Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Гласът на България"

Кой ще спечели надпреварата ? 10 гласували потребители

1. 1. Кой ще спечели надпреварата ?

• Игор
      50%
    • Тодор Гаджалов
      20%
    • Стелияна Христова
      10%
    • Роксана
      20%
    • Не мога да преценя
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Омота ме с твойте местеници да ти кажа ... Сега забравих как се казват изпълнителите и не мога да коментирам, но все пак ... За финал предлагам "Да те жадувам аз " и Роксана P.S. И макар да не допада за гласа на Игор песен на Майкъл Джексън - гласът си е глас !

• Отговори 110
  • Прегледи 12,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

117 % за циганката :)

Супер :clown: Голямо гласище извади

това дето почина майка и ли?

И така крайния действителен резултат на полуфинала е :

Тодор

Стиляна

Игор

Роскана

това дето почина майка и ли?

Мдам

и не само глас извади, и сила на духа има детето - да е живо и здраво !

И как се справят папагалите :clown:

като теб

И така крайния действителен резултат на полуфинала е :

Тодор

Стиляна

Игор

Роскана

Мдам

и не само глас извади, и сила на духа има детето - да е живо и здраво !

Исках Валя да бъде, ама и Стиляна я бива :)

Мжете обаче не ме впечатлиха с нищо

Моля, сега Илиев72 да напише коментар, за да може темата да продължи... Извън спам-а: Поредния добре продуциран концерт. Гостът в предаването - въобще не ми хареса изпълнението. Тодор си има глас момчето, но седи някак измъчено на сцена, чак ми става жал. Игор в последните 2-3 концерта не ми допадат изпълненията му, а има страхотен глас и уникално сценично поведение. Дамите изпълнителки - нищо ново - както се представяха от първия концерт, така си и продължиха докрая. За мен най-стабилно през цялото шоу се представя Стиляна и затова тя е моя фаворит. Предполагам, че тя или Игор ще бъде Гласът на България. Гласуването с проценти от страна на журито беше една добра и новаторска идея и показа много от характера на КМ, Ивана, Марияна и Миро. Слави се оказва един доста добър продуцент на музикални предавания, което до голяма степен се дължи и на бенда. Лошото е, че парите все повече намаляват и се обезценяват - ще останем само на хляб и зрелища.

• Автор

Много ме кефи да чета как плюят по Слави. Сериозно говоря (пиша). Уйчиндолски не знам какво си бил, некадърник бил, че и още по-цветущи епитети. Вие, като сте по-добри от него и по-възвишени и не гледате материалното, защо не направите подобно шоу и не дадете шанс на някой талантлив човек? Не можете. Защото вие сте ненадминати в плюенето и хуленето, и то само зад монитора ;)

Що се отнася до финала, и съм доволна, и не съм. Валя си е моята фаворитка още откакто я чух в Music idol (тогава се яви с още три момичета, бяха квартет, но продължи само тя май), а това пък ми беше любимото нейно изпълнение :)

Но е факт, че тя остана до полуфиналите само заради Кирил Маричков. Той я спаси няколко пъти от елиминациите, за което пък се радвам, защото се насладихме повече на гласа и.

От останалите съм твърдо за Игор. Но, гледайки как се гласува, няма да се учудя, ако спечели Роксана, защото тя винаги е с много гласове напред...

Регистрирала си се преди няколко часа и първата тема, минути след регистрацията, която ти е попаднала е не дискутирана от седмица. Хубаво е човек да влезе в непознатото с точно определена цел .. ;)

Илиев е малко груб, но наистина леко "миришат" нещата. ;)

Първо мнение - Публикувано Днес, 14:48

Нина явно знае какво иска .. :)

Не знам кое ви е странното, просто исках да изкажа мнението си по случай първото по-смислено музикално шоу от много време насам. И първото, което идва веднага в България, а не след 5 години.

