Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ужасно влюбен и объркан...

Featured Replies

Ако трябва да...перифразирам- или да намекна 2 неща: - Кравар търси жена( разбираемо е...селянин да изкара малко пари от телевизия) - Милионер търси жена Върхът на сладоледа! След като си достатъчно богат...аджаба! Може ли да сте толкова прост...да си търсите жена през смешните тв-предавания? Вероятно може! Да не се връщам на подобна просташка тема! Стани Богат?---Стани простак...за пари! Месията...запишете се моля...след 3 години! ХМ.... Ужасно объркан и влюбен! ----------------------------------------------------------------- Игнорирайки горното...и търсещ чисти чувства... ако жената насреща не те използва...вероятно сте щастливец...поне за 10 години! :offtopic_s:

Редактирано от Alain_Delon (преглед на промените)

• Отговори 107
  • Прегледи 13,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

-----------------------------------------------------------------

Игнорирайки горното...и търсещ чисти чувства...

ако жената насреща не те използва...вероятно

сте щастливец...поне за 10 години! :)

Защо ... поне за 10 години? Не е и за цял живот!? :)

Може...и някои хора са го изпитали! Завиждам .... Колко е трудно да обичаш... Колко тежки компромиси...можеш да направиш??

Редактирано от Alain_Delon (преглед на промените)

Колко е трудно да обичаш...

Защо да е трудно да обичаш?

Колко тежки компромиси...можеш да направиш??

Колкото си способев да приемеш.

Там е работата...че чукането. Близостта е много важна! А можеш ли да намериш начин... да обичаш тая жена? Демек...голяма политика е да обичаш! И се отдава на малко хора...

Или *бачите не се влюбват!?

Ми не - нямат време да се занимават с глупостини

:ohmy:

Там е работата...че чукането.

Близостта е много важна!

А можеш ли да намериш начин...

да обичаш тая жена?

Демек...голяма политика е да обичаш!

И се отдава на малко хора...

Аз мисля, че винаги е било така.

Да чета аз 5 страници и накрая да се окаже, че развръзката от историята я няма...от цялата история излезе, че булката си имала друг, а с нашето момче иска само да се натиска. А той е влюбен в идеята да я има.

И сте ми много интересни, като го надъхвате едва ли не да вкарва в леглото 14 годишно момиченце. Нека порасне още малко, бре!

Що да е малка.Те са детеродни на тази възраст.

:)

Ти пък от де знаеш, да не си една от тях?

Защо? Това препоръка ли е, или заповед и не е ли вярно,че в форума има още много теми и всеки може да пише или не в която прецени?

Защото това не е латиноамерикански сапунен сериал. И не мисля, че е редно мъж да излива душата си пред всеки срещнат. От мъжа се очаква стабилност и опора. И да завърша с една реплика от филм, казана от жена обаче:

"Когато мъжът ми се просълзи, аз трябва да си мисля- "Ооо, мъжът ми плаче"(разчувствал се е наистина), а не "Оооо, мъжът ми ПАК плаче(тоест колко много все хленчи)"

Има хора, има мъже които са изтърпяли много повече и са минали и през ада дори, но никой от тях не се е оплакал.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Ти пък от де знаеш, да не си една от тях?

От кои че не вдянах.

От кои че не вдянах.

Хронология

-Или *бачите не се влюбват!?

-Ми не - нямат време да се занимават с глупостини

-А ти да не си една от тях?(от групата на хората...е*ачи за уточня за неразбралите)

Хронология

-Или *бачите не се влюбват!?

-Ми не - нямат време да се занимават с глупостини

-А ти да не си една от тях?(от групата на хората...е*ачи за уточня за неразбралите)

Не съм от тях, имам опит с такива.

Влюбването не е до време. Любовта идва по всяко време и, когато най-малко я очакваш - също.

И сте ми много интересни, като го надъхвате едва ли не да вкарва в леглото 14 годишно момиченце. Нека порасне още малко, бре!

Жулиета на колко е била!?

Редактирано от kaloia (преглед на промените)

Влюбването не е до време. Любовта идва по всяко време и, когато най-малко я очакваш - също.

Жулиета на колко е била!?

Не мога да разбера обаче какво намекват някои хора?.. Ами дай да почнат да правят секс от свършването на детската градина, а може направо и преди това, а? Стига глупости. Важно е не за какво има физиологична възможност, а за какво има разум.

