Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Гласът на България"

Кой ще спечели надпреварата ? 10 гласували потребители

1. 1. Кой ще спечели надпреварата ?

• Игор
      50%
    • Тодор Гаджалов
      20%
    • Стелияна Христова
      10%
    • Роксана
      20%
    • Не мога да преценя
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Публикувано изображение

Най-успешното ТВ предаване през юли е музикалното шоу на bTV "Гласът на България". По-голям брой зрители привлича единствено финалът на хитовия сериал "Забраненият плод”, но "Гласът на България" отчита най-висок пазарен дял за месеца – близо 57%. Отново програмите на bTV окупират по-голямата част от позициите в Топ 50 за юли (общо 37), като заемат и първите 21 места. БНТ1 влиза с 8 позиции, а Нова ТВ – с 5.

След като превзе телевизионния ефир, превръщайки се в най-успешното предаване за месец юли от българския екран, иновативният музикален формат "Гласът на България” ще завладее от 9 август и честотите на най-голямата музикална радио верига в България – радио N-JOY.

След края на кастингите "на тъмно” в предаването предстоят оспорвани "сблъсъци” между членовете на всеки от отборите. От началото на вокалните двубои в лятното шоу по bTV, всеки вторник и петък, слушателите на N-JOY ще могат да чуят отново изпълненията на участниците в "Гласът на България”.

На живо в ефира на радио N-JOY ще прозвучат и eксклузивни интервюта с претендентите за "Гласът на България”. Слушателите ще научават първи най-горещите новини около хитовото предаване. Интересни коментари ще споделят и четиримата треньори в шоуто, а специално за феноветe на N-JOY, участниците в "Гласът на България” ще пеят на живо и в студиото на радиото. N-JOY e основен медиен партньор на шоуто "Гласът на България”.

Официален сайт на шоуто

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

• Отговори 110
  • Прегледи 12,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Скъпа , който ти гледа тази смешна ТВ - бТВ ! А това шоу е поредното смучене на парички от обикновеният човек и едва ли в него ще се появят новият Емил Димитров , Орлин Горанов , Лили Иванова , Мими Иванова ,Силвия Кацарова и т.н. Аман от смешни рейтинги на които са специално поръчани от някой за да се покаже колко велик !

Скъпа , който ти гледа тази смешна ТВ - бТВ ! А това шоу е поредното смучене на парички от обикновеният човек и едва ли в него ще се появят новият Емил Димитров , Орлин Горанов , Лили Иванова , Мими Иванова ,Силвия Кацарова и т.н. Аман от смешни рейтинги на които са специално поръчани от някой за да се покаже колко велик !

Това тотално отричане на "нещо", било то TV, Радио и всички в този дух е малко несериозно! Като цяло определено подкрепям мнението ти. То само като видиш посредственото жури!

Не мога да разбера защо от много потребители се постват теми копи/пейстнати от интернет. Да, съгласен съм, че темата е интересна /за мен например/. Но, след като сте я създали/копирали - напишете и нещо от себе си - мнение, обяснение, каквото и да е. Извинявам се на "Галето", че точно в нейната тема отправям своя упрек, но има някои /те си знаят кои са/, дето честичко "създават" такива теми, след което почти не коментират и не дават личното си мнение по въпроса или по коментарите на другите съфорумници. А сега по темата: Радвам се, че се създаде такава в Калдата. Мисля, че ще има доста коментари. На мен още в самото начало ми направи прекрасно впечатление водещата Вики. Страхотно настроение създава, интелигентно се държи, стреми се да сваля напрежението като подхожда индивидуално към всеки участник, има много бърза реакция, добра дикция, не се запъва, не се паникьосва и засега няма никакви издънки. Журито е добре подбрано и в първите 5-6 епизода също много ми допадна. В последните 3-4 епизода обаче останах с впечатление, че някои от кандидатите са предварително "уговорени", а в последните 2 епизода ми се стори, че от бързане да се попълнят определени отбори се допуснаха някои неволни грешки - сравнително добри изпълнители бяха неизбрани т.к. се очакваше тези с непопълнените отбори да натиснат бутона, в същото време и по същата причина пък бяхаизбрани не дотам качествени изпълнители и такива, които откровено си пееха фалшиво. Надявам се по-нататък да има още по-интересни моменти. Едно от малкото предавания, които гледам с радост.

