Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avira AntiVirus & Security Suite - Personal, Premium & Pro

Featured Replies

В момента съм с Spyware Terminator , но мисля да минавам на АВИРА. Ще направя ли грешка? А заедно могат ли да работят или ще си пречат ?

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 235,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

В момента съм с Spyware Terminator , но мисля да минавам на АВИРА. Ще направя ли грешка? А заедно могат ли да работят или ще си пречат ?

Терминатора не е от най-добрите предложения особено за основна защита споре мен. Вярно е, че има и антивирусен модул на ClamAV, но аз ти препоръчвам да сложиш Авира, а терминатора да го държиш само за периодични сканирания, особенно ако Авира е безплатната версия, защото тя няма антишпионски модул.Със здраве!

...но аз ти препоръчвам да сложиш Авира, а терминатора да го държиш само за периодични сканирания, особенно ако Авира е безплатната версия, защото тя няма антишпионски модул...

Ако ще е безплатната версия на Avira, то по-добре би било Spyware Terminator да е в резидентен режим. Аз определено не съм доволен от последната, но все е по-добре от нищо.

А в темата за промоциите има достатъчно напълно легални възможности за използване на Avira Premium, което определено е за предпочитане - Spyware Terminator "слиза от въоръжение" и разтоварва системата, а освен това ще е наличен и безценният модул за уеб сканиране.

Spyware Terminator "слиза от въоръжение" и разтоварва системата...

Точно за това не препоръчах да е включена реалновремевата защита на терминатора, като го ползвах вкъщи много ми товареше компа ( 2ГБ рам 4000+атлон)

А в темата за промоциите има достатъчно напълно легални възможности за използване на Avira Premium

Точно снощи си сложих Авира Премиум от промоцията и имам лиценз до 06.06.2009. Зад гърба и стои вече и Comodo Firewall 3, и всичко е супер. Забелязах осезаемо по-бързо зареждане на системата... Публикувано изображение

Точно за това не препоръчах да е включена реалновремевата защита на терминатора...

Разбирам, но безплатната Avira не предлага друга защита освен антивирусната, а това е достатъчно опасно - сърбал съм й попарата. Та затова и препоръчах резидентната Spyware Terminator, колкото и да е тегава и неефективна.

Вариантът с Avira Premium е несравнимо по-удачна, а стената е по избор.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Всяка програма си има своите fals positif...не разбирам защо говорите глyпости за Авира като я ползвам вече година на 1 комп и до сега 1 проблем не съм имала с нея....-свивал и се чадъра, триела файлове,пyскала вируси-от къде все на вас ви прави проблеми,защо на мен не ми е направила.Какви магарии правите с комп-овете си не разбирам!!!

Всяка програма си има своите fals positif...не разбирам защо говорите глyпости за Авира като я ползвам вече година на 1 комп и до сега 1 проблем не съм имала с нея....-свивал и се чадъра, триела файлове,пyскала вируси-от къде все на вас ви прави проблеми,защо на мен не ми е направила.Какви магарии правите с комп-овете си не разбирам!!!

Магариите са не толкова с компютрите, а със защитните програми. Изследвайки "магиите" на някои - често се оказва точно като магария - никое магаре не може всичко да понесе и каталясва! И при безхаберие и незнание на ползвателя тези неща пак се случват... Иначе програмите на Авира са си хубави... Поздрави

До колкото разбирам проблемите би трябвало вече да са коригирани в някое от обновленията.

Имах предвид, че самото им възникване е изложило на риск доста потребители, но перфектна програма няма все пак. :)

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Публикувано изображение

Windows 7 BETA и AVIRA са първи другарчета нищо,че не е в препоръчваните за съвместимост антивирусни програми.

Защо дава,че може да има несъвместимост след като на практика няма такава? Дали да изключа защитника или пробвам с безплатната версия?

Мерси

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Или Avira-та изпращя или са допуснали грешка на сайта си...

Писах на съпорта, но до момента...без прогрес...

При мен е аналогично положението,даже ми беше затворен чадъра след многократните опити да я обновя ръчно.След ,като се обнови се наложи да рестартирам за да се отвори.

Публикувано изображение

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Чадъра съм си го затворил сам (спокойно) Публикувано изображение

Аз нищо не съм пипал.имаш предвид програмата?

