Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със слуха

Featured Replies

Не греша, сигурна съм.

:offtopic_s: Можеш да си сигурна, единствено ако си си лекувала слуха там. ;)

Днес бях на изследване на слуха. Някой може ли да ми обясни как така леко ми се е увеличил слуха, при положение че аз всеки ден слушам музика и то доста силно?И при положение че съм в депресия, не ям много (от половин година принудително съм тревопасна) и тежа само 30 кг? Нещо нереално ми се струва. :) :)

И при положение че съм в депресия, не ям много (от половин година принудително съм тревопасна) и тежа само 30 кг?

Тези неща не влияят пряко на слуха. :)

Просто явно имаш подобрение, но на теб не ти се иска да е така май. ;)

Какво подобрение, като този шум не изчезва?

Най - добре да се окаже че имам тумор, та да се махна от този свят, защото ми писна разни разглезени патици да ми отнемат щастието! :);):)

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Днес бях на изследване на слуха. Някой може ли да ми обясни как така леко ми се е увеличил слуха, при положение че аз всеки ден слушам музика и то доста силно?И при положение че съм в депресия, не ям много (от половин година принудително съм тревопасна) и тежа само 30 кг? Нещо нереално ми се струва. :);)

Леле, Анне, твоето състояние в момента ми се струва нереално. Как смееш да се депресираш така? Вземи се в ръце, принцесо! Това е лесно, само човек трябва да го поиска, а ако някой посмее да му пречи, ние ще намерим начин да се погрижим...

Най - добре да се окаже че имам тумор, та да се махна от този свят, защото ми писна разни разглезени патици да ми отнемат щастието! :);):)

Кой шум ?

Шума от злобата и завистта че Пепи си има отдавна жена,дете,семейство ли ?

Кой шум ?

Шума от злобата и завистта че Пепи си има отдавна жена,дете,семейство ли ?

Не, имам шум в ухото, който не изчезва, многознайке!

За теб може да е шум, но за другите да е нормален фон

просто нещо с което не си привикнала

За теб може да е шум, но за другите да е нормален фон

просто нещо с което не си привикнала

Не е вярно, вече цяло денонощие го чувам с и без апарат. Но щом всичко знаеш и не ми вярваш, твой проблем! Отлично помня как чувах преди, защото не съм се родила с увреден слух, а го загубих когато бях на пет години. Тъй че нямам нужда от акъл!

Най - добре да се окаже че имам тумор, та да се махна от този свят, защото ми писна разни разглезени патици да ми отнемат щастието! :ohmy::angry22: :angry22:

Ти си настроена все лоши неща да ти се случват - няма как да си оправиш проблемите, ако имаш такава нагласа.

Ти си настроена все лоши неща да ти се случват - няма как да си оправиш проблемите, ако имаш такава нагласа.

Заради онази патица съм така!

От петгодишна ли,ужасно

Всичко е в главата ти! :ohmy:

Онази патица може само да стимулира определена нагласа у теб, която предварително съществува в съзнанието ти.

Вземи най-доброто решение - забрави че съществува...

Кажи как се забравят обиди и подигравки, как се забравя, че ми прати троянски кон и ми отне Пепи?

Кажи как се забравят обиди и подигравки, как се забравя, че ми прати троянски кон и ми отне Пепи?

"Воля" е вълшебната думичка! ;)

Според мен авторката има само един проблем, липса на обич. Ако имаше човек до себе си, който да те обича такава, каквато си, отдавна щеше да си забравила и Пепи и Мепи.

Забрави и Пепи! Като се вземеш в ръце, всички свободни, а и не само свободни мъже в света, могат да бъдат твои. Това досега - минало, че заминало. Като придобиеш самочувствие, просто няма да ти пука, а и да ти пука, човек намира начини да се справи когато е в състояние да разсъждава трезво, а не гледайки през мрачните очила на депресивното състояние.

Според мен авторката има само един проблем, липса на обич. Ако имаше човек до себе си, който да те обича такава, каквато си, отдавна щеше да си забравила и Пепи и Мепи.

Само че за да получиш обич - трябва и да дадеш.

Затворена като мида нито Слънце, нито щастие има.

Aбе, Anne! Вземи ме чуй малко! Човек трудно анализира положението си сам. Така че чуй малко народа, който ти пише тук. Не само, че имаме повече опит, но и сме "странични наблюдатели" и виждаме това, което ти не виждаш и не искаш да проумееш! Осъзнай се и разбери веднъж завинаги, че нямаш никакъв шанс с този Пепи. Не виждаш ли, че само страдаш и си съсипваш живота, докато той си живее неговия! Остави го! Той отдавна е избрал и ти трябва да уважиш избора му (и най-вече ако толко го обичаш)! Ти живееш в някакъв твой си свят и продължаваш да си задълбаваш дупката и не правиш абсолютно нищо, за да излезеш от нея! И стига си си намирала оправдания, като това, че искаш да го спасиш от онази "лошата". Защото тази същата, той си я е избрал и точно това ти не искаш и не можеш да проумееш! Запази си самоуважението! Не казвам, че никога не е имал чувства към теб, но това вече е минало за него, разбираш ли? сега разбери че той никога няма да бъде с теб, очевидно е за всички, само ти не искаш да разбереш! Опитай се да запазиш добър спомен за него и гледай напред! Естествено, че няма никога да го забравиш, но от теб зависи да го преодолееш! От любов не се умира! Но си съсипваш живота, който така или иначе е кратък! Вземи се в ръце и си намери някакво занимание. Недей само да пишеш по форумите, а си намери някакво хоби! Опитай се да си запълваш дните с нещо, вземи се запиши на някакъв курс, чети книги, прави нещо!!! И знам, че надеждата умира последна, но докато имаш надежда ще си в това състояние, а с този човек просто нямаш никакъв шанс! Има стотици хиляди други мъже... Пожелавам ти да намериш споделена любов и щастие!

Редактирано от mikali (преглед на промените)

Я дайте да го видими този Пепи :) Явно съм изостанал матриала :P Да взема и аз да влезна в част ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.