Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Къде се свързва суббуфера на усилвател THUNDER-THC-2001-USB

Featured Replies

Здравейте взех си следния усилвател http://www.technopolis.bg/b2c/details/bulgarian/51399/P11070501/Ресиивър-THUNDER-THC-2001-USB Суббуфер-пасивен и 5 колонки.Сичко е ок свири си сичко ама не мога да намеря изход за суббуфер на този усилвател ето снимка на жаковете отзад макарче пробвах да вкарам буфера навсякъде и нищо. МОля помогнете кака да пусна буфера с този усилвател и дали изобщо го има като опция ???Къв 5.1 усилвател ще е ако няма изход за буфер ............................. Ето снимка отзад http://imageshack.us/photo/my-images/88/dsc00003jl.jpg/

Здравейте взех си следния усилвател http://www.technopol...ER-THC-2001-USB

Суббуфер-пасивен и 5 колонки.Сичко е ок свири си сичко ама не мога да намеря изход за суббуфер на този усилвател ето снимка на жаковете отзад макарче пробвах да вкарам буфера навсякъде и нищо.

МОля помогнете кака да пусна буфера с този усилвател и дали изобщо го има като опция ???Къв 5.1 усилвател ще е ако няма изход за буфер .............................

Ето снимка отзад

http://imageshack.us...dsc00003jl.jpg/

Отговорил си си сам: "Суббуфер-пасивен " Трябва да е активен, с вградено крайно съпало.

• Автор

Отговорил си си сам: "Суббуфер-пасивен " Трябва да е активен, с вградено крайно съпало.

Ама нали това е усилвател който е 5.1 .... не би ли трябвало да захранва 5.1 колони което включва и буфера....

Ама нали това е усилвател който е 5.1 .... не би ли трябвало да захранва 5.1 колони което включва и буфера....

Старата ми система за 280 лв беше с пасивен буфер и 5 колони + усилвател към нея и този усилвател имаше ЖАК за пасивни буфери и си свиреше идеално.Интересно ми е кака усилвател от 180 лв(Thundera от темата) няма 1 прост жак за най важното нещо-буфера или ако има кажете как да действам че да стане.

Ето я старата ми система-

http://www.pazaruvaj...60/galeria.html

Редактирано от coolspot1 (преглед на промените)

Старата ми система за 280 лв беше с пасивен буфер и 5 колони + усилвател към нея и този усилвател имаше ЖАК за пасивни буфери и си свиреше идеално.Интересно ми е кака усилвател от 180 лв(Thundera от темата) няма 1 прост жак за най важното нещо-буфера или ако има кажете как да действам че да стане.

Ето я старата ми система-

http://www.pazaruvaj...60/galeria.html

Не коментираме старата система. Извади си ръководството на усилвателя и го прочети.

На страничката ясно си пише - 2*45 + 3*15, което предполагаемо значи по 45 вата за предните ляв/десен и по 15 за центъра и задните ляв и десен. Няма усилване за woofer, което се вижда и от изходите.

Ако искаш да свържеш такъв, трябва да е активен, примерно този. И като цяло не знам какви очаквания имаш от китайски усилвател за няма и 200 лева.

Нямам ръководство това е проблема дал съм снимка няма ли някой по разбиращ да каже?....

аз ходих в технополис откъдето го взех и ми казаха че буфер се пускал с този усилвател не било нужно от друг усилвател за буфера.

Каза ми да го сложа в SW 1 Out или SW Out 2 ама не се пуска в тези изходи...в другите изходи веднага свирва дето са за предни и задни колони ама там и звука е като за предна колона не като за буфер.

В характеристиката пише

БРОЙ КАНАЛИ 5.1

а следователно трябва да захранва 5 колони + 1 буфер . проблема не е че ми трябва активен буфер помисли ли над това?Казал 1 нещо и другите като папагали...помислете евентуално какъв проблем може да има вместо да повтаряте едно и също.

Момче!

Или четеш както трябва и не правиш забележки, щото ТИ питаш и слушаш какво сме ти написали. Какво да мислим ние ,като навсичкото отгоре си го купил без упътване. За субуфера в усилвателя няма вградено крайно стъпало а такова е необходимо за твоя случай. Толкова ли не ти е ясно? Сърди се на ТЕХНОМАРКЕТ а не на нас. Да беше се консултирал предварително, както правят много хора. И не пиши с големи букви а прочети правилата на Форума.Щом съббуфера ти свири на другите изходи, не се ли досети, че на тези двата няма вградени крайни стъпала в усилвателя?

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Офф, Ако не е минала седмица ли беше, що ли(?) от покупката, мятай пластмасата в кашона, върни я в магазина и си поискай парите за покупката. Гледай, да не забравиш фактурата или касовата бележка и гаранционната карта или някой кабел или болтче!

