Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лаптоп HP

Featured Replies

• Автор

май наистина много му треперя просто, ама нали ви казах за пръв път ми е :ph34r: Благодаря ви много, момчета, страхотни сте :clown:

Редактирано от Life^Is^PaiN (преглед на промените)

• Отговори 61
  • Прегледи 8,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

мисля да го оставя тази нощ да се зарежда до сутринта и утре ще го видя как ще се държи. Филм не мога да гледам, щото съм с някакъв линукс и няма нищо, ама утре и това ще пробвам :) Мерси много, той и моя е предимно за зарядно, ама все пак е нов, надявам се да издържи поне някакво време тая батерия :)

• 2 седмици по-късно...

темата е малко стара, но ми е влязла една муха голяма в главата /и бой може да яда/ , но не ми излиза: http://www.microcent...duct_id=0366456 това чудото на техниката.

ще се ползва за блу-рей и 3Д филми, малко корекции на FullHD клипчета заснети от мен и леко фотошоп. за игри вече съм на годинки и ми е минал мерака, но нищо не се знае.

четох, че ЕНВИ-серията имали проблеми с охлаждането, но при тази цена предполагам, че това са потребители, които само са го гледали на витрината в магазина.

заслужават ли си тези пари ли да се изчака до около нова година за да излезе нещо.

приемам предложения за конкурентни марки.

мерси предварително.

• Автор

Здравейте, аз пак като малоумна ще си задам малоумните въпроси, щото много ме дразни. Искам да попитам възможно ли е по някакъв начин да си прецакам монитора, защото нали е матов, обаче от снощи като има черен фон блести страшно много и нищо не се вижда, а преди това май му нямаше нищо или аз не съм забелязала не знам, ама от снощи ужасно много взе да ми дразни окото, дори на съвсем тъмно пак го има, а нали уж не трябва да има, а като го наклоня напред изчезва, ама става някво мъгливо такова и пак не е хубаво, а до вчера си беше идеално всичко. Някой може ли да ми каже какво може да съм направила или дали не съм параноичка :)

Да е пипан с мазни пръсти, да е хапвано около монитора и тн. Принципно може да е омазан с нещо и тогава да се нъждае от почистване.

Имаше специални кърпички и препарати за почистване на екрани. В компютърните магазини ги има.

• Автор

почистих го, смених плеъра за видео и го направих по-светъл и всичко е наред, обаче докато го почиствах забелязах нещо много странно, от едната страна екрана ми мърда, в смисъл отлепен е от рамката и може да го помръднеш нагоре или надолу, съвсем малко е, но все пак не ми се струва нормално :* не съм запозната, но мисля, че не е нормално, исках да питам, защото скоро ще ходя до фирмата и трябва да знам какво да кажа, за да ми го поправят или сменят евентуално. :beer::( :(

Еми то като се чисти монитора не се натиска прекалено,даже в упътването на моя пише въобще да не се пипа с пръсти, естествено това не е възможно все пак трябва да се чисти.Сега не знам дали от това e отлепен твоя но дано не ти направят проблем с гаранцията,ако имаш такава де...

Редактирано от miazmatik (преглед на промените)

• Автор

е не съм го натискала, само го забърсах супер леко от прах с една гъбичка, той не е бил мръсен, просто полепва много прах, все пак не съм някакъв неандерталец, знам как се чисти монитор, а и дори и така да си е бил, аз не съм го пипала монитора как да забележа, иначе има гаранция естествено, ама може ли да се залепи или как?!??

Редактирано от Life^Is^PaiN (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.