Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - автоматично обновяване - Как да го спря?

Featured Replies

аха, добре, но аз няколко пъти проверявах в настройките на 3.8, и там няма опция "обновяване"...

• Отговори 71
  • Прегледи 16,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

аха, добре, но аз няколко пъти проверявах в настройките на 3.8, и там няма опция "обновяване"...

Трябва само да премахнеш следните отметки:

post-230250-0-95272700-1354460157_thumb.

Опция "ОБНОВЯВАНЕ" се показва когато правиш инсталация на скайпа. Даже те пита, дали да има такава при нов софтуер или да я елеминираш. Просто не обръшате достатъчно внимание на инсталацията, когато се провежда. Съвсем наскоро инстлирах 5-та версия на Win 7 и внимателно следих да не пропусна точно този момент. Същото е и със XP. В настройките само на старите версии има отказ или автоматично обновяване.

Трябва само да премахнеш следните отметки:

post-230250-0-95272700-1354460157_thumb.

да ,това е било! :angry:
  • 2 седмици по-късно...

всъщност нищо не помогна... обновяването е неспасяемо :(

всъщност нищо не помогна... обновяването е неспасяемо :(

Всичко ли направи така както съм посочил, във 24 пост. Скрипта използва ли го, когато трябва? След деинсталацията изтри ли папка скайп от %appdata%.

Нещо неправилно правиш. Във нас на три машини, използвам този метод. На две ХР-та и една седмица, като ХР-тата са със версия 3.8 а седмицата със 4.0 версия.

• 1 месец по-късно...

да, всичко правя, както е описано и то може би вече за 50 ти път...Това , което ми прави впечатление е ,че след инсталцията на файла, не мога да намеря папката /Rar$ DI26.280/..! Тя просто липсва..а уж се инсталира...може би тук става някаква грешка..!!?

И при мен е така след инсталация когато го стартирам и веднага почва да се обновява много дразнещо спирам да се ъптейтва от моя начин е дано да помогне на някой Настройки => Разширене махане тези две отметки => Извеждай уведомявай и => Извеждай уведомявай и сте готови ето и снимка http://prikachi.com/images.php?images/475/5749475I.jpg

3.8,няма тази опция, по друг начин е там  и аз го правя всеки път (27 пост..)

Можеш ли да провериш, дали рег файла си е направил въобще Dword ключ.

Върви долу във старт менюто. Намери RUN и вътре напиши regedit. Натисни ОК.

Намери следното разклонение.

HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Policies Skype Phone

Като кликнеш веднъж на Phone във дясно трябва да имаш ключа, като на снимката.

http://prikachi.com/images.php?images/84/5753084o.jpg

Можеш ли да провериш, дали рег файла си е направил въобще Dword ключ.

Върви долу във старт менюто. Намери RUN и вътре напиши regedit. Натисни ОК.

Намери следното разклонение.

HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Policies Skype Phone

Като кликнеш веднъж на Phone във дясно трябва да имаш ключа, като на снимката.

http://prikachi.com/images.php?images/84/5753084o.jpg

да, проверих, там е ,има го...:)

да, проверих, там е ,има го... :)

И стойността на ключа е равна на  1.

Ако е така, не би трябвало да се обновява. Този ключ това му е задачата, да спира автоматичното обновяване.

да има  (1) накрая...ако товае стойността...  точно,както е на образеца....но си се обновява noon stop...започвам да мисля ,че проблема е в 7цата...

• 2 седмици по-късно...

Добър ден!

От известно време насам ми излиза прозорче, в което ме пита дали искам да си обновя скайп.

Това е при всяко включване на компютъра и при всяко вписване в скайп.

От настройките на скайп ми е спрян автоматичния ъпдейт, но прозорчето всеки ден си излиза по няколко пъти…

Версията ми е 6.0.0.123

Има ли начин да се направи така, че да не се показва повече?

Ако е от полза с windows 7 съм :)

Добър ден!

От известно време насам ми излиза прозорче, в което ме пита дали искам да си обновя скайп.

Това е при всяко включване на компютъра и при всяко вписване в скайп.

От настройките на скайп ми е спрян автоматичния ъпдейт, но прозорчето всеки ден си излиза по няколко пъти…

Версията ми е 6.0.0.123

Има ли начин да се направи така, че да не се показва повече?

