Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Гласът на България"

Кой ще спечели надпреварата ? 10 гласували потребители

1. 1. Кой ще спечели надпреварата ?

• Игор
      50%
    • Тодор Гаджалов
      20%
    • Стелияна Христова
      10%
    • Роксана
      20%
    • Не мога да преценя
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

• Автор

Роксана не ставаше за глас на България и си признавам, че съм доволна, задето не спечели тя. Не защото не пее добре. Тя пее много добре даже, но основно балканска музика. Чухме я всички как се изложи на Summertime. А може и да не си беше избрала добре песента, знае ли човек... Игор вече е друга партия, както и Тошко, както и Стелияна (макар да не съм и фенка). Те могат да пеят всичко :( Иначе It's my life и преди, и снощи си беше за мен най-слабото изпълнение на Игор. Не го знам защо е решил да се представаи точно с нея. Като цяло от първите песни ми хареса само Surrender на Стелияна. Виж, дуетите вече бяха много добре. Изкефих се на всички ( с изключение на този на Ивана и Роксана, при тях можеше да е доста по-добре, имайки предвид гласовите данни и на двете, ама нейсе...) В крайна сметка исках Игор да спечели, но, може да се каже, че загубили няма, защото не са загубили гласовете си :P А за мен в точно този формат имаше доста добри

• Отговори 110
  • Прегледи 12,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз пък мисля, че като цяло, името на това предаване не беше подходящо или пък, че в този формат трябваше да се пее само и изцяло българска музика. Малко ли музикални предавания си отгледахме и отслушахме, малко ли таланти се пробваха. Та това беше поредното...Скука. Щом ще е "Гласът на България" трябваше, както каза и Мариана Попова да почнат от Лили Иванова и да стигнат до Преслава, но изцяло и само с българска музика. Поне щеше да е по различно. Иначе, честито на победителката, но Тодор беше по добър от нея. :(

• Автор

Без да се обиждаш, ама и ти излиза, че си папагал, защото все едно и също повтаряш.

Победителката в “Гласът на България” човек на Бербатов

Публикувано изображение

Изненадващата победителка в най-гледаното музикално риалити шоу “Гласът на България” Стелияна Христова се оказа човек на Димитър Бербатов.

Още от самото начало на шоуто било ясно, че 17-годишната ученичка ще достигне до финалния етап, тъй като била лансирана от известния футболист, твърди столичен седмичник.

Въпреки, че живее в Манчестър, оказва се, че Митко не пропуснал да гледа нито една изява на своята любимка. Бербатов и Стелиана се запознават през 2008 г. Тогава малката изпълнителка става лауреат на голямата награда на фондация “Димитър Бербатов” в област “Изкуство” V-VІІ клас. На специална церемония, най-успелият български футболист я награди със специална статуетка.

Както е известно, същата година Бербатов основа неправителствената организация с цел да подпомага младите хора да се образоват, да развиват своите заложби и дарби, както и да им се дава шанс да ги споделят със света.

Преди 3 години Стелияна се изявявала на пиано, като името й дори е поместено в сайта на фондацията. Още тогава Митко много я харесал и прогнозирал бляскаво бъдеще. Нещо повече – самият Бербатов започнал да спонсорира младата музикантка.

Тази информация веднага даде повод за спекулации дали футболистът не е платил за това Стелияна Христова да бъде коронована като “Гласът на България”. Въпреки че шоуто е базирано на гласове на зрители чрез есемеси, мнозина не вярват, че обявените резултати са реални. Все пак близки на Бербатов твърдят, че благородник като него никога не би действал по този подмолен начин. Продуцентът на формата Слави Трифонов пък видимо се изненада, когато победителката бе обявена.

bulfax.com

Победителката в “Гласът на България” човек на Бербатов

bulfax.com

Бени ... ти не знаеше ли ?!? :D

Братовчетка е на Франсуа Митеран и е стринкина зълва на третата леля на Дилма Русев ;) !

Кой им вярва на тези глупости ... а източника е уникален ... българският CNN :) !

В крайна сметка исках Игор да спечели, но, може да се каже, че загубили няма, защото не са загубили гласовете си :) А за мен в точно този формат имаше доста добри

Аз исках да спечели Тошето, но....

Гледах го защото половината от гласовете пееха в пъти по-хубаво на живо от някои утвърдени певци....

Бени ... ти не знаеше ли ?!? :eek:

Братовчетка е на Франсуа Митеран и е стринкина зълва на третата леля на Дилма Русев ;) !

Кой им вярва на тези глупости ... а източника е уникален ... българският CNN :wink12: !

Гледам му е във Фондацията от 2008-ма година.

http://dberbatov.org/%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8/%D0%9D%D0%B0%D1%88%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B4%D0%B5%D1%86%D0%B0

Вярваш ли на тези " щуротии " ... Пълни глупости са за мен !

Е факт е че е във фондацията му.

Пък дали е съдействал за да спечели - не знам, а и не ме интересува.

Днес всичко така или иначе се купува.

:(

Стелияна има Глас, Визия (в срвн. с останалите финалисти), Много, много млада (това предполага развитие), Скромна, абе - харесва ми.

Редактирано от Efe (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.