Определени граници и ограничения съществуват, защото до определена възраст човек често се държи детински и безотговорно, което като цяло би могло да му навреди или да му докара някое сериозно или нелечимо заболяване. Именно за това съществуват и определени ограничения в обществото.

Също така, не можеш и никак да твърдиш, че дете на 14години, например е способно да изпита истинска, всетотдайна любов.

В този период правилото е-Да си имам гадже, колкото тя да се похвали, че има и аз да се похваля, че имам, тоест че не сме "задръстени". И от там се почват едни всемирни тъпъзми...

С подобни изказвания само се дава зелена светлина на безотговорни пубери. Истината е, че трябва да си седят на трибуквието и да учат, а не да растат малоумни лумпени, обикалящи по дискотеките за да пиянстват, правят секс по тоалетните и да се дрогират в дискотеките.

Също така, не можеш и никак да твърдиш, че дете на 14години, например е способно да изпита истинска, всетотдайна любов.

С подобни изказвания само се дава зелена светлина на безотговорни пубери. Истината е, че трябва да си седят на трибуквието и да учат, а не да растат малоумни лумпени, обикалящи по дискотеките за да пиянстват, правят секс по тоалетните и да се дрогират в дискотеките.

На коя точно възраст, според вас, може да се изпитва истинска, всеотдайна любов ?

Във всиечки времена е имало всякакви ..., включително и в днешно време.

Редактирано от kaloia (преглед на промените)

На коя точно възраст, според вас, може да се изпитва истинска, всеотдайна любов ?

Във всиечки времена е имало всякакви ..., включително и в днешно време.

Не и докато мислиш с егоистичен детски акъл, нито докато те перат хормоните и гледаш само да намериш някоя, която да прекараш(разбирай, ползвам евфемизъм, за да не ползвам цинизми и да не бъда пак обвинен, че съм злобен)

А не е важно какво е имало във всякакви времена, важното е че младото поколение във все по-голяма част си се превръща в паплач, което не ми допада.

А лично аз изказах моето лично мнение, че темата трябва да бъде изличена от лицето на форума, защото нещо взе да отива към блудкава латиноамериканска сапунка.

Еййй аман от моралисти и разбирачи..един дава акъл младите какво трябва да учат и как да си викат помежду си...друг кога да се влюбват,абе аланкоолу,ти на колко си години и до преди 5-6 години на какъв акъл беше,та обобщаваш и преценяваш...пък и да си бил на по различен акъл от връстниците си, това не винаги е предимство, а даже недостатък....доказано е че умният аутсайдер в класа е същия този когото нахакания тарикат и побойник,който леко го е тормозел,наема на работа,защото докато умникът е завършвал второ висше, тариката е отворил втора фирма..и какво се получава умника е бил подтискан,мечтаел си е за възвишена и зряла любов,докато наглеците и тъпанарите са правели преждевременен и опасен секс със съученичките си,а за него(умника) е оставала само утехата,че след време ще им натрие носовете и на тъпаците и на тъпите п...и дето го пренебрегват,a вместо това се налага да работи на заплата за същите тия тъпаци,понеже татковците им са им отворили бизнес. Па после ми говори за спареведливост на тоя свят...никой да не се визира в текста по-горе.

Редактирано от miazmatik (преглед на промените)

Не мога да разбера обаче какво намекват някои хора?.. Ами дай да почнат да правят секс от свършването на детската градина, а може направо и преди това, а? Стига глупости. Важно е не за какво има физиологична възможност, а за какво има разум.

Определени граници и ограничения съществуват, защото до определена възраст човек често се държи детински и безотговорно, което като цяло би могло да му навреди или да му докара някое сериозно или нелечимо заболяване. Именно за това съществуват и определени ограничения в обществото.

В този период правилото е-Да си имам гадже, колкото тя да се похвали, че има и аз да се похваля, че имам, тоест че не сме "задръстени". И от там се почват едни всемирни тъпъзми...

За тебе е сигурно,че си задръстен.И да могат и искат да правят любов на 14 и никои не може да ги спре..

Еййй аман от моралисти и разбирачи..един дава акъл младите какво трябва да учат и как да си викат помежду си...друг кога да се влюбват,абе аланкоолу,ти на колко си години и до преди 5-6 години на какъв акъл беше,та обобщаваш и преценяваш...пък и да си бил на по различен акъл от връстниците си, това не винаги е предимство, а даже недостатък....доказано е че умният аутсайдер в класа е същия този когото нахакания тарикат и побойник,който леко го е тормозел,наема на работа,защото докато умникът е завършвал второ висше, тариката е отворил втора фирма..и какво се получава умника е бил подтискан,мечтаел си е за възвишена и зряла любов,докато наглеците и тъпанарите са правели преждевременен и опасен секс със съученичките си,а за него(умника) е оставала само утехата,че след време ще им натрие носовете и на тъпаците и на тъпите п...и дето го пренебрегват,a вместо това се налага да работи на заплата за същите тия тъпаци,понеже татковците им са им отворили бизнес. Па после ми говори за спареведливост на тоя свят...никой да не се визира в текста по-горе.