май ще си го вземат,само ако е повреден.ако нямат друг(същия модел),тогава с доплащане може и да вземе друг модел.

май ще си го вземат,само ако е повреден.ако нямат друг(същия модел),тогава с доплащане може и да вземе друг модел.

Тези модели, китайците ги правят във влака, докато пътуват към България. Нека хубаво си помисли, ако има шанс да го върне. Късмет!

Нямам ръководство това е проблема дал съм снимка няма ли някой по разбиращ да каже?....

аз ходих в технополис откъдето го взех и ми казаха че буфер се пускал с този усилвател не било нужно от друг усилвател за буфера.

Въпросът ти е много прост, и аз съм достатъчно разбиращ, за да мога да му отговоря. Нямам упътване (то какво ли и упътване за тоя боклук), точно от снимката ти виждам, че имаш изход за пасивен субвуфер.Не ти ли прави впечатление, че изходът е отделен от другите, и е с различен накрайник?...

Продавачите му били "казали" :) А защо не ги накара там, в магазина, да ти вържат един пасивен бас към усилвателя, за да се види ефекта?...

Но няма смисъл. Ти сам си казваш, че щом го вържеш към другите изходи, работи.

Подкрепям и този вариант, също е добър, даже много добър!

Други коментарии ще има ли, защото мисля, отдавна съм му отговорил на питането. Ако ли не, мисля да поставя темата в коша.Няма смисъл от повтарящи се отговори. Още по-вече, човекът не е много заинтересован от тях. Какво се получава на практика. Регистрира се даден човек, понеже се е появил някакъв проблем. Задава си въпроса и изчезва. Ние пишем препоръки по 3-4 листа, докато него го няма половин или цял месец.Това е масово явление в Калдата. Наскоро имаше даже врапиращ случай. Някаква мома моли за помощ за закупуване на GSM. 4 листа се изписаха с препоръки. Самата Тя участваше в тях. Накрая си купи точно това, което ни един не и препоръча, но написа, че само себе си слуша какво и харесва. Жалко, че не бях на мястото на Калин. Абе, дечурлига. Харчат на бащите си парите за това, което не им трябва.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Други коментарии ще има ли, защото мисля, отдавна съм му отговорил на питането. Ако ли не, мисля да поставя темата в коша.Няма смисъл от повтарящи се отговори. Още по-вече, човекът не е много заинтересован от тях.

Какво се получава на практика. Регистрира се даден човек, понеже се е появил някакъв проблем. Задава си въпроса и изчезва. Ние пишем препоръки по 3-4 листа, докато него го няма половин или цял месец.Това е масово явление в Калдата. Наскоро имаше даже врапиращ случай. Някаква мома моли за помощ за закупуване на GSM. 4 листа се изписаха с препоръки. Самата Тя участваше в тях. Накрая си купи точно това, което ни един не и препоръча, но написа, че само себе си слуша какво и харесва. Жалко, че не бях на мястото на Калин. Абе, дечурлига. Харчат на бащите си парите за това, което не им трябва.

Нека темата отлежи още едно денонощие, никога не се знае от кой храст ще изскочи заека...

Дори и питащият никога да не влезе повече в Калдата, нашите отговори остават. Темите се виждат не само от форума, но и при търсене с Гугъл. И това, което сме написали, някой ден може да помогне на друг човек.

• Автор

Дори и питащият никога да не влезе повече в Калдата, нашите отговори остават. Темите се виждат не само от форума, но и при търсене с Гугъл. И това, което сме написали, някой ден може да помогне на друг човек.

Именно ама прахосмукачката - модератора мисля да изтрие темицата....

Ще гледам да гоп родам този усилвател е така явно сте прави че няма вградено крайно стъпало за буфер което прави усилвателя пълен боклук за 5.1(за парите си) ... .дори вграден усилвател в 5.1 система Luxeon V999 http://www.pazaruvaj.com/aktivni-koloni-c4060/luxeon/v999-p28274360/galeria.html за 260 лева която включва мощен буфер и 5 доста силни колони) е 10 пъти по добър и силен от този Thunder който не може да усилва буфер ... съраунда и центъра ги усилва с мощност 7-8 вата много слабо се чуват дори докрай и единсвено дето е силно предните два канала те свирят добре.Тоя усилвател има едниствено хубав вид и два силни предни канала.Явно Luxeon са 1 милион пъти по добри от Thunder за парите си.Система с сичкото му + добър усилвател макар и вграден на Luxeon за 260 лв или много по слаб усилвател Thunder който и наполовина не може да захрани тези колони от системата да не говориме че хич не захранва и буфер за 180 лв без колони.Сами си правете изводите за Thunder.Благодаря за мненията.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.