Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Пълни" приказки,спам и бира на тема Сигурност

Featured Replies

Добре е поне ,че не е с български бyкви и няма да ни се смеят отново. :)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 132,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

по повод Тренд Микро:

Защо никoй тук не ползва този Антивирус при положение,че варди доста прилично(защитата е базирана на блокиране на страници-предимно),доста е лека,супер бързо сканира компа?Работи заедно със стената на Windows!!!

Защо при положение,че има 4 годишен ключ никoй не я ползва?Пробвах я на последните данни в МДЛ и т.н.и всичко блокира.Какво не и харесвате?

Ти (до преди 2 седмици) не беше ли открила "Рим" в лицето на Касапа?!?! или и тая "ф"а"ф"ла вече ти омръзнА!?! :)
Е, ти какво искаш, това е корпоративна версия :) Този софтуер е цяла линия, започвайки от сорс едишана до корпоративния. Стандартната струва 15000 :D Но ИБМ са се постарали и си заслужава

Но ИБМ са се постарали и си заслужава

Aбсолютно съгласен (макар че ползвам стара версия 7.0.8.2)-превъзхожда останалите инструменти който използвам :)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=183818&view=findpost&p=2133037

по повод Тренд Микро:

Ти (до преди 2 седмици) не беше ли открила "Рим" в лицето на Касапа?!?! или и тая "ф"а"ф"ла вече ти омръзнА!?! :P

Едно е какво ползвам а дрyго е какво си тествам -Архитекте, Енжинере или там какъвто си.

Ми да, с Kaspersky съм от около месец,проблем ли ти е?

.....p.s.Не знам дали си си разглеждал постовете,но почти всички са някакви надсмешки на хората тук.Много високо се оценяваш...и не забравяй,че само ти си я даваш.

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

Ми да, с Kaspersky съм от около месец,проблем ли ти е?

А трябва ли да ми е, за да ти задам риторичен въпрос!? :clap:

А трябва ли да ми е, за да ти задам риторичен въпрос!? :)

Ти пък какво се заяждаш.И аз смених поне десет фафли.И сега съм с Касперски.Тренд микро ми е интересно защо не се ползва наистина.То и аз я отсвирих незнам защо.

Ти пък какво се заяждаш.И аз смених поне десет фафли.И сега съм с Касперски.Тренд микро ми е интересно защо не се ползва наистина.То и аз я отсвирих незнам защо.

Наблягането на защитата е предимно на URL блокиране.Behavior модyла също не е лош,но още малко my трябва(сравнен с този на БитДефендер).

Добавянето на дефиниции за страници става страшно бързо при ТrendMicro.Ако не се засича сега до час два е добавена дифиниция....това е доста бързо.(както при Паднда блокера)Базирана на Облачна технология с доста бързо сканиране...Ако чoвек разбира поне малко от зарази и знае как да се пази е перфектна.Като добавим и 4 годишният безплатен лиценз...

На мен лично би ми свършила идеална работа c WOT .Аз искам само да ми се блокират страници и експлоити от там нататък мога да се пазя и сама.Не е хич лоша -мои наблюдения.

.....p.s.Не знам дали си си разглеждал постовете,но почти всички са някакви надсмешки на хората тук.Много високо се оценяваш...и не забравяй,че само ти си я даваш.

Дребна душичка :beer11: .

.....p.s. След малко ще си изтрия поста за да не стане олелия.

-----del-----Публикувано изображение

Редактирано от nicicom (преглед на промените)

......Аз искам само да ми се блокират страници и експлоити.....

мисията почти невъзможна,+наличието на новия CVE-2011-3544 (Java Rhino)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Защо да е невъзможна?Есет примерно доста добре блокира експлоити!!!Какво имаш в предвид?

Защо да е невъзможна?Есет примерно доста добре блокира експлоити!!!Какво имаш в предвид?

Имам впредвид криптирането на самия експлойт(:

http://www.virustota...9fc4-1324161878

PS. Mерси Никси,сега е с парола:123

ПС.2 Достатъчно сваляния

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Прасето ме стресна

Публикувано изображение

Някой тествал ли е напоследък Ikarus ?

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

PS. Mерси Никси,сега е с парола:123

Експлойта прави промени , а Malwarebytes Anti-Malware не ги открива ! :D

Публикувано изображение

Eто какво представлява след декодиране:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

ПС.Никси адреса отдавна е невалиден мисля,иначе това е SEO Sploit Pack

Редактирано от Гост (преглед на промените)

ПС.Никси адреса отдавна е невалиден мисля,иначе това е SEO Sploit Pack

Нищо не пречи на някои AV компании да го добавят към колекцията си. :>

За дамите или добро или нищо.Особено в раздела сигурност, за единствената (доколкото ми е известно) дама :rolleyes:

Нищо не пречи на някои AV компании да го добавят към колекцията си. :>

Адреса се вижда по-горе,но не е там работата.

Експлойт пака може да си го хостваш където поискаш,проблема е че АВ-тата трудно успяват да декриптират страницата която сервира експлойтите

Експлойта прави промени , а Malwarebytes Anti-Malware не ги открива !

Киро експлойта не е само един,цял коктейл е-Java,PDF,MDAC,Flash-общо 7 експлойта са (:

До колкото се представяш тук в форума си АРХИТЕКТ,следователно средства не ти липсват!!!

че те, архитектите, не са ли хора и те? винаги се търси най-ниската оферта...запомни го! А най-ниската оферта, към момента, предлага търсачката на бай Гугъл!

....защо трябва да се излагаш пред нас...

ам чи, ей тъй, харесва ми да сЪ излагам!

Редактирано от бай Михо (преглед на промените)

че те, архитектите, не са ли хора и те? винаги се търси най-ниската оферта...запомни го! А най-ниската оферта, към момента, предлага търсачката на бай Гугъл!

Един "Баровец" като теб не трябва да се надява на едни трохи ,а сам да си плати за удоволствието.

Аз не видях обаче и промо ключове да ползваш ,a от някакви пиратски тракери.

Голям мъж като теб, би трябвало да е над тези неща, и да не чака съc страх дали ще bann-aт ключа.

че те, архитектите, не са ли хора и те? винаги се търси най-ниската оферта...

То и за това падат сгради.При една виелица ламарина от покрив се заби в асфалта на половин метър пред мен.Можеше да ми отсече краката.

Редактирано от Alex&Ramesses (преглед на промените)

Един "Баровец" като теб не трябва да се надява на едни трохи ,а сам да си плати за удоволствието.

това е прекалено първосигнално и елементарно...много чалга слушаш.....а и челото ми е е много над "2 пръста".... :rolleyes:

Голям мъж като теб...

пак ти казвам- ограничи чалгата... :ph34r:

това е прекалено първосигнално и елементарно...много чалга слушаш.....а и челото ми е е много над "2 пръста".... :rolleyes:

пак ти казвам- ограничи чалгата... :ph34r:

Ти първо се бръкни да платиш поне един лиценз,пък после го раздавай толкова на едро в форума,...и чак тогава лепи етикети на хората. ;)

Лека вечер моето момче. :clown:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.