Редактирано от human1970 (преглед на промените)

• Автор

Не те познавам, затова, моля, не ме наричай "скъпа".

Има хора като мен, които гледат тази "смешна", както ти се изрази, телевизия :cheers: И Нова гледам, и Fox, ТВ7 и т.н. и т.н. Лошо има ли?

Относно шоуто мога да кажа, че аз обичам такива формати, защото ми изпълват душата. Някои от участващите са наистина добри.

Емил Димитров беше невероятен, но за съжаление вече го няма. Мир на праха му.

Но с него талантите тук не свършват и за някои от тях именно тези формати са начинът ние да ги чуем. Радвам се все пак, че не всички мислят като теб.

Мога и друго да ти кажа. Тук, в този формат, този сезон наистина има добри гласове. Няколко от тях ме накараха да настръхна, докато ги слушах. Просто няма какво повече да добавя...

Не мога да разбера защо от много потребители се постват теми копи/пейстнати от интернет. Да, съгласен съм, че темата е интересна /за мен например/. Но, след като сте я създали/копирали - напишете и нещо от себе си - мнение, обяснение, каквото и да е.

Извинявам се на "Галето", че точно в нейната тема отправям своя упрек, но има някои /те си знаят кои са/, дето честичко "създават" такива теми, след което почти не коментират и не дават личното си мнение по въпроса или по коментарите на другите съфорумници.

Първо копи-пействам, защото давам информация за предаването, която не е редно да напиша точно аз.

После, като видя, че не го харесвам само аз и някой друг също сподели нещо, идва и моят ред. И започвам да споделям мнението си :no-no:

Редактирано от Galeto_ (преглед на промените)

Скъпи-АЗ например също го гледам.

И то с интерес.

Подобни лузерски постове не ти правят изобщо чест.

Предаването не е лошо. Няма да говорим какви начини,далавери,врътки е измислил българина за пари,рейтинги и т.н. Но тук може да се намерят нови изпълнители и таланти.

Все търсим таланти по тези предавания и все ги няма ! Поровете се в интернет за да видите , че това е единствено само за пари и никой не си прави труда след като свърши шоуто да ги лансира някъде тези хора ! Какво стана с Идола , Стар академи и какво ли още не ?! Ми нищо - който трябва прибра паричките , а другите с пръст в уста ! Нали и там се търсеха таланти и уж ги намериха и къде са тези таланти ?! Някои от тях са толкова гласовити , че се снимаха в Playboy - точно за тези снимки бая глас си треба ;) Може да се огледате в American Idol - там за 10 сезона 2 съмнителни звезди ! Всичко е единствено и само заради смс-те !

Редактирано от iliev72 (преглед на промените)

Все търсим таланти по тези предавания и все ги няма ! Поровете се в интернет за да видите , че това е единствено само за пари и никой не си прави труда след като свърши шоуто да ги лансира някъде тези хора ! Какво стана с Идола , Стар академи и какво ли още не ?! Ми нищо - който трябва прибра паричките , а другите с пръст в уста ! Нали и там се търсеха таланти и уж ги намериха и къде са тези таланти ?! Някои от тях са толкова гласовити , че се снимаха в Playboy - точно за тези снимки бая глас си треба ;) Може да се огледате в American Idol - там за 10 сезона 2 съмнителни звезди ! Всичко е единствено и само заради смс-те !

И какво от това, че организаторите печелят ?

Хайде по твоята логика да вземем да не си купуваме дрехи или други стоки, защото , видите ли, собственикът на магазина печели пари от нашите покупки, а ?

Не мога да разбера завиждаш ли на продуцентите на предаванията , що ли ?