За какво става въпрос?

Аз нищо не съм пипал.имаш предвид програмата?

За какво става въпрос?

Не дефинициите...виж на снимката съм оградил 149...

След това обновявам...и ми казва, че съм с последните...

А на последната снимка се вижда че има версия 150... Публикувано изображение

Не дефинициите...виж на снимката съм оградил 149...

След това обновявам...и ми казва, че съм с последните...

А на последната снимка се вижда че има версия 150... Публикувано изображение

И при мен е 149....ама какво пък толкова се шашкате бе....просто до нас не е достигнало 150..все още... ха наздраве, че дойде време за водката...:rolleyes: Голям праз дали е 150 или 149... Публикувано изображение

Не казаха нищо ново, но така или иначе проблема вече го няма...Явно е бил само из нашите географски ширини:

Please note that the virus definition files (VDFs) are being updated several times per day. The VDFs that are being shown on our website are the latest released. If you would have done an update before going to the Avira site, then you would have seen that the VDF version from our site is the same with the version from your computer.The VDF version on the website appeared a few minutes earlier than the VDF version that was available for download.

Само където забавянето на актуализациите не беше за няколко минути, но вчера след като писах в темата ми спря нета (блокирал switch-a най-вероятно) и не можах да проверя за колко време са го фикснали...Днес вече се обновяваше нормално :ph34r:

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Преди минути се повтори история отпреди два-три дни. Използвайки търсачката в раздел Музика и хоп:

post-115356-1232722013_thumb.jpg

Вече си имам една колекцийка от няколко напълно еднакви вируса:

post-115356-1232722121_thumb.jpg post-115356-1232722423_thumb.jpg

Искам да отбележа, че съм влизала в сайта avaxhome.ru(com) само веднъж и то преди повече от 2 седмици, но не мога да си обясня защо при ползване на търсачката във форума почти винаги Avira-та алармира за вирус.

Сканирвах с антивирусната - няма нищо, с Malwarebytes' Anti-Malware - отново нищо.

Петинка, за "колекцията" най-вероятната причина е в System Restore, изключи и включи опцията и може да се очаква положителен резултат.

Петинка, за "колекцията" най-вероятната причина е в System Restore, изключи и включи опцията и може да се очаква положителен резултат.

Няма положителен резултат, за съжаление. Спрях го, делийтнах вирусчетата от карантината на Авира, CCleaner се включи също, после отново пуснах System Restore - все същата работа. Отново ми изкарва вируса при написване на същото име в търсачката на раздел Музика...

Няма положителен резултат, за съжаление. Спрях го, делийтнах вирусчетата от карантината на Авира, CCleaner се включи също, после отново пуснах System Restore - все същата работа. Отново ми изкарва вируса при написване на същото име в търсачката на раздел Музика...

Виж дали имаш в Start -> Settings -> Control Panel -> Add/Remove Programs програма, чието име е свързано с Viewpoint.

Виж дали имаш в Start -> Settings -> Control Panel -> Add/Remove Programs програма, чието име е свързано с Viewpoint.

Мисля,че има в предвид търсачката на самия форум,имаш в предвид толбара да има някаква връзка със съобщението на Авира?

Петинка,дай ми думата която въвеждаш в търсачката на раздела Желания и линкове към албуми . Публикувано изображение

Мисля,че има в предвид търсачката на самия форум.Петинка,дай ми думата която въвеждаш в търсачката на раздела Желания и линкове към албуми . Публикувано изображение

По специално влязох в Желания и линкове на албуми, при което въвеждам името Enrique Iglesias...

Това се е случвало и в други теми при ползване на въпросната търсачка, но НЕ винаги.

По специално влязох в Желания и линкове на албуми, при което въвеждам името Enrique Iglesias...

Това се е случвало и в други теми при ползване на въпросната търсачка, но НЕ винаги.

При мен Avira 8 Free и Kis 7 не откриват нищо.

Не се случва за първи път тук във форума,някой да се правят на интересни, като поставят връзка към аватара си към заразен сайт или заплаха,затова исках и да проверя . Публикувано изображение

П.с. Ако продължава така,преинсталирай Avira.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.