Ако е от полза с windows 7 съм :)

Върни се назад във тази тема, и разгледай 24 и 27 пост. Виж дали със нещо ще ти помогнат.

Защо си мислиш , че ще е по различно а ?!

различно е, ако е с по слаб комп аз примерно съм на версия 4. и ми върви много по леко от колкото ако съм на 5 разлика голяма но ако си с голяма машина няма и да разбереш

Върни се назад във тази тема, и разгледай 24 и 27 пост. Виж дали със нещо ще ти помогнат.

Не става...

А иначе ето решението на проблема по-предните версии на скайп, които нямат бутонче да се спре обновяването

1) C:Users”YourName”AppDataLocalTemp folder. (папката Temp е скрита, потърсете я чрез Search engine) 2) Find the file called SkypeSetup.exe, and delete it. 3) Create a text file in the folder, rename it to SkypeSetup.exe 4) Right click on the new file you just created and ask for properties. 5) Next left click the security tab then left click the advanced button. 6) Now left click “Change Permissions” and then “Add”. Enter “Everyone” (without the quotes) where it sez’, “Enter the object name to select (examples):” and click “OK”. 7) Now check the “Deny” box for “Full control” and click “OK”. Your system should complain mightily about how you just denied access to that file for everyone and only the owner can access that file now … click “OK” … that’s exactly the way you want it!

Не става...

А иначе ето решението на проблема по-предните версии на скайп, които нямат бутонче да се спре обновяването

1) C:Users”YourName”AppDataLocalTemp folder. (папката Temp е скрита, потърсете я чрез Search engine) 2) Find the file called SkypeSetup.exe, and delete it. 3) Create a text file in the folder, rename it to SkypeSetup.exe 4) Right click on the new file you just created and ask for properties. 5) Next left click the security tab then left click the advanced button. 6) Now left click “Change Permissions” and then “Add”. Enter “Everyone” (without the quotes) where it sez’, “Enter the object name to select (examples):” and click “OK”. 7) Now check the “Deny” box for “Full control” and click “OK”. Your system should complain mightily about how you just denied access to that file for everyone and only the owner can access that file now … click “OK” … that’s exactly the way you want it!

Виж съжалявам че не се е получило. Аз описвам как са при мен нещата. И вярвай ми и на трите компа съм със стари версии на скайп. И съм използвал този метод. До сега не съм имал проблеми.

• 2 седмици по-късно...

И това го пробвах ,но и то не помогна..лошото е ,влязох в computer manegment на control panela , и там промених нещо в  local and users group, и сега не могат да се зареждат програми ..ето какво се получи(от прикаченият файл)post-210725-0-96806900-1360745271_thumb....иска ми пас, а няма къде да се въведе...и щом се опитам да зередя програма става това нещо и до там...post-210725-0-22357300-1360745596_thumb.

Редактирано от vozi (преглед на промените)

If in your firewall the outgoing packet-filter blocks 204.9.163.158 (in Jan 2012: 204.9.163.247), attempts to download a pushed update from the update server will fail. Future updates will have to be illicited manually in a moment of your choice. Moreover, with this firewall setting, the little Skype installer files cannot do their work any longer. Either you will have to temporarily disable your filter setting, or to use the full installation file instead. You always get the most recent version from

download.skype.com/SkypeSetupFull.exe

paste the blue line into the address bar of your browser, hit ENTER

These measures make sense 

1. for mobile computers with mobile internet with low network coverage (EDGE) or limited traffic volume

2. as a protection for (business/intimate) calls that are not to be interrupted by no means.

How to Change User Account Control (UAC) Levels

Control Panel -> System and Security -> Action Center -> Change User Account Control settings

и сваляш плъзгача най-долу -> OK -> рестарт на компютъра.

Пиши дали си успял!

Опитах , но пак стигам до тукpost-210725-0-87027900-1360854838_thumb.....тези програмки със щитчето  не мога да ги отворя, тъй като YES, е неактивно..това е проблема, нито пък има поле за pass..!?

Опитах , но пак стигам до тукПубликувано изображениеPIC_0683.JPG....тези програмки със щитчето  не мога да ги отворя, тъй като YES, е неактивно..това е проблема, нито пък има поле за pass..!?

Пробвай под безопасен режим да изключиш UAC

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.