Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ужасно влюбен и объркан...

Featured Replies

Сега с тебе не може да сме на един акъл,щото аз вече съм на попрището жизнено в средата,па и женен даже :D Относно нахаканите типчета,свития рядко печели и с нищо не е интересен..сега на тебе коя девойка ти е интересна- тази която е с по разчупено поведение, изглежда по-предизвикателно, има повече ухажори или някоя дето е сива и безлична като овца...прости израза ми:eek: Или ще кажеш че тия отворените са безмозъчни патки, дето не си струва да се занимаваш с тях:PВсичко е до време,като му дойде времето,никой не гледа кой кофладжия и коя кифла...щом двама души си паснат от пръв поглед,нещата си идват от само себе си,така се случват даже и разводите...Нахаканото поведение, ако това е точен израз,идва с времето с житеския опит,постиженията и т.н. Принципно е добре от млад човек да е по нахакан,та да не стане на 30+ години да се чуди как да заговори девойка,камо ли нещо повече...Всички тия терзания и мисли с времето ще изчезнат и ще ти се струват смешни...сега какво кифладжийско има в това човек като види хубава жена и иска да е с нея аджеба да й го каже направо,а не да ходи тя на врачка та да разбере какви са му намеренията:)

• Отговори 107
  • Прегледи 13,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

....

Годините не значат нещо особено. Човек може на 15 да е умен, а друг и на 30 да е тъп. И какво?

Предизвикателно или кур*енски, като уличница? Истината е, че ако търсиш кифла-получаваш тъпа кифла, следователно си кифладжия. Абе усещам как си бил от нахаканите типчета с голямото перчене... :D

А, аз пък не бях от лузърите... Meжду другото, да се държи човек идиотски нахакано не е симпатично...

И да, не може да сме на един акъл с теб, защото изглежда имаме коренно различни ценности. А чии ли са по-добрите? :D

Добре може и така да е..принципно твърдя, че винаги съм си бил балъче и сега ми идва акъла...

Лошо ли е, ако не можем да бъдем като този човек, поне да ни се иска да можем да му подражаваме...не че искам такова нещо, не ми е по силите...]

http://therealgenadi...b0%d0%b4%d0%b0/

Разбира се с оглед на темата, цитата е за онагледяване, какво не трябва да правят младите...

Редактирано от miazmatik (преглед на промените)

Много морал в последните страници от темата ! Та с две думи ... нахалството и постоянството дават резултати. Ето едно четиво за леки насоки http://kaka-cuuka.com/729

Значи ,излишно е да се говори за добри и лоши ценности,а за това какво предлага реалния живот и кое устоява и кое отпада,човек докато е млад,много мисли и много премисля,пък после нещата се оказват съвсем други,една връзка айде не тийнейджърска се крепи на две неща-секс и пари,просто няма на какво друго,не е възможно двама души да имат общо, без да се използват един друг,няма как да стане, за това ако единия не отговори на очакванията на другия нещата се разпадат. Жената има нужда да й бъде дадена сигурност под формата на пари и задоволеност под формата на секс,това са реалностите.Ако едно от двете неща й липсва ще го потърси другаде,ако не го направи ще е нещастна,а когато го потърси при друг ние ще й викаме че е к...а.На кого да се сърдим? И не става дума човек да е дивен селянин и да се държи все едно е на дискотека с официалния си анцуг и е на 3 водки,а да се държи на положение като мъж..

Редактирано от miazmatik (преглед на промените)

Значи ,излишно е да се говори за добри и лоши ценности,а за това какво предлага реалния живот и кое устоява и кое отпада,човек докато е млад,много мисли и много премисля,пък после нещата се оказват съвсем други,една връзка айде не тийнейджърска се крепи на две неща-секс и пари,просто няма на какво друго,не е възможно двама души да имат общо, без да се използват един друг,няма как да стане, за това ако единия не отговори на очакванията на другия нещата се разпадат. Жената има нужда да й бъде дадена сигурност под формата на пари и задоволеност под формата на секс,това са реалностите.Ако едно от двете неща й липсва ще го потърси другаде,ако не го направи ще е нещастна,а когато го потърси при друг ние ще й викаме че е к...а.На кого да се сърдим?

И не става дума човек да е дивен селянин и да се държи все едно е на дискотека с официалния си анцуг и е на 3 водки,а да се държи на положение като мъж..

И когато каза това, лично на мен пред очите ми изникна гледка на тийн, препил и повръщаш пред дискотека...А може би, за кифла която се снима разголена в тоалетната на дискотеката....Все едно, сещаш се...

п.п Това за парите честно да ти кажа, не съм съгласен... :yanim: Видял съм аз, видял съм някои работи...

Защо аджеба продължавам да ти бъда опозиция? Искаш ли честно да ти кажа? Дразни ме тийн мисленето, което ми прилагаш тук...Да, точно...Правилно ме чу...А това мислене минава само пред кифли, само пред кифли...И такива с акъл не повече от грахово зърно :hush:

Виж, друго е, ако ми кажеш, че по тоя начин си успял да забиеш някоя влиятелна, самостоятелна интелектуалка, която не търси парите в теб, а си ги вади сама...

kaloia, гледам си харесала постовете на миазматик, кажи, теб по кифленски ли искаш да те охажват?

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Хаххаа :cheers: пак ще си говорим живи и здрави след някоя година. А и до тука само критикуваш моите тези ,време е да изложиш своите,които не са тийнейджърски.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.