонимността...няма такова понятие и съм сигурен,че го знаеш.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

А-а-а.... Възможно е и други хора да пишат от твое или от мое име - примерно ако са решили да си правят весело. Някой път синът ти или някой друг може да те "изненада"... Ако напише нещо вместо теб ние по кой начин ще разберем ? Поздрави

как е новата Бета на Авирка???

Споделете де!

Чети нагоре.Ако ти харесва на немско - английски.Стената е отчайваща,за антивируса ...той си е класа.

Каква класа ? Съпоставимо с Касперски - според руски илюзии- те били най-добри в света - но дали е така ?Май пак всичко трябва да се преценява...Заради пропуските им.... Поздрави

Каква класа ? Съпоставимо с Касперски - според руски илюзии- те били най-добри в света - но дали е така ?Май пак всичко трябва да се преценява...Заради пропуските им.... Поздрави

Кой няма пропуски? Symantec,Ikarus,Comodo IS или a-squared ? Не говориш сериозно нали :)

Мога да ги пробвам всичките поред в рамките на няколко дни и после да Ви преставя дори филче за резултатите щом снимките не са достатъчни :)

Всички пропускат.Но при някои имаш възможност за адекватна реакция а при други просто се чудиш какво става.Например при a-squared или кой беше там шампиона Публикувано изображение

Кой няма пропуски? Symantec,Ikarus,Comodo IS или a-squared ? Не говориш сериозно нали ;)

Мога да ги пробвам всичките поред в рамките на няколко дни и после да Ви преставя дори филче за резултатите щом снимките не са достатъчни :white flag:

Всички пропускат.Но при някои имаш възможност за адекватна реакция а при други просто се чудиш какво става.Например при a-squared или кой беше там шампиона Публикувано изображение

Comodo IS не е плейстейшън за отброяване на вируси,фалшиви тревоги и набелязване на системни файлове за унищожение.Така съм се наплашил след случката с RemoveIT Pro и това че Аvira Premium не разрешаваше инсталирането на Microsoft Ofise (вероятно от Microsoft са мушнали специално за мен вируси ) та ги махнах превантивно от служебния комп.Ловящите много вируси са за домашно ползване където не рискуваш нищо и дори да бъгнат ОС заради фалшива тревога не е фатално.В стремежа да направят програмите да ловят повече правят фатални фалшиви тревоги и пак преинсталираш но заради програмата за защита и резултата е същия.

Nikssi, още на втория ден пак видях Avira PSS със свито чадърче и я деинсталирах отново. И на Касперски не му е нужно кой знае колко много за да го види човек странно функциониращ. При екстремални проверки дори Comodo IS Free показва по-стабилно поведение . Сериозно споделям това мнение за Win XP SP3. Много е важно дори инфектирана ОС пак да работи, а не да ме разиграва някаква луднала или преодоляна защитна програма. Ако желаеш - пробвай всичките американски програми - функционират по-различно.Вярно е - те също имат пропуски или грешат понякога. Това за всички е валидно.А откакто енджина на Ikarus е налице в A-squared 4 Free - вече не ми е нужно да инсталирам платена австрийска програма - достатъчно ми е възможността за контролни сканирания, а и Spybot ми осигурява допълнителна нелоша подобна възможност. Поздрави

Nikssi, още на втория ден пак видях Avira PSS със свито чадърче и я деинсталирах отново. И на Касперски не му е нужно кой знае колко много за да го види човек странно функциониращ. При екстремални проверки дори Comodo IS Free показва по-стабилно поведение . Сериозно споделям това мнение за Win XP SP3. Много е важно дори инфектирана ОС пак да работи, а не да ме разиграва някаква луднала или преодоляна защитна програма. Ако желаеш - пробвай всичките американски програми - функционират по-различно.Вярно е - те също имат пропуски или грешат понякога. Това за всички е валидно.А откакто енджина на Ikarus е налице в A-squared 4 Free - вече не ми е нужно да инсталирам платена австрийска програма - достатъчно ми е възможността за контролни сканирания, а и Spybot ми осигурява допълнителна нелоша подобна възможност. Поздрави

TNN къде съм писъл,че стената на AVIRA е на ниво?

Стената е отчайваща....

Не ми хвали Комодо защото ме побиват тръпки,като се сетя как щях да се надъня ако го бях инсталирал не на виртуална машина.Инфектирана операционна система НЕ работи никак освен ако имаш впредвид само с нея да се занимаваш.

