Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Гласът на България"

Кой ще спечели надпреварата ? 10 гласували потребители

1. 1. Кой ще спечели надпреварата ?

• Игор
      50%
    • Тодор Гаджалов
      20%
    • Стелияна Христова
      10%
    • Роксана
      20%
    • Не мога да преценя
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Станислав Трифонов от доста време не е нищо повече от инструмент в ръцете на политическата мафия, поради което 99% от шоу продукциите, за които по принцип е "абониран" да организира по БТВ, не са му на първо четене и от тях излиза едно голямо недоразумение, едно голямо подигравателно за зрителя - нищо.

• Отговори 110
  • Прегледи 12,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Имам един въпрос към теб ... каква е гази ненавист в теб към предаването ... не си спя да го псуваш от самото начало ... Каква е причината , и аз не харесвам латино сериалите, НО не ги проклинам в секи мой пост ! И Илиев ги псева , ама го прави за шега ... Не като теб , преднамирино и тенденционно ...

А и друго да ти кажа ... отдавна е изобретено

Публикувано изображение

щрак и си на друг канал !

И така ... би ли обяснил на нас простосмъртните ... от къде тази злоба в теб ?!?

И не започвай с високопарните думи ... знам ги ?

Нищо подобно, псувни почти никога не използвам, ще те помоля да се поправиш. Злоба в мен няма, искам правда и мразя двуличници като Трифонов (в такъв се превърна). Няколко пъти споменах, че има няколко певци, които ми допадат. Чисто и просто ми е писнало да се манипулира общественото мнение по най-комерсиалните телевизии, радиа, интернет издания и т.н. и аз искам да покажа моята по-различна позиция. Ако тръгна да ти отговарям за цялата последователност в разсъжденията ми спрямо продукциите и самият Станислав Трифонов, ще се получи един огромен OFFTOPIC в тази тема. Ако искаш направи тема за Станислав Трифонов и продукциите му и ще мога да ти опиша на дълго и на широко повечето ми доводи. Мисля, че българският зрител и гражданин заслужава да е претенциозен. Опиши от какво не си доволен в моите постове, опонирай ми и си дай доводите защо не съм прав, а недей да копираш мнения имащи ги като "чернова" или записка за "готов отговор" по всички форуми. Има доста предавания, които просто не се получават, няма проблем, но да ми предоставиш толкова постна продукция при положение, че си имал стотици хиляди избор.. това не е случайно, нито пък заслужава адмирации.

Предлагам да оставим Слави на мира - той прави това, което може, че и доста повече, при това на тв пазар, който е в перманентна рецесия. И дали не е по-удачно да си зададем въпроса не си ли струва да му се свали шапка, защото оцеля въпреки, а може би точно заради тия, дето постоянно се опитват да го спъват. Организирал е и това шоу, едва ли и тези, дето по незнайни причини постоянно го оплюват, ще отрекат неговия положителен дял във формата. Що се отнася до участниците и журито, това е друг въпрос. Да кажа, че следя формата внимателно - ще излъжа; да кажа, че не го гледам изобщо - пак. По-скоро го ползвам за фон докато си работя на компютъра. Не, не подскачам от неистова радост от това, което чувам. И в този формат, както и при всички останали, поне 99% от участниците страдат от непреодолимото желание да компенсират очевидните липси на певчевски умения (лично мнение!) с викане, което още повече влошава ситуацията. А журиращите се надпреварват да обсипват жалките участници с понякога доста неуместни хвалебствия. Едва ли дори и най-непредубеденият зрител би допуснал, че 4-ката би намерила кусур на който и да е от участниците, такава е играта. Целта е ясна, а успехът гарантиран - скъпи реклами в праймтайма и SMS-и от определена зрителска маса, гарнирани, и неизбежно преигравани, с някаква доза съспенс. Накрая някой все пак ще трябва да спечели, друг е въпросът дали е най-достойният, но последното не е толкова важно. Казаното до тук се отнася не само до това шоу, ами и до конкурентното по Нова, пък и за всички предишни, вероятно и следващи, не правя разлика между тях, освен чисто визуална. Бих бил наистина доволен, ако някой от участниците действително прокопса и добие известност, та дори слава и се окичи с награда Грами или поне с отличие от MTV, но не мисля, че ще стане. А и дистанционното е винаги наблизо...

