Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ужасно влюбен и объркан...

Featured Replies

Чи кой ще ги крие..?

Ми ти например - от жена си

• Отговори 107
  • Прегледи 13,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

романтична и тъжна история .. тя явно не иска да реши проблема щом така е отбягвала да контактува с теб .. но нещата не могат да останат така .. за това продължавай да я търсиш и да й показваш любовта си .. според мен ако тя разбере че наистина я обичащ ще се върне при теб ... но не бързай с нещата дай й време за да ни става досадно .. мисля че с търпение и любов нещата ще се оправят =]] късмет !!!

• Автор

Така... момичето се опитва според мен да се прави на недостъпна... удря го на закачка сякаш... понякога ми се прави на строга и ми вика да обещая повече да не правя така... обаче като почна да и припомням за оня ден омеква и иска пак... като мине малко време пак казва че не иска :D ... таа възможно ли е ако повторя това, което стана и го направя да е малко по-добре, после да се опитам да я целуна по устата (според мен ще успея) и докато я целувам по врата да и шепна мили и перверзни думи на ухото малко да омекне към мен... смятам докато е унесена да и кажа че я обичам и така нататък... смисъл да разбере че има привличане между нас, и да спре да си вярва че сме просто приятели... аз я усещам като жена и като моята любов а не като приятел... тва че иска иска просто сякаш съвестта и я спира... какво да правя да действам ли ? Ако не иска като миналия път да я притисна ? Първо викаше недей спри, после не спирайй много ми е хубавоо... пъшкаше и дишаше дълбоко... ама и аз знаех къде да пипам :P та сега според мен пак така ще прави и ще трябва да я притисна някъде... между другото тя харесва грубите неща :) BTW. haidukpikaso и тя ми прави смучки... даже ме близна по врата ... :)

Редактирано от GiGab¥Te (преглед на промените)

Действай, ти си !

Дръж топката - в твои ръце е !

• Автор

Точно това и ще правя... иска да съм лош, лош ще съм... иска грубо, груб ще съм... ще и покажа кое е момчето... ще си направя план който да следвам, само да излезем и да отидем на някое усамотено място... ако после не иска да се потрети да не се казвам Иван ;)

Или просто е прочела тази тема и се еб*ва с теб...Не, сериозно, направо се учудвам как се пускат теми с подобни обяснения и т.н

• Автор

Колкото повече обяснения толкова по-голямо разбиране ;)

заприлича на сапунка,

Ама пича я режисира добре

:clown:

Точно това и ще правя... иска да съм лош, лош ще съм... иска грубо, груб ще съм... ще и покажа кое е момчето... ще си направя план който да следвам, само да излезем и да отидем на някое усамотено място... ако после не иска да се потрети да не се казвам Иван :clown:

Я моето момче научи това моме на любов и стига си писал да възбуждаш хайдук пикасо. Жената иска действия, а не приказки. Нали ма "како"

По думите ти си личи, че обича грубите неща :P Щом и на двамата ви харесва, действайте :P Това между вас влюбване от пръв поглед ли беше ?

• Автор

При мен поне да, при нея не знам...

Как е, върви ли либофта ?

:help:

• Автор

Имала уж друг, и иска да сме приятели... ще видим тая работа ;]]

Второто :P

Ми като е второто какво дремиш пред компа !? Или в момента пишеш от смартфона чакайки я пред тях докато се приготвя за як ...

• Автор

Ми като е второто какво дремиш пред компа !? Или в момента пишеш от смартфона чакайки я пред тях докато се приготвя за як ...

Мъча се да я накарам да сe видим... после аз си знам

Редактирано от GiGab¥Te (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...

Да попитам аз, няма ли да има продължение на сериала, как протече следващата среща, взе да става интересно и ти спря да пишеш. :P

Офф, я някой да удари ключето на тая тема или да се направи на разсеян и невинно да натисне копченцето DELETE.

Защо? Това препоръка ли е, или заповед и не е ли вярно,че в форума има още много теми и всеки може да пише или не в която прецени?