Касперски...хм интересно как все при някои хора става ОСОБЕН Публикувано изображение Мистика.Ползвам версиите от 4 насам и досега никога не съм имал проблеми,дори и с това което се пишеше за IE :) Странна работа все за някакви проблеми пишат хора,които са сваляли програми от незнам си къде и ползващи какви ли не ускорители и чистачи.При мене ускорители няма - сам си ускорявам системата с малко хигиена.

Авира ми харесва,Аваст ми харесва също и NIS 2009 ми харесва.Ползвал съм ги товарейки ги в екстремални условия в паралелна работа в интернет и работни приложения.От всички досега само KIS и AVIRA не ми товареха повече от необходимото машината.

Spybot ...защо ми е?При над 100 приложения които са инсталирани да сложа още десет за почистване и охрана Публикувано изображение Има доста възможности за превативна работа,като добавки към браузъра

Танганайка Avira е наистина доста параноична като програма,писъл съм по назад но това не ми пречи да я ползвам но на някой който не е в час не бих я сложил.По скоро бих му сложил Аваст.

Ще се върнеш отново към нея вярвай ми.

Поздрави и лек ден Публикувано изображение

Танганайка Avira е наистина доста параноична като програма,писъл съм по назад но това не ми пречи да я ползвам но на някой който не е в час не бих я сложил.По скоро бих му сложил Аваст.

Ще се върнеш отново към нея вярвай ми.

Поздрави и лек ден Публикувано изображение

Към Авира ще се върна когато CIS го докарат под нивото на останалите платени защитни програми,но пак не бих я сложил на работен компютър не защото не знам как да я ползвам нещата са принципни нека първо я "излекуват" от параноята и.

Редактирано от tanganika (преглед на промените)

Инфектирана операционна система може да работи с месеци без ползвателят да знае за това. А Comodo IS Free може да "отмъкнe" доста домашни ползватели и на АВИРА и на КАСПЕРСКИ. Nikssi, защо само ти имаш лошо мнение за безплатния интегриран пакет ? Поздрави

Към Авира ще се върна когато CIS го докарат под нивото на останалите платени защитни програми,но пак не бих я сложил на работен компютър не защото не знам как да я ползвам нещата са принципни нека първо я "излекуват" от параноята и.

Предпочитам антивирусната ми да отчита повече false positive от колкото да е сляпа и да не до вижда.

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Nikssi, защо само ти имаш лошо мнение за безплатния интегриран пакет ?

Публикувано изображение отговора е в удебеления тест → виж му банерчето → виж му рамото което удря на това, което му е на банерчето..и от тук по първа теорема → от удебеления тескт няма...? :)

Предпочитам антивирусната ми да отчита повече false positive от колкото да е сляпа и да не до вижда.

И аз бях на това мнение до 31.12.2008 г. вече не.Установявам че една фалшива тревога може да нанесе огромни поражения в сравнение с вирусите с които съм се заразявал ОС е продължавала да работи повече от нормално.Антивируса обаче изтрие ли dll файл положението повечето пъти е фатално и необратимо.Свидетел съм на много успешно почистени ОС от изключително устойчиви вируси,но не и възстановявания от фалшиви тревоги.

И аз бях на това мнение до 31.12.2008 г. вече не.Установявам че една фалшива тревога може да нанесе огромни поражения в сравнение с вирусите с които съм се заразявал ОС е продължавала да работи повече от нормално.Антивируса обаче изтрие ли dll файл положението повечето пъти е фатално и необратимо.Свидетел съм на много успешно почистени ОС от изключително устойчиви вируси,но не и възстановявания от фалшиви тревоги.

Това е абсолютно равностойно и обратно,ако не до вижда,пораженията няма да изостанат.

Нали точно това е един от критериите за добър антивирус,точното класифициране и обезвреждане,което се дължи точно на дефиниции на различните AV лаборатории.

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Публикувано изображение отговора е в удебеления тест → виж му банерчето → виж му рамото което удря на това, което му е на банерчето..и от тук по първа теорема → от удебеления тескт няма...? :)

Публикувано изображение

Банера дава връзка към Фенклуб на Касперски НЕ към сайта на Касперски Лаб.

Там оглеждайки се феновете на Касперски тук ще могат да намерят доста неща.Не е ли ясно или просто ти е навик ...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.