Не е лошо да кажеш колко ти плати улчиндолски гъз за това мнение а ?! Дори без гледам кога си се регистрира и кога си постнала мнението в тази забравена от бога тема е ясно , че си платена като всички твои колеги и колежки предвождане от Бенатова и компания ! И така колко ти плати улчиндолския задник за това мнение а ?!

Много агресия и негативизъм, не знам как може човек да говори така срещу някого, когото не познава. Аз даже не съм виждала Слави на живо, ако изключим 2-3 негови концерта. Другото, което трябва да ти е ясно е, че всеки има право на мнение, както на тебе не ти харесва, така има много хора, на които им харесва. Не знам защо трябва да злорадстваш така, явно ти харесва.

Много ме кефи да чета как плюят по Слави. Сериозно говоря (пиша). Уйчиндолски не знам какво си бил, некадърник бил, че и още по-цветущи епитети. Вие, като сте по-добри от него и по-възвишени и не гледате материалното, защо не направите подобно шоу и не дадете шанс на някой талантлив човек? Не можете. Защото вие сте ненадминати в плюенето и хуленето, и то само зад монитора ;)

Що се отнася до финала, и съм доволна, и не съм. Валя си е моята фаворитка още откакто я чух в Music idol (тогава се яви с още три момичета, бяха квартет, но продължи само тя май), а това пък ми беше любимото нейно изпълнение :)

Но е факт, че тя остана до полуфиналите само заради Кирил Маричков. Той я спаси няколко пъти от елиминациите, за което пък се радвам, защото се насладихме повече на гласа и.

От останалите съм твърдо за Игор. Но, гледайки как се гласува, няма да се учудя, ако спечели Роксана, защото тя винаги е с много гласове напред...

Снощното и изпълнение обаче .....

http://www.youtube.com/watch?v=hkQAf-6L3nI

определено беше моята фаворитка

Е хубаво е изпяла една песен и това с какво променя , че е един папагал ?!

Добавих анкета !

Гласувах, преди да я чуя ...

P.S. Гласът си е Глас каквото и да пее, а тя го има . Не трепна, уверена, родена за да пее !

Роксанка ли ? И аз за нея гласувах.Пее циганката и то добре.Не мога да си изкривя душата. Ето в момента Игор пее, ама няма гласец пича.какво да го направим ? А Ивана какви пера си е туриа на раменет :) нили Боже -все едно е тлъста пуйка, баси :D

Аз съм за Игор... защото е от Свищов :) Сериозно, не че по-горното не е сериозно, но ми харесва сценичното му поведение и гласът му не е лошАВ, и е един такъв мъничък, скокливичък... :D

Роксанка ли ?

И аз за нея гласувах.Пее циганката и то добре.Не мога да си изкривя душата.

Ето в момента Игор пее, ама няма гласец пича.какво да го направим ?

А Ивана какви пера си е туриа на раменет :D нили Боже -все едно е тлъста пуйка, баси :D

Хахах нали, развали имиджа на ученичката си Божкеййй ... не тая песен бре, детето пее като славей, тя му избрала за дует тази помия. Пфууу Иванке, Иванкеееййй ...

P.S. Обаче за Марияна нищо не казваш, аммм... полуде ли от любов вече ??? :)

Мдаммм ... вече и аз съм за тях . И Игор пее, но се притеснявам за него, вряла вода ме избива като го гледам

Хахах нали, развали имиджа на ученичката си Божкеййй ... не тая песен бре, детето пее като славей, тя му избрала за дует тази помия. Пфууу Иванке, Иванкеееййй ...

Не иска да бледнее пред Роксана.

Трудеха се много децата, бореха се, но един е победителят и така :

Гласът на България е Стиляна !

:P

Бог здраве и сили да и дава !

Публикувано изображение

Стелияна Христова е на 16 години и споделя, че е готова на абсолютно всичко, за да успее в "Гласът на България”.

"За мен шоуто е едно много голямо предизвикателство и мисля, че ще науча много неща”, вярва Стелияна.

Мда.

Наздраве за победителката :P

Прекрасен повод за наздравиця, както и за треньорката и :cheers:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.