Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Пълни" приказки,спам и бира на тема Сигурност

Featured Replies

Еми нали имам инсталиран AMD Qool and Quiet и почне да стърже хард и се увеличават оборотите на вентилаторите а то нашият хубавец сканирал.Бавно се стартира системата.Блоква много сайтове дет нема нищо опасно.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 132,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Сега се сетих ти не ползваше ли Битдефендер? :no-no:

Крайно време е да се прави разлика между пробване и ползване! За мен пробването може да трае от няколко часа, до 1-2 месеца! Ако задържаш една програма повече от 3 месеца, тогава може да се каже, че наистина я ползваш! Аз реално съм ползвал 3 програми- НОД32 (версия 2.7), Комодо 3 и в момента вече 1 година- Нортон! Всичко останало съм го пробвал- кое по-продължително, кое за кратко.

Битдефендер-а ми е симпатична програма, приляга ми като работа, но...е тежка и бъгава, и поради тази причина винаги е била "пробвана" за около месец-два, но вкрайна сметка съм я махал, поради тези две причини!

Сега като се замисля- не виждам коя програма би заменила Нортон-а на новият ми компютър, така, че да не ми създава никакви грижи, и да съм спокоен, че даже жена ми или малкия да са на компютъра, или пък да няма на компютъра никой, тя сама ще се справи с възникнал проблем, без да търси "помощ" от потребителя! Не виждам такава програма! :magnifier:

Редактирано от бай Михо (преглед на промените)

Същата работа.Два месеца.И колко му е голям инсталатора на тоя Битдефендер не се знае.KSOS е 200мегабайта ама е по-лек.

Съгласен съм с мненията за Нортън, но искам да попитам само при мен ли когато намери твари, ги мисли и чисти продължително??? Днес пуснах и две снимки в една друга тема, за това как освен, че се бави, но и не може да открие толкова гадини както ЕСС. Моля да изкажете мнение.

Редактирано от dim0v (преглед на промените)

Съгласен съм с мненията за Нортън, но искам да попитам само при мен ли когато намери твари, ги мисли и чисти продължително??? Днес пуснах и две снимки в една друга тема, за това как освен, че се бави, но и не може да открие толкова гадини както ЕСС. Моля да изкажете мнение.

Товари и то доста като чисти, ако успее да ги изчисти... И да на он-деманд сканиране е зле!

Товари и то доста като чисти, ако успее да ги изчисти... И да на он-деманд сканиране е зле!

Много ми харесва, че си страшен реалист !

само при мен ли когато намери твари, ги мисли и чисти продължително???

зависи от "тварите"! някой път ги премахва 2-3 секунди, друг път наистина "мисли" по-дълго време, но в крайна сметка- работи и взема решения сама, без въпроси, без излишни аларми и съобщения!

....освен, че се бави, но и не може да открие толкова гадини както ЕСС.

Е т'ва вече са само приказки! От друга страна- количеството на "откриването" е толкова относително и динамична величина, че няма смисъл от абсолютизиране!

Дай 10 линка за тест, да видим какво може Нортона! говоря за линкове, а не архиви!

Редактирано от бай Михо (преглед на промените)

Много ми харесва, че си страшен реалист !

Ами ползвам Norton от няколко години и даже си спомням че имах диск с драйвери за видеокарта и в него беше включен и Нортон за 60 дни и това беше в далечната 2007 година!Оттогава винаги е присъствал на поне един от компютрите ми и малко или много го познавам. И освен това обичам да съм обективен!

http://www.symantec.com/about/news/release/article.jsp?prid=20060912_02

зависи от "тварите"! някой път ги премахва 2-3 секунди, друг път наистина "мисли" по-дълго време, но в крайна сметка- работи и взема решения сама, без въпроси, без излишни аларми и съобщения!

Е т'ва вече са само приказки! От друга страна- количеството на "откриването" е толкова относително и динамична величина, че няма смисъл от абсолютизиране!

Дай 10 линка за тест, да видим какво може Нортона! говоря за линкове, а не архиви!