Никой никого не кара да праща СМС-си.Особено пък тебе,.

Можеш да си гледаш шоуто , да слушаш песните без да гласуваш.Аз например никога и за никого не съм пращал СМС в такива предавания.Но си ги гледам и се наслаждавам на музиката и зрелището.

Ти въобще гледаш ли шоуто, или просто се изказваш ей така , от чиста ...хмм..... , че някой някъде печели повече пари от тебе ?

Гледах част от кастингите и се наслушах на глупостите на Миро ! "Имаш глас за милиони" и други подобни ! Това , че един човек имах хубав глас не му гарантира , че ще е следващият Емил Димитров или Лили Иванова ! Гласа е 5% а другото е здраво бачкане ! Миро едва ли не вече ги направи звезди като Майкъл Джексън , Принс , Тина Търнър или Мадона ! Самият факт , че от American Idol(2002-2009 съдия е Паула Абдул) за 10 сезона има 2 съмнителни звезди говори много ! Тези формати не са откриване на изпълнители , а просто да се печелят пари ! Балами за кастингите винаги ще има и ще се надяват някой да лансира ! Няма безплатен обяд ;)

Предаването е супер забавно ! Лично аз много го харесвам и следя с интерес!

ПС - Само на мен ли Ивана ми изглежда смешно и странно сред тримата останали? :/

ПС 2 - За разлика от някои хора ние поне гледаме телевизия!

Интернета не е всичко!

Хей, знаеш ли имало живот извън интернет!

Вярно ли? Дай линк :offtopic_s:

Никой не е казал , ч е интернет е всичко :offtopic_s: Само , че ми омръзна да се говорят празни приказки и след края на предаването никой да не се грижи за тези таланти ! Преди и по време на предаването са готови да им свалят звезди ! След предаването никой не си спомня за тях ! Замислете се къде се са победителите от БГ идолите , Стар академи и дали някой ще си спомня победилят от Гласът на България след година :) Мога да ви кажа къде са сега тези победители - пеят по казина , кръчма и други такива места които им плащат жълти стотинки - иначе казано оцеляват ! А забравих - някои се снимат за Playboy , Penthouse и други такива "списания" !

• Автор

Представи си, че ти имаш много добър глас. Иска ти се повече хора да те чуят, не само в кръчмата, където работиш. Започва подобен формат. Нима няма да се явиш на кастинг? Защо аз и някои други "балами", като мен, да не ги чуем? Така хем аз ще съм доволна, че съм чула нещо добро, хем те ще са доволни, че не ги слушат само обичайните заподозрени. Всеки в този живот има право на своите 15 минути слава. Нека си ги вземат. Ще си имат спомен за цял живот. Пък някой може и да успее след това, стига ги зарича. Аксиния от Стар Академи направи доста парчета. Друг е въпросът, че не нейният жанр е печелившият в нашта държавица. Невена Цонева също не сме я забравилии я виждаме от време на време. И други са имали опити, макар и не за дълго. Но не е само до глас, не е и само до пари...

Според мен,предаването не е лошо.Вярно,че Миро се държи много преекспонирано,вярно е - журито проспа не знам защо два три доста талантливи изпълнители,вярно е,че певците не ги очаква кой знае какво бъдеще в България,но засега те не го съзнават и дават всичко от себе си.Забавно е.Щеше да е още по-забавно,ако членовете на журито бяха освен обърнати с гръб и сложени в отделни кабини (за да не виждат какво правят колегите им).

Като не си я забравила Невена Цонева - прочети ли нейно интервю в Webcafe.bg ?! Ако не си - прочети го и ще разбереш колко много и струват тези 15 мин слава и защо мисля , че тези формати са единствено и само за печелени от смс и никой не го е грижа за хората които участват ! Не бих се явил никога в пододбен формат ! Няма нужда да ме превръщат в папагал !!!