E, има ли какво да коментирам?...

Разни хора, разни идеали. Прасето се радва на това, че има помия, но човекът не....Направи си сам нужните изводи...Справедливост няма, справедливостта се налага от хора.

Всичко останало нямам желание да коментирам...Няма смисъл...Позициите в живота са 2-бъди като, подражавай и лицемерничи или бъди себе си, което не винаги отговаря на масовата представа....И от там нататък разни условности, с които не ми се занимава в този късен час...Ти изглежда заставаш зад първата позиция, което е равно на обезличаване и загуба на индивидуалността под наплива на масовата простотия...

Кое е правилното-да бъдеш човек или да ядеш помия, бидейки прасе, сам се запитай. Ама то е въпрос и до ценности...

Бе въобще не съм визирал тебе, нито съм искал да те засегна...иначе си прав,но колкото и да бъдеш себе си..все се налага и да ядеш...затова най-добре като си с вълци,вий като вълк, или още по-добре от рано реши овца ли искаш да бъдеш или вълк...

Бе въобще не съм визирал тебе, нито съм искал да те засегна...иначе си прав,но колкото и да бъдеш себе си..все се налага и да ядеш...затова най-добре като си с вълци,вий като вълк, или още от рано реши овца ли искаш да бъдеш или вълк...

Знам, че не визираше мен и говорех принципно.

Има и друго решение, да не бъдеш част от стадото. Не глутница, а стадо. Да копираш другите само от страх да не бъдеш отхвърлен-пагубно за личността, а и върхът на лицемерието.

Подчертавам, едно е да знаеш как се прави секс, друго е да можеш да обичаш всеотдайно.

До автора на темата: Слушай ме сега внимателно, щото това което ще кажа може и да е много вярно,а може и да е пълна глупост...кой знае.. Преди да обичаш някого другиго и да изживeeш успешна и пълноценна любов с него,първо трябва да се влюбиш в себе си,рецептата и за двете положения е съвсем проста.Почни от малките неща,не ги слушай като ти казват че по външния вид посрещат по ума изпращат...обръщай внимание на себе си във всеки един детайл...Не си пускай дълга коса,не носи широки дрехи,тип скейтерски дори и да ти отиват,или поне не ги носи за дълго,подържай безупречна хигиена,заложи на елегантини дрешки, които и да не са ултра скъпи,да ти тичат както се казва,да са все пак модни,изгради си свой стил,подстригвай се редовно,сложи по малко гел на прическата,жените забелязват тези неща,мъж който е старателен към себе си,сигурно ще е старателен във всяко едно отношение,и в във секса и в отношението към жената и т.н.Дръж се нахакано но не нагло,не изпростявай,не пий много и често,също не пуши много,не помислай за каквито и да е наркотоци. Бъди добър поне в едно нещо дали ще е WOW,CS или нещо друго,важното е да има поне едно такова. Изглеждай и се дръж така, все едно ако дадеш на някого визитка на нея ще пише- ИГРАЧ! Дано си разбрал какво имам предвид, а и да не си...времето е най-добрия учител.И като имаш гадже истинско, се дръж по мъжки с нея,не бъди свиня,но не бъди и прекален светец,прави и малки подаръци,но често,ако се наложи бий се заради нея,без да се плашиш, дори и да не спечелиш боя,ще си е заслужавало. Засега толкова...от тук натам си ти...

Винаги са ми били интересни нахаканите типчета, които се правят на интересни през дамите...И на особено отворени... И това е доста сериозна грешка в някои случаи, човек може да не се държи нахакано арогантно и въпреки това да е харесван и уважаван. Познавам такива хора... Като цяло съветът ти е за предаване от сорта Млад кифладжия си търси кифла. Мда..истината е малко по-различна...

п.п Не вярвам авторът да се появи в темата..мина пределно много време..И все още оставам на мнение, че ако човек сам не може да си помогне в някои отношения и свръхестествени сили не биха могли да му помогнат...За това тази тема не я считам за....

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.