Здравейте на всички! По интернет се запознах с едно момиче което се оказа от града ми... оказа се свястна поне така изглеждаше... искаше да се видим, и понеже имах травма на крака отложих виждането с няколко седмици... (беше ме страх понеже куцах и не можех да вървя добре да и стане смешно... глупости но...) продължихме да си пишем... и дойде деня - 11.08... валеше ужасен дъжд но това не ни попречи... уговорихме си място на срещата. Понеже ме заговориха по потя закъснях с 2-3 минути и тя беше първа. Като я видях от далече (бях сигурен че е тя макар че да не съм я виждал) просто останах като вцепенен... най-прекрасното момиче което съм виждал :X . Тръгнах към нея и тя към мен... треперех целия. Прегърнахме се... о боже какво почувствах... :X бяхме се уговорили преди това къде ще ходим - на моста, в морската градина и в тяхната махала... и тръгнахме към моста. По пътя и двамата мълчахме - беше ни ужасно срам... особено мен... страх ме беше да я погледна... тя е УНИКАЛНО красива... по едно време почна да оформя тема и аз започнах да си отварям устата :rolleyes: задавахме си въпроси макар че знаехме всичко един за друг... стигнахме моста и се хванахме за ръце... докато отивахме се държахме... чувството беше уникално... като стигнахме края пак се прегърнахме. И на връщане през морската пак, държахме се за ръце и тук таме се обаждахме... понеже заваля много силно се скрихме под един навес и почнахме да си говорим... така около час. След това нейните я извикаха и тръгнахме към нейната махала... и стигнахме един ъгъл и тя каза айде аз си отивам... прегърнахме се... почувствах се страхотно... но ето че нещо стана... муцунките ни тръгнаха да се приближават... и ето... стана! Целунахме се !!! в този момент почувствах нещо със сърцето си което не съм го чувствал... бях влюбен... прошепнах и на ухото - обичам те мило и се разделихме... гледахме се докато се отдалечавахме един от друг... и така. Това беше най-хубавия ми ден!!! Вечерта си писахме, и така още 2 дни докато не решихме пак да се видим... но техните не я пуснаха... беше ужасно разтроена и не искаше вече да ходи никъде... и така минаха няколко дни и аз я питах иска ли да се видим някъде за малко... тя каза не мога... аз я попитах защо тя каза не знам... примирих се, викам и добре когато кажеш... мина още една седмица през която си писахме любовни работи... направи ми картичка в вбокса, и ми направи една картинка с неин стих и послание към мен... много се зарадвах обаче исках да я видя, прегърна целуна... казах и пак айде днес да се видим за малко ти кажи къде. Тя се садна и каза пак ли почваш ? Аз се ядосах и казах защо не искаш да излизаме ? Само за 2 минути... искам да те прегърна и целуна пак... та каза НЕ МОГА!!! РАЗБЕРИ !!! тогава аз казах ми така ли ? Все едно... не ми пука ... и това беше... горката много се разтрои... аз си осъзнах грешката, извиних и се... тя ми написа едва ли не есе... каза ми че ме обича и винаги ще го прави, и вече няма смисъл... не съм я разбирал... звъня и да се видим да си разясним нещата тя не вдига и си изключи телефона... викам си добре отивам да я търся... (проблема е че и знам само квартала, блока не камо ли апартамента) търсих я, не я намерих... седнах на една пейка и се разтроих... прибрах се, тя ми каза че я е нямало в града... опитах се да оправим нещата, стана но е като преди... аз и пиша тя ми отговаря с една дума, изобщо вече не иска да се видим... направих и клип специално за нея със любовни послания и картинки... отне ми много време и труд но го направих... показах и го тя каза само благодаря... питах я дали ме обича тя каза да но не е като преди... иска да сме приятели... питах я тези чувства могат ли да се върнат, тя каза може би но трябва време... пак си пишем, но не е като преди... просто не знам какво да правя... обичам я... 1 път излязохме и го разбрах... сега като минавам по пътя където сме минали с нея ужасно се натъжавам... не мога без нея искам я физически не в някъв тъп сайт... какво да правя... аз съм на 17 тя на 14... но за възрастта си е много по-зряла от повечето 16-17 годишни :rolleyes:

Нищо лошо не е станало. Трябва да си търпелив и упорит, ако я искаш и обичаш.

Има 2 типа мъже-разводачи и *бачи.....Избери сам от кои да си :rolleyes:

Има и смесен тип и те печелят :offtopic_s: , когато са влюбени.

Или *бачите не се влюбват!?

Редактирано от kaloia (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.