Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Пълни" приказки,спам и бира на тема Сигурност

Featured Replies

Все пак в тази "мъжка" тема може нещо и вятъра да донесе в зоната.Трябва да съм нащрек.

:clown:

Публикувано изображение

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 131k
  • Създадено
  • Последен отговор

Добре е че има безопасна среда,аз заради това харесах тази вафла,иначе директно в несигyрна зона.

Днес попадам на това и ми стана смешно.А вие как мислите,дали е много?

Hello.

On my pc I have the following:

• Norton Internet Security 2012
  • MBAM (paid)
  • Prevx
  • Sandboxie
  • DefenseWall
Is this too much security?

И 1000 глупости да се сложат, ако ЗКУ-то е калпаво нема нужда...Аз лично си карам зад хардуерната защитна стена на рутера, плюс софтуерната защитна стена, вградена в WindowsXP и друг софтуер не ползвам, нито имам намерение да губя производителност, за да ме "защитава" програма, при условие че по-добре от нея и сам мога да го направя.

Лично на мен дискусия и мерене на...във всички теми в раздела относно антивирусните пакети ми изглежда леко безсмислено. Спорът е вечен и безсмислен.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

^^ А ако дори една малка част от тези ЗКУ попаднат на този раздел и прочетат малко,дали няма да са една идея по добре защитени отколкото преди :withballoon2:

^^

А ако дори една малка част от тези ЗКУ попаднат на този раздел и прочетат малко,дали няма да са една идея по добре защитени отколкото преди :withballoon2:

Eдва ли ще получат адекватна информация от непрестанните спорове кой е по-по-най и коя антивирусна е по-по-най и потребители като баннатият tnn, които витаят в облаците, без да казват нещо реално стойностно и смислено.

^^ Напротив най-стойностната информация е точно в споровете.Като не се нарушава добрия тон разбира се.

^^

Напротив най-стойностната информация е точно в споровете.Като не се нарушава добрия тон разбира се.

И в крайна сметка коя е най-най-добрата антивирусна никой не знаееее....От друга страна се спори до скандали, с нокти и зъби...

Няма такава :withballoon2: но от големия избор човек може да реши коя е "най-добра" за него а този раздел може да му е от полза за решението.

Няма такава :withballoon2: но от големия избор човек може да реши коя е "най-добра" за него а този раздел може да му е от полза за решението.

Знам, че няма такава, но всеки, дори хора като tnn(които говорят пълни глупости) си знаят нещо си и така заблуждават потребителите, които искат да вземат решение.

И в крайна сметка коя е най-най-добрата антивирусна никой не знаееее....От друга страна се спори до скандали, с нокти и зъби...

Да тук съм съгласна често има скандали тук и то е защoто всеки иска да убеди другият за "вафлите".

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

И 1000 глупости да се сложат, ако ЗКУ-то е калпаво нема нужда...Аз лично си карам зад хардуерната защитна стена на рутера, плюс софтуерната защитна стена, вградена в WindowsXP и друг софтуер не ползвам, нито имам намерение да губя производителност, за да ме "защитава" програма, при условие че по-добре от нея и сам мога да го направя.

Лично на мен дискусия и мерене на...във всички теми в раздела относно антивирусните пакети ми изглежда леко безсмислено. Спорът е вечен и безсмислен.

Ти махни всякаква защита а аз те каня в astalavista.

Факт е че до момента никой не се е сетил да ме банне..

Факт е,да,плешкин пишеш 8-мо мнение и не си ял БАНаните още . :ph34r: Това е като запазена марка тук на племето "Ближа г8з" и барабар с вожда им "Мазна четка"

Редактирано от lost in (преглед на промените)

А кой казваше че комплексарите са на изчезване :ph34r:

Изчезват тези, които не могат да видят,обърни се към "Мазен тиган" той ще те изпее където трябва.

Тц, просто ме затрупаха с работа и не се мяркам често. Няма да ти отговори...

Тц, просто ме затрупаха с работа и не се мяркам често. Няма да ти отговори...

Имаш предвид че няма да отговоря на Анаболния ли ?

Няма да ти отговори...

Аз не съм на това мнение,но както и да е. По добре лулата на мира запали,от колкото да гониш вятъра ( от личен опит ти го казвам) ! :P

П.с. Гледал ли си филма The.Front.Line.2011 има го в Zamunda ,препоръчвам ти го!

Редактирано от lost in (преглед на промените)

Имаш предвид че няма да отговоря на Анаболния ли?

Пийте си по-редовно хапчетата, моля Ви. И този профил замина. Сега си лягам, че едва гледам; утре сутринта ще пратя и останалите Ви профили при Чичо Доктор, ако някой не ме е изпреварил...

бана не решава ситуацията..Киро пак ще се регне Ванка нищо против ,ама тая гоненица е безмислена,сам знаеш-дано Киро не се джавка с другите(макар че е негово право)-спавай правилата и доставяй смях бе човече(Киро)-мен ме кефиш с чувството за хумор

бана не решава ситуацията..Киро пак ще се регне

Ванка нищо против ,ама тая гоненица е безмислена,сам знаеш-дано Киро не се джавка с другите(макар че е негово право)-спавай правилата и доставяй смях бе човече(Киро)-мен ме кефиш с чувството за хумор

Гоненицата ще продължава докато ми блокират профилите без да съм нарушил правилата.

Гоненицата ще продължава докато ми блокират профилите без да съм нарушил правилата.

Neka! Трън си,вече ми стана ясно(:

Най-тъпото в случая бе когато Пламен цитира на Рейвън блога...супер тъпо(Uriel ako искаш се сърди,но това бе путкинско изпълнение)

Аз когато видя,че не съм желан не се натрапвам. Нищо лично към Мохикана,това си е него шоу .... :tease: Аз си гледах едно готино филмче с чаша чакия и кисели крастамички - вие се надбягвате с разни профили. Луда работа...

Аз си гледах едно готино филмче с чаша чакия и кисели крастамички - вие се надбягвате с разни профили

обаче не пропускаш да го ухапеш и ти (:

Нищо лично-Кирил е голям човек и сам може да се защитава,аз не съм му говорител...обаче като гледам кво става ...

И мен ме кефи Кирето. В началото когато се сблъскахме за първи път малко ме дразнеше, понеже се си знае неговата, както сега с тези дълги пароли дето слага, но и това ще проумее.

А и сега само как никне като гъба Публикувано изображение, тази игра с бананите ме развеселява.

И мен ме кефи Кирето. В началото когато се сблъскахме за първи път малко ме дразнеше, понеже се си знае неговата, както сега с тези дълги пароли дето слага, но и това ще проумее.

А и сега само как никне като гъба Публикувано изображение, тази игра с бананите ме развеселява.

Ти остави паролите,той първият банан изяде защото наду главата на всички с Комодо(тогава само той го ползваше)обаче сега гледам темата се пълни.Понеже беше пионер и за това получи банана.Той поне не си служи с цинизми,но има едно чувство за хумор...с @Nikssi като започнат да се закачат съм се смяла със сълзи.Обаче и двамата такива ги измислят.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.