Ами аз правя проверка с файловете от hжжp://malc0de.com/database/ и трябва да ти кажа, че ЕСЕТ блокира повече. Аз не съм рекламно лице, на която и да е програма :) просто изказах впечатление. А мнението ми се базираше на много проверки с въпросната база файлове от сайта. ЕСЕТ блокира толкова бързо страниците, че дори не можеш да свалиш в повечето случаи. Преди 15 мин махнах ЕСЕТ от компа си, не ми се слага пак за теста, можеш сам да провериш. А относно количеството, за което говорите броя на файловете оставащи след сканирането в папката, която се сканира е еднозначен.

http://www.kaldata.c...9

П.П: Освен ако не направим допускане, че тарикатите от ЕСЕТ не вкарват в базата си с данни, тази от сайта.., което няма да ме учуди ;)

Ами аз правя проверка с файловете от hжжp://malc0de.com/database/ и трябва да ти кажа, че ЕСЕТ блокира повече. Аз не съм рекламно лице, на която и да е програма :) просто изказах впечатление. А мнението ми се базираше на много проверки с въпросната база файлове от сайта. ЕСЕТ блокира толкова бързо страниците, че дори не можеш да свалиш в повечето случаи. Преди 15 мин махнах ЕСЕТ от компа си, не ми се слага пак за теста, можеш сам да провериш.

Един сравнителен тест би бил интересен. Отдавна не сме си правили такива.То и да си рекламно лице знаеш ли пък как ще успееш да навиеш някого да си купи лиценз ,за която и да е програма... :D

Сега ще си отворя една бира и хич не ги мисля ни Есет ,ни Нортон! :ph34r:

Публикувано изображение

Че кой ще тръгне да копира пенсионерска статия , да не говорим за тази пародия :rolleyes:

http-~~-//youtu.be/prMoZQ9l77U

Голям източник , голям форум , големи претеции за величие а в крайна сметка цирк "Глобус" :clown:

Ревюто е за Комодо ама явно нямаш достатъчно акъл, че да го схванеш и аре бегай легай!

Ревюто е за Комодо ама явно нямаш достатъчно акъл, че да го схванеш и аре бегай легай!

Заеби го тоя червен плешив индианец,той е силен само в тази тема тук!

Остави го да подскача на воля!

Заеби го тоя червен плешив индианец,той е силен само в тази тема тук!

Остави го да подскача на воля!

Аз изгубих всички клипове откакто затвориха megaupload ,но благодарение на Ванката си ги върнах и когато имам време ще ги кача в новия ми блог!

Завистта , злобата и безсилието правят хората да изглеждат като клоуни!

Наздраве, друже и лека вечер...

Аз изгубих всички клипове откакто затвориха megaupload ,но благодарение на Ванката си ги върнах и когато имам време ще ги кача в новия ми блог!

И сега какво черни гащи ли да нося или да обявим национален траур ? Това си е чисто безхаберие и подигравка към евентуалните посетители.

тия видеоклипове които правите, с каква програма ги правите? Аз имам една- CamStudio но клиповете са във формат avi и се получават огромни по размер!

И сега какво черни гащи ли да нося или да обявим национален траур ? Това си е чисто безхаберие и подигравка към евентуалните посетители.

Бъди жив и спри да показваш, колко сме злобни хората в България. Бъди сърцат, защото и без това живота е кратък. Спечелил съм много познати от интернет пространството, бъди сигурен, че ако бъдеш човек, ще срещнеш хора ! Извода го направи сам ....

тия видеоклипове които правите, с каква програма ги правите? Аз имам една- CamStudio но клиповете са във формат avi и се получават огромни по размер!

Аз си ги правя с - FastStone Capture

Ти малоумник ли си , или се правиш нарочно на такъв ? Ако не искаш да си в полза на потребителите във форума , поне не пречи с постоянните си жалки опити за заяждане. Сега разбирам защо се държиш така - ти имаше качени на едно място настройки за любимото ти COMODO -е явно си ги "краднал" от URIEL за да се държиш като ощипана мома от доста време насам ! :smash:

Първия линк в подписа ми, а за лекарство на лични!

Аз тази програма ползвам!

Аз си ги правя с - FastStone Capture

И аз,съм доволен ,малък размер ..абе готина е!

Първия линк в подписа ми, а за лекарство на лични!

Аз тази програма ползвам!

въпреки, че линка води към brothersoft който сайт е с лоша репутация, подтвърдена и от Нортона, файла го дава, че е много пресен, но е добър. "Лекарството" сериен номер ли е или нещо друго...

Еееее това не го бях забелязал , че месията е сред нас messiah761.wordpress.com Публикувано изображение

:questions: Болен ли е този ? :help: Дано само да не е заразен!

Редактирано от Heineken® (преглед на промените)

въпреки, че линка води към brothersoft който сайт е с лоша репутация, подтвърдена и от Нортона, файла го дава, че е много пресен, но е добър. "Лекарството" сериен номер ли е или нещо друго...

Друго е ,но за горната програма препоръчана от колегите има сериали!

Репутацията на Нортън я прати в коша! :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.