"Гласът на България" в понеделник си заслужаваше поне заради Бен Саундърс(победителят в "Гласът на Холандия") - три хита №1, платинен албум, номинация на MTV. Ето, че може човек да успее заради такова предаване. Знам, че България не е Холандия, но все пак нищо не се знае. Всеки си има мнение и право да го изрази, но в границите на добрия тон и познаването на материята. А не да навлиза в подробности кое било нагласено и кой какъв бил(не визирам никой от темата). Ако някой го харесва няма да се влияе от подобни мнения и ще продължи да го гледа. Имате пълното право да не го харесвате и да не го гледате, но не и да казвате, че участниците нямат талант и да убеждавате другите да не го гледат. Спирам да пиша в темата за да не се натрапвам с 10 коментара, които казват едно и също по различен начин. А и съм пяла във вокална група(знам, че е малко), но имам малка представа от музика. Със здраве!

"Гласът на България" в понеделник си заслужаваше поне заради Бен Саундърс(победителят в "Гласът на Холандия") - три хита №1, платинен албум, номинация на MTV. Ето, че може човек да успее заради такова предаване. Знам, че България не е Холандия, но все пак нищо не се знае. Всеки си има мнение и право да го изрази, но в границите на добрия тон и познаването на материята. А не да навлиза в подробности кое било нагласено и кой какъв бил(не визирам никой от темата). Ако някой го харесва няма да се влияе от подобни мнения и ще продължи да го гледа. Имате пълното право да не го харесвате и да не го гледате, но не и да казвате, че участниците нямат талант и да убеждавате другите да не го гледат. Спирам да пиша в темата за да не се натрапвам с 10 коментара, които казват едно и също по различен начин. А и съм пяла във вокална група(знам, че е малко), но имам малка представа от музика. Със здраве!

Ако обичаш подкрепи с факти относно този смешник който има платинена плоча и хит 1 - даже три ?!

И тези музикални предавания вече остаряха от кога ги дават вече.Стават досадни вече.Вместо да измислят некой хубав бг сериал като столичани или седем часа или столичани те тука както илиев72 търсят само пари.

И тези музикални предавания вече остаряха от кога ги дават вече.Стават досадни вече.Вместо да измислят некой хубав бг сериал като столичани или седем часа или столичани те тука както илиев72 търсят само пари.

аз не търся пари :D слави търси :D

аз не търся пари :D слави търси :D

Eми да де аз за него говоря не си ме разбрал или аз съм объркал в писането.

Определено прочетох изречението ти, и смисъла е такъв, че все едно и iliev72 търсил пари.;-)

Редактирано от Viiipeer (преглед на промените)

Явно сте объркал темата, както виждам се опитвате да сте на всяка манджа мерудия. Но в този форум не дават награди за брой постове. И безсмисленото писане само докарва накаание!

Определено прочетох изречението ти и, смисъла в бил такъв, че все едно и iliev72 бил търсил пари.;-)

сигурно съм бързал и съм объркал нещо.

Това е най-хубавата продукция на нашия пазар, що се отнася до музика. Предаването е изключително интересно, правилата са добре измислени. Участват правилните треньори и едни от най-големите ни таланти. Нашата малка страна не веднъж е доказала, че ражда таланти. Ето един неуспорим пример. Състезанието е към своя край, а аз още не мога да преценя кой ще победи. Всички са толкова добри и се представят все по-добре и по-добре. Много съм щастлива, че имам възможността да гледам такъв проект в България. Успех на всички участници!

Поздрави

Това е най-хубавата продукция на нашия пазар, що се отнася до музика. Предаването е изключително интересно, правилата са добре измислени. Участват правилните треньори и едни от най-големите ни таланти. Нашата малка страна не веднъж е доказала, че ражда таланти. Ето един неуспорим пример. Състезанието е към своя край, а аз още не мога да преценя кой ще победи. Всички са толкова добри и се представят все по-добре и по-добре. Много съм щастлива, че имам възможността да гледам такъв проект в България. Успех на всички участници!