• Автор

Добре бе, човек, какво ти пречи да забравиш за тези, които стоят зад шоуто, и да се насладиш на това, което чуваш? И не можеш да ме убедиш, че след като изгледаш някой от следващите концерти, ми кажеш, че никой от изпълнителите не ти е харесал. Тия хора (продуценти и т.н.) правят пари, то си е ясно, но за да ги изкарат, правят така, че и на зрителите да им хареса :wub:

Както и други съфорумци, така и аз следя този формат. Щом става дума за пеене, грехота е да пропусна. Добре замислено е като цяло, но понякога поведението на журито ме дразни. И все пак не забравям, че е важен крайният продукт - "обработени гласища", като само едно трябва да заслужи вниманието.

• Автор

Защо изгониха толкова много хора наведнъж? :whist: Не е честно. Така ще свърши по-бързо май. Пропуснах началото и не знам дали са казали нещо повече за регламента нататък. Ще ме просветлите ли? От изгонените ме е яд най-много за момичето от отбора на Ивана. Нейният избор беше най-трудният :)

Добре бе, човек, какво ти пречи да забравиш за тези, които стоят зад шоуто, и да се насладиш на това, което чуваш? И не можеш да ме убедиш, че след като изгледаш някой от следващите концерти, ми кажеш, че никой от изпълнителите не ти е харесал.

Тия хора (продуценти и т.н.) правят пари, то си е ясно, но за да ги изкарат, правят така, че и на зрителите да им хареса :shy11:

Аман от толкова папагали които се народиха в тези формати ! Нещо не виждам творци в тези формати ! На какво да се насладя а ?! На някакви имитатори ли ?! На всички е ясно - тези формати са полезни само за продуценти и са в ущърб на всички други ! Да гледам как съсипват хора с талант ли ?! Не , благодаря !!!
  • Автор

ОК. Разбрахме, че не ти харесва предаването, талантите, продуцентите и т.н. Ще те помоля вече да ни заливаш с по-малко негативизъм. Разбрахме ти мнението. Неко продължим с обсъждане на случващото се с кандидатите за Глас на България :shy11:

Днес си изтеглих и гледах вчерашното предаване. Много съм разочарован и започвам да си мисля, че iliev72 за пореден път е бил прав. В името на шоуто и рейтинга противопоставиха по двама и то добри изпълнители с различни гласови данни и само с една песен и с едно представяне изхвърлиха от надпреварата половината. Залага се на зрелището пред реалното съревнование. Говорите за някакви SMS-и, а до сега не съм видял да изписват номера за участниците, за които зрителите да гласуват. Другото, което не ми хареса е, че нямаше никаква полза от журито в този етап, то не оценяваше отделните изпълнители и от неговото мнение нищо не зависеше. Въпреки това предаването ми хареса, което явно е и основната цел на продуцентите и медията. Водещата Вики отново беше перфектна и много елегантна с тази черна рокля. Е, все пак ако лекичко понамали коремчето удоволствието ми да я гледам ще бъде пълно. Нежната част от журито също беше с много добре подбрани прически и тоалети. От изпълнителите които продължиха за мен като че ли се откроява Севинч Ибрахим.

Определено това е най-слабото музикално шоу, което съм гледал някога. Изключително съм разочарован, а бях с нагласата, че ще е нещо уникално. Реално какво се получи. Почти не видях рокаджии, почти не видях мъже певци, пееха се само някакви приспивни песнички и чалги, преминаха във следваща фаза певци, за които да се каже, че пеят фалшиво е малко, а някои не биха казали дори, че пеят, от друга страна за тяхна сметка не бяха приети участници, които долу-горе се справиха, абе за мен много много слабо шоу до момента. Просто гледам го и чакам следващото предаване да е по-добро, но почти винаги съм разочарован още повече. Ще продължа да го гледам по същата причина, ако случайно нещо се промени, покрай педагозите и т.н., но този път нагласата ми е, че ще е зле. Предполагам X-Factor ще е истината. Трябваше да го пуснат паралелно с това по БТВ та да се сетят "великите", че искаме КАЧЕСТВО!

