Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ужасно влюбен и объркан...

Featured Replies

Съвета незнам дали е лош или не - аз пък се върнах щото той си помисли че трябва да се прави на темерут и да мълчи ако тя иска да си говори с него - а аз такова нещо не съм казвал. А просто малко по-леко...щото от всякъде личи че е запалил моторетката. Пък и с тебе не бях съгласен - щото и ти амен амен го нави да гони до дупка - тая любов пуста...няма унижение да - ако имаше както казах щеше да е лесно - щото обидата и унижението са едни от най добрите лекарства - особенно за любов... Измих си зъбите и е време за приспивна цигара. И още един съвет - не си правете мили заключения за некви си хора от нема нищо...се едно него слушам - видел я и са улюбел от ушите до краката...се едно аз да кажа че ми става мило от такава наивност... ;) ПП - И мани я таа горната дето не са ревали за нея и затуй и са репчи балалайката.

Редактирано от zlinaka (преглед на промените)

• Отговори 107
  • Прегледи 13,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Що -

щото рева когато беше като него ли ?

И тогава толкова....кво да направя, кат не мога да рева :mad:

И тогава толкова....кво да направя, кат не мога да рева :mad:

Не ти и трябва.

Любов няма и без това.

Аз си обичкам мама :mad: и судена ракийка с мезе и кифтаци и да спа до късно.....

Има 1-2 варианта

1. Може по някога да си пишеш с майка и или баща и заради това бъди много внимателен.

2. Ако човек иска нещо то той винаги го получава,,,, стига да се бори за него с абсолютно всички средства,,, едно от средствата е ВРЕМЕ.

3.Съвет всички жени се чувстват комфортно когато се отнасяш с тях с приятел и не я гледаш в очите нито я питаш за любов ,, стават леко пренебрежителни към твое величество.

4.SMS не веднага спри с това ( лека нощ),,, не я питай за срещи че става мазало,,,опитаи се да играете на някаква игра с нея например шах като си казвате кои на коя позиция е ,,

или разбери какви филми гледа и започни и ти да ги гледаш и ги обсъждай с нея ,,,, вкарваи в разговорите обсъждане на други хора но не с подигравка,,, накарай я да ти разкаже някои

неин спомен пък било то и тъжен,,,

5. Компромисът от твоя страна е най силният ти кос. не се хвали пред нея за нищо . поискай и нещо на заем което знаеш че тя има и се направи че много ти трябва ,,, прави дъъълги паузи между писането например ако тя те пита нещо изчакай 5-12минути и тогава и отговори .

не прекалявай с едни и същи думи.

До момента това и най главното оръжие ВРЕМЕТО търпение и се опитаи да се сетиш за някоя нейна пъпка окосмяване нещо което да не си забелязал докато си бил с любовното перде на очите ,,, много помага за търпението особено за отказването.

пробвай

Аз едно нещо знам:

"Не реви за туй, що не реве за тебе."

А ако не можеш да спреш да ревеш или много искаш жена, ела тука до Търново. Аз имам една "баба", опитна е за годините си, пък и ще ти се зарадва, че си такова младо момче. Ще ти я дам без да ми трепне окото, та и пари ще ти дам за нов компютър.

Вземи се в ръце преди мъката да го е сторила първа. Няма незаменими хора, колкото и пъти да ти е повтаряно. Научи се да казваш "Не", когато искаш да извикаш обратното. Да, понякога това означава да дръпнеш "юздите" на чувствата, но така ще предпазиш не само себе си, но и няма да притиснеш "любовта на живота си".

А ако не можеш да спреш да ревеш или много искаш жена, ела тука до Търново. Аз имам една "баба", опитна е за годините си, пък и ще ти се зарадва, че си такова младо момче. Ще ти я дам без да ми трепне окото, та и пари ще ти дам за нов компютър.

Какво общо имам с автора на темата? ;)

Какво общо имам с автора на темата? :)

Нищо, ама и ти да не ревеш

:P

Видяли сте не на рождения ми ден :) 11.08 Ако бян на твое място бих я попитал за причината, поради която не иска да излиза..според мен или родителите нещо я притискат или с нещо си е променила мнението за теб. Но наистина е много по-различно по скайп и на живо.. Странно ми изглежда само за няколко дни да казваш, че всичко се е променило, явно си има причина. Вложи усилия пак да убедиш да излезете и ѝ направи изненада-мен лично много ме впечатляват- например една картичка със сладки думи и някакво цвете с панделка.. накарай я да се почувства различно и романтично с теб и ще ѝ се прииска да останете заедно :P Успех ! Задължително пиши дали има развитие ;)

Какво общо имам с автора на темата? :)

Нямаш общо, а съм използвал твоите думи за цитат.Е можеше и по друг начин, но тогава пък щеше да имаш претенции за авторско право.

Сетих се и за друго. Наистина времето е много важно. Ако не поиска по никакъв начин да се видите,просто се опитай да не я търсиш няколко дни.. жените обичат да са обект на внимание и щом усетят, че го губят, искат да си го върнат. В смисъл,ако поне малко те харесва,ще ти се обади тя първа. Ако и това не стане..отърси се от хлътването и си помисли дали те заслужава и дали си струва жертвата :)

Редактирано от nassy_kiss (преглед на промените)

• Автор

Днес сама поиска да се видим... излязохме из парка, седнахме на една пейка, казах и обичам те и я питах нея дали и тя ме обича... каза стига де ние сме приятели... и така. Прегърнах я, и тя мен... почнахме да се опипваме и да се целуваме по вратовете... после станахме пак я прегърнах, и стана напечено :wink12: хванах я за дупето и почнах да впивам прости и да я притискам към себе си... постоянно казване много ми е хубавооо много ми е хубавоо не спирайййй... после започнах да я търкам по... сещате се... почна да диша дълбоко и си пусна ръката по дънкито ми... после аз нагоре към гърдите и... и така около 15 минути сякаш времето спря ... беше УНИКАЛНО за първи път се чувствах като мъж. Чудя се дали си вярва че иска да сме просто приятели ?

:wink12: вярва си, то това е най-лошото в случая, ама нали си действате, какво те интересува тя как го нарича :D
  • Автор

Ама не пожела да я целуна по устата... иначе имаше яки смучки по врата

...ще ти пили скоро за смучките, няма да те подмине, споко...

уау.. много сте палави :wink12: браво браво.. но не я притискай,за да не си помисли, че я искаш заради друго (не знам дали е така) :D

Редактирано от nassy_kiss (преглед на промените)

• Автор

Сега ми пише - беше уникално...

уау.. много сте палави :help wanted4: браво браво.. но не я притискай,за да не си помисли, че я искаш заради друго (не знам дали е така) :clown:

Ха ха ... кое друго !!! То да не стане че тя иска да го мине а той да си мисли че я прекарал !

• Автор

Ако това е нейното приятелство... мамка му искам да съм и приятел !

хах

Ха ха ... кое друго !!! То да не стане че тя иска да го мине а той да си мисли че я прекарал !

на такова ми мирише.

Ако бях на нейно място щях и аз да ти направя смучки по врата да видиш колко е готино, особено сега през лятото когато не можеш да облечеш поло за да ги скриеш ъхъ

:withballoon2:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.