Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да прекратя договор с Виваком

Featured Replies

http://www.dnevnik.b...ne_na_dogovori/ няма автоматично продължаване на договорите вече... ако сами те разпишат имаш право да ги съдиш, включително и за подправяне на подписа ти и документи.

още:

http://www.btv.bg/ne..._operatori.html

http://busylines.wordpress.com/2011/02/10/rollove/

четете и коментарите...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

"За да прочетете тази статия, трябва да се регистрирате."

Мразя да се регистрирам някъде, само за да прочета нечий пост :lol6::)

• Автор

Със свободните съчинения приключих някъде към средата на 12-ти клас......

Предния ти пост беше свободно съчинение :D Никъде не бях споменал, че искам да се прехвърля на друг оператор или че искам да си запазя номера.Просто и ясно написах, че искам да се откажа на услугите на мобилния оператор.Причините за това не съм длъжен да оповестявам.

Разбира се, че ще съобщя крайния резултат и дали съм успяк да се откажа от услугите на Виваком.Предпочитам да си заплатя последните дължими вноски и да ми анулират сим картата предсрочно, отколкото да чакам последния срок, мисля си че ще ми излезе по-евтино :D Нямам физическата възможност тия дни да го направя, но при първа възможност ще предриема необходимите действия.

Действително, както аз, така и останалите не са запознати с клаузите на договора сключен от автора на темата. Само че е хубаво първо да се чете внимателно. Още от първия му пост става достатъчно ясно, че той има договор с клауза за автоматично преподновяване - в противен случай няма да иска да сключва "нов безсрочен договор" ако настоящия му ще се превърне в безсрочен от 23.11.2011г. и няма как да му отговорят в офиса - да си пусне едномесечно предизвестие преди изтичане на договора. Но за да уважа мнението и труда на mergy_1 ще разсъждавам по приложения от него договор: В този случай отново автора трябва да подаде 1месечно предизвестие, както съм посъветвал по-горе, а не да чака 00,00ч. на 23.11.2011г. когато договора му се превръща в безсрочен и тогава да подава предизвестие т.к. по този начин ще изгуби време и поне 1 месечна такса. Да, в крайна сметка не ти остават много месеци - ще си платиш 3 такси и след максимум 3 дни ще ти спрат картата. Докато ти я спрат вероятно няма да можеш да набираш от нея.

• Автор

Нямям никакво намерение да чакам нито 23.11. , нито 23.10. В момента съм на 20-30км от най близкия офис на Виваком и когато се прибера първата ми работа след душа естествено, ще е да подам молба за прекратяване на услугите ...

Да, грешката е моя, но то се предполага от самосебе си, освен ако не отиваш задълго в чужбина. Затова предложих първия вариант - като най-безболезен. Молба няма да свърши работа - озаглави го ПРЕДИЗВЕСТИЕ КЪМ ДОГОВОР №.../..... и цитирай клаузата по договора, която ти дава правото да подадеш такова - за по-лесно поискай от офиса да ти предоставят данните за договора и да ти дадат брошурката с Общите условия, за да можеш да напишеш "съгласно чл...... от Общите условия на Виваком" или както се води там доставчика на услугата, с който си сключил настоящия си договор. За да си спестиш време, нерви, излишни приказки и да не им гледаш сеирите на разни некомпетентни служителки е желателно да отидеш в централния офис.

Здравейте,

Имам договор с Виваком, който изтича на 23.11.2011 год. На въпроса ми дали може да бъде направен нов безсрочен договор, след изтичането ми бе отговорено, че не може........................................................................

След изтичане срока на договора той АВТОМАТИЧНО става безсрочен и не е нужно да подаваш молба.Ако все пак не искаш да си с този оператор след като ти е изтекъл срока на договора тогава се подава молба за прекратяване на услугата по всяко време и когато решиш и след един месец си свободен.Без неустойки и др.

Ако искаш да прекратиш договора в момента подаваш молба за прекратяване и трябва да заплатиш всички вноски които са до края на договора./Ако си на тарифа 10 лв. и ти остават три месеца плащаш 30 лв и се развеждаш с Виваком/

Редактирано от roy2roy (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Ако си на тарифа 10 лв. и ти остават три месеца плащаш 30 лв и се развеждаш с Виваком

Таксата за оставащите месеци си заплаща без ДДС, доколкото знам.

• 1 месец по-късно...
  • Автор

Ох, най после развод с Виваком.....След няколко скандала и след много върнати молби, накрая успях да си я подам:)Молбата е със свободен текст в който написах, че не искам повече да се възползват от мен, а аз не желая да съм крепостен и т.н./без малко да напиша и какво мисля, ама се въздържах, защото като нищо ще ме осъдят/ , ми я приеха и от днес картата ми е невалидна........

Ох, най после развод с Виваком.....След няколко скандала и след много върнати молби, накрая успях да си я подам :)Молбата е със свободен текст в който написах, че не искам повече да се възползват от мен, а аз не желая да съм крепостен и т.н./без малко да напиша и какво мисля, ама се въздържах, защото като нищо ще ме осъдят/ , ми я приеха и от днес картата ми е невалидна........

Спам.

Поръчвай бирите, щото ще ти я подновя отново за 2 години.

• Автор

Спам.

Поръчвай бирите, щото ще ти я подновя отново за 2 години.

:beer: и бири и :cheers: ракии и :bbq: вълчи мезета ще поръчам, ама не ме :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.