• Автор

Днес си изтеглих и гледах вчерашното предаване. Много съм разочарован и започвам да си мисля, че iliev72 за пореден път е бил прав. В името на шоуто и рейтинга противопоставиха по двама и то добри изпълнители с различни гласови данни и само с една песен и с едно представяне изхвърлиха от надпреварата половината. Залага се на зрелището пред реалното съревнование. Говорите за някакви SMS-и, а до сега не съм видял да изписват номера за участниците, за които зрителите да гласуват. Другото, което не ми хареса е, че нямаше никаква полза от журито в този етап, то не оценяваше отделните изпълнители и от неговото мнение нищо не зависеше. Въпреки това предаването ми хареса, което явно е и основната цел на продуцентите и медията. Водещата Вики отново беше перфектна и много елегантна с тази черна рокля. Е, все пак ако лекичко понамали коремчето удоволствието ми да я гледам ще бъде пълно. Нежната част от журито също беше с много добре подбрани прически и тоалети. От изпълнителите които продължиха за мен като че ли се откроява Севинч Ибрахим.

SMS-и ще има по-нататък, когато останат доста по-малко (мисля, че така беше). Досега във всеки отбор имаше по 14 души и трябва да ги понамалят, защото това е много народ. В другите формати, като се стигнеше до концертите оставаха по 20-тина.

И тук е разликата с останалите. Тук няма жури. Те не оценяват, а са треньори, т.е. трябва да помогнат на участниците да доусъвърпенстват таланта си :help wanted4: Водещата пък може би се справя със задачата си най-добре от всички водещи досега. Вики винаги ми е била много симпатична и сега и се радвам още повече :mad:

Определено това е най-слабото музикално шоу, което съм гледал някога. Изключително съм разочарован, а бях с нагласата, че ще е нещо уникално.

Реално какво се получи. Почти не видях рокаджии, почти не видях мъже певци, пееха се само някакви приспивни песнички и чалги, преминаха във следваща фаза певци, за които да се каже, че пеят фалшиво е малко, а някои не биха казали дори, че пеят, от друга страна за тяхна сметка не бяха приети участници, които долу-горе се справиха, абе за мен много много слабо шоу до момента.

Просто гледам го и чакам следващото предаване да е по-добро, но почти винаги съм разочарован още повече. Ще продължа да го гледам по същата причина, ако случайно нещо се промени, покрай педагозите и т.н., но този път нагласата ми е, че ще е зле. Предполагам X-Factor ще е истината. Трябваше да го пуснат паралелно с това по БТВ та да се сетят "великите", че искаме КАЧЕСТВО!

Аз пък се радвам, че не са паралелно и ще мога да ги гледам и двата формата.

Кое им е слабото на гласовете? Не мога да назова имена, защото още не съм ги запомнила, но има доста добри...

Валя, 22г, съм я запомнила, защото преди участваше в "Аз пея с Ку-ку бенд" и си я харесах оттогава. Но има и още доста. Едно момче, което на кастингите пя песен на Франк Синатра беше невероятен.

А може би няма повече рокаджии, защото просто не са се явили много...

Сега е момента да кажа - казах ли ви а :help wanted4: Но отговора защо е слабо и т.н. се съдържа в самото име - то е шоу и щом е шоу не се залага на по-добрия , а да става сеир и този сеир да трупа зрители ! На времето имаше едно предаване "Хит минус 1 " в него се залагаше на таланта и съревнованието , но вече го няма и сега се търси основно сеира , а не таланта ! Ако търсите талант се объркали типа на предаването ! Шоу , показване , сеир !

На мен формата ми харесва определено. Журито и водещата, също. Псните по време на индивидуалните двубои са подбрани много добре и между участниците определено има страхотни гласове. Несъмнено, предаването е глътка свеж въздух в родния ефир. На който не му харесва, знае кое копче на дистанционното да натисне и да спре да ни натяква негативното си мнение. Ама нали най обичаме, като излезе някакво ново предаване, първо да го оплюем за спорта.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.