Поздрави

Ти да не си от екипа на "Папагалите на Б-я" скъпа ?! Или ти плащат за рекламирането на това предаване а ?!

Ти да не си от екипа на "Папагалите на Б-я" скъпа ?! Или ти плащат за рекламирането на това предаване а ?!

Забавен си, скъпи. Ама за жалост никой не ми плаща за личното ми мнение. Иначе звучи хубаво, но уви.

Регистрирала си се преди няколко часа и първата тема, минути след регистрацията, която ти е попаднала е не дискутирана от седмица. Хубаво е човек да влезе в непознатото с точно определена цел .. :D Илиев е малко груб, но наистина леко "миришат" нещата. ;) Регистрация: Днес, 14:43 Първо мнение - Публикувано Днес, 14:48 Нина явно знае какво иска .. :speak:

Не е лошо да кажеш колко ти плати улчиндолски гъз за това мнение а ?! Дори без гледам кога си се регистрира и кога си постнала мнението в тази забравена от бога тема е ясно , че си платена като всички твои колеги и колежки предвождане от Бенатова и компания ! И така колко ти плати улчиндолския задник за това мнение а ?!

:speak: Пак започнахте със смешните теории на конспирациите. Ми това я е заинтересувало, тук е писала.

:) Пак започнахте със смешните теории на конспирациите. Ми това я е заинтересувало, тук е писала.

Няма конспирация ! Прочети внимателно самото мнение и се надявам се убедиш колко е предубедено !
  • 2 седмици по-късно...

"Гласът на България" - предаването, което покори цяла България. Предаването, което се понесе из устите на млади и стари. Последните три месеца бяха истински хит за рейтинга на БТВ. Предаването даде на българите нещо неповторимо - радост, тръпка, емоции. То донесе на всички и сълцзи, и усмивки, но най-вече едно незабравимо изживяване както за участниците му, така и за зрителите. То успя да покаже на България, че не всичко в тази държата е кръв и мизерия - показа, че ЗНАЕМ как да се веселим, показа, че и ние имаме таланти, показа същността на България! И ето сега след тези 3 месеца предаването е на път да свърши, но въпреки това остават прятните моменти! За участниците, които се трудиха неуморно ден след ден, минута след минута - остават тръпката, удоволствието и опитът. "Гласът на България" е предаване, което може да те отвлече, макар и за малко, от забързания и труден живот - да те пренесе на място, където всичко е веселие, където с песен на уста се оправят всякакви проблеми и най-важното - при него материалното е без значение! Лично аз се надявам да видя още много такива формати на екран, защото именно тези предавания показват на хората какви наистина сме българите - весели, усмихнати, борещи се докрай.

След вчерашния цирк не си заслужава да се коментира.Дава се път на слабите изпълнители.Явно продуцента на предаването и журито се страхуват ако някой добър изпълнител спечели да не ги засенчи.

"Гласът на България" - предаването, което покори цяла България. Предаването, което се понесе из устите на млади и стари. Последните три месеца бяха истински хит за рейтинга на БТВ. Предаването даде на българите нещо неповторимо - радост, тръпка, емоции... ...

Стига бе, верно?!

:shake_puter:

Да те жадувам аз, да те жадувааамм ... - поздравления ;) пп като няма нищо друго ще пеем с бтв пп2 Васката яката се е тунинговал :) и Невенчето не бива да става въпросният Глас пп3 пък на Игорчо въобще не му отива Майкъл - как го допуснаха бре - Майкъл никога не е бил рокаджия пп4 Дичо трудно го издържам, а пък Гергана въобще - кой я е докарал до полуфинал пп5 След малко, ако не загина от преяждане ще продължа :mad: пп6 Орлин Павлов и Елица - голямо надвикване, голямо нещо - ама то трябва да се пее пп7 Дони и Стиляна - слаба ракия пп8 - душа камбана -Личката си го обичам, Валентина малко да понамали храната ие готова :no-no:

Редактирано от Вили* (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.