Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Снимки на архитектурни забележителности

Featured Replies

такова ни е нивото на север от францата, кво да правиш ...

Тая тема тука не съм я пускал аз, авторът й не е счел за нужно да обясни как да си пускате снимките , така че да се отварят сами. Това дето си го прихванала в поста ти е картинка , показваща ти как се пише адреса на снимката за да се отвори сама. Щото ако го напиша в това поле няма да го видиш точно как изглежда, понеже сайта ще го скрие това в скобите преди и след адреса. Ето на моята тема за снимки на хора съм го обяснил вече, да си чела па да си разбрала, ако си искала:

http://www.kaldata.c...dpost&p=1957861

то и на другите форуми е същото със снимките, трябва да ги вкараш успешно, въпреки бъгавите кодове по страниците изкарващи смехотии ако си с нещо друго различно от Микрософтския браузър.

Мисля че е време да спрете с постоянното си парадиране къде живеете, така само ставате смешен в очите на другите хора.

Това, как се пускат снимки е въпрос на учене. Освен това ако толкова искате да оцените другите (доброжелатено) ще отворите линковете, труда не е непреодоим, даже и за белгийци

П.П. И защо ли нямам порблем с поставянето на снимки в постовете си, въпроки че не ползвам споменатия броузер?

Публикувано изображение

• Отговори 184
  • Прегледи 24,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Това, как се пускат снимки е въпрос на учене. Освен това ако толкова искате да оцените другите (доброжелатено) ще отворите линковете, труда не е непреодоим, даже и за белгийци.

Еми направете нещо, страничка обяснителна как се качва снимка, ама и от стари браузъри и по-стари машини.

Жените имат право да ползват стара версия на Опера.

Преди няколко дена трябваше да си сложа нова версия на Опера на другия ми по-стар компютър, защото е мисия невъзможна да пускаш мнение нормално както преди на този сайт. Аз ги заобикалям възникващите проблеми и не пиша да се оплаквам, защото веднага се намират 15 човека да ти обяснят че те го нямат този проблем - демек ... някой е някакъв.

След снимките ми слагам точка, щото ако искам да допиша нещо при редакция на мнение не става да кликна под последната снимка, а и самото изтриване на снимките от прихванато мнение също е тегава задачка. На един фотофорум, като прихващаш мнение снимките не се включват в прихванатото, та ако искаш да пуснеш все пак снимка, трябва да й намериш адреса и да го залепиш. Това спестява излишното удължаване на страниците , особено като ти цитира някой мнение с 10 снимки та стане направо изнервящо.

Снимките от гугъл сайта на един от пускащите редовно ( катерички ), като искам просто да ги отворя ме пращат на външна страница на гугъл. Значи човека още не разбал как да я вкара, така че като кликна да я отворя, да се появи в нова страница на сив фон в Опера. Щото аз свикнах да ги отварям темите със спряни картинки и ако няма много навалица от 5 нови поста с по 8 снимки във всеки, тогава разрешавам картинките. А когато има пренасищане със снимки ( като на общата тема), кликам само на определени линкове, ама гугълските картинки си правят своеволия.

На хората не им се занимава да разучават всеки сайт по отделно каква логика е заложена на него, и гледат да претупат качването по най-бързия начин. Та за това е по-добре да е по-опростено, с по-малко излишни ефекти. Ама на всеки сайт е различно и няма изгледи някога да стане еднакво.

Иначе, госпожата ни се похвали че е снимала в Андора, Испания и Франция, та за това я осведомих къде съм, да не си помисли че съм на изток от Кипър ( понеже в профила ми не го пиша че ви дразни). Тя спомена нещо за някакво ниво, без да уточни какво иска да каже, пък там където ги е правила снимките същата дума се използва в съчетанието "нивото на живота" което е българското "стандарта на живота". Та превантивно, с цел да не ми се представя за от някакво си ниво, така й отговорих. Щом като е на мнение че аз съм бил толкова слабоумен че съм нямал да я разбера, значи правилно съм й отговорил.

