Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за обратна връзка на сайт?

Featured Replies

...

html

<head>
<link rel="stylesheet" href="./style/global.css" type="text/css" media="screen, projection" />
</head>

css

каталог ./style/

файл global.css

@import url("./reset.css");
@import url("./style.css");

файл reset.css Yahoo версия

@CHARSET "UTF-8";

body, div, dl, dt, dd, ul, ol, li, h1, h2, h3, h4, h5, h6, pre, form, fieldset, input, textarea, p, blockquote, th, td {
	margin: 0;
	padding: 0;
}
table {height
	border-collapse: collapse;
	border-spacing: 0;
}
fieldset, img {
	border: 0;
}
address, caption, cite, code, dfn, em, strong, th, var {
	font-style: normal;
	font-weight: normal;
}
ol, ul {
	list-style: none;
}
caption, th {
	text-align: left;
}
h1, h2, h3, h4, h5, h6 {
	font-size: 100%;
}
q:before, q:after {
	content: '';
}
abbr, acronym {
}
html {
	height: 100%;
}
/* Reset of Opera */
body  {
	/*font: 62.5%  Arial, Tahoma, Verdana,Sans-Serif; /* Resets 1em to 10px */
	background:#E4E3E1 url(../images/back.jpg) repeat-x;
	text-align: center; */
	width: 100%;
}

a {
	color: blue;
	outline: none;
	text-decoration: underline;
}
a:hover {
	text-decoration: none;
}
p {
	margin: 0 0 18px
}
img {
	border: none;
}
input {
	vertical-align: middle;
}
.clear {
	clear:both;
	}

Това е начина. Ако не се ориентирате в постановката е защото ползвате WPM, вместо да учите CSS. Просто и ясно.

успех

• Отговори 53
  • Прегледи 8,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

html

<head>
<link rel="stylesheet" href="./style/global.css" type="text/css" media="screen, projection" />
</head>

css

каталог ./style/

файл global.css

@import url("./reset.css");
@import url("./style.css");

файл reset.css Yahoo версия

@CHARSET "UTF-8";

body, div, dl, dt, dd, ul, ol, li, h1, h2, h3, h4, h5, h6, pre, form, fieldset, input, textarea, p, blockquote, th, td {
	margin: 0;
	padding: 0;
}
table {height
	border-collapse: collapse;
	border-spacing: 0;
}
fieldset, img {
}
address, caption, cite, code, dfn, em, strong, th, var {
	font-style: normal;
}
ol, ul {
	list-style: none;
}
caption, th {
	text-align: left;
}
h1, h2, h3, h4, h5, h6 {
	font-size: 100%;
}
q:before, q:after {
	content: '';
}
abbr, acronym {
}
html {
}
/* Reset of Opera */
body  {
	/*font: 62.5%  Arial, Tahoma, Verdana,Sans-Serif; /* Resets 1em to 10px */
	background:#E4E3E1 url(../images/back.jpg) repeat-x;
	text-align: center; */
	width: 100%;
}

a {
	color: blue;
	outline: none;
	text-decoration: underline;
}
a:hover {
	text-decoration: none;
}
p {
	margin: 0 0 18px
}
img {
	border: none;
}
input {
	vertical-align: middle;
}
.clear {
	clear:both;
	}

Това е начина. Ако не се ориентирате в постановката е защото ползвате WPM, вместо да учите CSS. Просто и ясно.

успех

Ами не,не се ориентирам,както казах използвам wpm защото за моите нужди в момента ми е достатъчна а и нямам времето да се занимавам с други програми и да уча HTML,не се занимавам с това просто за момента ми е нужно и затова и питам как да го направя,но ме засипвате определено с полезна информация но за някои които знае поне малко от това,а аз ако бях от тях нямаше въобще да пусна темата.Благодаря ви все пак за усилията,но ако ми кажете точно къде и какво се замества ще ми помогнете много повече.Благодаря пак за отделеното време

Ами не,не се ориентирам,както казах използвам wpm защото за моите нужди в момента ми е достатъчна а и нямам времето да се занимавам с други програми и да уча HTML,не се занимавам с това просто за момента ми е нужно и затова и питам как да го направя,но ме засипвате определено с полезна информация но за някои които знае поне малко от това,а аз ако бях от тях нямаше въобще да пусна темата.Благодаря ви все пак за усилията,но ако ми кажете точно къде и какво се замества ще ми помогнете много повече.Благодаря пак за отделеното време

Казвате,че „за моите нужди ми е достатъчно“ ами май май не е,щом питате тук какво трябва да стане.Колко пъти писахме не знам,според мен най-лесно ще Ви е да го разбрете,като погледнете http://www.w3schools.com това,което ви обясняваме е една много лесна и елементарна функция на html и ще са Ви нужни само около 5-10 мин. за да я разберете,всъщност,ако бяхте си отделили дори и 10 минути от времето,за да прочетете малко,вече щяхте да се разбрали за какво става въпрос!Погледнете,само за малко в горепосочения сайт и ще ви стане повече от ясно,и capmeno и Profruit,Ви го обясниха повече от отлично,но...явно ще Ви се наложи малко да се образовате,като прочетете малко в посочения от мен и Капитана,сайт!

Успех!

• Автор

Казвате,че „за моите нужди ми е достатъчно“ ами май май не е,щом питате тук какво трябва да стане.Колко пъти писахме не знам,според мен най-лесно ще Ви е да го разбрете,като погледнете http://www.w3schools.com това,което ви обясняваме е една много лесна и елементарна функция на html и ще са Ви нужни само около 5-10 мин. за да я разберете,всъщност,ако бяхте си отделили дори и 10 минути от времето,за да прочетете малко,вече щяхте да се разбрали за какво става въпрос!Погледнете,само за малко в горепосочения сайт и ще ви стане повече от ясно,и capmeno и Profruit,Ви го обясниха повече от отлично,но...явно ще Ви се наложи малко да се образовате,като прочетете малко в посочения от мен и Капитана,сайт!

Успех!

Не си мислете,че не съм чел и опитвал сам,а само чакам на готово някой да ми го направи,уверявам ви не е така.При някои за 5-10 мин. може да стане а при дриги за 5-10 дена да няма никакъв ефект.Ще прочета от сайта които ми дадохте но се самнявам да успея сам,пък и английският ми не е префектен за да го разбера на 100 %.Благодаря все пак но едно елементарно обяснение къде и какво се замества щеше да е достатъчно.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.