Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за призраците

Featured Replies

Животните за разлика от нас могат да видят другото измерение.

И аз съм се убедила с моите котки.

Просто ги наблюдавайте - много често се вторачват в една точка -

да, вие не виждате нищо, но те виждат.

• Отговори 239
  • Прегледи 32,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

не само че виждат,а чуват и омирисват по-вече от нас. за това им завиждам и се чувствам като недоразвит нещастник.

дружинката от забавачницата няма ли да измислите нещо наистина умно, а ще пиешете само глупости, животните нито виждат призраци, духове, нито други измерения, нито са по-добре с миризмите от хората ...................................животните имат подобни на нашите биологични очи и не могат да виждат друго освен определен спектър от светлината, не ми казвайте че гледат директно със съзнанието си или имат астрално виждане, това са глупости нямат такова нещо.

не само че виждат,а чуват и омирисват по-вече от нас.

за това им завиждам и се чувствам като недоразвит нещастник.

Прав си, и аз се чувствам в такива моменти адски некомфортно -

знам че има някой, а си като слепец - не го виждаш.

:)

дружинката от забавачницата няма ли да измислите нещо наистина умно, а ще пиешете само глупости, животните нито виждат призраци, духове, нито други измерения, нито са по-добре с миризмите от хората ...................................животните имат подобни на нашите биологични очи и не могат да виждат друго освен определен спектър от светлината, не ми казвайте че гледат директно със съзнанието си или имат астрално виждане, това са глупости нямат такова нещо.

офф,не знам да те съжалява ли или да ти завижда човек.

защо влизаш във раздел религия,мистика езотерика?

офф,не знам да те съжалява ли или да ти завижда човек.

защо влизаш във раздел религия,мистика езотерика?

Такива като него влизат да ни "просветят"

:(

Такива като него влизат да ни "просветят"

:devil2:

как да ме просветят,като (енергийният демон) ми е изсмукал енергията на мозъкът? :(

ами вие като сте напреднали, как сте сигурни че кучетата примерно виждат духове, да не сте гледали през тяхните очи и да знаете какво те виждат онова куче дето лаяло срещу стената и скимтяло и не знам си какво, ами четете ми темата, там пише че извънземните енергийните разуми могат да управляват мислите на всичко живо на Земята, какво остава за едно куче, могат да го накарат всякак си да се държи и вие вече на ето вижте как се държи кучето явно вижда дух ха ха ха какви сте балъци.

Редактирано от some_spirit (преглед на промените)

ами вие като сте напреднали, как сте сигурни че кучетата примерно виждат духове, да не сте гледали през тяхните очи и да знаете какво те виждат

онова куче дето лаяло срещу стената и скимтяло и не знам си какво, ами четете ми темата, там пише че извънземните енергийните разуми могат да управляват мислите на всичко живо на Земята, какво остава за едно куче, могат да го накарат всякак си да се държи и вие вече на ето вижте как се държи кучето явно вижда дух ха ха ха какви сте балъци.

ще ми пуснеш ли един линк за твоята тема?

може и на лични,ще е интересно.

аааа,животно като ме погледне и знам какво иска.

... извънземните енергийните разуми могат да управляват мислите на всичко живо на Земята...

Че е енергиен - енергиен, ама че е извънземен, пък и разум...

ами,то на земята няма разум.всичко е под контрол.

чакам си линкчето за темата за да се просветля.

Под контрол са тези без разум.

чакам си линкчето за темата за да се просветля.

ето темата - http://www.kaldata.c...howtopic=177432

но там съм нахвърлил най-основните неща и то доста накратко .........

ами земните енергийни разуми са всички хора и всички животни, всички други идват при нас на планетата Земя (дори са от други светове (измерения)), те най-общо може да ги наричаш извънземни енергийни разуми, такива са и тези който са превзели разумите ви.

Редактирано от some_spirit (преглед на промените)

A твоят не го ли превзеха?
Вас не знам кой ви е превзел

не са ме превзели ............

Oт къде знаеш? А от къде знаеш, че всички нас са ни превзели? :P

имам някой доказателства за хора като теб, които не знаят за какво става дума, но и да ти ги кажа ти ще ги отхвърлиш веднага, освен това съм виждал енергийни разуми да управляват телепатично (мисловно) напълно други хора пред погледа ми, но това пак няма да ти е като доказателство, щото ще кажеш най-малкото че ти не си го виждал .......... и така .......... виж сега те ви управляват във всеки един момент, аз ти говоря за управление примерно както на някой филм за зомбита (нямам предвид кръвожадни зомбита) , когато хората се държат неадекватно, иначе вие всички изглеждате отстрани съвсем нормално, но ви управляват ежесекундно.

имам някой доказателства за хора като теб, които не знаят за какво става дума, но и да ти ги кажа ти ще ги отхвърлиш веднага,

освен това съм виждал енергийни разуми да управляват телепатично (мисловно) напълно други хора пред погледа ми, но това пак няма да ти е като доказателство, щото ще кажеш най-малкото че ти не си го виждал .......... и така ..........

виж сега те ви управляват във всеки един момент, аз ти говоря за управление примерно както на някой филм за зомбита (нямам предвид кръвожадни зомбита) , когато хората се държат неадекватно, иначе вие всички изглеждате отстрани съвсем нормално, но ви управляват ежесекундно.

Не е вярно. Аз ги управлявам. :huh:

Стана ми навик да пиша и после да си трия постовете..........Дано се сетите какво съм искал да напиша......

• 3 седмици по-късно...

Относно призраците - това си е един доста доходен бизнес. Няколко фалшифицирани снимки, скалъпена история или един клип - и винаги ще се намери тълпа (предимно)от лековерни наивни хлапета, дето да ти повярват. Някои хора така си изкарват хляба...

Редактирано от The_Gunslinger (преглед на промените)

Относно призраците - това си е един доста доходен бизнес. Няколко фалшифицирани снимки, скалъпена история или един клип - и винаги ще се намери тълпа (предимно)от лековерни наивни хлапета, дето да ти повярват. Някои хора така си изкарват хляба...

Не знам дали ще си изкараш хляба, ама ако ги видиш акъла със сигурност ще си изкараш

:help wanted4:

Не знам дали ще си изкараш хляба, ама ако ги видиш акъла със сигурност ще си изкараш

:)

А аз те смятах за по сериозна жена!Искаш ли да ти ходатайствам при "чичо доктор" ? Сериозно те питам!

А аз те смятах за по сериозна жена!Искаш ли да ти ходатайствам при "чичо доктор" ? Сериозно те питам!

Тоя па - добре съм, споку

:nono:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.