А аз на нея й показах още от първия й пост че може да се отваря снимката и сама. На втория й пост, пак кликах да търся някаква свестна снимка, и като не намерих пак изкарах някаква с цел да има за какво да я похваля. Един вид за добре дошла. Ама на нея не й пука, вижда че на другите хора снимките се отварят, ама понеже тя е над тези неща , къде ще тръгне да се унижава да попита как става това ? И като няма кой да й направи забележка че има едно бутонче точно над полето в което пише, па да вземе да кликне на него и вкара снимка, тя си продължи с още повече снимки в един пост, да кликаме че си нямаме друга работа. Не се чувствам длъжен тука да ги обучавам периодично новорегистрираните никове, как се пуска и спира компютър.

Опитал съм се да лицемернича, все едно че ми харесват снимките й, с надеждата че някой ще се сети да й обясни как да се справя. Ама няма кой. Ако беше пуснала някакви интересни снимки в първите си два поста, аз щях да й покажа, учтиво и услужливо, ама като видях какво ще ни поднася и прецених че не ми е интересно творчеството й. На други хора, които са на нейното високо фотографско ниво, може да им харесват нейните снимки. Ама аз като съм долу ниско, на ниво папарашки снимки, няма изгледи да разбера художестнените й послания.

-----------------------------------------------------------------------

п.п.

като видя нов ник с малко постове и все си имам едно на ум, все си отчитам възможността някой да си е сменил работното място и да си е регистрирал втори ник. Особено след като "новобранец" е толкова сигурен колкото ника Амбър, че съм нямал точно аз да разбера някакви си женски надменности.

п.п.

като видя нов ник с малко постове и все си имам едно на ум, все си отчитам възможността някой да си е сменил работното място и да си е регистрирал втори ник. Особено след като "новобранец" е толкова сигурен колкото ника Амбър, че съм нямал точно аз да разбера някакви си женски надменности.

Вярно,че ника ми е лесен за запомняне,дори от такива като теб,но не разбрах защо ме намесваш в дългите си без мислени тиради?

Не ми отговаряй.

Желязната църква "Св.Стефан" в Истамбул

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Мисля че е време да спрете с постоянното си парадиране къде живеете, така само ставате смешен в очите на другите хора.

Това, как се пускат снимки е въпрос на учене. Освен това ако толкова искате да оцените другите (доброжелатено) ще отворите линковете, труда не е непреодоим, даже и за белгийци

П.П. И защо ли нямам порблем с поставянето на снимки в постовете си, въпроки че не ползвам споменатия броузер?

Публикувано изображение

Това много ми прилича на едно мостче в Прага - така и не разбрах каква е идеята да се закачат катинарчетата точно на това място.

Това много ми прилича на едно мостче в Прага - така и не разбрах каква е идеята да се закачат катинарчетата точно на това място.

Именно, малко мостче, близо до Карловия мост. А идеята е че така създават туристическа атракция :)

Ето, аз съм го снимал, вие го разпознахте, този който го чете и посети Прага с голяма вероятност ще отиде и там, ще огладнее, ожъднее :)

Именно, малко мостче, близо до Карловия мост. А идеята е че така създават туристическа атракция :)

Ето, аз съм го снимал, вие го разпознахте, този който го чете и посети Прага с голяма вероятност ще отиде и там, ще огладнее, ожъднее :)

В интерес на истината попаднах на него съвсем случайно, шляейки се по уж не толкова комерсиализирани улички, а жаждата там наистина има с какво да се угаси :)

Любимото ми градче в Румъния

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Столицата на най-дивия гръцки остров Самотраки.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

• 4 седмици по-късно...

Толуза

Този град се оказа дълбоко свързан с българската история.За съжаление това научих едва когато го посетих :shy11:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

• 3 седмици по-късно...

Fort Carré в Антиб по залез слънце.

Публикувано изображение

• 2 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...
  • 4 седмици по-късно...
  • Автор

Тук обективът е деформирал цялата сграда.

Наблюдателен си :cool:

Случват се такива работи, като снимаш на приравнени 24 мм .

Да не говорим какво става на 15 мм:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от RudeBoy (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.